6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak manel mě má uloenou "zdrobněle", nae zaměstnankyně jen příjmením a kamarády celým jménem. Co mě těí, tak moji maminu (se kterou si od začátku tykají, taky jí říká zdrobněle) a taku má uloené hezky jako babička a děda, přestoe moc nebabičkujeme a nedědujeme....
Přestoe dopisy jsme si navzájem nikdy neotevřeli, mobily necháváme volně leet a pouíváme je na střídačku, protoe o firmu a lidi se staráme oba. Kdy není co tajit, není nutno si mobil hlídat jako oko v hlavě . Zaheslovaný mobil má pouze nae pubertální dcera .
Můj dobrý kamarád mě měl uloenou pod muským tvarem mého jména, protoe byl manelkou bit . Stejně ho (i duevně) "dobila" tak, e radi nakonec přeruil vekeré kontakty s více lidmi.... On je straně hodný člověk...
Ale jak si tady některé holky "postěovaly", e je má partner uloeny jaksi neosobně - holky, já nevím, jestli chlapi nad tím tak přemýlejí a dávají tomu ten význam, co my... Myslím, e ani ne. Rozhodně bych v tom nehledala míru jeho lásky ke mně. Někdo zdrobňuje automaticky a rád nemá, jiný si uloí "křtěné" jméno a nikdy by vás neopustil... Nic bych si z toho nedělala, případně bych mu řekla: táák a opravit - hezky zdrobnit a pak uloit, jinak si bude vařit sám
Upravil(a) Tercila (23. 2. 2008 14:35)
Není tady
Tercila napsal(a):
.
Ale jak si tady některé holky "postěovaly", e je má partner uloeny jaksi neosobně - holky, já nevím, jestli chlapi nad tím tak přemýlejí a dávají tomu ten význam, co my... Myslím, e ani ne. Rozhodně bych v tom nehledala míru jeho lásky ke mně. Někdo zdrobňuje automaticky a rád nemá, jiný si uloí "křtěné" jméno a nikdy by vás neopustil... Nic bych si z toho nedělala, případně bych mu řekla: táák a opravit - hezky zdrobnit a pak uloit, jinak si bude vařit sám
Jo, to si myslím (a hlavně doufám)taky, e to tak vůbec neberou. No, my holky jsme prostě nějak na to ciltlivějí.
Ale jestli v reálu mi říká zdrobněle křestním jménem, pak příjmení v mobilu je ostrý kontrast.
Kdybych mu vyhroovala nevařením, tím spí by se zatvrdil, legrace nelegrace. Některé věci jsou prostě nedotknutelné. Bral by to jako zásah do soukromí.
Take nic nenaděláme, jen nás to můe mrzet, ale je to v podstatě kravina a koda času a energie se tím normálně trápit.
Není tady
Jasně Damilo, je to takové povídání, zajímavá "statistika" .
Ale s tím vařením... tak to ne, my si s manelem v humoru rozumíme, z toho strach nemám - obzvlá v tomto případě, protoe já moc nevařím
Není tady
Irenka21 napsal(a):
Má tam napsáno křestní jméno a mobil jedna, mobil dva a práce.
Přesně tak to mám i já.
Není tady
Tercila napsal(a):
Jasně Damilo, je to takové povídání, zajímavá "statistika" .
Ale s tím vařením... tak to ne, my si s manelem v humoru rozumíme, z toho strach nemám - obzvlá v tomto případě, protoe já moc nevařím
To my máme taky stejný druh humoru, jen se nesmí týkat JEHO!
Jeitnost je silnějí, v takovém případě.
Ale taky bych mu mohla začít vyhroovat e mu odepřu něco, co stejně nedělám, dobrý nápad...třeba mu odepřu anální sex. Ten se bude divit!
Není tady
Damilo, no právě, právě... Ono to obrácení "výhrůky" toti funguje jako odlehčení "problému", aspoň u nás.
Já nevím, tak pokud holky zjistí to uloení jejich jména oficiálně, nikoliv tajně, tak by to asi chtělo ve vhodné chvíli říct, e mi to troku vadí... Nevím, já jsem to neřeila, take nemohu poradit.
Není tady
Třeba by zabralo, abych se mu v smsce podepisovala např. Hezký den miláčku, tvoje Nováková Jana...
Kdy jsem se divila, proč mě tam má takhle blbě uloenou a chtěla jsem, aby to změnil, tak mi na to odvětil "Přece se tak jmenuje, ne?? Nevidim na tom nic divnýho...." prostě nechápal.....
Upravil(a) vladka111 (23. 2. 2008 15:20)
Není tady
Není tady
vladka111 napsal(a):
Přítel mě má ve vech kontaktech (mobil, icq,...) uloenou pod mým jménem a příjmením..... mě se to nelíbí, je to takový dost neosobní, ne??? Připadá mi to divný, nikdy bych si ho do mobilu neuloila jako např. Jan Novák... tve mě to, je to jako bych byla cizí člověk a né ten nejblií...
Nechápu, co je na jménu a příjmení neosobního - naopak, neznám nic osobnějí, kromě rodného čísla
Kdyby si tam napsal "Brouček", připadalo by mi to neosobní dalek víc
Není tady
Fidorka napsal(a):
majkafa napsal(a):
Fidorka napsal(a):
jei tak neuhýbejte od tématu, přece se tu neřeí kdo komu leze nebo neleze do mobilu, koho to zajímá?
Tímto předem děkuji vem, kteří budou mít nutkání sem napsat jak partnerovi nelezou do mobilu, ale neudělají to, aby nebyli off topic.Proč má potřebu nařídit nám, co máme a co nemáme psát, holči?
b) Fórum není chat. Nemáte-li k příspěvku konstruktivní odpověď, prosím neodpovídejte. Uvědomte si, e příspěvky si přečte i několik tisíc uivatelů. Před odesláním se prosím zamyslete, zda Vá příspěvek, Vae téma, má nějakou "přidanou hodnotu", tj. můe být ostatním nějakým způsobem přínosný.
A tu holči si nech od cesty, nejsem tvoje dcera a u taky nejsem ádnej křupavej salátek.
V první řadě bys o přidané hodnotě měla uvaovat sama - myslím, e se nachází v nějaké agonii.
Odpověď Nevím, protoe mu nelezu do mobilu, je adekvátní - je to odpověď na otázku. Zatímco tvoje výplody jsou hra na paní učitelku
Není tady
mashanka napsal(a):
vladka111 napsal(a):
Přítel mě má ve vech kontaktech (mobil, icq,...) uloenou pod mým jménem a příjmením..... mě se to nelíbí, je to takový dost neosobní, ne??? Připadá mi to divný, nikdy bych si ho do mobilu neuloila jako např. Jan Novák... tve mě to, je to jako bych byla cizí člověk a né ten nejblií...
Nechápu, co je na jménu a příjmení neosobního - naopak, neznám nic osobnějí, kromě rodného čísla
Kdyby si tam napsal "Brouček", připadalo by mi to neosobní dalek víc
Jasně Mashanko...
Není tady
vladka111 napsal(a):
Třeba by zabralo, abych se mu v smsce podepisovala např. Hezký den miláčku, tvoje Nováková Jana...
Není tady
Tak mě má jako "bonbónek" a druhý číslo má uloené pod "pusinka" ...
No moná bych radi unesla jméno a příjmení, kdyby občas přiel a řekl "miluji tě"
Není tady
Jé, to mě nikdy nenapadlo zjiovat, ale myslím jsem zahlídla něco jako Daniela Stef. nebo tak. Jméno a část příjmení. Já jeho mám jako Jméno domů, Jméno práce, Jméno sluební. A řeknu vám naprosto logicky proč: kdy mi člověk dává svůj telefon, houby vím, jestli z něj za pár měsíců bude brouček nebo ne. Take ho uloím pod jménem, pokud jde o běné jméno, tak s příjmením nebo jiným identifikátorem (Honza fotograf, Martin Liberec). A pak teda abych si ho měnila na nějakou přezdívku, to u jsem líná. A navíc by mi bylo trapně, kdyby mi někde ve společnosti blikala na displeji volající Prcinka, jako jednomu kolegovi.
Není tady
Mě má přítel uloenou pod mým zdrobnělým křestním jménem. Na začátku vztahu jsem nějak pronesla "jé ty mě tam má jak cizí" nebo tak něco a proto si to asi změnil. Kadopádně souhlasím s názorem, který tady u někdo napsal, e chlapi to asi nevnímají tak jako my (některé z nás), na druhou stranu je fajn, kdy se o to zbytečně nehádají a takovou drobnost jako změnit si nás na hezčí jméno v mobilu bez hádek udělají, ne?)
Jinak bych chtěla jetě mimo téma říci, e babinet čtu kadý den, ikdy moc nepřispívám a v poslední době mě celkem tve, jak tady po sobě útočíte kvůli nesmyslům a jak občas proběhne nějaký ten nenávistný příspěvek mezi těmi, kdo se nemají rádi. Přitom kdy vás čtu, tak větinou působíte dost rozumně.
Konkrétně teď útočíte na Fidorku (té jsem si dnes vimla poprvé) protoe se ohradila proti příspěvkům typu "nevím, protoe do mobilu partnerovi nelezu". (Já ji chápu, vdy to působí tak, jako bychom my, co víme, jak nás má partner uloenou, byly nějaké stíhačky.) A najednou se rozjede diskuze, protoe úplně neadekvátně útočně reagujete (vichni navzájem!). Zkuste někdy uvaovat, e to autorka nemyslí tak zle, jak to berete vy, kadý tady přece není Chromý zlý dědeček;o)
Není tady
henrietta napsal(a):
Jinak bych chtěla jetě mimo téma říci, e babinet čtu kadý den, ikdy moc nepřispívám a v poslední době mě celkem tve, jak tady po sobě útočíte kvůli nesmyslům a jak občas proběhne nějaký ten nenávistný příspěvek mezi těmi, kdo se nemají rádi. Přitom kdy vás čtu, tak větinou působíte dost rozumně.
Konkrétně teď útočíte na Fidorku (té jsem si dnes vimla poprvé) protoe se ohradila proti příspěvkům typu "nevím, protoe do mobilu partnerovi nelezu". (Já ji chápu, vdy to působí tak, jako bychom my, co víme, jak nás má partner uloenou, byly nějaké stíhačky.) A najednou se rozjede diskuze, protoe úplně neadekvátně útočně reagujete (vichni navzájem!). Zkuste někdy uvaovat, e to autorka nemyslí tak zle, jak to berete vy, kadý tady přece není Chromý zlý dědeček;o)
Pod to se podepisuju taky....
Není tady
Tak mě má přítel uloenou jako zdrobnělinu přezdívky a já jeho zdrobnělina křestního jména.
A jinak do mobilů si taky nelezem
vladka111: "Třeba by zabralo, abych se mu v smsce podepisovala např. Hezký den miláčku, tvoje Nováková Jana.."
Vladěnko, ale tak tento nápad je geniální
Ale a tady v diskuzi mezi ostatními vidím, jaký jsem "tvrdý" týpek - já jsem se nikdy nikomu nepodepsala "tvoje" a nějaké prcinky, mudlinky - tak to mě spí spolehlivě rozesmívá . No, kadý to má jinak.
Není tady
Tercila napsal(a):
vladka111: "Třeba by zabralo, abych se mu v smsce podepisovala např. Hezký den miláčku, tvoje Nováková Jana.."
Vladěnko, ale tak tento nápad je geniální
Ale a tady v diskuzi mezi ostatními vidím, jaký jsem "tvrdý" týpek - já jsem se nikdy nikomu nepodepsala "tvoje" a nějaké prcinky, mudlinky - tak to mě spí spolehlivě rozesmívá . No, kadý to má jinak.
No, já se mu do sms taky nepodepisuju jako Tvoje bla bla... vlastně se do sms nepodepisuju vůbec, je to zbytečný. Ale mohla bych to teďka zkusit, trochu ho tím budu provokovat a zároveň mu dám najevo, e mi to vadí
Upravil(a) vladka111 (23. 2. 2008 20:28)
Není tady
Tak mne má jako PRCEK, co je při mých skoro 180CM docela zajímavé----ale donedávna-- jsme spolu chviličku- mě měl podle jména a příjmení.... jsme toti spoluáci ze základky :-)..... kdy mu volala bývalka a objevilo se Hanička...tak mě to mé neosobní pojmenování docela mrzelo...... take jsem si bohůel neodpustila utěpačnou poznámku...take od té doby jsem v jeho mobilu jako Prcek..ale kde k tomu přiel netuím......
Nicméně si myslím,e tohle chlapi prostě moc neřeí a ani to nepovaují za podstatné...... kadopádně,chápu Tě ... některé jsme prostě romantické due :-)
Není tady
vladka111 napsal(a):
henrietta napsal(a):
Konkrétně teď útočíte na Fidorku (té jsem si dnes vimla poprvé) protoe se ohradila proti příspěvkům typu "nevím, protoe do mobilu partnerovi nelezu". (Já ji chápu, vdy to působí tak, jako bychom my, co víme, jak nás má partner uloenou, byly nějaké stíhačky.) A najednou se rozjede diskuze, protoe úplně neadekvátně útočně reagujete (vichni navzájem!). Zkuste někdy uvaovat, e to autorka nemyslí tak zle, jak to berete vy, kadý tady přece není Chromý zlý dědeček;o)Pod to se podepisuju taky....
Taky tak...
Není tady
přítel mě měl uloenou pod zdrobnělinou přezdívky - nevím, jak to změní teď, moná na přezdívku, jméno, příjmení? netuím a u je mi to vlastně jedno
Není tady
tracy napsal(a):
vladka111 napsal(a):
henrietta napsal(a):
Konkrétně teď útočíte na Fidorku (té jsem si dnes vimla poprvé) protoe se ohradila proti příspěvkům typu "nevím, protoe do mobilu partnerovi nelezu". (Já ji chápu, vdy to působí tak, jako bychom my, co víme, jak nás má partner uloenou, byly nějaké stíhačky.) A najednou se rozjede diskuze, protoe úplně neadekvátně útočně reagujete (vichni navzájem!). Zkuste někdy uvaovat, e to autorka nemyslí tak zle, jak to berete vy, kadý tady přece není Chromý zlý dědeček;o)Pod to se podepisuju taky....
Taky tak...
Souhlas...
Není tady
henrieto - já u to tady ani raději nekomentuji, jen si vdycky řeknu, e potrefené husy se zase ozývají
Není tady