29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj Marketko, byla jsem přes víkend mimo.
Pokud jde o mě, nic mi nebrání jít na kafe. Jenom návrh - nepočkáme ještě na žabku ?
Tak se rozhodni a pokud půjdeme dneska, tak navrhuji kavárnu v prvním patře, na opačném konci než je fitko. Mám černý kabát a blonďaté vlasy, světlou kabelku. Počkám před kavárnou.
Tak zatím ... majka.
Není tady
Ahoj Majko,
jestli se Ti to dneska hodí tak se sejdeme v 16 hod. Mám běžovou bundu hnědé kalhoty a kratší světlé vlasy.
Není tady
Ok, v 16.00 se těším. m.
Není tady
Ahoj holky,tak sešli jste se ? Mrzí,mě ,že jsem to nestihla,ale pracuju do 17,30 a ještě než bych dojela do ČB.Snad to nebylo naposledy.
Zatim ahoj
Není tady
Ahoj,
hledám kamarádku. Jsem v Budějovicích nová, moc se tu ještě nevyznám. a v jiném stavu. touto cestou hledám kamarádku, třeba také s bříškem, mohly bychom chodit na procházky, cvičit, pokecat. ale uvítám i příjemný pokec bez bříška.
budu se těšit, že se nějaká spřízněná duše ozve.
hezké jaro.
Veronika
Není tady
Ahoj, jestli je ještě volno - hlásím se taky do klubu Jihočešek. Jsem 44 přímo z Č.B.
Není tady
Benji 81 napsal(a):
Ahoj,
hledám kamarádku. Jsem v Budějovicích nová, moc se tu ještě nevyznám. a v jiném stavu.touto cestou hledám kamarádku, třeba také s bříškem, mohly bychom chodit na procházky, cvičit, pokecat. ale uvítám i příjemný pokec bez bříška.
![]()
budu se těšit, že se nějaká spřízněná duše ozve.
hezké jaro.
Veronika
Ahoj Veroniko, je mi 21, a v Budějovicích jsem taky nová, respektive nějaký čas tady už jsem, ale stále tu skoro nikoho neznám. Pobývám tu hlavně přes týden, na víkend většinou odjíždím. Jsem tu totiž kvůli škole. Z jakých důvodů ses sem přistěhovala ty? Nemáš ICQ? Mohli bysme popovídat. Připadam si tu občas dost sama, potřebovala bych tady někoho poznat. Když budeš chtít, můžeš napsat sem, nebo na e-mail n.annyz@seznam.cz Zatím ahoj
Není tady
Ahojky holky, mě je 27 a v ČB momentálně přebývám od nového roku,takže kamarádka se hodí vždycky :-)
Není tady