29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chci si letos koupit nové kolečkové brusle. Poraďte mi nějaké. Začala jsem jezdit loni a najezdila jsem toho docela dost. Líbí se mi tyto:
Worker Falcon women:
Není tady
Já mám radu jednu - nekupuj si podle vzhledu, ale podle toho, jak ti sedí na noze a nohu drží. V obchodě si pěkně pojezdi, klidně půl hodiny mezi regály.
Já si tehdy vybrala podle vzhledu, ale díky bohu jsem asi po deseti minutách zjistila, že mi trne noha. Dámské brusle byly moc úzké - mám široké chodidlo. Takže jsem pak šla do "ošklivějších" univerzálních.
Jinak toto téma je na životním stylu, mrkni tam
Není tady
u těchto si myslím, že jsou jak hezké, tak i parametry bruslí by měly být OK. Jaké brusle sis pořizovala Ty?
Není tady
Take radim zkouset. Takhle na netu se podivej jaky je vyber, cenove limity, nebo zkusenosti ostatnich. Ale v obchode si stejne koupis ty, ktere ti na noze sednou dobre, dobre se na nich jezdi..Ja mam K2, panske - protoze mam velkou nohu, a K2 jsou perfektni, lehke, tiche, gumove kolecka, kvalitni loziska..
Není tady
Já sama mám Landway. Jsou sice dražší, ale úplně super. Na noze o nich skoro nevím. a určitě kolečka 10mm, když už máš najezdíno
Není tady
Já si kupovala Nike ve Sportisimu, vloni 2999,- - upřesnění nevím, ale jsou unisex - mám široké chodidlo.
A přežily mé loňské začátečnické bejkárny, takže OK
Není tady
Nike se mi také líbí, ale zrovna ve Sportisimu už měli pouze malé velikosti.
Poohlídnu se a uvidím co seženu. Byla bych ráda, kdybych je sehnala tak za 2 500,-Kč.
Není tady