29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, najde se tu někdo z Českých Budějovic?
Není tady
ahoiky Nancy..já sem z budějek a asi mám stejný problém... kolikpak ti je? Zuza
Není tady
Hlásím se do klubu - jsem z Č.B., 44 let.
Není tady
Také bych se ráda přidala do českobudějovického klubu Babinetek.Jsem z okolí Č.B. a je mi 32 let.
Není tady
ahoiky, no mě je 24, ale tak snad to neva.
Není tady
Ahojky Zuzko, mě je 27:-) ale myslim si, že na věku nezáleží, když si lidi rozumí, tak věk nehraje roli :-)) A copak děláš?
Není tady
naancy napsal(a):
Ahojky Zuzko, mě je 27:-) ale myslim si, že na věku nezáleží, když si lidi rozumí, tak věk nehraje roli :-)) A copak děláš?
ahoiky, myslím, že jsi včera nedostala můj email. kdyžtak písni na roxy83@seznam.cz ..
Není tady
Ahoj holky, já bych se taky ráda přidala k vám. Je mi 40 let a jsem z Č.Budějovice.
Není tady
Tak to bychom se mohly sejít někde na kafe, co vy na to ?
Není tady
ahojky holky..jestli ještě nakouknete..taky bych se k Vám ráda přidala...je mi 27 a bydlím kousek od ČB,a nemám tu stále " dobrou" kamarádku bohužel....díky za odpověď..Z.
Není tady
Ahoj Zuzzko, tak já už jsem se nabízela s kafem ... ale odezva zatím žádná .
Jestli ono to nebude tím, že ostatní babinetky-jihočešky jsou o dost mladší, než já !
Není tady
Majko já myslím,že nee:o))))mně to teda neva:))Vždyť to není důležité,ne?kdyžtak mi písni na mail. zadrz@seznam.cz a můžeme se nějak domluvit..budu se těšit§!papaZ.
jestli tobě neva,že je mi 27:o))))))))
Není tady
Ahoj najde se někdo z Pacova nebo Pelhřimov kolem 50?
Není tady
Ahoj holky, tak jak se máte? :-)
Není tady
Ahojky holky,já jsem kousek od Budějc a je mi 38.Můžu k vám???
Není tady
Ahoj Zuzzko a Laduš (a příp. další), ráda se s vámi poznám naživo.
Kdy se vám to hodí ?
Není tady
Ahoj, holky konečně se mi podařilo se mezi Vás dostat. Je mi 35 let jsem z ČB a ráda bych se mezi Vás přihlásila.
Jestli mě berete do party rády bych dala s Vámi i to kafíčko. Kdy a kde?
Není tady
Ahoj, vyhovovala by vám nějaká středa nebo pondělí ? A místo setkání by mohlo být třeba v IGY v kavárně. Ne, že by to bylo nějak poetický místo, ale dobře se tam parkuje.
Není tady
Ahojky, IGY mi vyhovuje, pondělí raději než středa, a od 16hod kdykoliv. Jaké bude poznávací znamení??
Není tady
Tak třeba 21.4. nebo 28.4.08 ?
Kdybychom se sešli hned po práci, v kolik by to mohlo být ? Já se celkem mohu přizpůsobit.
Není tady
Ahoj, Majko brala bych ten termín 21.4. , třeba hned v 16 hod.
Není tady
Tak jo, Marketko, mám zapsáno v kalendáři - pondělí 21.4.08 v 16.00 v IGY.
Podrobnosti domluvíme krátce před setkáním, jo ?
Zatím se měj hezky .
Není tady
Dík za odpověď, už se moc těším a doufám, že se ještě někdo přidá!! Krásný víkend. M.
Není tady
Ahoj,jsem taky z okolí ČB je mi 43 a ráda bych se přidala.Do IGY to asi nestihnu,uvidím.Ráda bych poznala někoho,s kým by se dalo něco občas podniknout.
Zatim všechny zdravím
Není tady
Ahoj Majko, tak co to pondělí platí to??????
Není tady