6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Táto dnešná správa ma dosť pobúrila!!!! Čo sme v Afganistane? (A pobavilo ma prequapivé uvedenie motívu...)
Párik si čas na stanici krátil orálnym sexom
Za sexuálnu zábavku obvinili z výtržníctva 34-ročného muža a iba 15-ročnú dievčinu zo Spišskonovoveského okresu. Železniční policajti odhalili dvojicu, ktorá si pred niekoľkými dňami užívala na popradskej železničnej stanici. Párik si na medziposchodí pri výťahu krátil čas orálnym sexom. "Dievčina aj muž ako motív uviedli sexuálne uspokojenie", uviedol hovorca Železničnej polície Jozef Búranský. Páchateľom hrozí dvojročný trest, v prípade mladistvých sa znižuje na polovicu.
Pravda, nepoznám okolnosti, za akých si krátili čakanie, ale... v zásade ma to poburuje.
Není tady
Selima napsal(a):
Táto dnešná správa ma dosť pobúrila!!!! Čo sme v Afganistane? (A pobavilo ma prequapivé uvedenie motívu...)
Za sexuálnu zábavku obvinili z výtržníctva 34-ročného muža a iba 15-ročnú dievčinu zo Spišskonovoveského okresu. Železniční policajti odhalili dvojicu, ktorá si pred niekoľkými dňami užívala na popradskej železničnej stanici. Párik si na medziposchodí pri výťahu krátil čas orálnym sexom. "Dievčina aj muž ako motív uviedli sexuálne uspokojenie", uviedol hovorca Železničnej polície Jozef Búranský. Páchateľom hrozí dvojročný trest, v prípade mladistvých sa znižuje na polovicu.
Pravda, nepoznám okolnosti, za akých si krátili čakanie, ale... v zásade ma to poburuje.
Pobuřuje Tě to, že dělali serx na veřejnosti, nebo to, že za něj dostali trest?
Není tady
Damila napsal(a):
Selima napsal(a):
Pravda, nepoznám okolnosti, za akých si krátili čakanie, ale... v zásade ma to poburuje.Pobuřuje Tě to, že dělali serx na veřejnosti, nebo to, že za něj dostali trest?
Mě ten trest !
Není tady
Tak to je hustý!!Na Popradském žel. nádraží bývám docela často, a vidět tam něco podobného na vlastní oči, to by byl docela shock..
Není tady
Nevieme, či na verejnosti - mohlo to byť o pol jedenástej v noci... a prečo dva roky??? Keby som niekoho zabila za volantom alebo zbila na ulici, tak nedostanem taký trest!!!!
Není tady
No ten trest je divný, nedivila bych se pokutě, ale jít za tohle sedět... ??
Není tady
Me napsal(a):
No ten trest je divný, nedivila bych se pokutě, ale jít za tohle sedět... ??
To asi bude podmínka, ne?
Selimo, nemáš přímo odkaz na zprávu na netu? Takhle zprostředkovaně je to zkreslující...
Není tady
To je cleá správa a nemôžem dať odkaz... zatiaľ. Ale pohľadám, či nenájdem dlhšiu verziu.
Tak osm našla nie dlhšiu, ale túto verziu na www.pravda.sk:
21. februára 2008 10:36
Dva roky za mrežami hrozia páru, ktorý na železničnej stanici Poprad - Tatry vykonával orálny sex. Pätnásťročná dievčina a 34-ročný muž, obaja z okresu Spišská Nová Ves, ešte 9. februára o 14. hodine svojím počinom na verejnom priestranstve vzbudzovali verejné pohoršenie.
Tak o druhej cez deň, povedzme ... Hoci keď si spomeniem na jednu svoju epizódku, môžem byť rada, že vám nepíšem z väzničného internetu.
Upravil(a) Selima (21. 2. 2008 13:07)
Není tady
Hmmm tak to jsem měla štěstí na tolerantní průvodčí...když mě ve vlaku můj přítel rukou...při mazlení. To by jsme na tom byli skoro stejně.
Není tady
No já jsem teda jednou dostala pokutu za močení na veřejnosti. No jenže pánům policatům se to říká, když ho vytáhnou na každým rohu a nikoho už to málem nepobuřuje,ale já si musím přidřepnout.
Prostě jsem měla v sobě asi 5 plzní a šupajdila přes park domů a kroutila se jak had. V 23:00!!!! jsem přiskočila ke keřiku a už mě měl idiot! Csss 400,-Kč.!!!!
Není tady
Klubko napsal(a):
No já jsem teda jednou dostala pokutu za močení na veřejnosti. No jenže pánům policatům se to říká, když ho vytáhnou na každým rohu a nikoho už to málem nepobuřuje,ale já si musím přidřepnout.
Prostě jsem měla v sobě asi 5 plzní a šupajdila přes park domů a kroutila se jak had. V 23:00!!!! jsem přiskočila ke keřiku a už mě měl idiot! Csss 400,-Kč.!!!!
Ty bláááho, fakt, jo?
To abych si dávala pozor. Já jsem si někdy musela v parku odskočit i za bílého dne, když jsem byla s malými dětmi na procházce! To chlap nikdy nepochopí, že po porodech ten držák není co býval...
Jinak po 5 pivech, to seš dobrá, to já čurám po každém....
Není tady
Sakra to si u nas doma uz ani slobodne na verejnosti zas*kat nemozes? No toto ... Anciasajehobodajbyichparomvzal
Není tady
No právě. Byla jsem děsně naštvaná. Samozřejmě jsem mu řekla, že mi vadí, když pánové ožralý z hospody ochcávají každý roh a já dostnu pokutu. A jestli ho to ještě vzrušovalo a přišel si na své, tak by měl zaplatit spíše on..... No mlel něco o urážce nějakého veřejného činitele, nebo co!
Není tady
Klubko napsal(a):
No mlel něco o urážce nějakého veřejného činitele, nebo co!
Já bych řekla spíš veřejného ČUNITELE.
Není tady
Damila napsal(a):
Klubko napsal(a):
Prostě jsem měla v sobě asi 5 plzní a šupajdila přes park domů a kroutila se jak had. V 23:00!!!! jsem přiskočila ke keřiku a už mě měl idiot! Csss 400,-Kč.!!!!Ty bláááho, fakt, jo?
To abych si dávala pozor. Já jsem si někdy musela v parku odskočit i za bílého dne, když jsem byla s malými dětmi na procházce! To chlap nikdy nepochopí, že po porodech ten držák není co býval...
Jinak po 5 pivech, to seš dobrá, to já čurám po každém....
já když zakašlu, tak se ještě nepočůrám
Není tady
martinF napsal(a):
Damila napsal(a):
Klubko napsal(a):
Prostě jsem měla v sobě asi 5 plzní a šupajdila přes park domů a kroutila se jak had. V 23:00!!!! jsem přiskočila ke keřiku a už mě měl idiot! Csss 400,-Kč.!!!!Ty bláááho, fakt, jo?
Jinak po 5 pivech, to seš dobrá, to já čurám po každém....já když zakašlu, tak se ještě nepočůrám
Tak to já jo...
Není tady
15 ročná ? ujo už videl jej polročné vysvedčenie? mal ju učiť hádam radšej niečo na monitor
Není tady
Klubko napsal(a):
No právě. Byla jsem děsně naštvaná. Samozřejmě jsem mu řekla, že mi vadí, když pánové ožralý z hospody ochcávají každý roh a já dostnu pokutu. A jestli ho to ještě vzrušovalo a přišel si na své, tak by měl zaplatit spíše on..... No mlel něco o urážce nějakého veřejného činitele, nebo co!
Nie o urážke ORGÁNU?
Není tady
martinF napsal(a):
Damila napsal(a):
Ty bláááho, fakt, jo?
Jinak po 5 pivech, to seš dobrá, to já čurám po každém....já když zakašlu, tak se ještě nepočůrám
Koľko detí si porodil?
Není tady
Selima napsal(a):
martinF napsal(a):
Damila napsal(a):
Ty bláááho, fakt, jo?
Koľko detí si porodil?
žádné, já se taky nikomu neposmívám, jestli ti to tak vyznělo
Není tady
Njn, asi som nejaká... naježená... Tak nič v zlom.
Není tady
Seli, tiež mi to príde nejaké padnuté na hlavu.
Ježíši, veď by som mala byť možno tiež zatvorená a nie sama! To by sa mi mooc páčilo.
Síce to nebolo na stanici ale vo vlaku.
Ja v reštike na WC... vidím, že by to bolo weselé wäzenie a preplnené...
Není tady
majkafa napsal(a):
Seli, tiež mi to príde nejaké padnuté na hlavu.
Ježíši, veď by som mala byť možno tiež zatvorená a nie sama! To by sa mi mooc páčilo.
Síce to nebolo na stanici ale vo vlaku.
to mě připadá padnutý na hlavu plno žvástů tady
poslední dobou hlavně na vlákně GLORIE II
Upravil(a) martinF (22. 2. 2008 8:31)
Není tady
Když už jsme u toho, mně připadá praštěný tohle:
Za orální sex hrozí v Singapuru doživotí
Není tady