|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
ahoj vsem, opet otazka k alimentum. tak jak jsem tu psala, rozsudek "nejde dorucit" atd. ted jsem se dozvedela, ze to sice jeste navic dosstal trest za to ze neplati, zaplatit ale stejne nemusi
protoze k tomu neni treba vest trestni rizeni ale obcansko pravni?? s tim, ze si podam zalobu k soudu a zaplatim asi 15 % z vymahane castky (ze 150 000 uzasny, to se ani nedivim, kolik je matek, co alimenty radsi nevymaha) a teprve potom bude povinen zaplatit a kdyz nezaplati, stejne se mu nic nestane. pry pak jedine exekuce. takhle mi to rekla ta pravnicka na policii; kdyz me peskovala za to, ze zase otravuju s novym oznamenim exekuci uz jsem podala na prvnich 60 000 pred 3 rokama, ma to Tunkl, ktery ma pry nejaky prusvih ... a nic se nedeje. ani zadny doopis. nic. a kdyz tam zavolam, tak stale zjistuje finaancni situaci dluznika. muzu aspon zmenit exekutora bez toho, abych tomuhle musela neco zaplatit kdyz nic nevymohl.. zkousel na me totiz, abych exekuci stahle, s cimz jsem ho poslala do
protoze bych mu musela platit naklady

Není tady
vi nekdo aspon, jak muzu vymenit toho exekutora??

Není tady

Já to vymáhání alimentů už vzdala, BM nezaplatil na dceru ani korunu. Radši nepracuje, o všechno přišel pro neplacení nájmu za byt ve kterém jsme bydleli (já se odstěhovala). Na děti to s tchyní nahrál jaký je chudák že nic nemá a já ho ještě žaluju o slimenty....no hrůza. Děti ho litují a já je nechci ztratit. Nemáme se špatně tak na to kašlu. pracovat nechce a nebude tak ho zavřou či co? A já budu ta špatná. Děti to pochopí až budou mít svoji rodinu ale teď ne.

Není tady
sagi, ja to znam, deti to pochopi ale, kdyz nas tatinek muze dobre zivit sve nove dite, tek muze dobre prispivat na to moje taky. ligicky je pro me muj syn prednejsi nez jeho. a jelikoz exekutor nic nedela, tak ho chci vymenit, protoze ty penize proste chci. dva a pul tisice mesicne neni zadna zavratne suma a ke vsemu nas "tatinek" podnika v praze. 

Není tady
Dito, já jsem s p. Tunklem jednala - pracovně - tedy s jeho lidmi na exe. Byli super - přijeli dokonce 2x, vyřídili. Dost jsem na ně spěchla aby dali rychle výmaz na katastr...a musím je pochválit. spolupracovali na exe dost rychle. Může jít o shodu jmen......
Není tady
Dito, my jsem dávali návrh na exekuci u soudu a bez jednání exekuční výměr zaslali jeho zaměstnavateli. Žádný poplpatek se neplatí, celý dluh mu strhávali z výplaty.
Není tady
wiki je to p tunkl z plzne. to ze ma maler jsem slysela, udajne to pry bylo v ceske televizi. pry podvody nebo co. to me ale tak netrapi, jako to, ze uz ctyri roky se nic nedeje. je ovsem pravda, ze vzdy mlluvim jen s jeho sekretarkou, protoze on ani nikdo jiny nikdy zrovna nema cas. muzes mi do sz pisnout nejake jeho prime tel. cislo jestli mas?? ja mam jen na jeho sekretarku. diky
ito, to ja nemuze, on podnika, takze ten exekucni vymer bych musela nechat zaslat primo jemmu. to je jako nosit obyli na pole. on si dluh z vyplaty strhavat nebude

Není tady
Dito, má přece nějaký účet. Pokud firma neuhradí fakturu, taky jí může být soudem nařízena úhrada přímo z účtu. Zkusím Ti to zjistit, otců podnikatelů dlužníků je plno, určitě je nějaká možnost.
Není tady
ita napsal(a):
Dito, má přece nějaký účet. Pokud firma neuhradí fakturu, taky jí může být soudem nařízena úhrada přímo z účtu. Zkusím Ti to zjistit, otců podnikatelů dlužníků je plno, určitě je nějaká možnost.
diky za nabidku, to me zajima, ale podle me s otci podnikateli ja prave nejvetsi problem, nastesti jsem mela u sstani vynikajici soudkyni. kdyz tvrdil, jak ubohe ma prijmy, prekvapila ho sjetinou z financaku. ten ale 
jenze toho zamestnavatele bohuzel jaksi nema. a financak je na tohle asi kratkej.

Není tady
Dito, trochu jsem se informovala. Pokud jsi podala trestní oznámení, dostal tozsudek, že musí dluh uhradit, pokud ne, vězení. Většinou se toho zaleknou a zaplatí. Pokud ne, zajdi na Státní zastupitelství, informuj je a oni to s policií vyřídí. Exekuci na účet i majetek můžeš podat u příslušného soudu, protože se jedná o výživné, je to bezplatné. Soukromí exekutoři prý mají ještě vetší pravomoci než soudní, mohou zablokovat konto do splacení dluhu, exekuci majetku...
Není tady