6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
-Jaké jsou vhodné homeopatika na ledviny a močové cesty? Bojím se, e u to mám chronické.
Na internetu jsem nic nenala a praktická dr. mi nic nedoporučí či neporadí neb homeopatika nerada doporučuje.
-Má uívání homeopatik vliv na těhotenství? Myslíte e můe poradit i gyndr?
Není tady
a co zkusit nějaké bylinné čaje,třeba směs bylin přímo pro ledviny?
Není tady
Bobi, na těhotenství jako takové snad ne, ale já jsem jen uivatel.....zkus odborníka/ci/. Jsou homeopati jako takoví a jsou i "kombinovaní", co dělají jak klasickou, tak homeopatickou medicínu. Ona i ta homeopatika, co koupí v lékárně, musí vědět jak pouít.....
A jo - klasický ledvinový čaj dlouhodobě a pravidelně taky dělá divy.
Není tady
Určitě bych se přikláněl k bylinkám. Homeopatika jsou něco jako placebo..věř a víra tvá tě uzdraví.
Kdy byla dcera malá, dostala v noci velké horečky, zavolal jsem na pohotovost, přijel lékař a dal jí homeopatika!! Ráno jsme museli k "normálnímu" lékaři. Přiznám, e mě to tenkrát dost vyděsilo. Homeopatika neublíí, ale taky nepomůou. Tolik moje zkuenost.
Není tady
Mám problémy s ledvinama a celým močovým ústrojím u od narození.A moc mi pomáhají brusinky a nebo lichořeřinice.
Není tady
co je to ta lichořeřinice ? kupuje ji v lékárně jako čaj ?
Není tady
homeopatika pomahaji oto ale ne v akutnich stavech vetsinou pri mirnych nebo strednich potizich pomuzou vratit organizmus tam kde by mel byt, pokud to zajde moc daleko, kde uz je to na pohotovost nebo nemocnici, tak tam uz ne.
Není tady
Posílám odkaz:
http://www.daryprirody.cz/urogenitalni- … nice-vetsi
Není tady
A pomohly vam nejake homeopatika? Predevsim me trapi močák
Není tady
Mela jsem a byla jsem mile prekvapena jak rychle mi pomohly. Me s tim tedy poradily v lekarne.
Není tady
Tez je domu kupuji, drive jsem o nich tedy vubec nic nevedela, hodne mi poradily v lekarne zeleny andel.
Není tady
No vidí to. Má splněno, tak vyčůrat a spát.
Upravil(a) Judyna (12. 3. 2020 22:02)
Není tady