Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 19. 2. 2008 13:14

kukusa
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Humpolačka

Re: po porodu uz pritele nepritahuju....

ahoj
tak to tu dneska procitam a uplne mi padne na mysl rozhovor s tim mym, jak jsme se spolu bavily o sexu, kdyz jsem byla jeste tehu a on me upozornoval na to, ze nevi, jak to bude po tom, protoze co vi z doslechu od svych kamaradu, tak NIC MOC, pac prece "svoji zenu, matku jejich deti" nebudou "su.at", by ji prece neco tak "nechutneho nemohly delat". Je to na hlavu postaveny, ale je to tak. Chlapy obcas tu svoji zenu berou po porodu jako neco panensky posvedceneho, a proste nehodlaji pokracovat v tech cunarnach! Takze co jsem pochopila, tak na to obcas skoci, ale jen tak "z manzelske povinnosti". Je to kruty!

Co je mozna horsi, ty prasarny si chodej cas od casu vybijet na milenkach nebo prostitutkach.

To ze si muzi mysli, ze tehotenstvim zene ublizuji JE PRAVDA. Sam muj muz se mi k tomu priznal, ze si strasne vycital, ze me privadi do tak soucitneho stavu, kdy trpim, nespim a pak - coz je nejhorsi - musim porodit. Na hekarne se dokonce rozbrecel a celej rozklepal, protoze si pry pripadal "hrozne a zbytecne".

Nase zenska logika to nepochopi....

Nevim, co ti poradit, sama nevim, co bych delala, ja jsem ale nedockavec, takze bych rozhodne necekala tri mesice a znasilnila ho uz mnohem driv. Jsem huba nevymachana, takze bych to roshodne probirala uz mnohem driv.
Je fakt, ze sexualne po porodu je to uplne jine nez pred, jak uz tady bylo zminovano, tatulda se skutecne citi povinen nas dobre zabezpecit, takze maka jako vul od rana do vecera, takze je utahanej jak pes. Na sex ma chut, ale malo kdy energii. Takze kdyz uz tu energii mam ja, tak na nej proste musim skocit big_smile To ne ze bych si stezovala, taky bych zaslouzila cerny puntik za lenost a neaktivitu lol

Napis jak jste dopadly, urcite bych s nim promluvila, jinak nebudes vedet na cem jsi

http://lilypie.com/pic/090312/7zB3.jpghttp://b3.lilypie.com/Bbt9p1/.png

http://lilypie.com/pic/081130/UxM5.jpghttp://bd.lilypie.com/DrzCp1/.png
kontrola u gyndr 16.3.

Není tady

#52 19. 2. 2008 13:48

vany27
♥♥♥----

Shali napsal(a):

Vany27, Adra, Laura....  to se vi ze me to hned taky napadlo... ale stejne jako skoro vsechny  podvadene jsem si NAPROSTO jista, ze to neni ono.... ze na to proste nema cas... cely dny je v praci, domu jezdi tak akorat, vikendy cely travi praci na domku (rekonstruujeme), pravda, byvaji ted celkem casto po vecerech hospody s kamaradama, ale to se vzdycky vrati tak zasmrdenej kourem, ze urcite opravdu  byli v nejaky putyce...    ale to se vi, muze se s ni stykat behem pracovni doby, ze...

Vany... cetla jsem tvuj pribeh a brecela u toho jak zelva...
achjo, vzdycky jsem si rikala, ze podobny poporodni nevery jsou vzdycky alepson z casti vina zeny - ze na sebe nedba, ze se muzi nevenuje... ale evidentne to nemusi byt vubec pravda...

Shali.... taky jsme si myslela to stejné.... nemyslím,že jsem nějaká hvězda,ale o nápadníky jsem neměla nouzi nikdy a táborové miss jsem taky občas vyhrála...... prostě nemyslím si,že vždy zabere to,že žena o sebe dbá.... ty rady jsou fajn,ale já se přesvědčila o tom,že ačkoliv jsem měla miliony nápadníků...tak ač jsem se snažila jak chtěla...manžel -- když už měl tu slečnu- mě už prostě nechtěl...řekl mi,že mi to moc sluší..ale to bylo tak vše....

Já bych byla moc nerada,aby to vyznělo tak,že tady naschválničkuji....a přeji všem to stejné jako se stalo mě a mnoha dalším..... nejsem nijak zahořklá vůči okolí a mám radost,když je někdo spokojený...... proto pevně doufám,že Tvá situace je naprosto něčím jiným..... jen mě to prostě napadlo......

Držím palce......  !!! hjarta  hjarta  hjarta

Není tady

#53 19. 2. 2008 18:23

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

Feuria napsal(a):

chromý zlý dědeček napsal(a):

bajaja napsal(a):

Proc by mel byt nekdo ohleduplny a milujici poslan k vode va va va

Protože je to projev nemužné slabosti.

Ty jsi takový nikdy nebyl - tak jak to můžeš vědět .....

Jsi si jistá, že nebyl?

Na Bělehrad!

Není tady

#54 23. 2. 2008 16:08

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Feuria napsal(a):

Protože je to projev nemužné slabosti.

Jsi si jistá, že nebyl?

Peo, chci s tebou tančit... kdekoliv a kdykoliv...

Není tady

#55 23. 2. 2008 18:03

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

ViktorkaLove napsal(a):

Feuria napsal(a):

Jsi si jistá, že nebyl?

Sexuální abstinence ti zatemňuje mozek.

Na Bělehrad!

Není tady

#56 23. 2. 2008 20:31

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

helena napsal(a):

No ták - nestrašte hned milenkou - to je jen jedna z možných variant.

nezlobte se, ale pokud chlap se svou ženou dlouhodobě nespí, pokud je třeba jej "znásilnit" , aby vůbec něco bylo a pokud se pak  při milování zeptá, zda bere žena antikoncepci, pak mi to ukazuje jen na jedno = teda na jednu ....

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#57 23. 2. 2008 23:47

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Jsem téhož názoru...

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#58 24. 2. 2008 7:00

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

Ale to jste šalině moc nepomohli. Tady se přece dávají rady, a neztrácí naději, zkusí to či ono (co už dávno zkusila), a to by bylo, aby nebylo :-) Tohle, že jí přítelíček vesele zanáší, to přece slyšet nechce. To nechápete, vy dobré dušičky a pohodoví lidičkové? usch

Na Bělehrad!

Není tady

#59 24. 2. 2008 8:34

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

ViktorkaLove napsal(a):

Á... to bude asi ono!
Tobě ne?

Není tady

#60 24. 2. 2008 9:41

potvurkapodivna
Host

Zephyre, jdi se bodnout. Ty by sis potřeboval pořádně za........, ale to by tě nějaká musela chtít. Jsi ubožák.

#61 24. 2. 2008 9:44

Ota
Moderátor(ka)
Místo: Praha

potvurkapodivna napsal(a):

Zephyre, jdi se bodnout. Ty by sis potřeboval pořádně za........, ale to by tě nějaká musela chtít. Jsi ubožák.

loltummenupp

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#62 24. 2. 2008 13:38

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

ViktorkaLove napsal(a):

ViktorkaLove napsal(a):

Á... to bude asi ono!
Tobě ne?

Mně taky, ale pořád ještě mám základní rozlišovací schopnosti...

Na Bělehrad!

Není tady

#63 24. 2. 2008 13:46

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

ViktorkaLove napsal(a):

Á... to bude asi ono!
Tobě ne?

Mně taky, ale pořád ještě mám základní rozlišovací schopnosti...

Nemáš

Není tady

#64 24. 2. 2008 14:16

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Hele, dyž jste na tom oba stejně blbě, to dejte dohromady, se vám uleví a bude to fáááájn big_smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#65 24. 2. 2008 14:35

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Hele, dyž jste na tom oba stejně blbě, to dejte dohromady, se vám uleví a bude to fáááájn big_smile

Jsem mu to navrhla, nabídla jsem nejdřív tanec, a vidíš, on mě hned podezřívá ze ztráty základních rozlišovacích schopností... nevděčník jeden... dumbom

Není tady

#66 24. 2. 2008 14:38

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ViktorkaLove napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Jsem mu to navrhla, nabídla jsem nejdřív tanec, a vidíš, on mě hned podezřívá ze ztráty základních rozlišovacích schopností... nevděčník jeden... dumbom

Hele, jsem pro ho opít a pak se uvidí vabig_smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#67 24. 2. 2008 14:46

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj Shali, napadlo mě, že by to nechtění tvého muže mohlo mít ještě jednu, docela obyčejnou, příčinu. Třeba vidí, jak ti dítě strašně dává zabrat, sebralo dokonce celou tvoji pozornost, úplně se na něj "vykašlala", motᚠse jen kolem prcka (třeba, jasně že nevím, jak to s vámi je, ale každá čerstvá maminka začne obvykle pečovat o potomka a tak nějak zanedbávat otce). Tak třeba tě nechce přetěžovat, třeba je "dotčenej", třeba se bojí, že kdybyste měli druhý, tak by už vůbec přišel o tvoji pozornost, úplně .... kdo ví? ... já bych popřemýšlela, co jsem/jsme bez dítěte dělali, jak se k sobě chovali a jestli to teď není o hodně jinak. Rozhovor by byl nejlepší, ale to víš jen ty, jestli je ten tvůj chlap schopnej se otevřít a říct ti opravdu, jak se cítí, jestli ho něco trápí nebo štve a tak ... a to navíc by ti měl říct sám, páčením z nich většinou nic nevytáhneš (i když mírné páčení mně občas ve vztahu pomáhá smile jinak bych nevěděla vůbec nic a jen se někdy trápila.....znᚠto - ženská si myslí, že ji nemiluje a on je přitom naprdnutej a nemluví, protože jeho oblíbená Sparta prohrála smile Drž se a nemysli na voloviny v podobě milenek. Nemaluj čerta na zeď, nebo se ti tam objeví wink (Když budeš myslet na milenku, začneš nezdravě žárlit, on to vycítí, bude to brát jako nátlak, nebude se mu nejen chtít se milovat, ale ani chodit domů....a to jen proto, že ty sis něco vymyslela - napadne to každou, to jasně, ale je třeba se dívat trochu střízlivě a fakt neblbnout a nezatěžovat si mozek nějakými představami - spíš přemýšlej o tom, co se u vás změnilo). Držím pěsti smile

Není tady

#68 24. 2. 2008 17:52

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

PPavlaa napsal(a):

ViktorkaLove napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Hele, jsem pro ho opít a pak se uvidí vabig_smile

Já se po chlastu zbliju dřív, než se stačím opít, takže to byste mi museli aplikovat ethanol intravenózně...
A hledal jsem kdysi partnerku, to ano, ale druhou mámu nehledám ani teď, jsem s tou svojí spokojen.

Na Bělehrad!

Není tady

#69 25. 2. 2008 8:29

potvurkapodivna
Host

Kefíre, nevím, co je na sexu urážlivého. A to, že bys to potřeboval jako sůl je pravda pravdoucí.  No jo, jen si tu blij ty svoje výplody, akorát si vykoleduješ víš co fuckyou

#70 25. 2. 2008 8:38

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

No jo, jen si tu blij ty svoje výplody, akorát si vykoleduješ víš co fuckyou

...to, co už několikrát tummenupp

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#71 25. 2. 2008 8:43

lueta
♥♥♥♥♥♥-

Kefíra je nejlepší ignorovat. On nasává všechnu tu negaci jako houba, žije z ní a poté, co přesáhne všechny meze a je zablokován, vrátí se ještě silnější a s "hezčím nickem" než před tím. usch

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#72 25. 2. 2008 10:56

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

Kefíre, nevím, co je na sexu urážlivého. A to, že bys to potřeboval jako sůl je pravda pravdoucí.  No jo, jen si tu blij ty svoje výplody, akorát si vykoleduješ víš co fuckyou

Na sexu nic, ale na té poslední větě by se to snad dalo poznat, i když ty osobně na to asi duševně nemáš. Prostě nevzhledná nedůležitá neinteligentní slepice - důležitá jen tady, kde dostala nějakou pravomoc. Jinak kus takového hnědého, aromatického, mazlavého.

Upravil(a) chromý zlý dědeček (25. 2. 2008 11:01)

Na Bělehrad!

Není tady

#73 25. 2. 2008 11:06

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

A jéje, tady zase někdo upravuje příspěvky, to mi něco připomíná..... A není to místní oblíbený přející gentleman???

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#74 25. 2. 2008 11:09

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Na sexu nic, ale na té poslední větě by se to snad dalo poznat, i když ty osobně na to asi duševně nemáš. Prostě nevzhledná nedůležitá slepice - důležitá jen tady, kde dostala nějakou pravomoc. Jinak kus h... exkrementu.

Tak za tohle by si Zephyr zasloužil banán tummenupp

Upravil(a) KALIK (25. 2. 2008 11:10)

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#75 25. 2. 2008 11:10

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

To je ten holomek, jak mi napsal, že se mi narodí mrtvé dítě ????? tak to asi budu muset porušit pravidla Babinetu. stolt

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí