Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 23. 2. 2008 22:13

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Jak Vás má Váš partner uložené např. v mobilu?

Tak se holky nehádejte tummenupp
Zkusím to trochu odlehčit: Pokud se váš manžel (přítel) jmenuje třeba František, asi ho máte uloženého v mobilu pod nickem Franta, Fanda, Fanouš, Fanánek, apod.
Ale co s milencem?
Jedna ze zásadních rad pro nevěrníky zní: "Svou milenku mít v telefonu jako ing. Králík a nikoliv jako Sladká Sue."
Tak jakpak máte uloženy v mobilu své tajné přátele? big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#52 23. 2. 2008 22:20

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

mě má jako APeta - ale to jen co má nový mobil, abych byla první v seznamu smile - tak ne, tak mě prý měl dřív, teď jsem Peta ET big_smile dumbom
před tím jsem byla Petulka, pak po svatbě Moja zena
já jsem ho měla jako X_MILACEK (protože podle x se dobre hledá), pak Muj muz, a teď zase Milacek smile (ale když mě naštve, to je pak sakra těžký mu zavolat big_smile ) , jo a jeho služební mobil mám jako Jméno Název firmy big_smile

Upravil(a) tina (24. 2. 2008 21:21)

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#53 23. 2. 2008 22:47

Allice
♥♥♥♥♥--

Me ma pritel ulozenou pod zdrobnelinou krestniho jmena..Do telefonu mu taky nelezu, ale kdyz ridi a chce abych zavolala Alesovi, tak pod tim jmenem vidim sebe smile A jinak Fidorku chapu jak to myslela a souhlasim s ni..

Není tady

#54 23. 2. 2008 22:50

Zet
♥♥♥♥♥♥-

Zajímavé téma...
já měla manžela, když byl ještě moje láska a já jeho - jako zdrobnělinu jmén a před ním hvězdičku, aby byl první, on mě měl jako jméno - začínám na Z - takže mě měl zase naproti tomu nakonci - že by symbolika dumbom , když jsem zjistila milenku, přepsala jsem ho na MANŽEL, teď už je přes měsíc exmanžel, ale to jsem zatím nepřepsala...., ale kámošku jsem měla jen přijímením s koncovnkou -vka, a ona si přála přepsat na křestní jméno  - tak jsem si jí holt přepsala smile

Upravil(a) Zet (23. 2. 2008 22:51)

Není tady

#55 23. 2. 2008 22:56

Me
♥♥♥♥♥♥-

Co vím,tak oba mí bývalí mě měli uloženou pod zdrobnělinou mého křestního jména... já je taktéž... akorát když mě bývalý jednou  "super mega totálně" vytočil, tak jsem se naštvala a přejmenovala si ho v mobilu na kre*éna smile Druhý den ráno jsem se vzbudila, trochu jsem na to přes noc pozapomněla a najednou koukám na mobil, že mi volá "kre*én" big_smile. Musím přiznat, že jsem v tu chvíli vyprskla smíchy big_smile

Kdyby mě měl přítel uloženou v mobilu jako Jméno Příjmení,přišlo by mi to takové zvláštní...

Není tady

#56 23. 2. 2008 23:01

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

Je pravda, že jednu svoji "lásku" jsem si kdysi uložil jako Ledovou královnu, ale jinak neočekávám, že bych si někoho ukládal jinak než pod jménem (resp. příjmením), nebo nějakou všeobecně používanou přezdívkou... A láska se snad dá vyjádřit i jinak než přihlouplými přeslazenými "pusinkami", "čumáčky", "srdíčky" a podobnými eklhaftšafty... Obvykle ti, kteří tyhle kraviny používají, jdou z jednoho povrchního vztahu do druhého a rádi se přetvařují, hrají na vnější efekt... Jedna slepička mi dokonce ukazovala, pod jakým jménem má svého "miláčka" uloženého (tuším, že to byl "myšáček", a za měsíc už se tahala s jiným a za další měsíc zase s jiným...

Na Bělehrad!

Není tady

#57 23. 2. 2008 23:05

potvurkapodivna
Host

Ta závist je ale hnusná vlastnost, co?

#58 23. 2. 2008 23:12

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Přesto, že tento problém nepovažuji za problém, jsem jen pro tuto diskusi učinila průzkum u nás doma a zeptala se, jak mne má uloženou v mobilu. Výsledek je: křestní jméno. Mám to tak i já.

Pro odlehčení:
Trochu jsem o tom přemýšlela a přpadá mi lepší křestní jméno, než mít někoho uloženého, jako "Čumáčka, broučka atd....." nemusím to pak měnit na: "Hajzl, kretén .... a pod." lollollol

Není tady

#59 23. 2. 2008 23:13

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Aby nedošlo k omylu. Průzkum znamená, že jsem se zeptala.

Není tady

#60 23. 2. 2008 23:14

Me
♥♥♥♥♥♥-

Tak je fakt, že ty zdrobněliny taky nemusím, i když záleží, jak to konkrétní člověk myslí... třeba když mi bývalý řekl "miláčku", tak jsem ho poprosila, ať mě neoslovuje tak stupidně smile No,docela koukal :-), ale já jsem na miláčky, berušky apod. téměř alergická, protože si pamatuju týpka, co mi pořád psa SMS, kde mě oslovoval takovýmito zdrobnělinami (možná mě tak měl i uloženou v mobilu,to nevím..) a za mými zády se tahal s jin-ou (-ýma..??).
Takže než beruška, šmudlinka apod., to radši to jméno a příjmení wink

Není tady

#61 23. 2. 2008 23:17

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

No když si teď prohlídnu mobil, mám tam jména jako Obličej, Pomeranč, Vrána, Ostankino a Matka Ubu (poslední tři patří ženám)...

Na Bělehrad!

Není tady

#62 23. 2. 2008 23:20

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Me napsal(a):

Tak je fakt, že ty zdrobněliny taky nemusím, i když záleží, jak to konkrétní člověk myslí... třeba když mi bývalý řekl "miláčku", tak jsem ho poprosila, ať mě neoslovuje tak stupidně smile No,docela koukal :-), ale já jsem na miláčky, berušky apod. téměř alergická, protože si pamatuju týpka, co mi pořád psa SMS, kde mě oslovoval takovýmito zdrobnělinami (možná mě tak měl i uloženou v mobilu,to nevím..) a za mými zády se tahal s jin-ou (-ýma..??).
Takže než beruška, šmudlinka apod., to radši to jméno a příjmení wink

Jsi moje krev. Sice miláček mi nevadí, ale jiné různé stupidní "zdrobnělinky" a " osloveníčka" mě absolutně odpuzují a to jsem, myslím, na chlapy až dost romanticky založená. gloria

Není tady

#63 23. 2. 2008 23:20

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Fanny5 napsal(a):

Pro odlehčení:
Trochu jsem o tom přemýšlela a přpadá mi lepší křestní jméno, než mít někoho uloženého, jako "Čumáčka, broučka atd....." nemusím to pak měnit na: "Hajzl, kretén .... a pod." lollollol

big_smile Moje kolegyně má svého manžela v mobilu uloženého pod zkratkou "TMT". Když jsem se jí ptal co to znamená, odpověděla mi: "Ten můj trouba" big_smile big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#64 23. 2. 2008 23:23

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

chromý zlý dědeček napsal(a):

No když si teď prohlídnu mobil, mám tam jména jako Obličej, Pomeranč, Vrána, Ostankino a Matka Ubu (poslední tři patří ženám)...

Ty  nehlasuj!!!!!! kapitulation Od tebe bych čekala ještě horší názvy pro ženské...... To se nedá přece poměřovat, ty jsi nenapodobitelný v nenávisti k ženám.

Není tady

#65 23. 2. 2008 23:26

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Fanny5 napsal(a):

Pro odlehčení:

big_smile Moje kolegyně má svého manžela v mobilu uloženého pod zkratkou "TMT". Když jsem se jí ptal co to znamená, odpověděla mi: "Ten můj trouba" big_smile big_smile

lol Hmmm, to je fajn. Vlastně je jedno, jak máš člověka v mobilu uloženého, ale důležité je, co pocítíš, když se ti rozsvítí jeho NICK nebo jméno, když ti volá. Je to radost nebo rozpaky (co říct?). hjarta

Není tady

#66 23. 2. 2008 23:27

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

Fanny5 napsal(a):

Ty  nehlasuj!!!!!! kapitulation Od tebe bych čekala ještě horší názvy pro ženské...... To se nedá přece poměřovat, ty jsi nenapodobitelný v nenávisti k ženám.

Nenávist mi podsouváš ty a tobě podobné. Nenávidět neumím. To si kolikrát myslím, že někoho nenávidím, a když se mu náhodou něco stane, už je mi ho líto. Jednou na tuhle svoji blbost dojedu, ale zatím to tak je.

Na Bělehrad!

Není tady

#67 23. 2. 2008 23:32

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš: "Tak jakpak máte uloženy v mobilu své tajné přátele? big_smile"

Tak své tajné přátele, o kterých můj manžel samozřejmě ví big_smile, mám uložené obvykle pod křestním jménem, nezdrobnělým. Čísla mých kolegyň jsem manželovi vnutila, pro případ, kdy odjíždím třeba na třídenní konferenci či na týdenní školení a zapomenu mobil doma, což je u mně časté, protože mi mobil slouží jako budík, který nechtěně zůstane pod peřinami...

Není tady

#68 23. 2. 2008 23:38

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Fanny5 napsal(a):

Nenávist mi podsouváš ty a tobě podobné. Nenávidět neumím. To si kolikrát myslím, že někoho nenávidím, a když se mu náhodou něco stane, už je mi ho líto. Jednou na tuhle svoji blbost dojedu, ale zatím to tak je.

Možná se takhle blbě jenom prezentuješ. Já tomu i věřím, protože se mi nechce věřit, že by po tolika napsaných a přečtených slovech, někdo psal jako takovýhle blbec. tongue

Není tady

#69 23. 2. 2008 23:44

vladka111
♥♥-----

Sakryš ale jděte se dohadovat jinam....  offtopic

Není tady

#70 23. 2. 2008 23:45

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Tak do mobilu nelezu (už dávno), ale vím, že jsem v něm uložená již léta pod svým zdrobnělým jménem (ono se mi tak i normálně říká) a pře ním jsou ještě dvě aa. Nevím, jak jsem v něm uložená po dnešku .. ale to je docela jedno big_smile

Upravil(a) Feuria (23. 2. 2008 23:45)

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#71 24. 2. 2008 10:06

jancas
♥♥♥♥---

Je pravda, že jednu svoji "lásku" jsem si kdysi uložil jako Ledovou královnu, ale jinak neočekávám, že bych si někoho ukládal jinak než pod jménem (resp. příjmením), nebo nějakou všeobecně používanou přezdívkou... A láska se snad dá vyjádřit i jinak než přihlouplými přeslazenými "pusinkami", "čumáčky", "srdíčky" a podobnými eklhaftšafty... Obvykle ti, kteří tyhle kraviny používají, jdou z jednoho povrchního vztahu do druhého a rádi se přetvařují, hrají na vnější efekt... Jedna slepička mi dokonce ukazovala, pod jakým jménem má svého "miláčka" uloženého (tuším, že to byl "myšáček", a za měsíc už se tahala s jiným a za další měsíc zase s jiným...

no, já mám svého přítele uloženého taky pod jménem Mišáček - od Michala, ale že bych se tahala s někým jiným tak to ani náhodou a že bych byla slepička?? to prosím nejsem, maximálně kuře big_smile

http://premamy.sk/images/ticker/narodeniny/25446.png

Není tady

#72 24. 2. 2008 11:38

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Zkusím to trochu odlehčit: Pokud se váš manžel (přítel) jmenuje třeba František, asi ho máte uloženého v mobilu pod nickem Franta, Fanda, Fanouš, Fanánek, apod.
Ale co s milencem?
Jedna ze zásadních rad pro nevěrníky zní: "Svou milenku mít v telefonu jako ing. Králík a nikoliv jako Sladká Sue."

Tajní přátelé tongue se přece do mobilu neukládají vůbec, ale jejich číslo máme pouze v hlavě ....že.... vissla ....

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#73 24. 2. 2008 11:43

majkafa
Host

Přátele, které bych musela nebo chtěla  komukoliv tajit, jsem nikdy neměla, nemám a doufám, že nebudu mít. smile

Upravil(a) majkafa (24. 2. 2008 11:45)

#74 24. 2. 2008 12:58

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Přátele, které bych musela nebo chtěla  komukoliv tajit, jsem nikdy neměla, nemám a doufám, že nebudu mít. smile

A je to tak správně .... já s tím souhlasím.A vlastně Ti to trochu závidím ... Já to neukočírovala ..a prostě se mi to už stalo.Mám v hlavě jedno tajný číslo, raději právě jen v hlavě...

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#75 24. 2. 2008 13:11

shiden
Host

Mikeš napsal(a):

Ale co s milencem?

Nejlepší je mít druhý mobil (např. starý), a ten nechávat jen v prác a netahat ho moc domů.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí