29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tak mi před chvilkou přišla krásná SMS:
BAF! TAK UŽ JSEM KONEČNĚ NA SVĚTĚ, JMENUJI SE ANIČKA A NARODILA JSEM SE DNES VE 2:10 RÁNO. VÁŽÍM 3,316 A MĚŘÍM 52CM A DALA JSEM MAMINCE POŘÁDNĚ ZABRAT
Račice a Aničko, ať vás to nedělní štěstíčko drží pevně celý život!!!
Není tady
Mali, byla jsem o 2 minuty rychlejší
Není tady
holky zlatý, gratuluji a doufám, že se za nějaký čas sejdeme na pískovišti!!!!
Není tady
Račice, moc gratuluji!
račice veliká gratulace k Aničce tedy ty jí máš vychovanou,jsi říkala,že jste domluvený na neděli a taky že jooo,je to ale holčinka hodná
tak honě lásky,štěstíčka a zdravíčka vám oběma.
Není tady
Jéé, taky gratuluju, tady se to teď rodí jedno dítko za druhým
Přeju všechno nej oběma, ať Anička dělá mamince jen samou radost
Není tady
Račí, obrovská gratulace Je to neuvěřitelné,že ti to fakt takhle vyšlo
v tom je určitě nějaké kouzlo
Ale hlavně ať jste obě v pohodě a brzy doma. Těším se na foto další zimní princezny
Není tady
No, tak super, gratuluju!!! To byl ale fofr. A další zimní princezna na světě To je ale krása
A docela dlouhá ještěrka !
Upravil(a) Nety (24. 2. 2008 22:28)
Není tady
Připojuji se s gratulací k holčičce Aničce .
Není tady
Jéé...to je překvápko račice,moooc gratuluju a přeju hodně zdraví a štěstí tobě i Aničce
Není tady
Račí, veliká gratulace vám oběma!!! Hlavně hodně zdravíčka, hodně mlíčka, samou radost a spokojené miminko!!!
Není tady
Račice: moooc gratluju - ale fakt by mě zajímalo, jak jsi Aničce domlouvala, že tě poslechal přesně na den, kdy jste si to plánovaly:).... Asi budu mít zlobivou Verunku tedy....
Není tady
Ahoj Račí, to je paráda, jak vám to pěkně vyšlo, krásně jste se spolu domluvily, tak hedně moc štěstíčka a obrovská gratulace!!!
Není tady
Račí moc gratuluju.Malá poslouchá jako hodinky už od narození
.Přeju vám hodně zdraví,štěstí a pohody
Není tady
Račice, móóóc gratulujeme a přejeme Aničce hodně štěstíčka, zdravíčka a lásky do života....
Není tady