6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak se holky nehádejte
Zkusím to trochu odlehčit: Pokud se váš manžel (přítel) jmenuje třeba František, asi ho máte uloženého v mobilu pod nickem Franta, Fanda, Fanouš, Fanánek, apod.
Ale co s milencem?
Jedna ze zásadních rad pro nevěrníky zní: "Svou milenku mít v telefonu jako ing. Králík a nikoliv jako Sladká Sue."
Tak jakpak máte uloženy v mobilu své tajné přátele?
Není tady
mě má jako APeta - ale to jen co má nový mobil, abych byla první v seznamu - tak ne, tak mě prý měl dřív, teď jsem Peta ET
před tím jsem byla Petulka, pak po svatbě Moja zena
já jsem ho měla jako X_MILACEK (protože podle x se dobre hledá), pak Muj muz, a teď zase Milacek (ale když mě naštve, to je pak sakra těžký mu zavolat ) , jo a jeho služební mobil mám jako Jméno Název firmy
Upravil(a) tina (24. 2. 2008 21:21)
Není tady
Me ma pritel ulozenou pod zdrobnelinou krestniho jmena..Do telefonu mu taky nelezu, ale kdyz ridi a chce abych zavolala Alesovi, tak pod tim jmenem vidim sebe A jinak Fidorku chapu jak to myslela a souhlasim s ni..
Není tady
Zajímavé téma...
já měla manžela, když byl ještě moje láska a já jeho - jako zdrobnělinu jmén a před ním hvězdičku, aby byl první, on mě měl jako jméno - začínám na Z - takže mě měl zase naproti tomu nakonci - že by symbolika , když jsem zjistila milenku, přepsala jsem ho na MANŽEL, teď už je přes měsíc exmanžel, ale to jsem zatím nepřepsala...., ale kámošku jsem měla jen přijímením s koncovnkou -vka, a ona si přála přepsat na křestní jméno - tak jsem si jí holt přepsala
Upravil(a) Zet (23. 2. 2008 22:51)
Není tady
Co vím,tak oba mí bývalí mě měli uloženou pod zdrobnělinou mého křestního jména... já je taktéž... akorát když mě bývalý jednou "super mega totálně" vytočil, tak jsem se naštvala a přejmenovala si ho v mobilu na kre*éna Druhý den ráno jsem se vzbudila, trochu jsem na to přes noc pozapomněla a najednou koukám na mobil, že mi volá "kre*én" . Musím přiznat, že jsem v tu chvíli vyprskla smíchy
Kdyby mě měl přítel uloženou v mobilu jako Jméno Příjmení,přišlo by mi to takové zvláštní...
Není tady
Je pravda, že jednu svoji "lásku" jsem si kdysi uložil jako Ledovou královnu, ale jinak neočekávám, že bych si někoho ukládal jinak než pod jménem (resp. příjmením), nebo nějakou všeobecně používanou přezdívkou... A láska se snad dá vyjádřit i jinak než přihlouplými přeslazenými "pusinkami", "čumáčky", "srdíčky" a podobnými eklhaftšafty... Obvykle ti, kteří tyhle kraviny používají, jdou z jednoho povrchního vztahu do druhého a rádi se přetvařují, hrají na vnější efekt... Jedna slepička mi dokonce ukazovala, pod jakým jménem má svého "miláčka" uloženého (tuším, že to byl "myšáček", a za měsíc už se tahala s jiným a za další měsíc zase s jiným...
Není tady
Ta závist je ale hnusná vlastnost, co?
Přesto, že tento problém nepovažuji za problém, jsem jen pro tuto diskusi učinila průzkum u nás doma a zeptala se, jak mne má uloženou v mobilu. Výsledek je: křestní jméno. Mám to tak i já.
Pro odlehčení:
Trochu jsem o tom přemýšlela a přpadá mi lepší křestní jméno, než mít někoho uloženého, jako "Čumáčka, broučka atd....." nemusím to pak měnit na: "Hajzl, kretén .... a pod."
Není tady
Aby nedošlo k omylu. Průzkum znamená, že jsem se zeptala.
Není tady
Tak je fakt, že ty zdrobněliny taky nemusím, i když záleží, jak to konkrétní člověk myslí... třeba když mi bývalý řekl "miláčku", tak jsem ho poprosila, ať mě neoslovuje tak stupidně No,docela koukal :-), ale já jsem na miláčky, berušky apod. téměř alergická, protože si pamatuju týpka, co mi pořád psa SMS, kde mě oslovoval takovýmito zdrobnělinami (možná mě tak měl i uloženou v mobilu,to nevím..) a za mými zády se tahal s jin-ou (-ýma..??).
Takže než beruška, šmudlinka apod., to radši to jméno a příjmení
Není tady
No když si teď prohlídnu mobil, mám tam jména jako Obličej, Pomeranč, Vrána, Ostankino a Matka Ubu (poslední tři patří ženám)...
Není tady
Me napsal(a):
Tak je fakt, že ty zdrobněliny taky nemusím, i když záleží, jak to konkrétní člověk myslí... třeba když mi bývalý řekl "miláčku", tak jsem ho poprosila, ať mě neoslovuje tak stupidně No,docela koukal :-), ale já jsem na miláčky, berušky apod. téměř alergická, protože si pamatuju týpka, co mi pořád psa SMS, kde mě oslovoval takovýmito zdrobnělinami (možná mě tak měl i uloženou v mobilu,to nevím..) a za mými zády se tahal s jin-ou (-ýma..??).
Takže než beruška, šmudlinka apod., to radši to jméno a příjmení
Jsi moje krev. Sice miláček mi nevadí, ale jiné různé stupidní "zdrobnělinky" a " osloveníčka" mě absolutně odpuzují a to jsem, myslím, na chlapy až dost romanticky založená.
Není tady
Fanny5 napsal(a):
Pro odlehčení:
Trochu jsem o tom přemýšlela a přpadá mi lepší křestní jméno, než mít někoho uloženého, jako "Čumáčka, broučka atd....." nemusím to pak měnit na: "Hajzl, kretén .... a pod."
Moje kolegyně má svého manžela v mobilu uloženého pod zkratkou "TMT". Když jsem se jí ptal co to znamená, odpověděla mi: "Ten můj trouba"
Není tady
chromý zlý dědeček napsal(a):
No když si teď prohlídnu mobil, mám tam jména jako Obličej, Pomeranč, Vrána, Ostankino a Matka Ubu (poslední tři patří ženám)...
Ty nehlasuj!!!!!! Od tebe bych čekala ještě horší názvy pro ženské...... To se nedá přece poměřovat, ty jsi nenapodobitelný v nenávisti k ženám.
Není tady
Mikeš napsal(a):
Fanny5 napsal(a):
Pro odlehčení:
Trochu jsem o tom přemýšlela a přpadá mi lepší křestní jméno, než mít někoho uloženého, jako "Čumáčka, broučka atd....." nemusím to pak měnit na: "Hajzl, kretén .... a pod."Moje kolegyně má svého manžela v mobilu uloženého pod zkratkou "TMT". Když jsem se jí ptal co to znamená, odpověděla mi: "Ten můj trouba"
Hmmm, to je fajn. Vlastně je jedno, jak máš člověka v mobilu uloženého, ale důležité je, co pocítíš, když se ti rozsvítí jeho NICK nebo jméno, když ti volá. Je to radost nebo rozpaky (co říct?).
Není tady
Fanny5 napsal(a):
Ty nehlasuj!!!!!! Od tebe bych čekala ještě horší názvy pro ženské...... To se nedá přece poměřovat, ty jsi nenapodobitelný v nenávisti k ženám.
Nenávist mi podsouváš ty a tobě podobné. Nenávidět neumím. To si kolikrát myslím, že někoho nenávidím, a když se mu náhodou něco stane, už je mi ho líto. Jednou na tuhle svoji blbost dojedu, ale zatím to tak je.
Není tady
Mikeš: "Tak jakpak máte uloženy v mobilu své tajné přátele? "
Tak své tajné přátele, o kterých můj manžel samozřejmě ví , mám uložené obvykle pod křestním jménem, nezdrobnělým. Čísla mých kolegyň jsem manželovi vnutila, pro případ, kdy odjíždím třeba na třídenní konferenci či na týdenní školení a zapomenu mobil doma, což je u mně časté, protože mi mobil slouží jako budík, který nechtěně zůstane pod peřinami...
Není tady
Fanny5 napsal(a):
Nenávist mi podsouváš ty a tobě podobné. Nenávidět neumím. To si kolikrát myslím, že někoho nenávidím, a když se mu náhodou něco stane, už je mi ho líto. Jednou na tuhle svoji blbost dojedu, ale zatím to tak je.
Možná se takhle blbě jenom prezentuješ. Já tomu i věřím, protože se mi nechce věřit, že by po tolika napsaných a přečtených slovech, někdo psal jako takovýhle blbec.
Není tady
Sakryš ale jděte se dohadovat jinam....
Není tady
Tak do mobilu nelezu (už dávno), ale vím, že jsem v něm uložená již léta pod svým zdrobnělým jménem (ono se mi tak i normálně říká) a pře ním jsou ještě dvě aa. Nevím, jak jsem v něm uložená po dnešku .. ale to je docela jedno
Upravil(a) Feuria (23. 2. 2008 23:45)
Není tady
Je pravda, že jednu svoji "lásku" jsem si kdysi uložil jako Ledovou královnu, ale jinak neočekávám, že bych si někoho ukládal jinak než pod jménem (resp. příjmením), nebo nějakou všeobecně používanou přezdívkou... A láska se snad dá vyjádřit i jinak než přihlouplými přeslazenými "pusinkami", "čumáčky", "srdíčky" a podobnými eklhaftšafty... Obvykle ti, kteří tyhle kraviny používají, jdou z jednoho povrchního vztahu do druhého a rádi se přetvařují, hrají na vnější efekt... Jedna slepička mi dokonce ukazovala, pod jakým jménem má svého "miláčka" uloženého (tuším, že to byl "myšáček", a za měsíc už se tahala s jiným a za další měsíc zase s jiným...
no, já mám svého přítele uloženého taky pod jménem Mišáček - od Michala, ale že bych se tahala s někým jiným tak to ani náhodou a že bych byla slepička?? to prosím nejsem, maximálně kuře
Není tady
Mikeš napsal(a):
Tak se holky nehádejte
Zkusím to trochu odlehčit: Pokud se váš manžel (přítel) jmenuje třeba František, asi ho máte uloženého v mobilu pod nickem Franta, Fanda, Fanouš, Fanánek, apod.
Ale co s milencem?
Jedna ze zásadních rad pro nevěrníky zní: "Svou milenku mít v telefonu jako ing. Králík a nikoliv jako Sladká Sue."
Tajní přátelé se přece do mobilu neukládají vůbec, ale jejich číslo máme pouze v hlavě ....že.... ....
Není tady
Přátele, které bych musela nebo chtěla komukoliv tajit, jsem nikdy neměla, nemám a doufám, že nebudu mít.
Upravil(a) majkafa (24. 2. 2008 11:45)
majkafa napsal(a):
Přátele, které bych musela nebo chtěla komukoliv tajit, jsem nikdy neměla, nemám a doufám, že nebudu mít.
A je to tak správně .... já s tím souhlasím.A vlastně Ti to trochu závidím ... Já to neukočírovala ..a prostě se mi to už stalo.Mám v hlavě jedno tajný číslo, raději právě jen v hlavě...
Není tady
Mikeš napsal(a):
Tak se holky nehádejte
Ale co s milencem?
Nejlepší je mít druhý mobil (např. starý), a ten nechávat jen v prác a netahat ho moc domů.