6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Upravil(a) anetan007 (22. 2. 2008 21:59)
Není tady
Masturbuj dle libosti, menstruace s tím nemá nic společného.
Není tady
anetan007 napsal(a):
:|Dobrý den, prosím já bych potřebovala poradit. Masturbuji 2 krát denně a ještě nemám menstruaci. Ráda bych se zeptala jestli tomu nebrání ta masturbace a jestli vě věku 13 let mohu masturbovat??
Děkuji a prosím o radu
Žádný problém S tím to nemá vůbec nic společného
Masturbují i malé děti, věk nehraje roli
Není tady
dělej co ti dělá dobře, určitě tím nic nepokazíš :-)
Není tady
anetan007 napsal(a):
:|Dobrý den, prosím já bych potřebovala poradit. Masturbuji 2 krát denně a ještě nemám menstruaci. Ráda bych se zeptala jestli tomu nebrání ta masturbace a jestli vě věku 13 let mohu masturbovat??
Děkuji a prosím o radu
ve všem souhlasím s ostatními ) řekla bych ale, že nemít menses ve 13 není žádný problém, až ti bude takových 16, to už by divné bylo. Záleží taky na váze.
Upravil(a) Marianne (18. 2. 2008 22:48)
Není tady
martinF napsal(a):
dělej co ti dělá dobře, určitě tím nic nepokazíš :-)
Spíše naopak. Čím více samostatné praxe, tím lépe pro tebe v budoucnu:) A hlavně nedej na nějaký plky, že to škodí zdraví. To doufám, už snad dnes nikdo neříká!
Není tady
mockrát vám všem děkuji
Není tady
Já jsem poprvé masturbovala v 6 letech.Ještě jsem ani nevěděla, co to je,a už jsem to dělala
Není tady
Teda Me, tak malá a už prase A pak že děti jsou nevinné
Není tady
KALIK napsal(a):
No, Kaliku ! Ty takovej gentleman a tyto výrazy
Není tady
KALIK napsal(a):
Teda Me, tak malá a už prase
uuuuuuuuuuu zasa zasiahnuty monitor tentokrat humrovym chlebickom
Není tady
KALIK napsal(a):
Teda v souvislosti s tvým podpisem pod čarou, to teda sedí...
podporuji Me JÁ TAKY!!!
KALIK napsal(a):
No co, vždyť je to přirozené! Jsem nad tím tenkrát vůbec neuvažovala, že by to mělo být něco zvláštního, za co bych se měla stydět, nebo na co jsem "moc malá"! A doteď jsem nezměnila názor
Není tady
On len závidí, ten spomalený onanista, že na to neprišiel skôr...
Není tady
Selima napsal(a):
Tak teď jsem poprskala monitor prozměnu já
Není tady
Taky jsem si "s ní" jako malá hrála, sice už nevím kolik mi bylo, ale načapala mě máma a říkala mi něco v tom smyslu, že se to nedělá. Už si to moc nepamatuju. Takže to tak neobvyklé není, jak si pánové myslí
Není tady
Já jsem to dělala, už když jsem chodila do školky, a hrozně jsem se bála, že si tím ublížím, umřu, budu neplodná...
Nic z toho se nesplnilo.
Není tady
Selima napsal(a):
No právě Možná jsem si hrál už v dětství, ale bohužel si to nepamatuju
Není tady
KALIK napsal(a):
Možná jsem si hrál už v dětství, ale bohužel si to nepamatuju
Myslím, že kdyby jo,tak by sis to určitě pamatoval! Takové krásné zážitky jsou nesmazatelné
Není tady
kijjo napsal(a):
Taky jsem si "s ní" jako malá hrála, sice už nevím kolik mi bylo, ale načapala mě máma a říkala mi něco v tom smyslu, že se to nedělá. Už si to moc nepamatuju. Takže to tak neobvyklé není, jak si pánové myslí
já si rozhodně nemyslím, že je to neobvyklé a jsem pán
akorát jsem jedné slečně říkal, když jí bylo asi 5, že by to mohla dělat pod peřinou
Není tady
martinF napsal(a):
akorát jsem jedné slečně říkal, když jí bylo asi 5, že by to mohla dělat pod peřinou
Šmarja, doufám, že to nebyla Tvoje slečna, ale aspoň dcera.
Jinak si neumím představit, že bys byl při tom, jak si to dělá před Tebou nějaká cizí 5-ti letá holčička...
Není tady
Damila napsal(a):
martinF napsal(a):
Šmarja, doufám, že to nebyla Tvoje slečna, ale aspoň dcera.
Jinak si neumím představit, že bys byl při tom, jak si to dělá před Tebou nějaká cizí 5-ti letá holčička...
to nevím, jenom matka je jistá
Není tady
Jak vysvětlit 9-ti letému dítku, co je to masturbace??? Ptal se mě na to!
Orgasmus jsem zvládla, s tím, že je to příjemný pocit při milování...ale masturbace?
Není tady
Dotýkanie sa sám/sama seba, príjemné pocity, radšej v súkromí.
Není tady