6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
...jen hrozí trest...
Není tady
ahoj seli, ja som teda dosť typ: nech si každý robí čo chce, ale na toto by sa mi nechcelo pozerať na stanici, vela ludi, nechutne. ine je to po tme na lavičke pred domom ten trest je divný, asi by stačila pokuta.
Není tady
a ešte je ohromný ten tvoj názov fora..... že nesloboda čo sme to za krajinu keď si dievča (pod zakonom!)nemôže zafajčiť na stanici
Není tady
Ale té holce bylo už 15náct, ne? tak snad není pod zákonem.
Není tady
som sa sekla... tak 15. ale i tak....
Není tady
Selimko, ono je to jinak Ono nejde o ten sex jako takový ten je OK. Ale o věřejné pohoršení. To je ta absurdita, když půjdeš v tanečním habitu kde nic tu nic tak nikdo nic neřekne ale když u toho budeš provozovat na ulici "směšné pohyby" tak tě zavřou. Vš ono to stejnak skončí na přestupku toto pohoršení ten orální sex je jen záminka a tahák na lidi. Ona mu mohla jen spinkat na klíně a... možná je to vše takovová ta novinářská kachnička dobarvená .... Buď v klidu a maj sa .)
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
a ešte je ohromný ten tvoj názov fora..... že nesloboda čo sme to za krajinu keď si dievča (pod zakonom!)nemôže zafajčiť na stanici
15 už je tuším "nad zákonom"... do 15 je pod a zafajčiť si OK - len možno mali priveľa divákov... No ale keď si vezmem, že niekto, kto prekročí rýchlosť a zabije človeka, dostane podmienku(viď Š. Skrúccaný), tak mi 2 roky pripadajú trošku - mno, prehnané. Zabíjanie autami mi vadí viac ako fajčenie, priznávam bez obalu.
Není tady
No, ja si na to počkám. Ak sa to teda dozviem, vôbec...
Není tady
no motiv je opravdu veselý ale i to označení pachatel...pachatelé orálního sexu??
taky nechápu. Pokutu za pohoršení možná, ale ne vězení. To je ujeté. I když já nikoho nemít a vidět na nádraží takhle si užívat dvojici, asi je tež udám - za vzbuzování závisti
Není tady
Mám pikantné insider info: Mužský účastník orálu bol policajt(neviem, či železničný alebo "štátny"...)
Není tady
Selima napsal(a):
Mám pikantné insider info: Mužský účastník orálu bol policajt(neviem, či železničný alebo "štátny"...)
A ve službě? To by mohl ještě slíznout trest za zneužití pravomoci veřejného čunitele. Nebo chudák ona za napadení veřejného činitele.
Som sa nepýtala... to mi ani nenapadlo. neexistuje prečin fajčenia verejného činiteľa???
Není tady
Selima napsal(a):
Som sa nepýtala... to mi ani nenapadlo. neexistuje prečin fajčenia verejného činiteľa???
:offtopic:Tys samá sranda a žádná robota. Víš co dalo práce policajtovi jí dostat dobrovolně?
Není tady
No, možno stačilo trošku povydierať...
Není tady
Selima napsal(a):
No, možno stačilo trošku povydierať...
ale povytěrat .)
Není tady
Selima napsal(a):
alebo...
A nebude Selimko lepší to nechat koňovi? ten má větší hlavu a my se jen krásně zasmát co dokáže vytvořit uřední šiml za
Ale podej zprávu kdo a s čím odešel a zda je to skutečně o nesvobodě
P.S. Svoboda je poznáná nutnost a vede jen k dalším ozbrojeným bojům a válkám, uvrhující společnost do ještě větší nesvobody a závislosti
Není tady
Ty jo, v Popradu to ale žije!! to jsem ještě u nás v Plzni neviděla, tomu se říká umění zpestření si čekání na spoj
Není tady
Jak to vyzerá s tímto případem? už by to mohlo být prezentováno jak dopadlo ?
Není tady
Ha , právník čeká na ortel - tož Pisateli. holky to zkusily a ted jsou ve vazbě, proto ta nízká účast
Je jaro , tak to tu zkouknu, jak se tu párujete
Upravil(a) Misa II (5. 4. 2008 23:16)
Misa II napsal(a):
Ha , právník čeká na ortel - tož Pisateli. holky to zkusily a ted jsou ve vazbě, proto ta nízká účast
Je jaro , tak to tu zkouknu, jak se tu párujete
Ale vůbec né ortel jen zajímavost co se nakonec stalo, taková ta lidská zvědavost.
Mášo jsem plonk hlásím dobrovolně
Není tady
Hele , Pisateli, kdo je Máša ?????
Nebo to měla být nabídka kvalitního sexu ?? Víš že nepiju, nekouřím a do schodů chodím jen z donucení, když nejede výtah nebo není po ruce někdo, kdo mě vynese
Počkej , jak plonk ? Jako úplně ? Ty máš ruce v sádře ?
Misa II napsal(a):
Hele , Pisateli, kdo je Máša ?????
Nebo to měla být nabídka kvalitního sexu ?? Víš že nepiju, nekouřím a do schodů chodím jen z donucení, když nejede výtah nebo není po ruce někdo, kdo mě vynese
Počkej , jak plonk ? Jako úplně ? Ty máš ruce v sádře ?
Ale no tak Míšo, překlep víš že su chaotik tu a tam
Sex? A co to je?, na sex je tu Mikešek já tak na večeři a pak na kvalitní spánek
Jinak jsme na tom skoro stejně, nekouřím, nepiju, sprostě nemluvím, do schodů musím sám, (výtah nemám )
Plonk je plonk, sám a sám ne vše i na ten sex
Není tady