6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vak víme, jak umí být děcka zlé a jak dovedou být kruté k někomu, kdo se nějak lií, třeba i v maličkosti...
Stačí třeba, kdy někdo jen nenosí značkové oblečení a u je pro osotatní opovrhovaná "socka"...
Pokud jsi tedy "jiná" ne ostatní, asi nemůe s ohledy moc počítat. Takoví jako ty si asi musí své místo, respekt
mezi ostatními vybojovat (a teď nemyslím zrovna zastraováním). - Asi spí nějakou statečností, nějakým
odváným příkladem, e se třeba na ulici před spoluáky zastane někoho slabého, zraněného, koho ostaní
překračují...
Nevím přesně co. A taky se to nedá plánovat ani aranovat. Proto to chce asi spí trénovat své vnitřní
duevní síly. To se lehce řekne. Jene ono to chce právě tu zdravou dávku sebejistoty, co je právě to,
co u tebe jiní tak rádi potlačují....
Chce to nedat se, kdy se někdo do tebe něčím strefí, postavit se mu, podívat se mu odhodlaně do očí
a nedat se. Říct: No a co, e nezvládnu tohle, zase jsem dobrá v tamtom...
Není tady
ANETO, jetě něco ti zde asi nikdo neporadil:
zřejmě proto, e jde o opravdu choulostivou věc, která se těko říká nejen mezi dospělýma, ale i mezi děckama do očí:
zva toto:
jestli můe zcela vyloučit, e jsou tvé problémy způsobeny
NEDOSTATEČNOU HYGIENOU nebo
ZRAVOTNÍM STAVEM
tip: třeba si nečistí zuby nebo má nějaký zkaený, nebo ti dobře nefunguje záklopta aludku
a to pak můe způsobit e ti je CÍTIT Z ÚST (smrdí z huby - lidově řečeno).
V obou případch je cesta k doktorovi nutná a náprava brzo.
Pak samozřejmě i ty úplně běné věci:
mění si: ponoky - spodní prádlo - trička - .. DENNĚ ??
sprchuje se + deodorant .. opět DENNĚ ??
atd....
Sám sebe člověk tak necítí, jak ty druhé. A stačí kdy občas ... a děcka to zeveobecní a k ikaně krok
ZAMYSLI SE SAMA, ZAS TAK VELKEJ HLAVOLAM TO NENÍ
Není tady
Nechci se nějak vychvalovat, ale mamka na mne pravidelně pere a zdravotně jsem v pořádku.
Není tady
no, záklopka aludku to asi nebude...mám takovou tuchu e ádná neexistuje....takový věci se optavdu nedobře probírají a myslim, e kdyby to bylo takhle, děcka by to pojmenovali,anet nepsala e by jí nějak takhle nadávali
Není tady
ale existuje ...
Není tady
mirka.. napsal(a):
no, záklopka aludku to asi nebude...mám takovou tuchu e ádná neexistuje....takový věci se optavdu nedobře probírají a myslim, e kdyby to bylo takhle, děcka by to pojmenovali,anet nepsala e by jí nějak takhle nadávali
To je stará pravda, e lidi slyej jen co chtěj
viděj jen co chtěj ...
dělaj jen ...
atd
NEBOLI:
neslyej co nechcou slyet
neviděj
nedělaj
..
Není tady
nemyslela jsme to tak e se některý věci nemají vůbec říkat..jen mi ten minulý přípěvek přiel napsaný jako: děvče zamysli se, asi se nemyje......o anatomii se hádat nebudu, asi to beru jinak u...
Není tady
sýkorkas napsal(a):
To je stará pravda, e lidi slyej jen co chtěj
viděj jen co chtěj ...
dělaj jen ...
atd
NEBOLI:
neslyej co nechcou slyet
neviděj
nedělaj
..
Decká, hlavne v puberte nepotrebujú nejaký mimoriadny dôvod na to, bay niekoho vylúčili... U mňa stačilo, e ma viac zaujímali knihy ako móda, viac stará hudba(60. roky) ako Abba, viac klubové filmy ako po*no... a bolo. Naastie som bola dos silná fyzicky i psychicky a mala som pár podobne zaloených kamoiek, inak neviem neviem. A s hygienou ani inými vecami som problémy NEMALA.
Není tady
anetan007 napsal(a):
Tak se začínám řídit, podle vaich rad. Něco se snad podaří. Dnes jsem chtěla mluvit s mamkou, a ptám se jí ,,můu s tebou mluvit, mami", ale bohuel mamka řeklae ne.A nevíte kde bych měla na kletrých stránkách najít tu kamarádku??
Kamarádku bys mohla najít na dětských stránkách www.kidsland.cz, je tam seznamka a chodí tam děti tvého věku.
Není tady