1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Stránky: 1 2
Není tady
Není tady
Vem děkuji a posílá fotečky
První je nae první setkání, ta druhá nae první společná noc doma
Není tady
Andulko, Davídek je krásný. Takový drobek malinký.
Tedy na té první fotce, na té druhé z domu je vidět, jak u obroooooovsky porostl
Není tady
Andulko, Davídek je překrááááásnýýýý.....fakt.....a jde na něm vidět, e se má čile k světu...na té druhé fotce u je ho docela kus a i ty líčka má baculatějí...tak to je fajn, myslím, e z nejhorího jste venku....tak a mlíčko chutná....
Není tady
Andulko drím palce do dalích dní a věřím, e má broučka bojovníka a vechno zvládnete....
Není tady
Andulko, věřím, e to zlé u máte za sebou... Davídek je obrovský bojovník a já vám moooc přeju, aby krásně rostl a sílil a přináel vám kadý den jen samé radosti
Není tady
Andulko, to jsou oky po ránu!!! Drte se, bojujte a vechno zvládnete a hlavně si nic nevyčítej!!!! Já jsem nikdy nekouřila ani nijak ve velkém nepila (ale asi brzy začnu ) a taky nám to u 2x nevylo a 28 let u mám taky.
Není tady
Jééééé, ten byl malinkateeeej, ale moooooc krááásnejjjj:-))))
Není tady
tedy Andulko,koukám,e sis opravdu uila svoje,ale Davídek je nejenom nádhernej,ale i bojovníček a krásně to zvládl a věřím,e ted kdy jste doma to bude jen lepí a lepí. Moc drím place vám oběma
Není tady
Andulko, vubec jsem netusila, ze uz mas miminko na svete. Jak tak ctu, mela jsi to teda hodne narocne, chudatko. Uz bude jen lip, ver mi. Jsi ikulka s velkym "".
Není tady
Andulko, maminy jako jsi ty obdivuju. Nemá si co vyčítat! Krásně to zvládá a i kdy se ti náhodou nepodaří se rozkojit, nic si z toho nedělej, neber to jako selhání. Dneska je tolik moností...
Davídek je bojovníček, uvidí, e se za pár dní spolu skvěle sehrajete!
Není tady
Andulko, jsi statečná holka . Davídkovi přejeme hodně těstíčka
Není tady
Andulko, jste ikulky, zvládli jste vechno ukázkově. Hodně těstí.
Není tady
Andulko,
jetě jednou gratuluji k Davídkovi, jsi ikovná mamina a Davídek má moc statečnou maminku. Přeji hodně sil a zdravíčka
Není tady
Andulko , tvůj příběh je dost podobný tomu naemu , Kačenka je narozená 34tt ,ale měla jen 1.710 a 43cm . V nemocnici jsme byly 6týdnů . Jen se neboj , ted u půjde ve jak po másle a malý ti bude dělat jen a jen radost .
Moc gratuluji a přeji zdravíčko a rodinou pohodu
Není tady
Andulko, taky se chci připojit ke gratlacím a popřát tobě i tvému nádhernému synáčkovi a velkému bojovníčkovi hodně zdravíčka a u jen toho krásného. Jste oba moc stateční a Davídek vechno doene. U na té druhé fotce je vidět, jak velké pokroky na váze udělal. Posílám velké objetí a moc vás obdivuju
Není tady
Holky tak prďolka u má 2700g
To u je macek....ale nejde to na něm moc vidět, je moc dlouhý
No jo no kdy taka má skoro 2 metry
Není tady
A jak jsme to zvládli?
Dneska má Davídek 1 rok a tento rok (2008) byl pro mne asi ten nejtěí v ivotě
Rehabilitace nám zůstala dodneka makáme 3x denně Vojtovku
nedonoené děti mají nárok na to aby se nepočítal jejich skutečný věk ale tzv.korigovaný A co ten můj roční neboli 10m brouček umí? Umí se sám posadit, leze, stojí u nábytku a capká kolem něj....no prostě je zněj krásný zdravý klučina
Není tady
Stránky: 1 2