6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
chci si pořídit jedno z těch nosítek a to jen do obchodu na doma a tak.co je lepí?
Není tady
to je těký, kadej prcek je jinej a snáí jinak nosítka.... já mám klokanku a jsem spokojená
Není tady
Já mám átek a pouívám ho jetě i ted . U prvního synka jsem měla klokanku ta je také fajn,ale átek je lepí hned v několika věcech . Sama si nalovím (utáhnu ) podle toho jak je malá oblečená átek , kdy byla mimí leela v kombinéze a v pytli , ted jí nosím i na zádech , no prostě ůvazů je hodně
Moc jsem se zprvu bála átku ,kdy jsem si představila ,jak je dlouhý (mám 4,5m) ale po pár dnech to byla paráda, dle přiloených ůvazů
Není tady
Já mám taky átek a jsem s ním spokojená. Stejně jak píe Petrue
Není tady
Tak já mám vyzkouené ve a můu říct, e átek je nejlepí, neb je tam hned několik variant, jak dát toho prcka a taky člověk má volné ruce, dítě tam můe být a do 3let +- a také je skladný, já se átkem udělala doma spostu věcí, a na dovolené super!!!
Není tady
Gabrielle napsal(a):
Já mám babyvak - teda teď u ho nepouívám, malá je u moc těká, ale hodně jsem ho vyuila
myslím, e toto je velká nevýhoda baby vaku...jinak záleí na miminu a mamině, my máme átek, Adam má skoro 10 kg, včera jsem s ním lítala po úřadech skoro dvě hodiny a a čkoliv mívám problémy se zády, vůbec mě záda nebolela... Do átku se děcko vejde do cca 3 let...
Jinak klokanku jsem měla na starí děcka, ale pak se tam u nevela a musela jsem je nosit na zádech v takové té krosničce (měla jsem je půjčené - ne ty děti, ale klokanku a krosničku )
Není tady
Ahoj, já malého měla od 4 m v nosítku (mei tai), teď kdy u má 12 kg a měla jsem ho nýst na zádech, tak mě nosítko pěkně řezalo do zad. Proto teď (asi jen 14 dní) zkouím átek. Je to úplně něco jiného. Váha se perfektně rozloí a já o něm téměř nevím.
V klokance bych se ho bála mít (i dokud byl malej). Prý dost dětem kodí. A krosničky (pokud nechce investovat nějaké 2 - 3000), tak jsou dost těké a kdy přidá váhu dítka....
Není tady
holky a co ring sting-átek s krouky.má někdo zkuenost?zdá se mi jednoduí a kdy třeba vylezu z auta.sice zas je zatíené jedno rameno nevím.
Není tady
Tak my máme átek, a nedám na nej dopustit. Na holky jsem mela klokanku, ale to je na chvilku. Bety má skoro 11 kg a v pohode se nosíme
Není tady
bibi napsal(a):
holky a co ring sting-átek s krouky.má někdo zkuenost?zdá se mi jednoduí a kdy třeba vylezu z auta.sice zas je zatíené jedno rameno nevím.
podle mne je ring sling spíe pro mení dítka. Tahat 10 a více kg na rameni ... bleeeeeeee. Ale zase jen na krátké přejití můe být dobrý.
Není tady
my máme klokanku a moc jsme jí nevyuili, protoe v zimních věcech u tam fakt to děcko nedá.
Není tady
Já mám na malou baby vak, ale pouívám ho jen kdy jedeme na kurz plavání a kdy byla mení,tak i doma,na pochování.
Není tady
Mám baby vak a jsem spokojená hodně jej pouíváme ,večerní koliky se u nás bez něj neobejdou...
Záda mě zatím nebolí ,ale ono taky neni jetě z čeho malá má 6 kilo....jene já zas v nemocnici tahala 100kg lidi ,kteří se nehýbali ,take pro mě procházka rů.zahradou..............
Jetě dodám ,e átek bude lepí je tam rovnoměrné zatíení...jene já bych se určitě oběsila..takhle přehodím přes hlavu malou zaoupnu a u mau do kolky pro starí dítko.......
Upravil(a) keny (20. 2. 2008 13:49)
Není tady
Já mám taky átek a nedám na něj dopustit. Jsou i úvazy, kde si nejdřív uváe átek, pak sedne do auta - vystoupí, dítě do něj oupne a jde. Je to jen o tom, se to naučit vázat. Ale to se naučí straně rychle.
Super stránka s úvazama je http://www.vbavlnce.cz/index.php?kat=1&cln=5
A jetě jedna rada - bacha na levný átky bývají z horích materiálů a v létě se v tom upečete. Lepí átky zase něco stojí, ale zase se dají prodat
Není tady
S baby vakem nemám zkuenost, s átkem jsem nadená nebyla a klokanka byla super
Není tady
Já mám nosič Britax reklama, smazáno a jsem spokojená, prcek v něm spinká v pohodě a mně se s ním lehce manipuluje
....................................................................................................................................................................
Poznámka administrátorky - neustálá reklama, příspěvky vechny podobného stylu, jen odkazy - tudí poruování pravidel. Banuju.
Upravil(a) AndreaP. (28. 2. 2016 16:45)
Není tady
já mám átek a počítám, e ho budu mít ne malý začne chodit, pak u chci rostoucí nosítko, aby se dal jednodue vyndat a nandat kdy bude chtít apkat... pozor u nosítek, a je opravdu ergo a nezničí miminku záda... prodává se spousta visítek...
Není tady
jí rozhodně nedoporučuji koupit si je tak někde nějaké nosítko v hračkářství nebo i v obchodě pro děti! je jedno jak dlouho nosíte, hlavně, aby bylo ergonomické a nekazilo dětem záda! já úplně rostu kdy teď vidím ty poponáítka apod.! nejen, e je to nevhodné pro děti,ale co to dělá i se zády matek - no comment! átek je určitě fajn, pokud se naučíte správně vázat-velikost, úvazy a ve poradí nosící skupinky na facebooku, určitě najdete i regionální, která se schází v okolí vaeho bydlitě, holky ví vechno i o nosítkách, stačí jim říct jen kila,věk, poadavky na cenu atd. Pozor také na padělky známých značek jako je třeba Manduca...
Není tady
Na Babinetu se nyní můete přihlásit do testování átku pro miminka http://babinet.cz/clanek-19874-testujte … latte.html
Není tady
tak my jsme teď třeba měli v rámci testování v naí skupince nosítko Veka a Donkey, ani jedno mi nesedělo, myslela jsem, e to neumím podsadit a hlavně po úplném dotaení mi byl bederní pás volný v pase a to po porodu nejsem ádná vychrtlina... pak byl nosící sraz, kde jsem vyzkouela víc nosítek, vechno mně nebo malému velké, pak tam měl někdo z átku pro sebe na míru uité Monilu, to mě zaujalo, ale nakonec jsem objevila nosítko Aloe, je krásné, bederák na dvojitou přesku sice obepíná zbytečně, ale mně to dělá dobře na bříko a má i popruhy na stení pod rameny, co je paráda!!! refionální skupinky taky doporučuji, dost my poradili!
Není tady