29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky SHALI,
o něčem takovém jsem četla a slyšela dokonce od kamaráda, ale on to má doma opačně. Po porodu s ním nechcce spát jeho manželka, narodila se jim krásná holčička, ale po porodu už ani šťouch. Prostě nechce, on také neví proč, pořád s ní je. U něj to trvá dlouho.
Já četla v asi Katce, že tatínkové v manželkách nevidí už tu sexy manželku, ale jen maminu, která se jim stará o děti..
Jak říkáš, možná by bylo dobré zajít někam sami, bez dítěte, ať se on trochu vžije do toho co bylo před otěhotněním...
Jen to jen taková rada co si o tom myslím já
Není tady
Rozhodně bych neradila přitvrdit - jsou věci, ke kterém nikoho přinutit nelze, pokud tedy nemáme na mysli jen ten syrový styk bez touhy. Mohlo by se stát, že se mu vnucováním zprotivíš. Spíš bych zkusila nějaký čas sex vypustit.
Někteří muži mívají po narození dítěte k žene zvláštní vztah, jak to formulovat..... snad posvátný. Asi takový, jako-by měli poprvé spát s pannou.
Před dávnými a dávnými časy jsem to zažila s manželem - po čase ho to přešlo a jeho chuť se mu vrátila.
Není tady
Já to vnímám tak, že hodně té lásky a energie holt vysaje to miminko a na manžela pak už nezbývá ....
Není tady
což je samozřejmě chyba...
Není tady
Želvička17 napsal(a):
Já to vnímám tak, že hodně té lásky a energie holt vysaje to miminko a na manžela pak už nezbývá ....
tak tomuhle nerozumím...to se vám stane jak ?????
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
To je tak, ked merias lasku na centimetre kubicke a mas pevne stanovenu normu, tak uz proste na toho manzilka percentualne nezostava ani prd barani.
Zelvicko, ked mas v sebe lasku, tak ju nevysaje nic, energiu ano, ale ak niekoho milujes, lasky je vzdy dost
Upravil(a) Oxi (30. 12. 2008 9:05)
Není tady
Želvička17 napsal(a):
Tak to je fakt hustý !! Doufám, že se mi to nestane ! Chudák chlap - musí se pak cítit jako že " splnil úkol" a nazdar
Není tady
Ta láska k partnerovi ta tam zůstává... to jo... beru to podle sebe... tedy ne že bych měla manžela rádá míň, to asi spíš naopak. Taky ne nadarmo se říká, že dítě vztah posílí nebo porouchá... Jen se víc "věnuju" tomu miminu a večer jsem ráda, když se můžu k manželovi přitulit, odpočinout si... takže spíš míň takových těch vášnivých nocí až do rána...
Takže asi jsem spíš měla napsat, že nějak se nedostává energie na ty vehementní projevy ...?
No a co se týče té ženské přitažlivosti po porodu, já myslím že chyba je ta móda otců u porodu... někdy snad je to bráno i tak, že když tatínek se na to necítí, tak tu ženu snad nemiluje... no a ne každý třeba snese pohled na krev, trpící manželku... pak jí třeba vidí jinak, co já vím...
Není tady
Želvička17 napsal(a):
Ta láska k partnerovi ta tam zůstává... to jo... beru to podle sebe... tedy ne že bych měla manžela rádá míň, to asi spíš naopak. Taky ne nadarmo se říká, že dítě vztah posílí nebo porouchá... Jen se víc "věnuju" tomu miminu a večer jsem ráda, když se můžu k manželovi přitulit, odpočinout si... takže spíš míň takových těch vášnivých nocí až do rána...
Takže asi jsem spíš měla napsat, že nějak se nedostává energie na ty vehementní projevy ...?
No a co se týče té ženské přitažlivosti po porodu, já myslím že chyba je ta móda otců u porodu... někdy snad je to bráno i tak, že když tatínek se na to necítí, tak tu ženu snad nemiluje... no a ne každý třeba snese pohled na krev, trpící manželku... pak jí třeba vidí jinak, co já vím...
To vidím stejně.
Nemělo by se to stavit do roviny " nejdeš k porodu" - něco je špatně = nemiluješ mě tolik, jako Franta Boženu.
Každej jsme jinej, taky to nemusí chudák unést, ale to ho nedělá "menším" mužem.
Myslím, že se tomu přikládá nesmyslně velký význam.
Není tady
Takže já budu drsná. Ono je taky možné, že má milenku. Tebe a miminko má rád, sex si "vyřídí" někde jinde. Nebyla bys ani první ani poslední. Chce to otevřený rozhovor a podrobně vše rozebrat a vyjasnit. Tyto rozhovory pokud si oba vše vyjasní přinesou úlevu a jsou osvobozující.
Taky mě to napadlo s tou milenkou. Doma už má třeba jenom "maminu"
Není tady
Želvička17 napsal(a):
tak tomuhle taky nerozumím...jakou to má souvislost....když já tam vydržím v bolestech 15 min tlačit nákladák mým tělem a mám pocit, že to je to poslední co v tomhle životě dělám a budou ze mě 4 malý do školky, tak mi není jasný, proč ten můj chlap...když je to z poloviny jeho práce ...nemohl těch 15 min stát u mě a dívat se jak trpím a "trpět" psychicky... řekla bych, že to po něm zas tolik nechci... jen aby mě miloval a byl u mě, když je jedinej koho tam znám a komu nabeton veřím a kdo může mluvit za mě...když já mluvit nemůžu... nevím jak jinak ji může vidět než jako ženu, která je ochotná tohle přetrpět, protože je její láskou... a toužila stejně jako on lásku dvou spojit v jednoho...tak beru dítě....
přeci ho nikdo nenutí, aby se díval z pozice doktora, jak to dítě leze ven...stačí, když bude u mě a dívat se mi do očí a držet mě za ruku...prostě bude tam... a nebo alespon budu vědět, že by tam sakra moc chtěl být, ale z nějakého důvodu to nejde... ale rozhodné ne! to teda neberu...
hmm, tak ted jsem na toto téma vedla diskusi s M, tak prej z pohledu chlapa, držet za ruku je nic i když z mého pohledu je to hodně...prej vidět milujícího člověka trpět je dost těžký a jen držet za ruku mu přijde málo...
no každopádně M u porodu byl a když teda ted vím co cítil, tak ...nemám slov... děkuju...
Není tady
nechci vám do toho vrtat, ale když už tady poušítíte názory do éteru ohledně Shali - tak jen upozornuji, že je to téměř rok staré téma a Shali sem již tak od dubna nepřispívá...
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
tak tomuhle taky nerozumím...jakou to má souvislost....když já tam vydržím v bolestech 15 min tlačit nákladák mým tělem a mám pocit, že to je to poslední co v tomhle životě dělám a budou ze mě 4 malý do školky, tak mi není jasný, proč ten můj chlap...když je to z poloviny jeho práce
...nemohl těch 15 min stát u mě a dívat se jak trpím a "trpět" psychicky... řekla bych, že to po něm zas tolik nechci... jen aby mě miloval a byl u mě, když je jedinej koho tam znám a komu nabeton veřím a kdo může mluvit za mě...když já mluvit nemůžu... nevím jak jinak ji může vidět než jako ženu, která je ochotná tohle přetrpět, protože je její láskou... a toužila stejně jako on lásku dvou spojit v jednoho...tak beru dítě....
přeci ho nikdo nenutí, aby se díval z pozice doktora, jak to dítě leze ven...stačí, když bude u mě a dívat se mi do očí a držet mě za ruku...prostě bude tam... a nebo alespon budu vědět, že by tam sakra moc chtěl být, ale z nějakého důvodu to nejde... ale rozhodné ne! to teda neberu...
hmm, tak ted jsem na toto téma vedla diskusi s M, tak prej z pohledu chlapa, držet za ruku je nic i když z mého pohledu je to hodně...prej vidět milujícího člověka trpět je dost těžký a jen držet za ruku mu přijde málo...
no každopádně M u porodu byl a když teda ted vím co cítil, tak ...nemám slov...děkuju...
no ale byl tam, protože tam asi chtěl být ne?
Můj manžel se taky rozhodl, že tam se mnou půjde. Od jisté doby (zabil se mu bratr při autonehodě) nemůže vidět krev, s tím já nic nenadělám. Takže jsem mu řekla, že budu ráda, když tam se mnou bude a když mu prostě nebude dobře, tak se jednoduše sbalí a půjde pryč. Taky vydržel až do konce... tedy třeba pupeční šňůru přestřihnout, na to neměl
No a upřímně řečeno, ono to asi není pro toho chlapa nic příjemného, když třeba ta jeho láska už nestihne ani ten klystýr a jde to ven všechno že jo...
Není tady
Želvička17 napsal(a):
No a upřímně řečeno, ono to asi není pro toho chlapa nic příjemného, když třeba ta jeho láska už nestihne ani ten klystýr a jde to ven všechno že jo...
si mě pobavila...jasně že ano, že tam byl protože chtěl...si myslím...ale x měsíců jsme o tom mluvili a věděl , že je to mé přání, že to moc chci...
no a klystýr ? jo holka, jsme byli rádi, že jsme vůbec stihli dojet do porodnice natož tohle...a že by teda šlo ven všechno o tom nic nevím a to jsem se předtím pěkně napráskla knedlo zelo vepřo
a jak mi bylo
Není tady
Jessika napsal(a):
nechci vám do toho vrtat, ale když už tady poušítíte názory do éteru ohledně Shali - tak jen upozornuji, že je to téměř rok staré téma a Shali sem již tak od dubna nepřispívá...
tak nám do toho nevrtej
jsme to rozšířili na tatínky u porodu a tak
přeci téma není mrtvé jen proto, že konkrétní příbeh mrtvý je ...určo není jediná
ne Jes klidně vrtej
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
si mě pobavila...jasně že ano, že tam byl protože chtěl...si myslím...ale x měsíců jsme o tom mluvili a věděl , že je to mé přání, že to moc chci...
no a klystýr ?jo holka, jsme byli rádi, že jsme vůbec stihli dojet do porodnice natož tohle...a že by teda šlo ven všechno o tom nic nevím a to jsem se předtím pěkně napráskla knedlo zelo vepřo
a jak mi bylo
no vidíš a já to vím a pamatuju si velice dobře... a v životě jsem si nepřipadala víc trapně
Není tady
Já jsem rodila císařem, tak tam manžel nemohl být. Ale řekl mi kdybych rodila přirozenou cestou, tak by u porodu nechtěl být, že nemá rád pohled na krev. Já to vzala normálně, ani bych ho nenutila, aby byl u porodu.
Není tady
Želvička17 napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
no a klystýr ?jo holka, jsme byli rádi, že jsme vůbec stihli dojet do porodnice natož tohle...a že by teda šlo ven všechno o tom nic nevím a to jsem se předtím pěkně napráskla knedlo zelo vepřo
a jak mi bylo
no vidíš a já to vím a pamatuju si velice dobře... a v životě jsem si nepřipadala víc trapně
mě naštěstí klystýr nedali
Není tady
topazio napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
a jak mi bylo
mě naštěstí klystýr nedali
No mně právě taky ne ...
Není tady
Želvička17 napsal(a):
topazio napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
no vidíš a já to vím a pamatuju si velice dobře... a v životě jsem si nepřipadala víc trapněmě naštěstí klystýr nedali
No mně právě taky ne ...
Jsem ráda, že mi ho nedali, jsem se ho dost bála.
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Jessika napsal(a):
tak nám do toho nevrtej
jsme to rozšířili na tatínky u porodu a tak
přeci téma není mrtvé jen proto, že konkrétní příbeh mrtvý je...určo není jediná
ne Jesklidně vrtej
no... tak já si vrtnu hledám "tatínka u porodu" napřiklad v těchto příspěvcích...
lvice: Takže já budu drsná. Ono je taky možné, že má milenku. Tebe a miminko má rád, sex si "vyřídí" někde jinde. Nebyla bys ani první ani poslední. Chce to otevřený rozhovor a podrobně vše rozebrat a vyjasnit. Tyto rozhovory pokud si oba vše vyjasní přinesou úlevu a jsou osvobozující.
Želvička17: Taky mě to napadlo s tou milenkou. Doma už má třeba jenom "maminu"
Není tady
Oxi napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
To je tak, ked merias lasku na centimetre kubicke a mas pevne stanovenu normu, tak uz proste na toho manzilka percentualne nezostava ani prd barani.
Zelvicko, ked mas v sebe lasku, tak ju nevysaje nic, energiu ano, ale ak niekoho milujes, lasky je vzdy dost
ámen Oxi... díky ...
Není tady
Želvička17 napsal(a):
a v životě jsem si nepřipadala víc trapně
trapně ? no tak to máš můj obdiv....jsem na tento pocit teda neměla čas...
Není tady
Jessika napsal(a):
no... tak já si vrtnu
hledám "tatínka u porodu" napřiklad v těchto příspěvcích...
nj, klasická ženská...a to moje....a tak...ti uteklo, co ?
Není tady