1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Potřebovala bych poradit s plavkami.
Chtěla bych sehnat plavky s velkými prsy a plochým bříkem!!!
Tak, zpátky na zem.
Nevím kde sehnat plavky na sebe. Potřebuji vcelku, aby zmizel faldík na bříku, ale aby nebyly rovné i na prsou, protoe mám malá prsa, a takhle by mi je to zplacatilo jetě víc.
Chtělo by to s vyztuenými koíčky, ale moji velikost (spí maličkost) prostě nemají.
Nevíte, co s tím?
Není tady
tak dobrou náladu jsem měla takhle v pátek večer a ty mi připomene tohle!
Není tady
Bety napsal(a):
![]()
![]()
tak dobrou náladu jsem měla takhle v pátek večer a ty mi připomene tohle!
marjá, něco jsem provedla?
Není tady
neee... akorát jsi mi připomněla moje prsa, moje břicho a plavky...
Není tady
Damilo, s plavkymi je potí vdy. Já mám velká prsa (75DD), skoro ploché bříko a malý zadek a mám taky problém.
Není tady
Napadá mě sehnat origo prodejnu Litex a tam si některé modely kombinujes jak chces, treba velikost kalhotek jednu a jinou zase vrsek....
Není tady
Přesně tak. V dnení době není problém aspoň v některých obchodech (konečně je to napadlo!!!) sehnat plavky, kde si vybírá podprdu a kalhotky zvlá. I kdy teď v zimě jsem toho zatím tolik neviděla (právě minulý týden jsem si byla kupovat plavky). Ale v létě, v sezóně, je hromada obchodů, kde se dá nakupovat kadý kus zvlá a je to paráda. Vybere si jeden typ plavek a pak u jenom kombinuje velikosti a styl (trojúhelníky, push-up, kostice....+ klasický kalhotky nebo kraásky, tanga...atd atd.). Já měla vdycky s výběrem ílený problémy (velká podpra+malý kalhotky), ale teď u se dá konečně normálně nakoupit.
Není tady
Jé, ale teď koukám, e jsem s příspěvkem troku mimo mísu, ty toti shání plavky vcelku....tak to teda nevím, jak poradit, já plavky vcelku nevedu...
Není tady
plavky vcelku pro problémové partie bývají v Quelle nebo v Neckermannovi...
Není tady