18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Potrebovala bych poradit. Nenasla jsem tema kuze, takze jsem to napsala sem. Kdyby s tim mel nekdo problem, predem se omlouvam. Vcera jsem delala rizky a bohuzel se mi panvicka smekla a rozpaleny olej na me chrstl. Vetsina skoncila na obleceni... teda myslela jsem si to, nebot pri prevlekani jsem nevidela zadne stopy na kuzi. To se zmenilo do deseti minut, nebot me zacalo neco palit a bolet na brichu. Kdyz jsem se podivala, tak tam byl velky rudy flek s fialovymi puchyri. Vycistila jsem si to a dala na to gazu a prelepila. Nevite nekdo, co pouzit na popaleniny, aby nebolely a nebyly po nich jizvy ? Prvni pomoc a nasledna. Kdyz si popalim prst, tak ho ihned strcim pod ledovou vodu. Kamaradka si popaleny prst dava do soli nebo do medu.... Puchyre zasadne nepropichovat. Co s vetsimi popaleninami?
Není tady
Simonas jdi k lékaři nebo na chirurgii. Popáleniny II. stupně by měl vidět lékař a navíc to má na břichu.
Není tady
Dneska jsem zasla za Dr., vycistil to, zalepil - falst pres pul bricha a predepsal antibiotika. Nesmis si to namocit, nicim nemazat, jen pripadne chladit - kontrola v pondeli. Jinak diky Krepelko.
Není tady
Simonas tak hlavně e jsi byla u lékaře a dostala jsi na to Antibiotika proti případné infekci. Bude to dobré uvidí!
Není tady