|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Upravil(a) marmirka (30. 10. 2008 15:29)
Není tady
Zůstaň jen u těch motýlků v břiše. Když uděláš něco víc, motýlci odletí a čeká tě jen úzkost na prsou.

Není tady
Presne Stelicko, souhlasim s tebou. Marmirko privodila by sis vice problemu, nez poteseni. A znas to "co je v dome, neni pro mne".

Není tady
Snaž se najít ty příjemné pocity raději opět u muže, se kterým máš dvě děti. Ušetříš tak spoustu bolesti všem, které jsi zmínila ve svém příspěvku a to včetně Tebe samotné a celé rodiny. Takže bych co nejrychleji zabrzdila a vůbec bych nezkoušela nic z toho, co tě asi tak napadá. 
Není tady
Vztahy k rodinným příslušníkům mého přítele popřípadě manžela (pokud bych byla vdaná), bych se snažila asi co nejvíce potlačit....
Není tady

marmirka napsal(a):
Mě je 24let,příteli29let a strýčkovi 25let.Děkuji:)
To je docela zajímavý, že přítel je starší než jeho strejda 
I když možný je asi všecko 
Není tady
Mikeš napsal(a):
marmirka napsal(a):
Kamarádka/spolužačka vozila své babičce svou tetu (maminčinu sestru) v kočárku... 

Nejlepší způsob, jak rozvrátit celou rodinu...
Není tady
Marmirko, někdy je fakt lepší přemýšlet mozkem než "spodkem".
Není tady
ááááách...zas jedna neučesaná.... 
Není tady
Další příklad toho, že si není radno zakládat rodinu s první láskou

)Není tady
lueta napsal(a):
Marmirko, někdy je fakt lepší přemýšlet mozkem než "spodkem".
Tak to by mě u ženský nenapadlo...
ha há...jak to??? všichni jsem enem lidi 

Není tady
Mikeš napsal(a):
marmirka napsal(a):
To je přeci naprosto normální úkaz na tom není nic nezvyklého. Zrovna v sobotu mi dcera vykládala, že v nočním klubu potkala jednu svou mladší sestřenici, tak jsem se hluboce zamýšlela, co že je to podle popisu za zvláštní osobu, o které nemám povědomost...
A nakonec se ze sestřenice vyklubala skutečně VELMI blízká sestřenice, ale ne mé dcery nýbrž mého muže
Rozdíl jedné generace, leč naprosto legitimní: otec té sestřenice je nejmladším dítětem, tzv. tím posledním... náhodným zrozeným ve zralém věku rodičů.... a ta jeho dceruška je v podstatě totéž, taky si jí pořídili až ve velmi zralém věku v odstupu od prvního sourozence cca 17 let. A je to...
Upravil(a) Somaia (25. 2. 2008 14:02)
Analogická otázka pro zamyšlení pro Marmirku:
Jmenuji se Nicolas,
prosím, potřebuji poradit!
Se s vou přítelkyní jsme šest let a máme spolu dva krásné kluky, ale ted mám problém.
Její sestřenici znám též šest let a ted asi před čtrnácti dny jsem se do ní zamiloval. Nevím jestli je to láska, ale když se vidíme svíjí se mi žaludek, mám na ni chuť, je to příjemné, ale problém je, že je z rodiny.
Ještě jsme spolu nic neměli, ale když jsem s ní tak cítím i z její strany,že by mě chtěl taky.
Poradte mi prosím. Mně je 29 let, přítelkyni 24 let a sestřenici 26 let.
Děkuji.
Ješě bych dodal pro lepší popis situace pár svých oblíbených citátů:
- srdíčku neporučíš
- nikde není psáno, že lidé musí být spolu do smrti smrťoucí
- lásku poznám podle motýlků v břiše a lechtání v podbřišku
Není tady
Teda Nicolasi,
to se nedělá!!! Takhle se vkrádat do rodiny!!! Vám chlapům jde jen o sex. To je jasné. Kdežto u nás, u holek, to musí být určitě LÁSKA!!! To je něco jiného 

Není tady
kdéépak Nicolasovi a o sex??? Leda tak ve třech 
Není tady
Téda, Nicolasi,
ty jsi ale sobec...
A co ty děti??? Na ně nemyslíš?

Marmirko, prosím tě, když už MUSÍŠ , tak vypoj mozek, zašu**ej si, ale nenič přitom emocionálně všechny okolo.
P.S. Zkus taky někdy vypnout televizi, když tam běží zrovna filmy od Rosamundy Pilcherové nebo B. Cartandové, tyto dámy už stačily svou červenou knihovnou rozvrátit lecjaký normální a pohodový životní vztah. Je to velmi nakažlivé, šíří se to jako mor a škodlivé, škodlivé ...škodlivé
.
Přemýšlej, sice píšu trochu ironicky, ale životní pravda se tam ukrývá, mrška jedna.... na to se spolehni.... 
Upravil(a) Somaia (25. 2. 2008 14:25)
Somaia napsal(a):
Mikeš napsal(a):
marmirka napsal(a):
I když možný je asi všeckoZrovna v sobotu mi dcera vykládala, že v nočním klubu potkala jednu svou mladší sestřenici, tak jsem se hluboce zamýšlela, co že je to podle popisu za zvláštní osobu, o které nemám povědomost...
V nočním klubu? Hm.
adra napsal(a):
No v tom moc zkušeností nemá, ale asi je to pravda, trochu se na vás budu dívat jinak.
shiden napsal(a):
V nočním klubu? Hm.

o co jde?? noční kluby snad nejsou jen ty s červenými lucernami nebo snad ano???
Nebo jsi měl na mysli něco jiného,jiný problém? svěř se.... jsem jedno ucho... 
adra napsal(a):

...akorát, že když chlapovi řeknu, že ho chci jenom na sex, protože ho prostě potřebuju, a nehodlám s ním nic budovat, je otázkou, jak to vezme... nedejbože, když chci jenom jednu noc.
Mně se totiž taky stalo, že jsem se dozvěděla, že jsem pěkná potvora, která chlapy jenom využije a pak odkopne. Naštěstí se vyjádřil ihned, než na něco došlo. Empatických bylo víc
.
Marmirko, nemám radu. Stejně uděláš, co budeš chtít. Já bych si pečlivě zvážila všechny okolnosti, všechna pro a proti a promyslela všechny možnosti. A rozhodně bych při tom nezapomínala na všechny, kterých se to týká nebo může týkat.
A nedoporučuju ani jednorázovku (prostě se spolu vyspat a zjistit, jaké by to mohlo být), pokud už jeden bez druhého nemůžete vydržet. Vždycky se to může provalit a z mých zkušeností se to většinou taky provalí. A poznamená to všechny zúčastněné (i nepřímo zúčastěné), i kdybyste nakrásně vy dva zjistili, že to byl jenom úlet z nudy a splašených hormonů a nepokračovali v tom.
Upravil(a) Alosek (25. 2. 2008 14:52)
Aljošo,
jedna vlaštovka přeci z tebe potvoru neudělá. Sama přeci říkáš, že těch, kteří na tvoji nabídku kvalitního se.xu kývlo byla naprostá 95% většina :-))
Není tady