29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jancas napsal(a):
chromý zlý dědeček napsal(a):
Je pravda, že jednu svoji "lásku" jsem si kdysi uložil jako Ledovou královnu, ale jinak neočekávám, že bych si někoho ukládal jinak než pod jménem (resp. příjmením), nebo nějakou všeobecně používanou přezdívkou... A láska se snad dá vyjádřit i jinak než přihlouplými přeslazenými "pusinkami", "čumáčky", "srdíčky" a podobnými eklhaftšafty... Obvykle ti, kteří tyhle kraviny používají, jdou z jednoho povrchního vztahu do druhého a rádi se přetvařují, hrají na vnější efekt... Jedna slepička mi dokonce ukazovala, pod jakým jménem má svého "miláčka" uloženého (tuším, že to byl "myšáček", a za měsíc už se tahala s jiným a za další měsíc zase s jiným...
no, já mám svého přítele uloženého taky pod jménem Mišáček - od Michala, ale že bych se tahala s někým jiným tak to ani náhodou a že bych byla slepička?? to prosím nejsem, maximálně kuře
Myslíš toho, jak jste se už měli dvakrát brát a brzy se budete rozcházet? Chci vidět, jestli ho pak vymažeš, nebo přejmenuješ...
Není tady
Já mám přítele v m,obilu pod přezdívkou a on mě taky, ale když jsme splu začínali chodit, měl mě normálně jménem.Jinak už jsem si zvykla že svoje kamarádky má pod různými zdrobnělinami a už mě to ani moc neštve.Ptala jsem se ho na to a on mi řekl, že je tak má, protože je má prostě rád.Takže bych řekla že chlapi to prostě jenom tolik neřeší. Někdo nemá zdrobněliny rád a občas z toho může být i trapas. Například před kamarády. Jednou mi přítel řekl omylem před kamarádem medvídku, on to vykecal ostatním kamarádům a ti se nám pak celý měsíc smáli. Mě to bylo jedno, ale přítele to štvalo.
Není tady
Já jsem v manželově mobilu jako Kačenka
Není tady
jancas napsal(a):
Je pravda, že jednu svoji "lásku" jsem si kdysi uložil jako Ledovou královnu, ale jinak neočekávám, že bych si někoho ukládal jinak než pod jménem (resp. příjmením), nebo nějakou všeobecně používanou přezdívkou... A láska se snad dá vyjádřit i jinak než přihlouplými přeslazenými "pusinkami", "čumáčky", "srdíčky" a podobnými eklhaftšafty... Obvykle ti, kteří tyhle kraviny používají, jdou z jednoho povrchního vztahu do druhého a rádi se přetvařují, hrají na vnější efekt... Jedna slepička mi dokonce ukazovala, pod jakým jménem má svého "miláčka" uloženého (tuším, že to byl "myšáček", a za měsíc už se tahala s jiným a za další měsíc zase s jiným...
no, já mám svého přítele uloženého taky pod jménem Mišáček - od Michala, ale že bych se tahala s někým jiným tak to ani náhodou a že bych byla slepička?? to prosím nejsem, maximálně kuře
Myslíš toho, jak jste se už měli dvakrát brát a brzy se budete rozcházet? Chci vidět, jestli ho pak vymažeš, nebo přejmenuješ...
jo toho, a neboj, my se nerozcházíme a to že jsme posunuli svatbu? no a? mazat nebo přejmenovávat ho nehodlám, pač je a bude to pořád můj Mišáček.
Není tady
jancas napsal(a):
jancas napsal(a):
no, já mám svého přítele uloženého taky pod jménem Mišáček - od Michala, ale že bych se tahala s někým jiným tak to ani náhodou a že bych byla slepička?? to prosím nejsem, maximálně kuřeMyslíš toho, jak jste se už měli dvakrát brát a brzy se budete rozcházet? Chci vidět, jestli ho pak vymažeš, nebo přejmenuješ...
jo toho, a neboj, my se nerozcházíme a to že jsme posunuli svatbu? no a? mazat nebo přejmenovávat ho nehodlám, pač je a bude to pořád můj Mišáček.
Dlouho nebude.
Není tady
A já jsem v přítelově mobilu Miláček
Není tady
jancas napsal(a):
Myslíš toho, jak jste se už měli dvakrát brát a brzy se budete rozcházet? Chci vidět, jestli ho pak vymažeš, nebo přejmenuješ...jo toho, a neboj, my se nerozcházíme a to že jsme posunuli svatbu? no a? mazat nebo přejmenovávat ho nehodlám, pač je a bude to pořád můj Mišáček.
Dlouho nebude.
no tak o tom ty naštěstí nerozhoduješ.
Není tady
Tak mě má manžel uloženou jako mamulka.Já jeho křestním jménem,ale mám úchylku si ho v mobilu přejmenovávat,pokaždý.když mě naštve.Už byl nadutec,dokonalej,nebo rejpal.Jednou sem si ho nepřepsala,když jsem vychladla a on si půjčil můj mobil.Zkoušel volat ze svýho na můj a koukal,když můj mobil hlásil,že volá Vševěd.
Není tady
Jako běžnou zdrobnělinu mého křestního jména, tedy přesně tak jak mě i běžně oslovuje. Já jeho pod přezdívkou, pod kterou ho znají všichni kamarádi a já ji taky používám při běžné konverzaci.
Není tady
Fanny5 napsal(a):
No když si teď prohlídnu mobil, mám tam jména jako Obličej, Pomeranč, Vrána, Ostankino a Matka Ubu (poslední tři patří ženám)...
Ty nehlasuj!!!!!!
Od tebe bych čekala ještě horší názvy pro ženské...... To se nedá přece poměřovat, ty jsi nenapodobitelný v nenávisti k ženám.
Není tady
hruska.jablko napsal(a):
Tak mě má manžel uloženou jako mamulka.Já jeho křestním jménem,ale mám úchylku si ho v mobilu přejmenovávat,pokaždý.když mě naštve.Už byl nadutec,dokonalej,nebo rejpal.Jednou sem si ho nepřepsala,když jsem vychladla a on si půjčil můj mobil.Zkoušel volat ze svýho na můj a koukal,když můj mobil hlásil,že volá Vševěd.
my to měli taky tak. Když jsme byli v poho, měl tam Pavlínka miláček, Paja, nebo tak něco, když byl vytočenej, dal si tam prostě Pavla. To já ho tam měla daleko hůř, ale taky jsem to měnila podle toho, jak mě zrovna štval nebo neštval
Není tady
Já nevím,ale jména jsou od toho,aby se používala ne? Takže když to byl Honza, tak to byl Jeník. Když Oldřich, tak to byl Olas a když Dan, tak Danek. To jsou max zdroběnliny, co jsem schopna použít. Ale je fakt, že doma se oslovujeme jmény už od dětství. I tátovi občas řeknu Zdeňas, místo tati. Takže lásko, zlato, miláčku na svého partnera nepoužívám ani doma. Max ještě tak Bobe...
Není tady
Vladko, neřeš takové blbosti, jako jsou jména v mobilu, páč stejně to nevypovídá o ničem.
Není tady
Mimochodem jsem včera tento problém nahodila doma - partnerovi - co se tu řeší. Byl upřímně vyděšený, co je to celé za blbost. Oni to chlapi fakt tak neberou.....
Není tady
Vlaďko, mě měl donedávna taky přítel v mobilu uloženou jméno+ příjmení a nijak jsem to neřešila a vůbec si nemyslím, že by mě měl " proto míň rád "
Když dostal nový telefon, tak si mě tam uložil už jako "zdrobnělinu křestního jména " - ale já to fakt neřeším
Není tady
Majla napsal(a):
Já mám přítele v m,obilu pod přezdívkou a on mě taky, ale když jsme splu začínali chodit, měl mě normálně jménem.Jinak už jsem si zvykla že svoje kamarádky má pod různými zdrobnělinami a už mě to ani moc neštve.Ptala jsem se ho na to a on mi řekl, že je tak má, protože je má prostě rád.Takže bych řekla že chlapi to prostě jenom tolik neřeší. Někdo nemá zdrobněliny rád a občas z toho může být i trapas. Například před kamarády. Jednou mi přítel řekl omylem před kamarádem medvídku, on to vykecal ostatním kamarádům a ti se nám pak celý měsíc smáli. Mě to bylo jedno, ale přítele to štvalo.
Tak tenhle typ chlapa nemůžu ani vystát
Není tady
Mě má manžel uloženou pod křestním jménem tak, jak mi normálně říká a já jeho taky tak. Připadlo by mi dost hloupé mít tam např, kočička,brouček, miláček - nevím- občas při zazvonění vidí do mobilu někdo jiný - prostě nemám takové zdrobněliny ráda.
Není tady
já - zlatíčko moje
on mě - miláček můj
Není tady
Přítel mě má uloženou pod zdrobnělinou mého jména (normálně mi tak říká) a já mám jeho pod příjmením+jménem - je to z toho důvodu, že jméno má víc než časté a pro mě je nejdůležitější, abych ho ve svém seznamu rychle našla, což jeho příjmení (začínající na G) 100% zaručuje. No a přezdívky typu zlatíčko, brouček, miláček... bych ve svém mobilu nezkousla
Není tady
Můj bývalý jako " Bečko" - Áčko už je asi jiná
Není tady
ja jeho pod jmenem a on me pod prezdivkou..ale zadny kralicek to neni.
Není tady
Nety napsal(a):
Mimochodem jsem včera tento problém nahodila doma - partnerovi - co se tu řeší. Byl upřímně vyděšený, co je to celé za blbost. Oni to chlapi fakt tak neberou.....
Nety, máš nádherné miminko, gratuluji
Není tady
Já jsem uložená jako AA-šárka a on jeko AA-Víta a to jen proto aby jsme byly první v seznamu
Není tady
živě se mi vybavuje jedna z bývalých kolegyň, která měla svého muže v mobilu uloženého jako Milášek. Vždycky když jí volal, tak nejdřív "vykřikla" Milášek volá!! Dívej, Milášek.........volá........... a ukazovala mi i display abych to nepřehlédla. Jednak mi to bylo fuk a jednak vzhledem k tomu že jí nebylo tou dobou dvacet a snad už ani čtyřicet ne, tak jsem nad tím kroutila halvou.
Já používám A pro manžela a syna, pro firmu a kolegy první písmeno firmy a pak příjmení. Kdysi jsem si v nějaké čekárně pro nudu rozdělila skupiny , a když mám rodinu, blikají tam sand srdíčka. A kdysi to manžel viděl, a taky převracel oči Akorát jsem líná to změnit.
Není tady
vladka111 napsal(a):
Přítel mě má ve všech kontaktech (mobil, icq,...) uloženou pod mým jménem a příjmením..... mě se to nelíbí, je to takový dost neosobní, ne??? Připadá mi to divný, nikdy bych si ho do mobilu neuložila jako např. Jan Novák... štve mě to, je to jako bych byla cizí člověk a né ten nejbližší...
Jak je možné že víš, pod jakým jménem tě má uloženou???
Není tady