Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 19. 2. 2008 13:25

mag
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Problém se zploditelem

Kuty napsal(a):

Řečičky o tom,jak nynější důchodci chudáci tvrdě pracovali vůbec nejsou na místě.Někteří dnešní důchodci opravdu i za socíku tvdě pracovali,smekám,ale většina lidí jen práci předstírala,jezdilo se na dovolené za babku,dostali byty v 60.letech zadarmo,kde sice za tu dobu spláceli nájem,ale teď je prodávají za nehorázné ceny. A tak jsou z těchto lemplů dnešní důchodci a opět mají nataženou pracku a státe dej.Proč sem nenapíše někdo s platem čistého 8-9 tisíc a který má život před sebou a musí zabezpečit chod třeba 4členné rodiny?Nevím,co jste vy konkrétně zač tady s těmi odpověďmi,ale jestli ste svobodní a bezdětní,tak kolem 30 let,tak největší sobci ste právě Vy a důchodci.Omluva gtěm,kteří děti mít nemůžou.

No hlavně on dal zploditel dost tobě, ne. Trochu vděku by stačilo. fuj.
Máš pravdu, děti nemám, je mi kolem třiceti, beru teda o dost víc, ale jako sobec si npřipadám, to by měli jinímad

Upravil(a) mag (19. 2. 2008 13:25)

Není tady

#27 19. 2. 2008 13:27

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Petr100 napsal(a):

Tedy na zdejším Babinetu bylo dost kreatur, ale taková ještě ne.

tummenupp godlike Právě jsem smázla příspěvek, za který bych si jistojistě vysloužila ban.

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#28 19. 2. 2008 13:30

Verčulka
Letňátka 2008

Ronjo, to nás asi mazalo víc vissla

http://www.ticker.7910.org/as1cCxl0g410010MjAyMzA2ZHwwMTI1ZHxKaXJ1bGth.gif
Jiřík se narodil 25.7.2008 ve 22:47, 4350g a 51cm
http://www.ticker.7910.org/an1cHpI0g410010Nzc3NzRkenw3NjA4MDVkYXxFdmEgYSBEb21pbmlr.gif
Eva 16.7.2010 13:08 2150g 43cm
Dominik 16.7.2010 13:10 2300g 45cm

Není tady

#29 19. 2. 2008 13:32

otazníček
♥------

Nebýt "zploditele", tak tu dnes, milá Kuty, nejsi - a tím nemyslím tohle fórum... když se člověk vyjadřuje opovržlivě o svých rodičích, vyjadřuje se opovržlivě i sám o sobě, nemyslíš?

Není tady

#30 19. 2. 2008 13:40

sýkorkas
♥♥♥----

dovolte mi prosím jen suchý komentář:

Dotaz zde půvoně zadaný do PRÁVNÍ poradny měl PRÁVNÍ podstatu = OBSAH.
Ale měl i VZTAHOVOU podstatu = FORMU
a právě ta vyvolala tolik příspěvků.

Mě se už nezdá, po tom co vše tu Kuty napsala,
že předpokládala že se zde doví jak to udělat aby děda platil za el. tolik co spotřebuje, ani ten el.měr nevidí jako efektivní řešení.
Spíš to vypadá, že už je sama dost vystresovaná a že přeformulováním tohoto dotazu k jeho jádru, by z toho vlastně měl být dotaz pro PSYCHOLOGICKOU poradnu,
protože jde o vztahy.
Taková diskuze by byla k řešení asi blíže.
A protože tady ale odpovídají asi jen lajci, takže Kuty:
vzhledem k zachování vlastního duš.zdraví (asi tě to už taky napadlo), sama zvaž zda nebudeš hledat odpovědi spíš někde u profika _ tváří v tvář.
Nenápadně tam objednat i dědu.

ps: Kuty, sama vidíš, že jsi v závažné situaci a pokud se budeš/necháš se, dále rozčilovat, tak to může vést i ke
"konečnému řešení".
(Čistě z obchodního hlediska:
jestli se vám děda zhoupne na půdě, nebo ho vy v rámci sebeobrany...  tak ten barák klesne v ceně)

Není tady

#31 19. 2. 2008 13:45

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

kuty, jak moc mi rodice chybi jsem zjistila az po tom, co jsem se od nich tisic kilometru odstehovala. kdyz tam jedu, jsem stastne, ze si zase muzu zamakat na farme, zajezdit na koni, probrat s nimi vysi duchodu a hlavne jim treba zaplatit novy sklelnik na zahradu, dovolenou a nebo novou verandu. je mi totiz jasne, ze na takovy standart zivota, v jakem ziju ja penize nemaji a tak se jim to snazim nahradit. treba uz jen pro to, ze si vzdycky najdou penize na to, aby koupili mym detem nejaky darek kdyz k nim prijedeme.
kdyby si ale poridili plazmu, tak bych jim to asi nedarovala, co kdyby si nahodou vybrali lepsi nez mam ja?? reta to by si duchodci preci jen dovolovat nemeli

Upravil(a) Dita.L (19. 2. 2008 13:48)

Odpovídám za to co říkám. Ne za to, jak ty tomu rozumíš.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/71x35tm2w.pnghttp://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/d/dflqakn4e.png
http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/2/2cxnuzbkh.png

Není tady

#32 19. 2. 2008 13:46

Natálie
♥♥♥♥♥--
Místo: Severní Čechy

Kuty, připomínáš mi mého strýce(sobce), který dostal od svých rodičů velký dům a ještě byl na ně sprostý a neuměl ani pozdravit. Vše bral jako samozřejmost.

Změna přichází pomalu.
Paul McCartney

Není tady

#33 19. 2. 2008 13:54

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Kuty, patřím už skoro k důchodcům, vychovala jsem 3 děti, takže bych ti ráda zkorigovala tvoje názory a věř, že nemluvím JEN za sebe:
většina lidí jen práci předstírala
Pracuju od 19, s dvěma přestávkama na MD - první 1/2 roku, druhou jsem si s dvojčatama "protáhla" na 2 roky. Co je nemoc téměř nevím, zaplaťpánbůh, zato dobře vím, co je mít nejméně dvě zaměstnání.
jezdilo se na dovolené za babku
Ano, vozila jsem v létě na týden prcky na podnikovou chatu na hory, aby přišli na vzduch. Ale u moře jsem ještě nikdynebyla - na to jsem tu "babku" prostě neměla.
dostali byty v 60.letech zadarmo, ale teď je prodávají za nehorázné ceny
Stabilizační výstavba = upsat se na 10 let zaměstnavateli, který tě tímto měl v hrsti. Posléze se byty prodávaly do vlastnictví, ovšem už za tržní ceny. A když ho prodáme, půjdem bydlet pod most nebo jak to myslíš?
A tak jsou z těchto lemplů dnešní důchodci a opět mají nataženou pracku a státe dej
Kde bereš tu drzost urážet cizí lidi, když už ti teda nedělá problémy být sprostá na vlastního tátu? Beruško, nebýt těch "lemplů", tak jsi tehdy nemohla natáhnout pracku a mít "zadarmo" školu, lékařskou péči atd. Oni ti dnešní důchodci investovali do státu mnohem víc, než se jim teď vrací.
Jinak tě můžu ujistit, že chod dokonce pětičlenné rodiny jsem zajišťovala s penězi zhruba odpovídajícími těm 8 tisícům a muselo to jít. Jenže to jsem měla "život před sebou" a tím i nutnost se o děti postarat. Dneska ho mám skoro za sebou a dle tvého přesvědčení předat majetek lehko získaný předstíranou prací potomkům, předem si ještě zaplatit kremaci a přestat obtěžovat je i stát.
Pamatuj si - všechno se vrací a to není fráze, ale zkušenost. Asi to nepochopíš, ale je mi tě líto.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#34 19. 2. 2008 14:17

Isidia
♥♥♥----
Místo: Česká republika

Tak jsem měla napsanou odpověď hezky od plic. Ale raději jsem ji smazala.

Kuty, je mi tě líto, ale ty potřebuješ pomoc profesinála, protože ty máš psychický problém od kterého se odvíjí tvé ostatní potíže.  Nesváděj to na takové či onaké jednání otce.

A ještě jedno: rodiče mají povinnost děti vychovat a děti mají zase povinnost se o rodiče postarat v nemoci a stáří. Nezapomeň na to, protože tak špatně, jako se ty chováš k otci, se mohou také chovat tvoji synové až ty nebudeš moci pracovat, nebo onemocníš.
Přemýšlej o tom.

Není tady

#35 19. 2. 2008 14:19

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

tak tohle nějak nechápu..   Vy, Kuty, v domě nebydlíte,  tak proč na zploditele nenecháte přepsat celou platbu za vodu a elektřinu nebo co to po něm chcete platit ??

Jestli jsi zdatná obchodnice, tak tě 50 kaček navíc nemůže vytrhnout.
A ještě něco.. zamysli se nad sebou, zkus to. Z tvého psaní vyplývá tak strašná nenávist k otci, že si myslím,
že to není jen o nějakém napadání nebo nenapadání.
Proč do domu nepošleš nějaké bouchače ?

Upravil(a) Frigo (19. 2. 2008 14:21)

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#36 19. 2. 2008 14:29

helena
♥♥♥♥♥♥♥

proč na zploditele nenecháte přepsat celou platbu za vodu a elektřinu nebo co to po něm chcete platit

Protože by po zploditeli mohly zůstat nedoplatky či dluhy výrazně komplikující hladký průběh dědického řízení, soudím. Představ si, že by je po tátovi musela zaplatit, když už do nemovitosti vrazila tolik peněz.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#37 19. 2. 2008 14:37

kkkaterina
♥------

Jo, jo, vždycky, když si moje tchyně stežuje na svého syna (mého švagra), který k ní má podobný vztah jako Kuty k otci, tak jí říkám, že mám syna přesně takového, jakého si vychovala. Ona to sice nerada slyší, ale syn je celý po ní. Tady v tomto případě to bude zřejmě také tak nějak, takže asi ani toho tatínka moc nelituju, někde zřejmě udělal chybu ve výchově.

Není tady

#38 19. 2. 2008 14:40

Ewulka
♥♥-----

No, myslím. že se nám tu projevila klasická a nefalšovaná závist a nepřejícnost.................
JÁ můžu mít všechno, pokud možno ještě víc a ten kripl důchodce si dovolí koupit plazmu? Vždyť ty peníze mohl dát mně a mojí rodině, důchodci už přece nepotřebují vůbec nic. A platit 50 korun se mu nechce? Tak to si dovolil moc. Sice na mě přepsal barák, ale teď si snad myslí, že mu něco daruju zadarmo? JÁ šikovná obchodnice. Tak to se teda přepočítal.
Milá Kuty, je mi z tebe na blití a doufám, že až o tobě a manželovi jednou budou mluvit tvoje děti jako o těch kriplech důchodcích, co by zasloužili..... tak že je pochopíš.usch

Není tady

#39 19. 2. 2008 14:46

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

Ewulka napsal(a):

No, myslím. že se nám tu projevila klasická a nefalšovaná závist a nepřejícnost.................
JÁ můžu mít všechno, pokud možno ještě víc a ten kripl důchodce si dovolí koupit plazmu? Vždyť ty peníze mohl dát mně a mojí rodině, důchodci už přece nepotřebují vůbec nic. A platit 50 korun se mu nechce? Tak to si dovolil moc. Sice na mě přepsal barák, ale teď si snad myslí, že mu něco daruju zadarmo? JÁ šikovná obchodnice. Tak to se teda přepočítal.
Milá Kuty, je mi z tebe na blití a doufám, že až o tobě a manželovi jednou budou mluvit tvoje děti jako o těch kriplech důchodcích, co by zasloužili..... tak že je pochopíš.usch

ja bych spis rekla, ze se tady na babinetu objevi prispevek ve smyslu "ten krypl syn, kteremu jsem darovala barak po otci se se mnou soudi o placeni energii v prvnim patre a o polovinu domu, ktery jsme s manzelem dodatecne postavili. nenavidim tu mladou generaci, co mi jsme se nadreli a oni jsou zvykli nemakat a dostat vsechno zadarmo" vissla

Odpovídám za to co říkám. Ne za to, jak ty tomu rozumíš.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/71x35tm2w.pnghttp://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/d/dflqakn4e.png
http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/2/2cxnuzbkh.png

Není tady

#40 19. 2. 2008 14:54

Ota
Moderátor(ka)
Místo: Praha

Kuty:
"Důchodce který si zde stýská na malý důchod 7200,-.Vy ste nemocný,že si nemůžete přivydlat,cítíte-li,že Vám to nestačí?"
Ve své zaslepenosti, zřejmě neumíte číst, nestýskal jsem si, jen jsem psal, že na vyskakování to není.

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#41 19. 2. 2008 15:10

jancas
♥♥♥♥---

chápu vaše příspěvky,ale na druhou stranu chápu i Kuty. Snad mi prominete,ale kdyby můj táta na mého přítele vytáhl kladivo a nebo nás slovně napadal, což nedělá, mám skvělé rodiče,tak asi bych taky neměla moc pochopení pro něj.

http://premamy.sk/images/ticker/narodeniny/25446.png

Není tady

#42 19. 2. 2008 15:46

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Vážení, základní věc a otázka,proč jsem sem psala je to, jestli mi někdo nemůžete podat informaci o spotřebě jednočlenné domácnosti důchodce ve 2+1 v RD?Jde mi o spotř. el.energie spotřebovanou el.spotřebiči,kterých v této konkrétní domácnosti není zrovna málo a o spotřebě vody.Tady podotýkám,že v létě si otec v pohodě napouští i bečky na zahradě,takže to pak pěkně naskakuje.Nechte bokem úvahy o tom,jestli mě moc pálí padesát Kč či co ještě,nevidíte do problému a buďte rádi,že máte rodiče v poho.A také nebuďte alibisti,kdyby ty vaše příspěvky četl někdo nezascvěcený z jiné planety,tak by tady snad ani nemělo proč existovat rodinné právo apod.
pane oto, vyskakovat si nemůže bez vl.přičinění nikdo a když si chci vyskakovat,musím taky pořádně máknout.Ale nebudu makat proto,abych pak platila a doplácela na někoho takového mnou už zmíněného,chápete?

Není tady

#43 19. 2. 2008 16:02

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

kkkaterina napsal(a):

Jo, jo, vždycky, když si moje tchyně stežuje na svého syna (mého švagra), který k ní má podobný vztah jako Kuty k otci, tak jí říkám, že mám syna přesně takového, jakého si vychovala. Ona to sice nerada slyší, ale syn je celý po ní. Tady v tomto případě to bude zřejmě také tak nějak, takže asi ani toho tatínka moc nelituju, někde zřejmě udělal chybu ve výchově.

otec se pro jistotu na výchově nepoílel vůbec.zajímali ho víc turistické pochodyy a cizí ženské.

Upravil(a) Kuty (19. 2. 2008 16:03)

Není tady

#44 19. 2. 2008 16:13

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Kuty napsal(a):

jestli mi někdo nemůžete podat informaci o spotřebě jednočlenné domácnosti důchodce ve 2+1 v RD?Jde mi o spotř. el.energie spotřebovanou el.spotřebiči,kterých v této konkrétní domácnosti není zrovna málo a o spotřebě vody.

Tuhle informaci nemám, ale v garsonce kde jsme dva kromě hypotéky (tu nepočítám) provoz bytu (platby za vodu atd., elektrika, platba za rádio, internet a tak) - asi 3 000 měsíčně.

Není tady

#45 19. 2. 2008 16:18

majkafa
Host

Po "zploditeli" který daroval dům a po tom, kdy Kuty napsala, že lituje ženy, které nepodvedly své manžele, nemám k jejím tématům asi slov. sad
Ale možná se neudržím. Držte měě! smile

Upravil(a) majkafa (19. 2. 2008 16:21)

#46 19. 2. 2008 16:19

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Dita.L napsal(a):

kuty, jak moc mi rodice chybi jsem zjistila az po tom, co jsem se od nich tisic kilometru odstehovala. kdyz tam jedu, jsem stastne, ze si zase muzu zamakat na farme, zajezdit na koni, probrat s nimi vysi duchodu a hlavne jim treba zaplatit novy sklelnik na zahradu, dovolenou a nebo novou verandu. je mi totiz jasne, ze na takovy standart zivota, v jakem ziju ja penize nemaji a tak se jim to snazim nahradit. treba uz jen pro to, ze si vzdycky najdou penize na to, aby koupili mym detem nejaky darek kdyz k nim prijedeme.
kdyby si ale poridili plazmu, tak bych jim to asi nedarovala, co kdyby si nahodou vybrali lepsi nez mam ja?? reta to by si duchodci preci jen dovolovat nemeli

buď ráda,že máš takové rodiče,nejsou ale všichni stejní.Babička od mých kluků,moje matka,když prodávala ve stánku pns a my za ní přijeli jednou za půl roku,tak nedarovala svým vnukům ani fidorku,pěkně jsme jim museli dát na ni penízky.Hledali se s mým otcem až se našli.Dlouho spolu nevydrželi.Oba jsou dnes pořád zdraví,a bylo by moc fjn,kdyby jsme se mohli všichni vídat,atd.Bohužel to nejde,myslí si,že jejich dcera mí tiskárnu na peníze,ale ty jsou těžce vydělané.
Nevím proč bych muměla závidět plazmu,to jsem fakt nepochopila.Ať si koupí so chce,já to tak taky dělám,ale to nezakládá ještě důvod chovat se jako parazit.Byť jde o dceru.

Není tady

#47 19. 2. 2008 16:21

majkafa
Host

Kuty napsal(a):

Nevím proč bych muměla závidět plazmu,to jsem fakt nepochopila.Ať si koupí so chce,já to tak taky dělám,ale to nezakládá ještě důvod chovat se jako parazit.Byť jde o dceru.

Tos taky pochopit nemohla se svým způsobem myšlení. lol

#48 19. 2. 2008 16:36

marica
♥♥♥♥♥--

Kdo to z Tebe Kuty udělal... čím se Tvuj otec na Tobě provinil? Nemyslím si totiž že Tvuj otec je bez viny když máš o něm takové mínění. Ale teď jsme na právním nikoli na psychologickém servru tedy - udělej co Ti právník radí - namontuj všude měřiče to je jediná rozumná řeč.
Pevně věřím že já nebudu ve stáří tak sobecká že bych svým dětem Řekla - napravte co jsem zdevastovala a nechte mně ať si užívám. A zanechám jim to co zanechali mojí rodiče mně - solidní možnost pokračovat a dát svým dětem co potřebují. Ale to je už na jinou diskusi.

Není tady

#49 19. 2. 2008 16:49

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Tak teda nevím, ale když vy v domě nebydlíte, je tam otec sám a co spotřebuje, to snad je vidět na měřidlech, ať už elektřiny nebo vody,
tak co řešíš ?  Co vyplemcá,  je jen a jen jeho, ne ?

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#50 19. 2. 2008 16:49

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

otazníček napsal(a):

Nebýt "zploditele", tak tu dnes, milá Kuty, nejsi - a tím nemyslím tohle fórum... když se člověk vyjadřuje opovržlivě o svých rodičích, vyjadřuje se opovržlivě i sám o sobě, nemyslíš?

tak to nebytí tady by mě fakt potom hodně mrzelo asi, že jo....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí