6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já jsem si koupila magic massager. Nic lepího neznám.
Není tady
KALIK napsal(a):
Teda Me, tak malá a u prase A pak e děti jsou nevinné
Mas dost "katolicky" pristup. Prase byti rovna se mastrubace? Ajajajajjjjjj
A proc zminujes nevinnost? Jako ironicky? Tomuu uz vube nerozumim. Ta holcina je zcela v poradku.
Ja bych ji neodsuzovala.
Není tady
Můu zde poloit nesmělou otázku ohledně enské masturbace? Zajímá mě nikoliv jak často si to eny dělají (kolikrát týdně), ale spíe kolikrát za den, či kolikrát v rámci "jedné masturbace" si jsou schopné samy přivodit orgasmus. Je to něčím omezeno, jako u muů??
Není tady
nevím jak se masturbuje a čím
Není tady
sem závislá na sexu ale můj přítel je proti sexu před svadbou
Není tady
evikik napsal(a):
sem závislá na sexu ale můj přítel je proti sexu před svadbou
evíku, tak troku brzdi v této své závislosti a vra se k české gramatice a pravopisu.
A pohádky si nech pro své děti.
chcu se zeptat cim se nejlip masturbuje?
Není tady
evikik napsal(a):
Rukama ?
Není tady
evikik napsal(a):
To je co za otázku, to mě váně okuje , zeptej se malých dětí, ty ti to povědi
Není tady
no sem aby se teda člověk přiel na něco zeptat, e ? kdy není peskován za chyby, tak ho tu zesměňujete.
fakt úroveň
Není tady
PPavlaa napsal(a):
no sem aby se teda člověk přiel na něco zeptat, e ? kdy není peskován za chyby, tak ho tu zesměňujete.
fakt úroveň
PPavli - já myslím,e to je prostě jen takový výsměch tady od Evikik
Není tady
Taky si myslím, e je to nějaká srandistka.