1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Táto dnená správa ma dos pobúrila!!!! Čo sme v Afganistane? (A pobavilo ma prequapivé uvedenie motívu...)
Párik si čas na stanici krátil orálnym sexom
Za sexuálnu zábavku obvinili z výtrníctva 34-ročného mua a iba 15-ročnú dievčinu zo Spiskonovoveského okresu. elezniční policajti odhalili dvojicu, ktorá si pred niekožkými dňami uívala na popradskej elezničnej stanici. Párik si na medziposchodí pri výahu krátil čas orálnym sexom. "Dievčina aj mu ako motív uviedli sexuálne uspokojenie", uviedol hovorca elezničnej polície Jozef Búranský. Páchatežom hrozí dvojročný trest, v prípade mladistvých sa zniuje na polovicu.
Pravda, nepoznám okolnosti, za akých si krátili čakanie, ale... v zásade ma to poburuje.
Není tady
Selima napsal(a):
Táto dnená správa ma dos pobúrila!!!! Čo sme v Afganistane? (A pobavilo ma prequapivé uvedenie motívu...)
Za sexuálnu zábavku obvinili z výtrníctva 34-ročného mua a iba 15-ročnú dievčinu zo Spiskonovoveského okresu. elezniční policajti odhalili dvojicu, ktorá si pred niekožkými dňami uívala na popradskej elezničnej stanici. Párik si na medziposchodí pri výahu krátil čas orálnym sexom. "Dievčina aj mu ako motív uviedli sexuálne uspokojenie", uviedol hovorca elezničnej polície Jozef Búranský. Páchatežom hrozí dvojročný trest, v prípade mladistvých sa zniuje na polovicu.
Pravda, nepoznám okolnosti, za akých si krátili čakanie, ale... v zásade ma to poburuje.
Pobuřuje Tě to, e dělali serx na veřejnosti, nebo to, e za něj dostali trest?
Není tady
Damila napsal(a):
Selima napsal(a):
Pravda, nepoznám okolnosti, za akých si krátili čakanie, ale... v zásade ma to poburuje.Pobuřuje Tě to, e dělali serx na veřejnosti, nebo to, e za něj dostali trest?
Mě ten trest !
Není tady
Tak to je hustý!!Na Popradském el. nádraí bývám docela často, a vidět tam něco podobného na vlastní oči, to by byl docela shock..
Není tady
Nevieme, či na verejnosti - mohlo to by o pol jedenástej v noci... a prečo dva roky??? Keby som niekoho zabila za volantom alebo zbila na ulici, tak nedostanem taký trest!!!!
Není tady
No ten trest je divný, nedivila bych se pokutě, ale jít za tohle sedět... ??
Není tady
Me napsal(a):
No ten trest je divný, nedivila bych se pokutě, ale jít za tohle sedět... ??
To asi bude podmínka, ne?
Selimo, nemá přímo odkaz na zprávu na netu? Takhle zprostředkovaně je to zkreslující...
Není tady
To je cleá správa a nemôem da odkaz... zatiaž. Ale pohžadám, či nenájdem dlhiu verziu.
Tak osm nala nie dlhiu, ale túto verziu na www.pravda.sk:
21. februára 2008 10:36
Dva roky za mreami hrozia páru, ktorý na elezničnej stanici Poprad - Tatry vykonával orálny sex. Pätnásročná dievčina a 34-ročný mu, obaja z okresu Spiská Nová Ves, ete 9. februára o 14. hodine svojím počinom na verejnom priestranstve vzbudzovali verejné pohorenie.
Tak o druhej cez deň, povedzme ... Hoci keď si spomeniem na jednu svoju epizódku, môem by rada, e vám nepíem z väzničného internetu.
Upravil(a) Selima (21. 2. 2008 13:07)
Není tady
Hmmm tak to jsem měla těstí na tolerantní průvodčí...kdy mě ve vlaku můj přítel rukou...při mazlení. To by jsme na tom byli skoro stejně.
Není tady
No já jsem teda jednou dostala pokutu za močení na veřejnosti. No jene pánům policatům se to říká, kdy ho vytáhnou na kadým rohu a nikoho u to málem nepobuřuje,ale já si musím přidřepnout.
Prostě jsem měla v sobě asi 5 plzní a upajdila přes park domů a kroutila se jak had. V 23:00!!!! jsem přiskočila ke keřiku a u mě měl idiot! Csss 400,-Kč.!!!!
Není tady
Klubko napsal(a):
No já jsem teda jednou dostala pokutu za močení na veřejnosti. No jene pánům policatům se to říká, kdy ho vytáhnou na kadým rohu a nikoho u to málem nepobuřuje,ale já si musím přidřepnout.
Prostě jsem měla v sobě asi 5 plzní a upajdila přes park domů a kroutila se jak had. V 23:00!!!! jsem přiskočila ke keřiku a u mě měl idiot! Csss 400,-Kč.!!!!
Ty bláááho, fakt, jo?
To abych si dávala pozor. Já jsem si někdy musela v parku odskočit i za bílého dne, kdy jsem byla s malými dětmi na procházce! To chlap nikdy nepochopí, e po porodech ten drák není co býval...
Jinak po 5 pivech, to se dobrá, to já čurám po kadém....
Není tady
Sakra to si u nas doma uz ani slobodne na verejnosti zas*kat nemozes? No toto ... Anciasajehobodajbyichparomvzal
Není tady
No právě. Byla jsem děsně natvaná. Samozřejmě jsem mu řekla, e mi vadí, kdy pánové oralý z hospody ochcávají kadý roh a já dostnu pokutu. A jestli ho to jetě vzruovalo a přiel si na své, tak by měl zaplatit spíe on..... No mlel něco o uráce nějakého veřejného činitele, nebo co!
Není tady
Klubko napsal(a):
No mlel něco o uráce nějakého veřejného činitele, nebo co!
Já bych řekla spí veřejného ČUNITELE.
Není tady
Damila napsal(a):
Klubko napsal(a):
Prostě jsem měla v sobě asi 5 plzní a upajdila přes park domů a kroutila se jak had. V 23:00!!!! jsem přiskočila ke keřiku a u mě měl idiot! Csss 400,-Kč.!!!!Ty bláááho, fakt, jo?
To abych si dávala pozor. Já jsem si někdy musela v parku odskočit i za bílého dne, kdy jsem byla s malými dětmi na procházce! To chlap nikdy nepochopí, e po porodech ten drák není co býval...
Jinak po 5 pivech, to se dobrá, to já čurám po kadém....
já kdy zakalu, tak se jetě nepočůrám
Není tady
martinF napsal(a):
Damila napsal(a):
Klubko napsal(a):
Prostě jsem měla v sobě asi 5 plzní a upajdila přes park domů a kroutila se jak had. V 23:00!!!! jsem přiskočila ke keřiku a u mě měl idiot! Csss 400,-Kč.!!!!Ty bláááho, fakt, jo?
Jinak po 5 pivech, to se dobrá, to já čurám po kadém....já kdy zakalu, tak se jetě nepočůrám
Tak to já jo...
Není tady
15 ročná ? ujo u videl jej polročné vysvedčenie? mal ju uči hádam radej niečo na monitor
Není tady
Klubko napsal(a):
No právě. Byla jsem děsně natvaná. Samozřejmě jsem mu řekla, e mi vadí, kdy pánové oralý z hospody ochcávají kadý roh a já dostnu pokutu. A jestli ho to jetě vzruovalo a přiel si na své, tak by měl zaplatit spíe on..... No mlel něco o uráce nějakého veřejného činitele, nebo co!
Nie o uráke ORGÁNU?
Není tady
martinF napsal(a):
Damila napsal(a):
Ty bláááho, fakt, jo?
Jinak po 5 pivech, to se dobrá, to já čurám po kadém....já kdy zakalu, tak se jetě nepočůrám
Kožko detí si porodil?
Není tady
Selima napsal(a):
martinF napsal(a):
Damila napsal(a):
Ty bláááho, fakt, jo?
Kožko detí si porodil?
ádné, já se taky nikomu neposmívám, jestli ti to tak vyznělo
Není tady
Njn, asi som nejaká... najeená... Tak nič v zlom.
Není tady
Seli, tie mi to príde nejaké padnuté na hlavu.
Jeíi, veď by som mala by mono tie zatvorená a nie sama! To by sa mi mooc páčilo.
Síce to nebolo na stanici ale vo vlaku.
Ja v retike na WC... vidím, e by to bolo weselé wäzenie a preplnené...
Není tady
majkafa napsal(a):
Seli, tie mi to príde nejaké padnuté na hlavu.
Jeíi, veď by som mala by mono tie zatvorená a nie sama!To by sa mi mooc páčilo.
Síce to nebolo na stanici ale vo vlaku.
to mě připadá padnutý na hlavu plno vástů tady
poslední dobou hlavně na vlákně GLORIE II
Upravil(a) martinF (22. 2. 2008 8:31)
Není tady
Kdy u jsme u toho, mně připadá pratěný tohle:
Za orální sex hrozí v Singapuru doivotí
Není tady