Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 21. 2. 2008 14:41

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Re: Problém se zploditelem

Asi to tak pravděpodobně dopadne,že tady nemá cenu nic podnikat.K tomuhle závěru jsme došli oba s manželem,že se to asi nevyplatí.Už se ale bohužel těšíme až to sním celé jednou skončí,snad tu proboha nebude ještě dalších 10 let.Teď jsem vehnala asi pořádně vodu na mlýn všem těm lidem tady na foru,ale stačí se podívat do fora na mezilidské vztahy,konrétně na vztahy v rodině a už to tam pěkně lítá.
Někteří se objevují pochopitelně na více forech,třeba konkrétně Dita,ale stojí docela za to si přečíst na jiném foru jak bojuje o alimenty či o co a přitom zde píše,jak je za vodou a co vše rodičům nedává.No,každý jsme jiný,ale než se začnu obouvat do někoho,tak s nejdřív zamyslím,jak to vlastně mám já,žejo.

Není tady

#77 21. 2. 2008 14:47

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

BB napsal(a):

Chápu Kuty, že nemiluje otce. Láska se nedá přikázat ani soudně nařídit. Pokud se na ni vykašlal, když byla malá a teď jí věnuje barabiznu jen proto, aby nemusel hnout prstem .....  ne všichni rodiče jsou milující. Je to oboustranné. Vy všichni tu jste asi milující rodiče a prarodiče, ale co třeba dělat s matkou ( předesílám, že ne mojí ) , které dcera nesmí říct mami, protože mamina má milence mladšího jak  její dcera a on se nesmí dozvědět, že je ona její dcera  a vnoučata jí nesmějí říkat babi, nesmí chodit na návštěvu a ani ji nějak kontaktovat .... ze stejného důvodu .... aby se koloušek nedozvěděl, kolik jeho "přítelkyni " skutečně je roků. Jsou i krkavčí rodiče, které člověk  nemusí milovat jen proto, že ho biologicky splodili.
Jen bych možná Kuty doporučila, ať složí zbraně .... boj s ním  jí bude stát víc energie, než by za to stálo. Vyčíslit spotřeby se nedají, protože pokud  si někdo pořídí  hromadu elektrospotřebičů a nechá volně proudit vodu ... má jistě jinou spotřebu jak ten, kdo má doma jednu svíčku, kamínka na dřevo a vodu ze studny. A taky, naše soudy pracují takovým fofrem, že stejně nějakého pocitu spravedlnosti nedojde. Léta se bude soudit se staříkem  jediné, co z toho bude mít, tak soudní výlohy.

Ano BB, já si také myslím, že ho nemusí milovat, znám i špatné rodiče, ale něco jako úcta k rodičům by být měla (i když se vykašlal). Ten člověk nebude jen špatný a zlý- jako všichni. A všichni asi víme, že je za tím skrytá bolest, strach, špatná zkušenost nebo něco podobného. Ale  především je to starý bezbranný člověk - a to je - tedy u mě - rozhodující faktor. A dar - koneckonců přijímat nemusela. Pokud přijala, věděla že je to s VB.

Není tady

#78 21. 2. 2008 14:50

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Wiki napsal(a):

BB napsal(a):

Chápu Kuty, že nemiluje otce. Láska se nedá přikázat ani soudně nařídit. Pokud se na ni vykašlal, když byla malá a teď jí věnuje barabiznu jen proto, aby nemusel hnout prstem .....  ne všichni rodiče jsou milující. Je to oboustranné. Vy všichni tu jste asi milující rodiče a prarodiče, ale co třeba dělat s matkou ( předesílám, že ne mojí ) , které dcera nesmí říct mami, protože mamina má milence mladšího jak  její dcera a on se nesmí dozvědět, že je ona její dcera  a vnoučata jí nesmějí říkat babi, nesmí chodit na návštěvu a ani ji nějak kontaktovat .... ze stejného důvodu .... aby se koloušek nedozvěděl, kolik jeho "přítelkyni " skutečně je roků. Jsou i krkavčí rodiče, které člověk  nemusí milovat jen proto, že ho biologicky splodili.
Jen bych možná Kuty doporučila, ať složí zbraně .... boj s ním  jí bude stát víc energie, než by za to stálo. Vyčíslit spotřeby se nedají, protože pokud  si někdo pořídí  hromadu elektrospotřebičů a nechá volně proudit vodu ... má jistě jinou spotřebu jak ten, kdo má doma jednu svíčku, kamínka na dřevo a vodu ze studny. A taky, naše soudy pracují takovým fofrem, že stejně nějakého pocitu spravedlnosti nedojde. Léta se bude soudit se staříkem  jediné, co z toho bude mít, tak soudní výlohy.

Ano BB, já si také myslím, že ho nemusí milovat, znám i špatné rodiče, ale něco jako úcta k rodičům by být měla (i když se vykašlal). Ten člověk nebude jen špatný a zlý- jako všichni. A všichni asi víme, že je za tím skrytá bolest, strach, špatná zkušenost nebo něco podobného. Ale  především je to starý bezbranný člověk - a to je - tedy u mě - rozhodující faktor. A dar - koneckonců přijímat nemusela. Pokud přijala, věděla že je to s VB.

To je jedna z věcí, co mě štvala na náboženství:
"Budeš ctít otce svého i matku svou..."
Prdlajs. Budu dělat co já budu chtít, ne to, co se MÁ. tongue
Úcta se nedá naočkovat, ale dá se předstírat. A to je snad ještě horší, než se otevřeně přiznat k neúctě...

Upravil(a) Damila (21. 2. 2008 14:50)

Není tady

#79 21. 2. 2008 14:54

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Kuty napsal(a):

Teď jsem vehnala asi pořádně vodu na mlýn všem těm lidem tady na foru,ale stačí se podívat do fora na mezilidské vztahy,konrétně na vztahy v rodině a už to tam pěkně lítá.
Někteří se objevují pochopitelně na více forech,třeba konkrétně Dita,ale stojí docela za to si přečíst na jiném foru jak bojuje o alimenty či o co a přitom zde píše,jak je za vodou a co vše rodičům nedává.No,každý jsme jiný,ale než se začnu obouvat do někoho,tak s nejdřív zamyslím,jak to vlastně mám já,žejo.

Proč srovnáváš nesrovnatelné? Dita vymáhá alimenty a právem. To sis vybrala dost blbej příklad proodlehčení svému svědomí. Zdá se, že ho nemáš úplně čisté , ale to by bylo jen tvoje plus.....

Není tady

#80 21. 2. 2008 15:40

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Kuty napsal(a):

,třeba konkrétně Dita,ale stojí docela za to si přečíst na jiném foru jak bojuje o alimenty

ty snad závidíš i Ditě alilmenty... chudinko yikes

Strach je malá smrt...

Není tady

#81 21. 2. 2008 15:53

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

Kuty napsal(a):

Asi to tak pravděpodobně dopadne,že tady nemá cenu nic podnikat.K tomuhle závěru jsme došli oba s manželem,že se to asi nevyplatí.Už se ale bohužel těšíme až to sním celé jednou skončí,snad tu proboha nebude ještě dalších 10 let.Teď jsem vehnala asi pořádně vodu na mlýn všem těm lidem tady na foru,ale stačí se podívat do fora na mezilidské vztahy,konrétně na vztahy v rodině a už to tam pěkně lítá.

jo, tak to mas pravdu, vymaham, ten clovek totiz nepatri ke me do rodiny a jedine co me s nim poji je jen osmilete dite. nastesti. asi jsi si spatne precetla pointu, me totiz nejde o padesat korun za zarovku, kterou nezhaslo moje dite ale o to, ze nehodlam sve dite nechat sidit, i kdyby melo dosstat nakonec ty alimenty jako kapesne.
predpokladam, ze ted jiste namitnes, ze tvuj otec tou padesatikorunou sidi tvoje deti, ale to uz je o necem uplne jinem coz bys mela zvazit a podle dobrych mravu pomahat oboustrane. mimochodem, zajimalo by me, kdo financoval tvoje vzdelani zdatne obchodnice. nic mi do toho neni, ale ne yl to nahodou otec s mamou, kdo se postarali o tve vzdelani?? vlastne to ani tak byt nemusi, ono zdatnou obchodnici se da nazyvat kde co, treba i prodavacka v supermarketu.
a muzeme zametat dal...... vissla

Upravil(a) Dita.L (21. 2. 2008 15:57)

Odpovídám za to co říkám. Ne za to, jak ty tomu rozumíš.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/71x35tm2w.pnghttp://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/d/dflqakn4e.png
http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/2/2cxnuzbkh.png

Není tady

#82 21. 2. 2008 22:29

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Dita.L napsal(a):

Kuty napsal(a):

jo, tak to mas pravdu, vymaham, ten clovek totiz nepatri ke me do rodiny a jedine co me s nim poji je jen osmilete dite. nastesti. asi jsi si spatne precetla pointu, me totiz nejde o padesat korun za zarovku, kterou nezhaslo moje dite ale o to, ze nehodlam sve dite nechat sidit, i kdyby melo dosstat nakonec ty alimenty jako kapesne.
predpokladam, ze ted jiste namitnes, ze tvuj otec tou padesatikorunou sidi tvoje deti, ale to uz je o necem uplne jinem coz bys mela zvazit a podle dobrych mravu pomahat oboustrane. mimochodem, zajimalo by me, kdo financoval tvoje vzdelani zdatne obchodnice. nic mi do toho neni, ale ne yl to nahodou otec s mamou, kdo se postarali o tve vzdelani?? vlastne to ani tak byt nemusi, ono zdatnou obchodnici se da nazyvat kde co, treba i prodavacka v supermarketu.
a muzeme zametat dal...... vissla

Milá Dito, běhá mi mráz po zádech z tvých slov,že je to naštěstí JEN 8leté dítě co Tě s ním pojí.Je to snad málo?Co tebe pojí s rodiči?taky "jen" fakt žes jejich dítě!mělas dopředu přemýšlet tedy a chovat se podle toho,abys svoje dítě fakt neošidila,ale co o alimenty,ale hlavně o kvalitního rodiče si ho ošidila,to nechápeš,to se nedá srovnávat s penězi!NAVÍC,KDYŽ TI LEŽÍ VÍC V HLAVĚ PŘECE JEN TY PENÍZE NEŽ předně vybrat si kvalitního partnera-já bych teda už na začátku nebyla tak nezodpovědná, tak místo skleníku co dopřáváš vašim,dopřej svému dítku,jestli mu nestačí to,co mu můžeš poskytnout Ty.

Můj otec byl asi o něco málo lepší než ten toho tvého dítěte-alimenty platil.To je vše čím mi přispěl na SŠ vzdělání.O dobré obchodnici v marketu s platem 10tis.hrubého bych nemohla mluvit jako o dobré,pouze jen o smířené s osudem a nakonec taky jsou třeba,žejo.
Muj otec neobírá mou rodinu jen o 50,-Kč,to by bylo fakt supr,ale jemu je moc platit za spotř.elektřinu a vodu dohromady měsíčně 500,- .Dovedeš si představit žít si takhle nad poměry za peníze svých dětí?

Není tady

#83 22. 2. 2008 7:24

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Pokud se na ni vykašlal, když byla malá a teď jí věnuje barabiznu jen proto, aby nemusel hnout prstem .....

Předpokládám, že Kuty je svéprávná a dar přijala s vědomím, že v něm bude bydlet s tátou. Bylo jen na ní, jestli chce dům i s ním, nebo s díky odmítne (a bude doufat v případné dědictví).

ne všichni rodiče jsou milující. Je to oboustranné. Vy všichni tu jste asi milující rodiče a prarodiče, ale co třeba dělat s matkou ( předesílám, že ne mojí ) , které dcera nesmí říct mami, protože mamina má milence mladšího jak  její dcera a on se nesmí dozvědět, že je ona její dcera  a vnoučata jí nesmějí říkat babi, nesmí chodit na návštěvu a ani ji nějak kontaktovat .... ze stejného důvodu .... aby se koloušek nedozvěděl, kolik jeho "přítelkyni " skutečně je roků. Jsou i krkavčí rodiče, které člověk  nemusí milovat jen proto, že ho biologicky splodili.

Milá BB, já ani moje děti jsme za mojí mámou domů nesměly - ne kvůli kolouškovi, ale kvůli druhému manželovi, který, (soudě dle svého věčně dotovaného potomka) měl utkvělou představu, že bychom od ní mohly něco chtít a ona pro klid v rodině to trpěla, ona navíc taky velký zájem neměla. Přesto ji vnoučata měla ráda (spíš jim bylo líto, že "nemá čas") a já kdykoli potřebovala, jsem jí pomohla, byť občas dost nerada. To, že se ani ke mně jako máma moc nechovala a moc lásky mezi námi nebylo, neznamená, že se budu chovat stejně. Když ne láska a jistá úcta, tak pořád zbývá povinnost. Ne proto, že se to má, jak říká Damila (na okolí mi taky dvakrát nezáleží) - ale proto, že bych sama sobě vyčítala, že jsem nepomohla, když to bylo v mých možnostech.

KDYŽ TI LEŽÍ VÍC V HLAVĚ PŘECE JEN TY PENÍZE NEŽ předně vybrat si kvalitního partnera

Co tebe pojí s rodiči?

Kuty - i kvalitní partneři se mohou změnit a rozejít a pak mají opravdu společné jen to dítě. Jiná věc je, když se ani o něm nedokážou dohodnout. Ale partnerský vztah je podstatně jiný, než vztah dítě-rodič. Po rozchodu mě k tomu druhému nic nepojí, ale děti s rodiči - to je závazek na celý život, třebaže si to mnozí rodiče a hodně dětí nemyslí.

Můj otec byl asi o něco málo lepší než ten toho tvého dítěte-alimenty platil.To je vše čím mi přispěl na SŠ vzdělání.  -  Muj otec neobírá mou rodinu jen o 50,-Kč,to by bylo fakt supr,ale jemu je moc platit za spotř.elektřinu a vodu dohromady měsíčně 500,- .Dovedeš si představit žít si takhle nad poměry za peníze svých dětí?

Kdyby alimenty neplatil, možná bys skončila v tom marketu a dneska máš pocit, že za TVOJI pětistovku si žije nad poměry?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#84 22. 2. 2008 8:55

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

Pokud se na ni vykašlal, když byla malá a teď jí věnuje barabiznu jen proto, aby nemusel hnout prstem .....

Předpokládám, že Kuty je svéprávná a dar přijala s vědomím, že v něm bude bydlet s tátou. Bylo jen na ní, jestli chce dům i s ním, nebo s díky odmítne (a bude doufat v případné dědictví).

ne všichni rodiče jsou milující. Je to oboustranné. Vy všichni tu jste asi milující rodiče a prarodiče, ale co třeba dělat s matkou ( předesílám, že ne mojí ) , které dcera nesmí říct mami, protože mamina má milence mladšího jak  její dcera a on se nesmí dozvědět, že je ona její dcera  a vnoučata jí nesmějí říkat babi, nesmí chodit na návštěvu a ani ji nějak kontaktovat .... ze stejného důvodu .... aby se koloušek nedozvěděl, kolik jeho "přítelkyni " skutečně je roků. Jsou i krkavčí rodiče, které člověk  nemusí milovat jen proto, že ho biologicky splodili.

Milá BB, já ani moje děti jsme za mojí mámou domů nesměly - ne kvůli kolouškovi, ale kvůli druhému manželovi, který, (soudě dle svého věčně dotovaného potomka) měl utkvělou představu, že bychom od ní mohly něco chtít a ona pro klid v rodině to trpěla, ona navíc taky velký zájem neměla. Přesto ji vnoučata měla ráda (spíš jim bylo líto, že "nemá čas") a já kdykoli potřebovala, jsem jí pomohla, byť občas dost nerada. To, že se ani ke mně jako máma moc nechovala a moc lásky mezi námi nebylo, neznamená, že se budu chovat stejně. Když ne láska a jistá úcta, tak pořád zbývá povinnost. Ne proto, že se to má, jak říká Damila (na okolí mi taky dvakrát nezáleží) - ale proto, že bych sama sobě vyčítala, že jsem nepomohla, když to bylo v mých možnostech.

KDYŽ TI LEŽÍ VÍC V HLAVĚ PŘECE JEN TY PENÍZE NEŽ předně vybrat si kvalitního partnera

Co tebe pojí s rodiči?

Kuty - i kvalitní partneři se mohou změnit a rozejít a pak mají opravdu společné jen to dítě. Jiná věc je, když se ani o něm nedokážou dohodnout. Ale partnerský vztah je podstatně jiný, než vztah dítě-rodič. Po rozchodu mě k tomu druhému nic nepojí, ale děti s rodiči - to je závazek na celý život, třebaže si to mnozí rodiče a hodně dětí nemyslí.

Můj otec byl asi o něco málo lepší než ten toho tvého dítěte-alimenty platil.To je vše čím mi přispěl na SŠ vzdělání.  -  Muj otec neobírá mou rodinu jen o 50,-Kč,to by bylo fakt supr,ale jemu je moc platit za spotř.elektřinu a vodu dohromady měsíčně 500,- .Dovedeš si představit žít si takhle nad poměry za peníze svých dětí?

Kdyby alimenty neplatil, možná bys skončila v tom marketu a dneska máš pocit, že za TVOJI pětistovku si žije nad poměry?

To se neboj,neskončila,možnosti člověka nejsou dány alimenty a každý si může vzdělání doplnit v dospělosti-máš dost omezený pohled navěc a se svými úvahami už zacházíš do absurdností.
Pocit,že si žije nad poměry?Žádný pocit,ale vím to fakticky.Nebo se snad jedná o důchodce s podprůměrným důchodem,jak on o sobě pořád prohlašuje,když si může takhle nadstandardně zařizovat domácnost a kupovat drahá vozidla?Ať si je kupuje,je mi to fuk,tohle nezávidím nikomu,ale ať taky plní své závazky vyplývající z darovací smlouvy,se kterými slouhlasil a podepsal je.

Není tady

#85 22. 2. 2008 10:08

Vlaďka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VČ
Web

Když je ti fuk, jak má zařízený byt, tak proč o tom pořád debatuješ?
Nech napsat elektroměr na něj, neplatí - nesvítí, nekoupí uhlí - netopí. To ti bude vyhovovat, táta třeba příští zimu umře bez tepla a teplé vody a budeš mít klid.
dumbom

Pes je jediné stvoření na světě, které vás miluje víc než sebe.

Není tady

#86 22. 2. 2008 10:11

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

Mila kuty, pis dal. docela me to bavi. a vubec mi nevadi, ze ti dosli argumenty tady na te lajne a musis je slozite vyhledavat v jinych forech. big_smile
Tak pekne po poradku. ze me poji jen to dite?? nastesti?? samozrejme. nebudu ti vypraveet celou svou zivotni historii, jsou i jine moznosti, jak privest dite na svet, mimo oboustrane chteneho sexu. to je vec, ktera sem mnepatri. dite ma, alymenty platit musi, mam na ne ze zakona narok a tim se ridim. kdyz byl natolik silny drive, mel by byt i natolik silny, aby to zvladal v soucasnosti.
a mimo jine, diteti jsem nasla vynikajiciho otce, ktery ho ma radsi nez me, coz by tobe zrejme vadilo, ale ja jsem na to hrda.
za ten sklenik, dovolene atd pro rodice, to bych se mela asi fakt stydet. uznavam. platime je totiz z penez, ktere vubec nepotrebujeme. proste to na ucte zbylo a to se v dnesni dobe nedela,ze dumbom

a co me poji k rodicum?? VZAJEMNA ucta, schoopnost OBOUSTRANE dohody a hlavne fakt, ze i kdyz muj otec alimenty neplatil, barak prepsal na nekoho jineho a v dobe mych studii si koupil dve auta, nasel si penize treba na to, aby me poslal na studia do zahranici, protoze vedel dobre, ze mi to bude do budoucna daleko uzitecnejsi, to vzdelani a vseobecny rozhled, nez dum; kterych si koupim jako slusne vydelavajici v budoucnu treba pet bez toho, abych se s nekym musela handrkovat o par stovek, kere ve svem rozpoctu ani nepoznam.

Upravil(a) Dita.L (22. 2. 2008 10:12)

Odpovídám za to co říkám. Ne za to, jak ty tomu rozumíš.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/71x35tm2w.pnghttp://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/d/dflqakn4e.png
http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/2/2cxnuzbkh.png

Není tady

#87 22. 2. 2008 10:44

Hannah
♥♥♥♥♥--

Kuty,píšeš ,že nemovitost měla před šestnácti lety hodnotu 400 000,-Kč,otci je dnes 78 let.Založ si účet v bance,slož na něj oněch 400tisíc penízků a hraď z něj otcovy závazky.To co jsi za tatíka už utratila jistě vyrovná inflace a nárůst cen nemovitostí.Teprve až tyto peníze dojdou řeš s otcem jeho šestistovkový roční dluh k tobě.Jestli cena elektřiny bude růst tak jak teď a otec zemře způsobně do deseti let budeš se moci radovat z uspořených peněz.

Není tady

#88 22. 2. 2008 13:02

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Dita.L napsal(a):

a co me poji k rodicum?? VZAJEMNA ucta, schoopnost OBOUSTRANE dohody a hlavne fakt, ze i kdyz muj otec alimenty neplatil, barak prepsal na nekoho jineho a v dobe mych studii si koupil dve auta, nasel si penize treba na to, aby me poslal na studia do zahranici, protoze vedel dobre, ze mi to bude do budoucna daleko uzitecnejsi, to vzdelani a vseobecny rozhled, nez dum; kterych si koupim jako slusne vydelavajici v budoucnu treba pet bez toho, abych se s nekym musela handrkovat o par stovek, kere ve svem rozpoctu ani nepoznam.

Tak to si můžeš Dito gratulovat za tak prozíravého otce a tady se přiznám k tomu,že takového rodiče Ti upřímně závidím,kéž by takových lidí bylo mezi námi mnohem víc,kteří jsou schopni takhle velice dobe do budoucna myslet.To by nás bylo víc takhle za vodou a nezabývali bychom se takovými žabomyšími spory

Není tady

#89 22. 2. 2008 13:12

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Hannah napsal(a):

Kuty,píšeš ,že nemovitost měla před šestnácti lety hodnotu 400 000,-Kč,otci je dnes 78 let.Založ si účet v bance,slož na něj oněch 400tisíc penízků a hraď z něj otcovy závazky.To co jsi za tatíka už utratila jistě vyrovná inflace a nárůst cen nemovitostí.Teprve až tyto peníze dojdou řeš s otcem jeho šestistovkový roční dluh k tobě.Jestli cena elektřiny bude růst tak jak teď a otec zemře způsobně do deseti let budeš se moci radovat z uspořených peněz.

že bych přilepšila bankovním institucím?dumbomdřív než ceny za energie a inflace by tyto prachy spolkly právě bankovní poplatky,na ty si nějak pozapomněla.

Není tady

#90 22. 2. 2008 13:58

Hannah
♥♥♥♥♥--

Kuty napsal(a):

Hannah napsal(a):

že bych přilepšila bankovním institucím?dumbomdřív než ceny za energie a inflace by tyto prachy spolkly právě bankovní poplatky,na ty si nějak pozapomněla.

Předpokládala jsem u tebe aspoň minimální znalosti s nakládáním s penězi v bance.Ale můžeš to udělat postaru!Prachy do štrozoku a vyplácet hotovost.Na futrál napiš TÁTOVO,aby ti s každým placením neubýval tvůj majetek a mohla ses radovat ,že platíš z cizího.

Upravil(a) Hannah (22. 2. 2008 14:00)

Není tady

#91 22. 2. 2008 14:03

helena
♥♥♥♥♥♥♥

To by nás bylo víc takhle za vodou a nezabývali bychom se takovými žabomyšími spory

Tak proč ho řešíš, když je žabomyší? Proč se na to proboha nevykašleš, kór když jsi za vodou? Nebo použiješ oblíbenou frázi, že je to "z principu" a ani táta by neměl mít nic zadarmo, obzvlášť, když si dovolí dělat radost "na tvůj úkor"?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#92 22. 2. 2008 14:43

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Hannah napsal(a):

Kuty napsal(a):

Hannah napsal(a):

Předpokládala jsem u tebe aspoň minimální znalosti s nakládáním s penězi v bance.Ale můžeš to udělat postaru!Prachy do štrozoku a vyplácet hotovost.Na futrál napiš TÁTOVO,aby ti s každým placením neubýval tvůj majetek a mohla ses radovat ,že platíš z cizího.

Právě že v bankovnict í pracuji,tak o tom vím víc než kdejaký laik,který se nechá oblbnout povrchními slogany.Totéž si bohužel myslím já o tobě a dost jsem uvažovala,jestli mám vůbec na tvůj předchozí příspěvek reagovat,ale vždyť o nic nejde,tak proč se nepobavit nebo že bych se dozvěděla fakt něco nového?

Není tady

#93 22. 2. 2008 16:49

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Kuty napsal(a):

Hannah napsal(a):

ING spořící konto např. "zdatná obchodnice", bez poplatků + 3% úrok, to už je hezká sumička ze 400 000 např. za 10 let, ještě z toho můžeš zploditeli přispívat....lol

Strach je malá smrt...

Není tady

#94 22. 2. 2008 17:41

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Damila napsal(a):

Wiki napsal(a):

BB napsal(a):

Úcta se nedá naočkovat, ale dá se předstírat. A to je snad ještě horší, než se otevřeně přiznat k neúctě...

Neměla  jsem na mysli  pokrytecké předstírání. Možná jsem se nepřesně vyjádřila... Pokud je rodičem lidská zrůda- , tak o úctě určitě mluvit nebudu. Jistě, taky si dělám co chci. Mám své vnitřní pravidla. Mně s úctou k rodičům( a nejen jim) korespondují.  Každopádně však do nich spadá ochrana slabých a bezbranných. A nepřijde mi rozhodně čisté jednání Kuty. (dle popisu). Jsem si jista, že situace lze řešit i férovějším čistějším a elegantnějším způsobem. Každý se se svým svědomím srovnáváme sám.

A stále chybí vysvětlení, pročpak paní Kuty přijímala dar???

Upravil(a) Wiki (22. 2. 2008 17:43)

Není tady

#95 22. 2. 2008 18:00

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Wiki, protože potřebovala, teď už nepotřebuje....

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#96 22. 2. 2008 22:46

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Nooo, zajímavé vlákno.
Možná si jednou Kuty uvědomí, že teď dělá dost velkou chybu. Shovívavost a velkorysost taky patří k životu. Jen to v sobě někde objevit.

Není tady

#97 23. 2. 2008 0:03

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Wiki napsal(a):

Damila napsal(a):

Wiki napsal(a):

Neměla  jsem na mysli  pokrytecké předstírání. Možná jsem se nepřesně vyjádřila... Pokud je rodičem lidská zrůda- , tak o úctě určitě mluvit nebudu. Jistě, taky si dělám co chci. Mám své vnitřní pravidla. Mně s úctou k rodičům( a nejen jim) korespondují.  Každopádně však do nich spadá ochrana slabých a bezbranných. A nepřijde mi rozhodně čisté jednání Kuty. (dle popisu). Jsem si jista, že situace lze řešit i férovějším čistějším a elegantnějším způsobem. Každý se se svým svědomím srovnáváme sám.

A stále chybí vysvětlení, pročpak paní Kuty přijímala dar???

Proč jsem ho přijímala-to píšu o něco víc nahoře\v podstatě proto,protože bylo nutné do dosavadního domu nebo spíš ruiny,kde se nám už řítily stropy na hlavu a nejen ty,nainvestovat postupně jak to šlo spoustu peněz a vlastní práce,abychom tam mohli žít  jako 4členná rodina s malými dětmi alespoň trochu slušně.A vážené dámy,jestli se i teď některá z Vás zeptá co to má s přijímáním daru společného,tak tady už nemám slov.
A zatím co Vy ste chodily třeba pěkně s kočárky na procházku a užívaly si pohody "kočárkování",já toto bohužel nezažila.To bylo jen s děckem pod paží honem autem k dětské doktorce do poradny a rychle zpět,neboť bylo třeba rychle zedníkům připravit svačinu a tak pořád dokolečka

Není tady

#98 23. 2. 2008 0:09

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Bety napsal(a):

Kuty napsal(a):

Hannah napsal(a):

ING spořící konto např. "zdatná obchodnice", bez poplatků + 3% úrok, to už je hezká sumička ze 400 000 např. za 10 let, ještě z toho můžeš zploditeli přispívat....lol

Když už se teda bavíme o tom,že mám "vzít" 400tis a dát je na účet,tak jo,neměla jsem doposud tušení jaký jsem chudák oproti vám všem tady,protože pro mě to bude dost probíém,pokudsi ty prachy nějak nenatisknu.A dále vážená už si něco slyšela o dani z výnosů konkrétně u ING konta??!Tak si to ve svém zájmu zjisti a výnos už zdaleka nebude tak vysoký a líbivý.Toliko rady od zdarné obchodnice.

Není tady

#99 23. 2. 2008 5:53

Petr100
♥♥♥♥♥♥♥

Kuty, já myslel, že pokud jsi schopná obchodnice, tak 400 kapříků pro tebe není žádný problém. Pro mě tedy ne a nikde nepíši, že jsem schopný obchodník. Asi to s tou tvou schopností nebude tak, jak píšeš.

Zvýšíme daně, zlepšíme lidem život, věří expert ČSSD.
Margaret Tatcherová: "Problém socialistů je, že nakonec jim dojdou i peníze druhých."

Někde tu je...

#100 23. 2. 2008 8:49

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Nebyl to spíš jen překlep... nemělo tam být všeho schopná ?

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí