Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 23. 2. 2008 11:52

vladka111
♥♥-----

Jak Vás má Váš partner uložené např. v mobilu?

Přítel mě má ve všech kontaktech (mobil, icq,...) uloženou pod mým jménem a příjmením..... mě se to nelíbí, je to takový dost neosobní, ne??? Připadá mi to divný, nikdy bych si ho do mobilu neuložila jako např. Jan Novák...  štve mě to, je to jako bych byla cizí člověk a né ten nejbližší... butter

Není tady

#2 23. 2. 2008 11:58

Kubula
♥♥♥♥♥♥-

Re: Jak Vás má Váš partner uložené např. v mobilu?

vladka111 napsal(a):

Přítel mě má ve všech kontaktech (mobil, icq,...) uloženou pod mým jménem a příjmením..... mě se to nelíbí, je to takový dost neosobní, ne??? Připadá mi to divný, nikdy bych si ho do mobilu neuložila jako např. Jan Novák...  štve mě to, je to jako bych byla cizí člověk a né ten nejbližší... butter

Mě tam má tuším jako Kotě, což mi vzledem k tomu, kolik mi je a jak vypadám, přijde mírně nadnesené lol Ale přijde mi od něj hezké, že si mě tam takhle dává i po deseti letech a třiceti kilech lol

Není tady

#3 23. 2. 2008 12:02

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

vladka111 napsal(a):

Netuším, protože mu do mobilu nekoukám tummenupp .

Není tady

#4 23. 2. 2008 12:05

Fidorka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: mater urbium
Web

Mě má dokonce jako Příjmení Jméno a to jsme spolu 7 let a jsme manželé wink

když jsem se tomu kdysi divila tak mi vysvětlil, že když přeposílá někomu moje číslo (vizitku), což se děje docela často, tak nemá chuť přepisovat koťátko nebo miláčka na Příjmení Jméno wink

a já ho mám jako Jméno (muj), protože pak mám ještě Jméno (bracha) a Jméno (svagr), protože se jmenují jako půl tohoto národa - AŤ ŽIJÍ KLASICKÁ ČESKÁ JMÉNA A NAPROSTÝ NEDOSTATEK FANTAZIE PŘI VYBÍRÁNÍ JMEN wink

Není tady

#5 23. 2. 2008 12:07

majkafa
Host

Nevím, jak mě měl uloženou můj bývalý manžel ani žádná z mých krátkých "lásek", protože jim do mobilu nekoukám. A taky je mi to celkem úplně jedno, vlastně mě tato otázka nikdy nenapadla.
Podívala jsem se jednou a doufám, že už to víckrát neudělám. dumbomsmile

Upravil(a) majkafa (23. 2. 2008 12:08)

#6 23. 2. 2008 12:07

Fidorka
♥♥♥♥♥♥♥
Web

aprill napsal(a):

Na to nemusíš někomu šmírovat do mobilu. já to zjistila prozváněním při hledání druhého mobilu.

Není tady

#7 23. 2. 2008 12:09

Fidorka
♥♥♥♥♥♥♥
Web

ježiš tak neuhýbejte od tématu, přece se tu neřeší kdo komu leze nebo neleze do mobilu, koho to zajímá?
Tímto předem děkuji všem, kteří budou mít nutkání sem napsat jak partnerovi nelezou do mobilu, ale neudělají to, aby nebyli off topic. godlike

Není tady

#8 23. 2. 2008 12:11

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Fidorka napsal(a):

aprill napsal(a):

Na to nemusíš někomu šmírovat do mobilu. já to zjistila prozváněním při hledání druhého mobilu.

Ale já to skutečně nevím butter a ani to nemám potřebu vědět. Zatím jsem mobil nehledala, možná to přijde.

Není tady

#9 23. 2. 2008 12:13

majkafa
Host

Fidorka napsal(a):

ježiš tak neuhýbejte od tématu, přece se tu neřeší kdo komu leze nebo neleze do mobilu, koho to zajímá?
Tímto předem děkuji všem, kteří budou mít nutkání sem napsat jak partnerovi nelezou do mobilu, ale neudělají to, aby nebyli off topic. godlike

Proč máš potřebu nařídit nám, co máme a co nemáme psát, holči?

#10 23. 2. 2008 12:18

vikyrek
♥♥♥----
Místo: Benešov

Ten můj mě tam má zatím pod:  miláček:-* Zatím wink Jsme spolu téměř dva roky, tak uvidím, jak dlouho tam bude toto krycí jméno zastupovat mě vissla A já ho mám jménem (i když zrdobněle)

Upravil(a) vikyrek (23. 2. 2008 12:19)

Není tady

#11 23. 2. 2008 12:20

Fidorka
♥♥♥♥♥♥♥
Web

majkafa napsal(a):

Fidorka napsal(a):

Proč máš potřebu nařídit nám, co máme a co nemáme psát, holči?

b) Fórum není chat. Nemáte-li k příspěvku konstruktivní odpověď, prosím neodpovídejte. Uvědomte si, že příspěvky si přečte i několik tisíc uživatelů. Před odesláním se prosím zamyslete, zda Váš příspěvek, Vaše téma, má nějakou "přidanou hodnotu", tj. může být ostatním nějakým způsobem přínosný.

A tu holči si nech od cesty, nejsem tvoje dcera a už taky nejsem žádnej křupavej salátek.

Není tady

#12 23. 2. 2008 12:23

majkafa
Host

lollollol Já jsem na rozdíl od několika tvých kritických příspěvků napsala, jak mě má nebo nemá někdo uloženou. Obula ses do nás ty a psalas něco jiného, než uvádí bod b). wink

Upravil(a) majkafa (23. 2. 2008 12:27)

#13 23. 2. 2008 12:30

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Mně tam má zdrobnělinou jména. A není jen šmírování, jak to zjistit, je to čistě otázka důvěry - my si rádi čteme zprávy, má moje uložené, takže když jsem vedle něj, jasně to vidím. A je to docela sranda.  Když třeba volám z jeho telefonu přes naposledy volaná čísla,taky vidím své jméno, stejně taky mezi zprávami, když mu něco přijde a řekne mi,abych to přečetla.
Ale zajímavá starost, to mne nikdy nenapadlo řešit tedy, jak mne partner tituluje v telefonu big_smile

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#14 23. 2. 2008 12:32

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Fidorka má dneska blbou náladu a hledá na kom by si zchladila žáhu!

Není tady

#15 23. 2. 2008 12:33

jancas
♥♥♥♥---

mě má můj přítel uloženou v mobilu pod Janička srdíčko celou dobu co jsme spolu hjarta

http://premamy.sk/images/ticker/narodeniny/25446.png

Není tady

#16 23. 2. 2008 12:34

vladka111
♥♥-----

Já mu do mobilu nelezu, ale když se svým telefonem něco prováděl a já jsem měla zrovna hlavu na jeho rameni, tak jsem viděla ode mě příchozí sms a tam moje jméno a příjmení, tak mě to zarazilo..... Mám ho uloženého jak broučka, protože mu tak říkám a protože je to prostě můj brouček a to že mě tam má suše pod jménem a příjmením jako dalších sto kontaktů, se mi nelíbí.... usch

a nehádejte se

Není tady

#17 23. 2. 2008 12:36

Fidorka
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Majkafo, přečti si to CELÉ ještě jednou, třeba ti to dojde.
A tímto na tohle téma končím, abych nebyla v rozporu s dalším pravidlem Babinetu.

Není tady

#18 23. 2. 2008 12:37

vladka111
♥♥-----

Samozřejmě z toho nebudu dělat vědu, je to v podstatě hovadina, ale na druhou stranu mě to překvapilo, nemile překvapilo, protože nikdo z mých bývalých partnerů ani moji nejbližší kamarádi mě tak nemají uloženou sad

Není tady

#19 23. 2. 2008 13:26

Damila
♥♥♥♥♥♥-

vladka111 napsal(a):

Tak to je přesné. Manžel mě má pod příjmením a z křestního jména jen D.
Jednou se spletl a volal mi, když chtěl volat své mamce, protože ji má taky s příjmením (máme stenjné), jen nemá D. , ale J.

Zlobím se, ale on to nezmění.
Já ho mám v tlf pod křestním jménem.

Není tady

#20 23. 2. 2008 13:39

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Teda to je dobré téma, ani mě nenapadlo, že i u takové se dá pohádat gloria A teď vážně, mě má manžel prostě pod Andrea a já jeho taky pod křestním jménem big_smile

Není tady

#21 23. 2. 2008 13:48

vladka111
♥♥-----

A co mě štve ještě víc je to, že v ICQ kontaktech má některé svoje kamarádky uložené jako např. Anička Dvořáková nebo Móňa Nováková, prostě jejich křestní jména má zdrobněle, ale mě NE... ggrrrrr  butter

Není tady

#22 23. 2. 2008 13:56

Kubula
♥♥♥♥♥♥-

Fidorka napsal(a):

A tu holči si nech od cesty, nejsem tvoje dcera a už taky nejsem žádnej křupavej salátek.

lol lol lol

Není tady

#23 23. 2. 2008 14:01

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Má tam napsáno křestní jméno a mobil jedna, mobil dva a práce.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#24 23. 2. 2008 14:02

Damila
♥♥♥♥♥♥-

vladka111 napsal(a):

A co mě štve ještě víc je to, že v ICQ kontaktech má některé svoje kamarádky uložené jako např. Anička Dvořáková nebo Móňa Nováková, prostě jejich křestní jména má zdrobněle, ale mě NE... ggrrrrr  butter

Tak to ten můj má všechny takhle stroze v mobilu úplně všechny.
Někdy mi to připadá, jako kdyby počítal s tím, že mu někdo bude mobil projíždět, jako by to bylo "oficiální", jako by si chtěl na něco hrát...jakoby nechtěl přiznat své city, svůj soukromý život.

Není tady

#25 23. 2. 2008 14:10

vladka111
♥♥-----

Damila napsal(a):

vladka111 napsal(a):

Tak to ten můj má všechny takhle stroze v mobilu úplně všechny.
Někdy mi to připadá, jako kdyby počítal s tím, že mu někdo bude mobil projíždět, jako by to bylo "oficiální", jako by si chtěl na něco hrát...jakoby nechtěl přiznat své city, svůj soukromý život.

Přesně...  trochu mě to uráží a zároveň je mi to líto...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí