|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Není tady

trisha napsal(a):
http://trishamad.blog.cz/0710/vite-jak-jste-studijni-typ-ctete-dale
Trisho,
jsi učitelka, nebo speciální pedagožka?
Máš hezký webík. Takový optimistický, člověk by si skoro myslel, že vše má své řešení, a nic není tak složité, jak se zdá.
Ale jak se říká-šedá je teorie a zelený je strom života...na druhou stranu, dík za tu naději.
Není tady
Ahojky,
děkuji:-), v červnu dělám státnice Speciální pedagogika pro vychovatele:-). Máš naprostou pravdu, teorie je teorie a praxe je zas praxe, snažím se psát podle zkušeností, ale taky objektivně. Co čtu denně od dětí z dotazů, které píší do poradny a na které odovídám, to mi otvírá oči a hlavně! Kolikrát jsem už dělala zkoušky z něčeho, co v praxi je naprosto odlišné, myslím, že jsem nohama na zemi:-)

Není tady