Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 21. 4. 2008 11:53

majka.r.63
♥♥♥♥---

Re: Hledá se kamarádka z Jižních Čech

Ahoj Marketko, byla jsem přes víkend mimo.
Pokud jde o mě, nic mi nebrání jít na kafe. Jenom návrh - nepočkáme ještě na žabku ?
Tak se rozhodni a pokud půjdeme dneska, tak navrhuji kavárnu v prvním patře, na opačném konci než je fitko. Mám černý kabát a blonďaté vlasy, světlou kabelku. Počkám před kavárnou.
Tak zatím ... majka.

Není tady

#27 21. 4. 2008 12:13

14marketka
♥------

Ahoj Majko,
jestli se Ti to dneska hodí tak se sejdeme v 16 hod. Mám běžovou bundu hnědé kalhoty a kratší světlé vlasy.

Není tady

#28 21. 4. 2008 13:36

majka.r.63
♥♥♥♥---

Ok, v 16.00 se těším. m. smile

Není tady

#29 24. 4. 2008 10:50

žabka
♥------

Ahoj holky,tak sešli jste se ? Mrzí,mě ,že jsem to nestihla,ale pracuju do 17,30 a ještě než bych dojela do ČB.Snad to nebylo naposledy.
Zatim ahoj

Není tady

#30 15. 5. 2008 18:16

Benji 81
♥------

Ahoj,
hledám kamarádku. Jsem v Budějovicích nová, moc se tu ještě nevyznám. a v jiném stavu. smile touto cestou hledám kamarádku, třeba také s bříškem, mohly bychom chodit na procházky, cvičit, pokecat. ale uvítám i příjemný pokec bez bříška. smile
budu se těšit, že se nějaká spřízněná duše ozve.
hezké jaro.
Veronika

Není tady

#31 25. 5. 2008 19:51

palero
♥------

Ahoj, jestli je ještě volno - hlásím se taky do klubu Jihočešek. Jsem 44  přímo z Č.B.

Není tady

#32 31. 5. 2008 20:42

annyz
♥♥-----

Benji 81 napsal(a):

Ahoj,
hledám kamarádku. Jsem v Budějovicích nová, moc se tu ještě nevyznám. a v jiném stavu. smile touto cestou hledám kamarádku, třeba také s bříškem, mohly bychom chodit na procházky, cvičit, pokecat. ale uvítám i příjemný pokec bez bříška. smile
budu se těšit, že se nějaká spřízněná duše ozve.
hezké jaro.
Veronika

Ahoj Veroniko, je mi 21, a v Budějovicích jsem taky nová, respektive nějaký čas tady už jsem, ale stále tu skoro nikoho neznám. Pobývám tu hlavně přes týden, na víkend většinou odjíždím. Jsem tu totiž kvůli škole. Z jakých důvodů ses sem přistěhovala ty? Nemáš ICQ? Mohli bysme popovídat. Připadam si tu občas dost sama, potřebovala bych tady někoho poznat. Když budeš chtít, můžeš napsat sem, nebo na e-mail n.annyz@seznam.cz Zatím ahoj smile

Není tady

#33 12. 6. 2008 13:17

naancy
♥------

Ahojky holky, mě je 27 a v ČB momentálně přebývám od nového roku,takže kamarádka se hodí vždycky :-)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí