18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Uvaříme fazole.Přidáme na nudličky nakrájenou unku,osmahlý porek,sůl,pepř,oregáno a nějaký pikantnějí kečup. Mono jíst tak samostatně a nebo jetě smýchat z jakoukoliv těstovinou. Dobrou chutĄ
Není tady
rychlovka: guláovka ze sáčku, do toho brambory a jetě konzerva fazolí v tomatě
rychlé, syté a jetě to vypadá, e jsme něco vařily ....:-)
Není tady
Fazole v tomatě,osmahnout cibulku a na to salám,smíchat,přidat líci wolčestru,líci sojovky,trochu soli,pepře,mouč.cukru,tak tři strouky česneku a dát tak na půl hoďky do trouby.Větinou to dělám ze dvou konzerv a hned se po tom zapráí a to manel je fáákt vybíravej nakonec je mono jetě posypat sýrem
Výborný s chlebem i topinkama....fakt mňamka
Není tady
z dneního kolení vám dám pár tipů. Cizrna po záhorácku.......Uvaříme si cizrnu.Osmahneme cibulku,přidáme kmín,kysané zelí a toto ve podusíme asi 20min. Přidáme uvařenou cizrnu a promícháme. Mono jíst samostatně, s uzeným masem nebo pečeným masem. čočka s rajčaty a křenem...........Osmaíme cibulku. Přidáme uvařenou čočku, drcená rajčata, nastrouhaný křen, smetanu. Ochutíme solí,pepřem
Není tady
Nejčastěji dělám polévky.
Mexiko: mleté maso osmahneme na pánvi, přidáme kostku bujónu (u pak nemusíme dochucovat). Přidáme zeleninu (klidně mraenou. Nejlepí je mrkev, kukuřice, paprika) a plechovku fazolí. Prohřejeme a podáváme s rýí nebo v tortillách.
Není tady
Já zase dělám: osmahnu cibulku dozlatova, na to salám, pak přidám fazole v tomatě a plechovku sterilované kukuřice, nakonec vmíchám kečup a je to ňamka. Jíme to jen s pečivem. Alternativa je chilli con carne - obdobná příprava jako předelý recept, akorát z vepřového masa - dávám plec - a kupuji balíček koření přímo na chilli con carne - dá se to jíst i studené - a fakt výborné
Není tady