29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kde je nějaký moderátor ????
Psycholog ???
Kdo to tady sleduje ??Vede ??
Neříkejte si tady poradny, když neradíte !!!
Ta 13ti letá holka je mlácená vlastní mamou a šikanovaná ve třídě !!!!!
Není tady
???
Není tady
jindra napsal(a):
Psycholog ???
mě to připadá z pohledu té dívenky trochu zmatené, nejdříve psala, že jí matka šikanuje či týrá a pak o ní napsala "maminka" a že jí poslala k psychologovi, tak to asi dost lidí zmátlo...
Není tady
Natálie zmatlo? Kolko rodicov ublizuje detom a pritom tie deti ich stale miluju ...
Není tady
pardon - na mě to je hodně šílené
Není tady
Já myslím, že to vyřeší moderátor
Není tady
Feuria napsal(a):
Šílený je, jestli je to pravda
Není tady
Natálie napsal(a):
jindra napsal(a):
Psycholog ???
Ta 13ti letá holka je mlácená vlastní mamou a šikanovaná ve třídě !!!!!mě to připadá z pohledu té dívenky trochu zmatené, nejdříve psala, že jí matka šikanuje či týrá a pak o ní napsala "maminka" a že jí poslala k psychologovi, tak to asi dost lidí zmátlo...
13 ti letá šikanovaná holka bude víc, než zmatená
Není tady
jindra napsal(a):
Feuria napsal(a):
Šílený je, jestli je to pravda
no právě ... jestli je to pravda
Není tady
Jestli je to pravda, tak to něco vypovídá i o systému vzdělávání učitelů, šk.psychologů,
a práci soc.pracovníků s neúplnými rodinami.
Kde jsou například ty efektivní miliony za projekty na rozeznávání a řešení šikany ? prevenci...?
Ale opačně:
Setkal se někdo s věkovou hranicí právě takových publescentů, kluků i holek,
kteří jakoby mezi sebou soutěží o vymýšlení příběhů na téma:
kdo byl více zneužíván, jak museli odejít z domu, jak začali fetovat .... a pak už to jelo
a hlavně, tyto děti to chtějí změnit (!!), k čemuž používají jen slova, ale ne činy.
Takže si zatím budují "kariéru" právě opačným směrem než jim jejich pomáhající radí
Což pak později znamená i to, že sice vykládají jak chtějí přestat, ale ve skutečnosti se ani do léčebny apod. nepřihlásí-nedostaví
Co takovým nedospělcům dělá dobře, je jen to, že:
- jim to ostatní "zobou z ruky"
- jsou něčím "zajímavý" aspoň pro někoho
- našli způsob jak být podporovaní
- našli pro sebe omluvu aby nic nemuseli, protože podle nich přece vinu na nich mají ti druzí
- oni jsou ti chudáci (co vlaně ani nemají vlastní vůli) a ostatní jsou ti zlí, co jim ubližují, co je nechápou
- atd..
Není tady
stačí se taky podívat, jaké příspěvky zakládá a nač reaguje
to si každý udělá názor sám
Není tady
PROSÍM POMOZTE.VE TŘÍDĚ MĚ POMLOUVAJÍ, STRKAJÍ DO MĚ LAVICE, NADÁVAJÍ, NECHTĚJÍ MNE VEDLE SEBE, PŘEKÁŽÍM JIM,VYMYŠLÍ SI ABY SE MI NĚCO STALO NEBO ABYCH MĚLA OSTUDU.JAK TO MÁM VYŘEŠIT??MĚ JE TAK SMUTNO.VŽDY SE SEJDOU A JÁ JSEM SAMA.NEVÍM JAK DLOUHO TO JEŠTĚ VYDRŽÍM
Není tady
Řekni rodičům ať tě dají na jinou školu a zajisí psychologa....
Není tady
JÁ JSEM NA VÝBĚROVÉ ŠKOLE, TAK TO NEJDE.JÁ DOUFÁM, ŽE SE STANE ZÁZRAK A VYŘEŠÍ SE TO
Není tady
jindra napsal(a):
Natálie napsal(a):
jindra napsal(a):
Psycholog ???
Ta 13ti letá holka je mlácená vlastní mamou a šikanovaná ve třídě !!!!!mě to připadá z pohledu té dívenky trochu zmatené, nejdříve psala, že jí matka šikanuje či týrá a pak o ní napsala "maminka" a že jí poslala k psychologovi, tak to asi dost lidí zmátlo...
13 ti letá šikanovaná holka bude víc, než zmatená
Tak co Jindro, co říkáš na tuto situaci? Přečet sis všechny příspěvky od Anetan?
Hned od začátku jsem psala, že to je zmatené a ty hned po mně kladívkem...
Není tady
Zázraky se nedějí, nic se nevyřeší, plácáním na netu si akorát "něčím" zajímavá. Když ti taková pozornost vyhovuje... A nebo pokud se ted krásně s partou vychechtáváš nad hloupými dospělými, aspon si prodloužíš život.
Kdybys měla problém, zavoláš odborníky na lince důvěry pro děti a nebudeš s tím lozit na net. Jedině tam by ti mohli efektivně poradit. Pomoci si milá Anetko musíš stejně sama.
Není tady
anetan007 napsal(a):
JÁ JSEM NA VÝBĚROVÉ ŠKOLE, TAK TO NEJDE.JÁ DOUFÁM, ŽE SE STANE ZÁZRAK A VYŘEŠÍ SE TO
Blbost, ná žádný škole tě nebudou držet násilím.... řekni všechno mamince a přejdi na jinou školu! V kolikáté jsi třídě? Výběrová škola, tím myslíš víceletej gympl?
Není tady
jindra napsal(a):
Psycholog ???
To je sice opravdu smutné, nicméně, ta 13 tiletá holka dostala spoustu rad, kam se obrátit a co dělat - tady , anonymně, její problém těžko někdo vyřeší, můžeme ji jen uklidnit a nasměrovat
Není tady
mashanka napsal(a):
jindra napsal(a):
Psycholog ???
Ta 13ti letá holka je mlácená vlastní mamou a šikanovaná ve třídě !!!!!To je sice opravdu smutné, nicméně, ta 13 tiletá holka dostala spoustu rad, kam se obrátit a co dělat - tady , anonymně, její problém těžko někdo vyřeší, můžeme ji jen uklidnit a nasměrovat
myslela jsem, že to děvče (jestli to není další škrlová) se už jinde omluvilo , že si vymýšlelo o tom, jak jej mamča mlátí
tady nás nškdo tahá za fusekličku
Není tady
Ano, a moderátor to vyřeší
prominte, já si úplně vše nevymyslela.já jen nechci aby to došlo dalejo, někdo by to mohl říct a šetřilo by se to.toho se bojím.vše není lež.a už vůbec se nad nikoho nepovyšuju
Není tady
PavlaH napsal(a):
Zázraky se nedějí, nic se nevyřeší, plácáním na netu si akorát "něčím" zajímavá. Když ti taková pozornost vyhovuje... A nebo pokud se ted krásně s partou vychechtáváš nad hloupými dospělými, aspon si prodloužíš život.
Kdybys měla problém, zavoláš odborníky na lince důvěry pro děti a nebudeš s tím lozit na net. Jedině tam by ti mohli efektivně poradit. Pomoci si milá Anetko musíš stejně sama.
Koukám, že na to máme stejnej názor
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
PavlaH napsal(a):
Kdybys měla problém, zavoláš odborníky na lince důvěry pro děti a nebudeš s tím lozit na net. Jedině tam by ti mohli efektivně poradit. Pomoci si milá Anetko musíš stejně sama.Koukám, že na to máme stejnej názor
A já se přidávám k vám.
Protože co jsem tu tak četla, tak tu anetan007 dostala spoustu rad, ale jako by je snad ani nečetla, nereaguje na rady, na pomocnou ruku, jen pořád dokola opakuje víceméně 3 věty...
Není tady
Jak už jsem se zmínila, vše jsem si přečetla a vám děkuji. Opravdu vás jen nevyužívám.A ve všem tom týrání jsem nelhala.Jen se bojím.
Není tady
Holky, to je pro ni asi nesmírně těžké, bude muset bud nadále trpět, nebo se k něčemu odhodlat. Měla by si uvědomit, že nejde o její selhání.
Není tady