29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
:|Dobrý den, takže to řeknu radši hned. V dětství jsem byla t...... psychicky a fyzicky a dnes mi to začalo zasahovat do života psychycky i fyzicky. Když chci obejmout psa, tak bych ho nejradši uškrtila láskou a někdy když jsem naštvaná tak mám chvilkama pocit že se udusim. To t..... bylo opravdu strašné. A to jsem vyrůstala bez otce a t.... mě matka. Dneska je mi neco pře 1... a tak prosím poradte.
Není tady
anetan007 napsal(a):
:|Dobrý den, takže to řeknu radši hned. V dětství jsem byla t...... psychicky a fyzicky a dnes mi to začalo zasahovat do života psychycky i fyzicky. Když chci obejmout psa, tak bych ho nejradši uškrtila láskou a někdy když jsem naštvaná tak mám chvilkama pocit že se udusim. To t..... bylo opravdu strašné. A to jsem vyrůstala bez otce a t.... mě matka. Dneska je mi neco pře 1... a tak prosím poradte.
a v čem jako potřebuješ poradit?, že máš mít míň ráda psa?, já se ve třinácti taky někdy dusil vztekem, z toho si nic nedělej
Není tady
NO, neviem. Možno by ti poradil profesionál v nejakej poradni, príp. na Linke dôvery. Toto asi pokec nevyrieši.
Není tady