Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 18. 2. 2008 8:17

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

Re: po porodu uz pritele nepritahuju....

bohužel....to takto začal u nás...mažel nechtěl žádné důvěrnosti, o milování nemluvě:-(((
zkrátím to - měl milenku a začal se s ní scházet v době mého tehotentsví....:-((((
a já se taky mohla přetrhnut....a on si "užíval" jinde....
nemusí to být tvuj případ....jen mě to napadalo

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#27 18. 2. 2008 10:14

Shali
♥------

Vany27, Adra, Laura....  to se vi ze me to hned taky napadlo... ale stejne jako skoro vsechny  podvadene jsem si NAPROSTO jista, ze to neni ono.... ze na to proste nema cas... cely dny je v praci, domu jezdi tak akorat, vikendy cely travi praci na domku (rekonstruujeme), pravda, byvaji ted celkem casto po vecerech hospody s kamaradama, ale to se vzdycky vrati tak zasmrdenej kourem, ze urcite opravdu  byli v nejaky putyce...    ale to se vi, muze se s ni stykat behem pracovni doby, ze...

Vany... cetla jsem tvuj pribeh a brecela u toho jak zelva...
achjo, vzdycky jsem si rikala, ze podobny poporodni nevery jsou vzdycky alepson z casti vina zeny - ze na sebe nedba, ze se muzi nevenuje... ale evidentne to nemusi byt vubec pravda...

Není tady

#28 18. 2. 2008 10:43

martinF
♥♥♥♥♥--

chromý zlý dědeček napsal(a):

Pak je tu ještě jedna varianta. Že ti ty krátké sukně a košilky sluší asi tak jako praseti sedlo...

nojo no i vepřová se přejísmile

Není tady

#29 18. 2. 2008 10:58

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

chromý zlý dědeček napsal(a):

bajaja napsal(a):

Proc by mel byt nekdo ohleduplny a milujici poslan k vode va va va

Protože je to projev nemužné slabosti.

Ty jsi takový nikdy nebyl - tak jak to můžeš vědět .....

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#30 18. 2. 2008 11:00

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

L_aura napsal(a):

Nechci malovat čerta na zeď, ale od prvního příspěvku mě napadlo - nemá on jinou ženu? Někteří muži prostě nezvládnou už i těhotenství své ženy a chytnou se na lep nějaké "netěhotné"... Jinak, Shall, rozhovor může být fajn, ale někdy může mít opačný efekt... Chce to skutečně velmi citlivě volit slova. Muži jsou na taková témata hákliví, tedy alespoň většina

No - chtěla jsem napsat to stejné..... vissla

Není tady

#31 18. 2. 2008 11:03

adra
♥♥♥♥♥♥♥

Shali napsal(a):

Vany27, Adra, Laura....  to se vi ze me to hned taky napadlo... ale stejne jako skoro vsechny  podvadene jsem si NAPROSTO jista, ze to neni ono.... ze na to proste nema cas... cely dny je v praci, domu jezdi tak akorat, vikendy cely travi praci na domku (rekonstruujeme), pravda, byvaji ted celkem casto po vecerech hospody s kamaradama, ale to se vzdycky vrati tak zasmrdenej kourem, ze urcite opravdu  byli v nejaky putyce...    ale to se vi, muze se s ni stykat behem pracovni doby, ze...

achjo, vzdycky jsem si rikala, ze podobny poporodni nevery jsou vzdycky alepson z casti vina zeny - ze na sebe nedba, ze se muzi nevenuje... ale evidentne to nemusi byt vubec pravda...

přesně jako u nás - nejdříve šel za ní - a pak na to pivo:-))
a to chodil rovnou ze stavby tonguetongue
jinka - dobrovolný hasič, práce u obce...prostě nemel čas smilesmile - jsem 4 roky rozvedená smile

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#32 18. 2. 2008 11:20

shiden
Host

adra napsal(a):

Shali napsal(a):

přesně jako u nás - nejdříve šel za ní - a pak na to pivo:-))
a to chodil rovnou ze stavby tonguetongue
jinka - dobrovolný hasič, práce u obce...prostě nemel čas smilesmile - jsem 4 roky rozvedená smile

*

Upravil(a) shiden (18. 2. 2008 11:30)

#33 18. 2. 2008 11:28

helena
♥♥♥♥♥♥♥

No ták - nestrašte hned milenkou - to je jen jedna z možných variant. On může být jen unavený z práce (teď má pocit, že se o vás obě musí postarat), "zmatený" z celé té změny v životě (tomu by nasvědčovala jeho poznámka o antikoncepci), může si myslet, že jsi na tom stejně a sexíkem se mu jen snažíš udělat radost, může v tobě od těhotenství a zatím ještě vidět spíš matku, než milenku (a s maminkama se TO přece nedělá)... Co takhle odložit dítě do dobrých rukou, vykašlat se pro jednou na veškerou práci a předvést mu, že nejsi jen ta mamina? V lepším případě si to uvědomí, v horším budeš mít aspoň základ pro případný dotaz.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#34 18. 2. 2008 11:40

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

No, to si myslím Heleno, že dotyčná už jaksi zkoušela ... nevím - nepoznala jsem chlapa, který by neměl tak dlouho zájem o milování nebo něžnosti (ale to neznamená, že není)...

Není tady

#35 18. 2. 2008 11:53

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Feuri, ale ona píše "veskery moje nesmely pokusy odmita...  a na smelejsi nemam odvahu - nechci ho privest do trapny situace.. a pouhe promendovani se v lehke nocni kosilce nezabira.. " - to je spíš jen oťukávání, než zkoušení. Možná by potřeboval "znásilnit" častěji [img]http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png[i/mg], pokud ona to zvládne.

Není tady

#36 18. 2. 2008 12:14

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

četla jsem někde v psychologii, že narozením miminka se sexuální život partnerů může zlepšit i zhoršit. Často mají muži poctit, že po porodu (nebo i v pokročilém stádiu těhotenství) nechtějí ženě ublížit. Také v tom může skutečně hrát roli to, že jsi se stala "matkou", ke které má partner holt jiný citový vztah.
Jsem pro jemný pohovor s ujištěním, že ti na něm skutečně záleží. Milenku bych v tom hned také neviděla.
Držím palce.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#37 18. 2. 2008 12:25

adra
♥♥♥♥♥♥♥

no já se tak trochu ale opravdu jen trochu kaju, samozřejmě že v tom milenka nemusí být - uvedla jsem jen svoji zkušenost...  smilesmile

ovšem z mého pohledu tam je reta reta

Není tady

#38 18. 2. 2008 12:40

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

... z mého taky sad ale ... neznamená, že špatně nevidím.

Není tady

#39 18. 2. 2008 12:49

Spina
♥♥♥♥♥--

první co mě napadlo....je v tom jiná ženská

ale třeba ne...

Není tady

#40 18. 2. 2008 12:50

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

třeba je v tom jinej chlap va

Není tady

#41 18. 2. 2008 13:27

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Třeba ta "jiná ženská" má tři měsíce :-))

Není tady

#42 18. 2. 2008 13:31

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ze všech variant milenek je ten "milenec" ještě nejlepší :-)
Pak by to dítě mělo aspon tátu a strejdu, kteří by se moc snažili a styku s dítětem by se nevyhýbali. Jak je často u milenky (ženy), která si pana cizího manžela uzurpuje jen pro sebe.

Jinak souhlas s Klubkem a tuším Tercilou. Jste dvě dospělé lidské bytosti. Nedělej ze svého muže malé dítě, které není schopno komunikace a není schopno pochopit, že máš chut na sex a že ti může být divné, že tě tvůj manžel odmítá.
Pan Hyppo na sexuálním foru má obdobný problémek - jeho žena po porodu a s dítětem taky nechce moc sex. A ted babo raď...

Přeju ti, aby ti manžel dal upřímnou odpověď - jestli bude ta, co naznačuje Adra nebe Feuria, tak to bude asi fičák... Ale třeba máš doma dospělého jedince a jednou za pár let snad oba upřímný rozhovor snesete a snad se to někam posune. V optimistickém pohledu tím myslím směrem do postele :-)

Držím palce.

Není tady

#43 18. 2. 2008 13:42

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

PS: aktuální názory 4 mých kamarádů - čerstvých otců (děti v rozmezí 2 měsíce až 1 rok):
- odmítá sex proto, že způsobil své ženě tu bolest a starosti s porodem. Často si manželky stěžovaly, že tohle tedy už ne a že se nevyspaly a vše je bolelo a pak samotný bolestivý porod. Takže muž jako příčina všech těch potíží již nechtěl zapříčinit další "potíže". Samozřejmě nevěděl, že to jsou velmi často jen aktuální stížnosti, ale pak se to po porodu samozřejmě mění (jasně, že je vše individuální a každá to má jináč - ale řekněmež, že to tak má většina žen).
- je tam jiná ženská, varianta A. - ta malinká dcera. Už je doma jiný tvor, který potřebuje péči a něhu. A tak se nějak nehodí ještě vojíždět její matku...(bývalou partnerku a milenku).
- kombinace obého plus to, že má zvýšenou úctu ke své ženě.
- má milenku

Délka trvání zvýšené úcty a vyhýbání se sexu: od 3 měsíců až po 8 měsíců (ten, co má 2měsíční dceru se tam nepočítá)

Není tady

#44 18. 2. 2008 13:47

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Nicolas napsal(a):

Pan Hyppo na sexuálním foru má obdobný problémek - jeho žena po porodu a s dítětem taky nechce moc sex. A ted babo raď...

Nejsem baba, ale radím seznámit Shali s Hoppem big_smile Mohli by si vzájemně postěžovat tummenupp

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#45 18. 2. 2008 14:11

adra
♥♥♥♥♥♥♥

nebo pos....exovat tonguetongue reta

Není tady

#46 18. 2. 2008 14:21

Alosek
Host

Shali,
mě zaujal dotaz tvého muže na antikoncepci - co když prostě on sám o sobě tak úplně a dokonale nezvládl změny kolem těhotenství, porodu a příchodu nového člena rodiny a obává se, že by se to mohlo "zhoršit" (pro něho, psychicky) dalším miminem?
Mám pocit, že muži často snášejí změny situací hůř, než ženy. Bohužel většinou se s tím poperou uvnitř, k něčemu se rozhodnou, zaujmou postoj - a žena jenom zírá, neví, která bije, protože jí nic nevysvětlí.
Pokud tvůj muž nebyl u porodu, napadá mě ještě jedna možnost. Nezúčastnil se toho, může si připadat, že mu něco důležitého ušlo, ty jsi při porodu prodělala nějakou záhadnou změnu, jsi teď jiná (matka) a on tomu nerozumí. Že se to projeví právě v sexu, je podle mého názoru u mužů logické.

A jinak - souhlas s ostatními některými tady, promluvte si o tom. Příčin a řešení může být několik, kde je pravda, to si musíte říct vy dva. Jsem pro klidný, intimní rozhovor v pohodě, bez malé (myslím tím, aby v tu chvíli aspoň spala v jiné místnosti).

#47 18. 2. 2008 14:25

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Ještě se mi vybavil jeden rozhovor mého kámoše, kterému se loni narodila taky taková roztomilá housenka. Při pátém pivu z něj vylezlo, jakou má teď zodpovědnost uživit ty dvě a ještě splatit hypotéku.ˇˇZe mu to bylo jasné i před podrodem, nikdy by situaci nechtěl vráti. Je za mimčo rád,ale prostě když holčičku viděl doma, tak to v něm tak nějak zesílilo a začal makat jako šílený. Takže i v tomto to může být. Třeba má i stres z práce.
Já jsem prostě pro klidnou rozmulvu. Hlavně bacha na tu jeho "pýchu" a něco o tom, že už "nemůže a nechce"!!! víš, jak jsou pánové na toto téma citlivý, je jasné, že "vina je pak na tvé straně" retareta

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#48 18. 2. 2008 14:29

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Na co jste (možná) jste zapomněli? - Ptal se, zda už zase má antikoncepci...
Takže je taky možné, že:
1) díťátko až tak moc vlastně nechtěl, ale na druhou stranu nechce zarmoutit - a teď jen nechce
hned zadělávat na další... Přece jen: přichází o pozornost, vše se točí kolem díťátka...
2) je velice zodpovědný a taky je obživa na jeho bedrech a z opatrnosti také nechce hned včil
zadělávat na další... ;o)

No a teprve pak bych (případně) uvažoval i o těch dalších variantách.
Rozhodně by ale stálo za to s ním PĚKNĚ promluvit a okomentovat svou zdravotní situaci... stolt
Kdo ví, jaké jsou jeho informace o maminkách a dětech a sexu atd...
lyssna

Není tady

#49 18. 2. 2008 14:30

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

promluvit

Není tady

#50 19. 2. 2008 12:49

adra
♥♥♥♥♥♥♥

Shali, tak jaká?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí