1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
...jen hrozí trest...
Není tady
ahoj seli, ja som teda dos typ: nech si kadý robí čo chce, ale na toto by sa mi nechcelo pozera na stanici, vela ludi, nechutne. ine je to po tme na lavičke pred domom
ten trest je divný, asi by stačila pokuta.
Není tady
a ete je ohromný ten tvoj názov fora..... e nesloboda čo sme to za krajinu keď si dievča (pod zakonom!)nemôe zafajči na stanici
Není tady
Ale té holce bylo u 15náct, ne? tak snad není pod zákonem.
Není tady
som sa sekla... tak 15. ale i tak....
Není tady
Selimko, ono je to jinak Ono nejde o ten sex jako takový ten je OK. Ale o věřejné pohorení. To je ta absurdita, kdy půjde v tanečním habitu kde nic tu nic tak nikdo nic neřekne ale kdy u toho bude provozovat na ulici "směné pohyby" tak tě zavřou. V ono to stejnak skončí na přestupku toto pohorení ten orální sex je jen záminka a tahák na lidi. Ona mu mohla jen spinkat na klíně a... moná je to ve takovová ta novinářská kachnička dobarvená .... Buď v klidu a maj sa .)
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
a ete je ohromný ten tvoj názov fora..... e nesloboda
čo sme to za krajinu keď si dievča (pod zakonom!)nemôe zafajči na stanici
15 u je tuím "nad zákonom"... do 15 je pod
a zafajči si OK - len mono mali priveža divákov... No ale keď si vezmem, e niekto, kto prekročí rýchlos a zabije človeka, dostane podmienku(viď . Skrúccaný), tak mi 2 roky pripadajú troku - mno, prehnané. Zabíjanie autami mi vadí viac ako fajčenie, priznávam bez obalu.
Není tady
No, ja si na to počkám. Ak sa to teda dozviem, vôbec...
Není tady
no motiv je opravdu veselý ale i to označení pachatel...pachatelé orálního sexu??
taky nechápu. Pokutu za pohorení moná, ale ne vězení. To je ujeté. I kdy já nikoho nemít a vidět na nádraí takhle si uívat dvojici, asi je te udám - za vzbuzování závisti
Není tady
Mám pikantné insider info: Muský účastník orálu bol policajt(neviem, či elezničný alebo "tátny"...)
Není tady
Selima napsal(a):
Mám pikantné insider info: Muský účastník orálu bol policajt(neviem, či elezničný alebo "tátny"...)
A ve slubě? To by mohl jetě slíznout trest za zneuití pravomoci veřejného čunitele. Nebo chudák ona za napadení veřejného činitele.
Som sa nepýtala... to mi ani nenapadlo. neexistuje prečin fajčenia verejného činiteža???
Není tady
Selima napsal(a):
Som sa nepýtala... to mi ani nenapadlo. neexistuje prečin fajčenia verejného činiteža???
:offtopic:Tys samá sranda a ádná robota. Ví co dalo práce policajtovi jí dostat dobrovolně?
Není tady
No, mono stačilo troku povydiera...
Není tady
Selima napsal(a):
No, mono stačilo troku povydiera...
ale povytěrat .)
Není tady
Selima napsal(a):
alebo...
A nebude Selimko lepí to nechat koňovi? ten má větí hlavu a my se jen krásně zasmát co dokáe vytvořit uřední iml za
Ale podej zprávu kdo a s čím odeel a zda je to skutečně o nesvobodě
P.S. Svoboda je poznáná nutnost a vede jen k dalím ozbrojeným bojům a válkám, uvrhující společnost do jetě větí nesvobody a závislosti
Není tady
Ty jo, v Popradu to ale ije!! to jsem jetě u nás v Plzni neviděla, tomu se říká umění zpestření si čekání na spoj
Není tady
Jak to vyzerá s tímto případem? u by to mohlo být prezentováno jak dopadlo ?
Není tady
Ha , právník čeká na ortel - to Pisateli. holky to zkusily a ted jsou ve vazbě, proto ta nízká účast
Je jaro , tak to tu zkouknu, jak se tu párujete
Upravil(a) Misa II (5. 4. 2008 23:16)
Misa II napsal(a):
Ha , právník čeká na ortel - to Pisateli. holky to zkusily a ted jsou ve vazbě, proto ta nízká účast
Je jaro, tak to tu zkouknu, jak se tu párujete
Ale vůbec né ortel jen zajímavost co se nakonec stalo, taková ta lidská zvědavost.
Máo jsem plonk hlásím dobrovolně
Není tady
Hele , Pisateli, kdo je Máa ?????
Nebo to měla být nabídka kvalitního sexu ?? Ví e nepiju, nekouřím a do schodů chodím jen z donucení, kdy nejede výtah nebo není po ruce někdo, kdo mě vynese
Počkej , jak plonk ? Jako úplně ? Ty má ruce v sádře ?
Misa II napsal(a):
Hele , Pisateli, kdo je Máa ?????
Nebo to měla být nabídka kvalitního sexu ??Ví e nepiju, nekouřím a do schodů chodím jen z donucení, kdy nejede výtah nebo není po ruce někdo, kdo mě vynese
Počkej , jak plonk ? Jako úplně ? Ty má ruce v sádře ?
Ale no tak Mío, překlep ví e su chaotik tu a tam
Sex? A co to je?, na sex je tu Mikeek já tak na večeři a pak na kvalitní spánek
Jinak jsme na tom skoro stejně, nekouřím, nepiju, sprostě nemluvím, do schodů musím sám, (výtah nemám )
Plonk je plonk, sám a sám ne ve i na ten sex
Není tady