29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
Není tady
Není tady
Všem děkuji a posílá fotečky
První je naše první setkání, ta druhá naše první společná noc doma
Není tady
Andulko, Davídek je krásný. Takový drobek malinký.
Tedy na té první fotce, na té druhé z domu je vidět, jak už obroooooovsky porostl
Není tady
Andulko, Davídek je překrááááásnýýýý.....fakt.....a jde na něm vidět, že se má čile k světu...na té druhé fotce už je ho docela kus a i ty líčka má baculatější...tak to je fajn, myslím, že z nejhoršího jste venku....tak ať mlíčko chutná....
Není tady
Andulko držím palce do dalších dní a věřím, že máš broučka bojovníka a všechno zvládnete....
Není tady
Andulko, věřím, že to zlé už máte za sebou... Davídek je obrovský bojovník a já vám moooc přeju, aby krásně rostl a sílil a přinášel vám každý den jen samé radosti
Není tady
Andulko, to jsou šoky po ránu!!! Držte se, bojujte a všechno zvládnete a hlavně si nic nevyčítej!!!! Já jsem nikdy nekouřila ani nijak ve velkém nepila (ale asi brzy začnu ) a taky nám to už 2x nevyšlo a 28 let už mám taky.
Není tady
Jééééé, ten byl malinkateeeej, ale moooooc krááásnejjjj:-))))
Není tady
tedy Andulko,koukám,že sis opravdu užila svoje,ale Davídek je nejenom nádhernej,ale i bojovníček a krásně to zvládl a věřím,že ted když jste doma to bude jen lepší a lepší. Moc držím place vám oběma
Není tady
Andulko, vubec jsem netusila, ze uz mas miminko na svete. Jak tak ctu, mela jsi to teda hodne narocne, chudatko. Uz bude jen lip, ver mi. Jsi Šikulka s velkym "Š".
Není tady
Andulko, maminy jako jsi ty obdivuju. Nemáš si co vyčítat! Krásně to zvládáš a i když se ti náhodou nepodaří se rozkojit, nic si z toho nedělej, neber to jako selhání. Dneska je tolik možností...
Davídek je bojovníček, uvidíš, že se za pár dní spolu skvěle sehrajete!
Není tady
Andulko, jsi statečná holka . Davídkovi přejeme hodně štěstíčka
Není tady
Andulko, jste šikulky, zvládli jste všechno ukázkově. Hodně štěstí.
Není tady
Andulko,
ještě jednou gratuluji k Davídkovi, jsi šikovná mamina a Davídek má moc statečnou maminku. Přeji hodně sil a zdravíčka
Není tady
Andulko , tvůj příběh je dost podobný tomu našemu , Kačenka je narozená 34tt ,ale měla jen 1.710 a 43cm . V nemocnici jsme byly 6týdnů . Jen se neboj , ted už půjde vše jak po másle a malý ti bude dělat jen a jen radost .
Moc gratuluji a přeji zdravíčko a rodinou pohodu
Není tady
Andulko, taky se chci připojit ke gratlacím a popřát tobě i tvému nádhernému synáčkovi a velkému bojovníčkovi hodně zdravíčka a už jen toho krásného. Jste oba moc stateční a Davídek všechno dožene. Už na té druhé fotce je vidět, jak velké pokroky na váze udělal. Posílám velké objetí a moc vás obdivuju
Není tady
Holky tak prďolka už má 2700g
To už je macek....ale nejde to na něm moc vidět, je moc dlouhý
No jo no když taťka má skoro 2 metry
Není tady
A jak jsme to zvládli?
Dneska má Davídek 1 rok a tento rok (2008) byl pro mne asi ten nejtěžší v životě
Rehabilitace nám zůstala dodneška makáme 3x denně Vojtovku
nedonošené děti mají nárok na to aby se nepočítal jejich skutečný věk ale tzv.korigovaný A co ten můj roční neboli 10m brouček umí? Umí se sám posadit, leze, stojí u nábytku a capká kolem něj....no prostě je zněj krásný zdravý klučina
Není tady
Stránky: 1 2