1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Nemáte někdo nějakou radu, jak dosáhnout orgasmu vevnitř, ne jen přes klitoris? Obvykle mi to příjemné je, ale nemíří to k vrcholu. V některých polohách ale necítím vůbec.
Není tady
Neviem, či to pomôe, ale vnútorné svaly sa dajú posilňova, trénova... a potom, prečo sa nesústredi na tie polohy, ktoré ti robia dobre??? Aspoň teda, keď "sa u blíi..."
Není tady
Selima napsal(a):
Neviem, či to pomôe, ale vnútorné svaly sa dajú posilňova, trénova... a potom, prečo sa nesústredi na tie polohy, ktoré ti robia dobre??? Aspoň teda, keď "sa u blíi..."
No ty, které mi dělají dobře, mi sice dělají dobře, ale s blíením se k orgasmu nemají nic společného. A pokud to zkouím sama, po hodině a půl mě to přestane bavit...
Můe poradit, jestli jsou třeba na to nějaké cviky?
Měli jste někdo podobný problém a vyřeili jste ho? Za jak dlouho a jak? Dík.
Není tady
Ja to nepovaujem za problém, lebo nemám ciež ma taký alebo onaký orgazmus, ale proste som okrem zaručeného klitoridálneho orgazmu začala skúma aj svoje pocity vnútri. Niektoré polohy mám radej ako iné, tak ich vyhžadávam viac. A začala som robi civky na panvové dno, ktoré mi zväčili prunos vnútri... a naučila som s avedome vnútorne uvožňova alebo zviera... ale najdôleitejie ais je nauči sa preíva tie pocity vnútri, vychutnváa si ich. Skúma, vníma - spočiaktu bez toho, aby si si dala ciež - orgazmus.
Není tady
Marianne a nejsi jetě mladá? Bývá to tak, e mladí holky dosahují orgasmu dráděním klitorisu, zatímco vaginální orasmus u je "enská" zkuenost. Není to tak samozřejmě vdycky, ale něco na tom je.
Nic chytrého mě nenapadá, snad posilovat pánevní dno (Kegelův sval) a zkusit kombinovat stimulaci - zároveň vaginální drádění i kltoris, prostě postupně se k tomu dopracovat. Ale hlavně bych ti doporučila to nelámat přes koleno a prostě si uívat, spousta věcí se prostě vyvine časem. Uívat si to a lehce experimentovat hodně těsí!
Není tady
Taky raím to neřeit a za kadou cenu se nesnait. Vichni víme, e čím víc se v sexu člověk o něco zoufale snaí, tím je mení pravděpodobnost, e se zadaří. Uívej si ten, co má a buď ráda za něj. Je spousta holek, které nedosahují ádného
Není tady
A nemůete mi poradit konkrétně ty cviky? Jak se dělají?
Jinak - jasně e to neberu jako nějakou tragédii, a uívám si toho, co mám, to v kadém případě mladá jsem a vím, e je to obvyklý problém. Právě proto se ptám (a udivilo mě poměrně malé mnoství odpovědí), jestli se na tom dá něco třeba zapracovat, nebo jestli to prostě JEDNOU NĚJAK SAMO přijde..? Právě proto, e některé eny se třeba nedočkají.....tak jestli poznám, kdy je to jetě normální a kdy u se řadím do té druhé skupiny? Jak dlouho to trvalo vám?
Díky vem za rady :-*
Není tady
Je ich viac, ale skús si nájs heslo "cviky na panvové dno", myslím. ako sa mi to vysvetžuje písomne, chýbajú mi k tomu zrozumitežné pojmy... Proste zviera a povožuje svaly, akoby si la na malú potrebu a chela prerui prúd moču, potom spusti, zasa prerui a tak. Dá sa to cviči hocikde, lebo zvonku nie je vidno, čo robí. Ale je tých cvikov viac a zloitejích, tak si to radej niekde nájdi.
Není tady
Hžadaj Kegelove cviky.
Není tady
Marianne,
sice problém jako má Ty nemám, ale moná bych něco uměla poradit.
Bude to znít asi zvlááátně, ale mohlo by to být taky řeení, záleí jak se k tomu postaví partner.
Doma to za "běného provozu" nepraktikujeme, ale jen kdy mám menstruaci.
Prostě se milujeme kdy mám menzes a aby nebylo tolik krve a taky kvůli těsnosti, tak mám tampon. A od té doby se manel se mnou v tomhle období chce milovat, protoe předtím zase necítil on mě D
Není tady
nj, ale partner problém nemá...a zdá se i tobě osobně, e je to nějaké lepí při menses ne obvykle? eny jsou v různých obdobích cyklu různě citlivé.
Není tady
Moná je málo odovědí proto, e tomu opravdu větina nechává volný průběh, take vlastně ádný decept nemá
Není tady
jéii,já taky ne
Není tady
Lakina . A co zvenku?
Je rozdíl mezi tím, jestli ho tam opravdu necítí, nebo jestli nedosahuje vaginálního orgasmu.
Není tady
Mne sa to tiez stava, ze ho necitim vo vnutri , ale je to tym vzrusenim, vlhkostou, niekedy to az " clapka" - neviem najst iny vyraz, sory:), vtedy to ma aj manzel narocnejsie, dlhsie mu to trva, iste viete, co myslim. Zatial sme vzdy nasli s partnerom polohu, kedy to " robilo" obidvom dobre a dospeli sme k u-spokojnosti:) Moj org. teda zatial nedosahuje tu exploziu, o ktorej sa tolko vsade pise, ale to, co mam ma uspokojuje aj v tej mensej intenzite. I ked raz by som tiez chcela zazit TO " se vsim vsudy". No a milujem aj ten klitor. org.
A cez menzes? Mne to teda chutilo viac, vsetko to je citlivejsie, prezivanejsie, super - len trochu spinave:)
Není tady
Nharte napsal(a):
Lakina
. A co zvenku?
Je rozdíl mezi tím, jestli ho tam opravdu necítí, nebo jestli nedosahuje vaginálního orgasmu.
Nedosahuju vaginálního orgasmu, ale někdy ho vevnitř necítím VŮBEC. Teda větinou. Jenom při "vsunu", tj spí zase z té vnějí strany, ale hlouběji jakoby neexistoval. Zaráí mě, e větina říká, e čím hlouběji, tím líp, + okřídlené věty o délce aj., kdy já mám pocit, e to je doslova hloubka - jako hluboká jáma, do které nevidí, protoe je tam tma a čím hlouběji padá, tím více se ztrácí...
Není tady
nubi napsal(a):
Mne sa to tiez stava, ze ho necitim vo vnutri , ale je to tym vzrusenim, vlhkostou, niekedy to az " clapka" - neviem najst iny vyraz, sory:), vtedy to ma aj manzel narocnejsie, dlhsie mu to trva, iste viete, co myslim. Zatial sme vzdy nasli s partnerom polohu, kedy to " robilo" obidvom dobre a dospeli sme k u-spokojnosti:)
Moj org. teda zatial nedosahuje tu exploziu, o ktorej sa tolko vsade pise, ale to, co mam ma uspokojuje aj v tej mensej intenzite. I ked raz by som tiez chcela zazit TO " se vsim vsudy". No a milujem aj ten klitor. org.
A cez menzes? Mne to teda chutilo viac, vsetko to je citlivejsie, prezivanejsie, super - len trochu spinave:)
Tak to někdy zkusíme...já jsem citlivějí snad jen po alkoholu ale ne o moc
Není tady
Marianne napsal(a):
Nharte napsal(a):
Lakina
. A co zvenku?
Je rozdíl mezi tím, jestli ho tam opravdu necítí, nebo jestli nedosahuje vaginálního orgasmu.Nedosahuju vaginálního orgasmu, ale někdy ho vevnitř necítím VŮBEC. Teda větinou. Jenom při "vsunu", tj spí zase z té vnějí strany, ale hlouběji jakoby neexistoval. Zaráí mě, e větina říká, e čím hlouběji, tím líp, + okřídlené věty o délce aj., kdy já mám pocit, e to je doslova hloubka - jako hluboká jáma, do které nevidí, protoe je tam tma a čím hlouběji padá, tím více se ztrácí...
Jo, to chápu, mám to taky někdy bohuel taky tak, uívám si jen předehru, pak se chvíli s penisem partnera mazlím tím způsobem, e si jím přejídím po pyscích, a vědomě si toho chci uít co nejdýl, oddaluju chvíli, kdy bude úplně vevnitř, protoe pak u ho právě někdy necítím a vůbec nic z toho nemám, jako by nebyl:-)
Ale častějc je to skvělý celý.
Napadá mě, jestli to není tím, e je ena u příli vzruená a příli vlhká?
O těch cvikách taky uvauju, akorát jsem jetě nikde nenala pořádný návod.
Není tady
Opheliaa napsal(a):
Marianne napsal(a):
Nharte napsal(a):
Lakina
. A co zvenku?
Je rozdíl mezi tím, jestli ho tam opravdu necítí, nebo jestli nedosahuje vaginálního orgasmu.Nedosahuju vaginálního orgasmu, ale někdy ho vevnitř necítím VŮBEC. Teda větinou. Jenom při "vsunu", tj spí zase z té vnějí strany, ale hlouběji jakoby neexistoval. Zaráí mě, e větina říká, e čím hlouběji, tím líp, + okřídlené věty o délce aj., kdy já mám pocit, e to je doslova hloubka - jako hluboká jáma, do které nevidí, protoe je tam tma a čím hlouběji padá, tím více se ztrácí...
Jo, to chápu, mám to taky někdy bohuel taky tak, uívám si jen předehru, pak se chvíli s penisem partnera mazlím tím způsobem, e si jím přejídím po pyscích, a vědomě si toho chci uít co nejdýl, oddaluju chvíli, kdy bude úplně vevnitř, protoe pak u ho právě někdy necítím a vůbec nic z toho nemám, jako by nebyl:-)
Ale častějc je to skvělý celý.
Napadá mě, jestli to není tím, e je ena u příli vzruená a příli vlhká?
O těch cvikách taky uvauju, akorát jsem jetě nikde nenala pořádný návod.
Tak já ty cviky hledala..a vlastně to není nic jiného ne stáhnout-povolit-stáhnout-povolit...
Jinak e by to bylo příliným vzruením, to si nemyslím ; jednou to bylo z jeho strany takové velice ..ehm...náhlé, spontánní a rychlé, take jsem ani vzruená jetě být nestihla a stejně jsem ho vevnitř necítila...
Taky jsem nedávno četla zas cosi o bodu G...no...a taky k nenalezení.
Kdy říká - častějc je to skvělý, na čem je to závislé? Neví?
Upravil(a) Marianne (23. 3. 2008 22:16)
Není tady
Někde mám doma knihu s těmito cviky a opravdu to není jen o tom stáhnout - povolit, stáhnout - povolit. Tak jednoduchý to zase není
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Někde mám doma knihu s těmito cviky a opravdu to není jen o tom stáhnout - povolit, stáhnout - povolit. Tak jednoduchý to zase není
já hledala jenom na internetu a tohle bylo jediné, co jsem nala...Je fakt, e nějak extra moc času jsem tomu nevěnovala
nemohla bys mi třeba říct názvy některých cviků, e by se pak daly dohledat an netu, nebo tak něco? dík
Není tady
Názvy cviků nevím, v té kníce jsou vyfoceny a vysvětleny, jak se mají provádět, a budu mít čas, kouknu, jak se ta kníka jmenuje. Cviků, zaměřených na posílení pánevního dna je tam více (únik moči atd) ale jsou tam i na to, co hledá.
Není tady
A co cvičení doporučované na téhle stránce?
http://www.polohy.cz/index.php?sec=4&pge=1
Doufám, e se smí sem takové odkazy dávat.
Není tady