29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nety, to je přesně on
Není tady
Nety napsal(a):
To je ten holomek, jak mi napsal, že se mi narodí mrtvé dítě ????? tak to asi budu muset porušit pravidla Babinetu.
Holčičku máš krásnou a na Zephyra se vykašli, nestojí Ti za to....
Není tady
Jak hodně mohu být sprostá, abyste mne omluvili???? porod jsme přežily obě ve zdraví, i když nám to od zephyrka nebylo přáno, tak že bych konečně mohla zareagovat na jeho tehdejší příspěvek .
Není tady
Nety napsal(a):
Jak hodně mohu být sprostá, abyste mne omluvili????
Můžeš mu napsat třeba: "Jdi mi k šípku"
Není tady
Nety napsal(a):
porod jsme přežily obě ve zdraví, i když nám to od zephyrka nebylo přáno, tak že bych konečně mohla zareagovat na jeho tehdejší příspěvek .
Tím ho ovšem ve skutečnosti potěšíš a tobě to na klidu nepřidá!
Nety napsal(a):
porod jsme přežily obě ve zdraví, i když nám to od zephyrka nebylo přáno, tak že bych konečně mohla zareagovat na jeho tehdejší příspěvek .
Ve Tvém případě bych omluvila cokoliv, protože ve sprosťáctví ho stejně netrumfneš.
A děvčátko je moc krásné. Úžasné.
Není tady
Já jsem právě klidná dost, a jestli Zephyra potěší, když mu někdo napíše, že je mizerná lidská zdrápanina, tak mu tu radost klidně udělám A jsem tovymyslela tak, že to ani není sprostý. třeba si to může dát jako nový NICK!!!
Není tady
Nety, jeho negace je houby ve srovnání s tím, kolik lidí ti přálo a přeje krásnou a zdravou holčičku.
A koukám, že přání bylo mnohokrát překonáno, je nádherná .
Blbost je věčná a nekonečná. Já Zephyrovi (Hyo, dědkovi) přeju, aby jednoho krásného dne prohlédl. Nic víc pro něho nemůžu a ani nechci udělat.
Nety napsal(a):
A jéje, tady zase někdo upravuje příspěvky, to mi něco připomíná..... A není to místní oblíbený přející gentleman???
Aha, tak to jsi byla ty. Nechám to bez komentáře, nerad bych zase napsal nějakou prasečinu. Respektuju tvoje pozměněné uvažování po porodu.
Není tady
To nemusíš, už se to srovnalo, končí mi šestinedělí. Takže jsem vcelku ve formě.
Není tady
Škoda, že asi Zephyr nezažije, jaké to je mít dítě, změnil by na mnoho věcí názor, a zpřeházel žebříček hodnot.
Není tady
Damila napsal(a):
Škoda, že asi Zephyr nezažije, jaké to je mít dítě, změnil by na mnoho věcí názor, a zpřeházel žebříček hodnot.
...cenzurováno... zůstane ...cenzurováno... , i když je v šestinedělí a má třeba tucet dětí.
Není tady
chromý zlý dědeček, aneb... cenzurováno... zůstane ...cenzurováno... , i když v šestinědělí v životě nebude ať má/nemá*) třeba tucet dětí
*) ta lepší varianta
Není tady
ty chromajzle jeden ber si do klávesnice, co chceš, ale nešahej námm na děti
pak se nediv, že musíš pořád vymýšlet nové nicky , aby tě vůbec do netu pustili
Není tady
Tak koukám, že se tady diskuze zase ubírá jiným směrem, ale Shali já bych vůbec neuvažovala jestli má milenku nebo podobný nesmysly, já si myslím, že chlapům v tomhle období prostě ženský moc sexy nepřipadají, mám stejnou zkušenost jako ty, prostě to nějakou dobu trvalo, než na mě zase začal mít chut, řekla bych tak 4-5 měsíců a většina mých kamarádek to měla stejně, tak že já to vůbec neřěšila. Ono je tohle vůbec takový divný období, mění se vám život o 180 stupnu, takže takových výkyvů bude možná ještě víc.
Tot moje zkušenost.
Není tady
Jo no jo, ještě k tématu. tak my se přitahujeme stejně jako předtím, možná víc, protože jsme asi docela nadříplí po pauze v šestinedělí
Ale pokud sjou tam nějaké problémy, ono si to časem sedne !
Není tady
lulu24 napsal(a):
Tak koukám, že se tady diskuze zase ubírá jiným směrem, ale Shali já bych vůbec neuvažovala jestli má milenku nebo podobný nesmysly, já si myslím, že chlapům v tomhle období prostě ženský moc sexy nepřipadají, mám stejnou zkušenost jako ty, prostě to nějakou dobu trvalo, než na mě zase začal mít chut, řekla bych tak 4-5 měsíců a většina mých kamarádek to měla stejně, tak že já to vůbec neřěšila. Ono je tohle vůbec takový divný období, mění se vám život o 180 stupnu, takže takových výkyvů bude možná ještě víc.
Tot moje zkušenost.
taky jsem o tom dále přemýšlela,
třeba je to prostě o tom, že některý chlapi ženskou s břichem prostě "nemůžou" , ale je jim to blbý to přiznat , proto ten nezájem v době těhotenství
Není tady
ahoj, diky vsem za rady...
vazne si myslim, ze v tom jina neni - chova se mne jinak moc hezky, pise nadherny smsky, stara se o nas a tak... jen na tu rozmluvu nam zatim porad nevyslo - proste na to nebyla ta prava chvile... ted je tyden na horach, tak planuju az se vrati . -jsem plna odhodlani - ktery me teda urcite zase tvari tvar prejde - a reknu si - tak dnes se to nehodi, nebudu ho otravovat rozhovorem na neprijemny tema, kdyz je tak unavenej...)
uff...
a kdovi, treba si po tom tydnu ve dvoutisicich procistil hlavu - nebo mu do ni pri alkoholickych vecernich dychancich nalili rozumy nasi dlouho zenati kamaradi a vysvetlili mu, jak to je
kazdopadne takjakotak seberu odvahu a zkusim s nim o tom hodit rec... dam pak vedet -
a diky za podporu
Není tady
A s kým tam je ? V těch dvoutisících metrech n.m. ??? ... ženáčům to právě doma náramě klape - když jim to jinde klepe ...
Tak si s ním promluv a uvidíš - snad je to jak říkáš a jiná v tom není ...
Upravil(a) Feuria (28. 2. 2008 12:49)
Není tady
No nevím.... právě když má muž ženskou,tak je doma velice milý a pozorný...... hezké smsky...... ty jsou snad pravidlem.. protože snesou vše....
můj manžel předtím než odešel,tak mi snad 2 dny předtím neustále opakoval,jak je štastný,že nás má a že jsme lásky jeho života ..já a jeho 5ti týdenní dcera.... .
chvíli na to odešel.....
Je to už podruhé,co do tohoto tématu vstupuji a moc se mi ta situace nelíbí.....
Jenže je pravda,že já už to vše vidím černobílé-.... ale některé holky tady psaly,že to mělY podobné a milenka v tom nebyla..takže věřím,že se má intuice mýlí......
a proč nejsi na horách s ním ?? máš mimčo.... já vím,,ale určitě se dá zkloubit rodin.dovolená ve třech i s prckem,, já jela do londýna,když měla malá 3 měsíce....
Upravil(a) vany27 (28. 2. 2008 21:33)
Není tady
ahojky, jsem s manželem cca2,5roku,a už přes rok mi tvrdí,že nemá chut na sex, je mu 34 a mě 28, myslím si, že nevypadám nevábně a v sexu taky nejsem střevo....ale nemá chut, to ho musím odlapit a přepadnout, samozřejmě, že to pokaždé nevyjde, nějaká výmluva v podobě, že je unavenej...atd.ale taky mi to takhle moc nevyhovuje.probírali jsme to už milionkrát proč, ale pořád tvrdí, že je to psychickou únavou, kterou teda trpí, no tak mu to baštim, a čekám až bude ok, a bude li to lepší...nemyslím že by měl milenku, ale člověk nikdy neví...zase natolik mu nevěřím
Není tady
jannka napsal(a):
ahojky, jsem s manželem cca2,5roku,a už přes rok mi tvrdí,že nemá chut na sex, je mu 34 a mě 28, myslím si, že nevypadám nevábně a v sexu taky nejsem střevo....ale nemá chut, to ho musím odlapit a přepadnout, samozřejmě, že to pokaždé nevyjde, nějaká výmluva v podobě, že je unavenej...atd.ale taky mi to takhle moc nevyhovuje.probírali jsme to už milionkrát proč, ale pořád tvrdí, že je to psychickou únavou, kterou teda trpí, no tak mu to baštim, a čekám až bude ok, a bude li to lepší...nemyslím že by měl milenku, ale člověk nikdy neví...zase natolik mu nevěřím
nojono... kdyz se nad tim zamyslim, tak u nas to vlastne posledni dobou bylo taky tak, i pred tehotenstvim - byla jsem to vzdycky ja, kdo musel "zacit" ... akorat ze my se o tom nikdy nebavili....
Není tady
jinak je to u nas porad stejne, male je tedka pet mesicu... a co je horsi - zacinam si docela zvykat - nebo pres den na to myslim a mam velikou chut, ale vecer byvam sama uz tak utahana, ze padnu do postele a hnedka usnu...
a tak jsme si o tom vlastne jeste ani nepromluvili - jednak se trochu samozrejme bojim, a taky tak nejak nebyla prilezitost... chtelo by to nekam vypadnout z kazdodenniho zivota a ze znamyho prostredi... protoze jinak stejne kazdej vecer skoncime bud u televize nebo treba pri obkladani koupelny...
nebo alespon nechat malou u babicky a jit sami dva nekam ven.. alepson na par hodin... myslim, ze by to mohlo pomoci...
takze tedka premyslim, jak to nejlip udelat ...
Není tady
Shali napsal(a):
jinak je to u nas porad stejne, male je tedka pet mesicu... a co je horsi - zacinam si docela zvykat - nebo pres den na to myslim a mam velikou chut, ale vecer byvam sama uz tak utahana, ze padnu do postele a hnedka usnu...
a tak jsme si o tom vlastne jeste ani nepromluvili - jednak se trochu samozrejme bojim, a taky tak nejak nebyla prilezitost... chtelo by to nekam vypadnout z kazdodenniho zivota a ze znamyho prostredi... protoze jinak stejne kazdej vecer skoncime bud u televize nebo treba pri obkladani koupelny...
nebo alespon nechat malou u babicky a jit sami dva nekam ven.. alepson na par hodin... myslim, ze by to mohlo pomoci...
takze tedka premyslim, jak to nejlip udelat ...
ahoj Shali, tak jak válčíš ?
Proběhnul rozhovor, nebo jste měli rok bez sexu ?
Není tady