6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj vsem, pujdu rovnou k veci - muj pritel se mnou od porodu nechce spat. No, vlastne uz v tehotenstvi s tim mel trosku problem - presvedcila jsem ho, ze je to bezpecne - ale stejne jsem to byla ja, kdo musel vzdycky zacit..... U porodu se mnou nebyl, ale i tak to na nej hluboce zapusobilo... Od narozeni holcicky je ke mne strasne milej, hodnej, pomaha mi - ale myslim, ze sexualne ho uz nepritahuju. A to vypadam lip nez pred tehotenstvim - pribrala jsem v tehotenstvi malo a strasne rychle to vsechno shodila, jen prsa mam o dve cisla vetsi, stihlej pas... Delam co muzu, dokonce uz i doma chodim v kratkych suknich, maluju se... jini chlapi se za mnou otaceji - jen ten o kteryho stojim se chova jak muj hodnej bracha.. pusa na privitanou, vecer v posteli pritulit - ale tim to hasne, veskery moje nesmely pokusy odmita... a na smelejsi nemam odvahu - nechci ho privest do trapny situace.. a pouhe promendovani se v lehke nocni kosilce nezabira.. maximalni reakce je - nebude ti zima?..... Dneska rano jsem ho poprve od porodu (3mesice) v podstate znasilnila.... uz asi nevedel, na co se vymluvit, tak to holt "prezil"... jen se v pulce zeptal, jestli beru antikoncepci... uff... za moc to nestalo - i kvuli tomu, ze jsem sama mela pocit, ze ho proste nutim.... je pravda, ze ma posledni dobou hodne starosti a prace a je utahanej - ale stejne.. daleko spis si mysim, ze to bude tim,ze uz ve mne vidi jenom maminu... a ted poradte, jak z toho ven? Pockat, az (jestli ) to odezni? nebo "pritvrdit"? achjo, miluju ho a stojim o nej, a cim vic me odmita, tim pochopitelne vic o nej stojim...
Není tady
Shali napsal(a):
Ahoj vsem, pujdu rovnou k veci - muj pritel se mnou od porodu nechce spat. No, vlastne uz v tehotenstvi s tim mel trosku problem - presvedcila jsem ho, ze je to bezpecne - ale stejne jsem to byla ja, kdo musel vzdycky zacit..... U porodu se mnou nebyl, ale i tak to na nej hluboce zapusobilo... Od narozeni holcicky je ke mne strasne milej, hodnej, pomaha mi - ale myslim, ze sexualne ho uz nepritahuju. A to vypadam lip nez pred tehotenstvim - pribrala jsem v tehotenstvi malo a strasne rychle to vsechno shodila, jen prsa mam o dve cisla vetsi, stihlej pas... Delam co muzu, dokonce uz i doma chodim v kratkych suknich, maluju se... jini chlapi se za mnou otaceji - jen ten o kteryho stojim se chova jak muj hodnej bracha.. pusa na privitanou, vecer v posteli pritulit - ale tim to hasne, veskery moje nesmely pokusy odmita... a na smelejsi nemam odvahu - nechci ho privest do trapny situace.. a pouhe promendovani se v lehke nocni kosilce nezabira.. maximalni reakce je - nebude ti zima?..... Dneska rano jsem ho poprve od porodu (3mesice) v podstate znasilnila.... uz asi nevedel, na co se vymluvit, tak to holt "prezil"... jen se v pulce zeptal, jestli beru antikoncepci... uff... za moc to nestalo - i kvuli tomu, ze jsem sama mela pocit, ze ho proste nutim.... je pravda, ze ma posledni dobou hodne starosti a prace a je utahanej - ale stejne.. daleko spis si mysim, ze to bude tim,ze uz ve mne vidi jenom maminu... a ted poradte, jak z toho ven? Pockat, az (jestli ) to odezni? nebo "pritvrdit"? achjo, miluju ho a stojim o nej, a cim vic me odmita, tim pochopitelne vic o nej stojim...
Proč si s ním o tom nepromluví? Pokud vypadá jetě líp ne předtím a promenáduje se mu doma v koilce, je to nějaké zvlátní třeba je problém v něčem úplně jiném, třeba má fakt období starostí a stresu...a pokud se tulí, tak se mu ani nijak neprotiví se tě dotýkat...
Není tady
A taková to byla láááska... Take zase jedna čárka do statistiky rozchodů...
Není tady
chromý zlý dědeček napsal(a):
Ty se fakt hovado!!!
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Ty se fakt hovado!!!
No co? Kdy dítě sniuje její atraktivitu pro partnera, tak co je to za partnera? To je člověk pro ivot?
Není tady
A co kdy je tak ohleduplnej, milující, e třeba má strach, aby jí nějak neublíil, kdy "tudy" u lezlo děátko? Nemusí být kadej takovej "řezník", jak ty...
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
A co kdy je tak ohleduplnej, milující, e třeba má strach, aby jí nějak neublíil, kdy "tudy" u lezlo děátko? Nemusí být kadej takovej "řezník", jak ty...
Má na svědomí moji obrazovku, kterou jsem právě smíchy poprskal. Kdyby byl "ohleduplnej, milující" a podobně, dávno by byl poslán k vodě.
Není tady
tak nejen hovado, ale jetě magor... ok
a měli bychom jít do sz, vzpomeň si, jak jsme náchylní k banům.
Upravil(a) ViktorkaLove (16. 2. 2008 21:04)
Není tady
Proc by mel byt nekdo ohleduplny a milujici poslan k vode
Shali, ja bych s nim promluvila, treba je to opravdu jen starostmi a praci.... drzim pesti, at to vyresite....
Není tady
to je zbytečný Viktorko, navíc jeho odpovědi u jsou docela snadno předpověditelný ... jako kafemlejnek
Není tady
bajaja napsal(a):
Shali, ja bych s nim promluvila, treba je to opravdu jen starostmi a praci.... drzim pesti, at to vyresite....
No to ná kouzelný dědeček nabral takovou ivotní zkuenost, tak soudí vecky eny jako chladnokrevné bestie, vradící či odkopávající hodné mue do kanálu...
Není tady
bajaja napsal(a):
Protoe je to projev nemuné slabosti.
Není tady
Projev nemuzne slabosti.... asi jsem fakt nechapava... ale je skoda, ze se nekdo necha zivotnimi zkusenostmi takhle zmast....
nicmene tim asi autorce tohohle vlakna moc nepomuzeme...
Není tady
Shali a není to fakt spí tou únavou z práce a stresem? To můe fakt udělat hodně...jinak opravdu lepí rada ne to otevřeně probrat mě nenapadá. Ale prosím opatrně - netlačit ho, přece jen je to hodně citlivá věc.
Není tady
Shali, vlastní zkuenost nemám, ale koukám, e to není podmínkou vysoce fundovaných odpovědí Z toho, co píe, vyplývá, e se mu znelíbil sex, nikoli ty - to je moná lepí varianta, ne kdyby to bylo naopak. Málokterý stav je trvalý, ale jestli to nechat, a se to vystříbří, nebo jakýmkoli způsobem věc řeit, to je ve hvězdách. Jaký byl vá vztah a intimní ivot předtím? Kdo větinou začal, kdo z vás má relativně větí apetit, pokud jde o sex?
Pokud bych měla čistě spekulovat, moná měl přítel sex nějakou dobu spojený s tím, e se snaíte o miminko, a třeba má teď dojem, e má vlastně hotovo...
Pravdu zná jedině on, a moná v tuhle chvíli sám není schopný uvědomit si ji a formulovat. Myslím, e není od věci, abys mu jednou a v klidu jasně řekla, jak vidí věci ty - e rozhodně stojí o to, abyste i dál byli milenci, ačkoli vás teď pojí i rodičovské pouto, e je pro tebe sex důleitý a chce ho provozovat s ním, e tě přitahuje a stojí o něj, e můe ledacos pochopit a překonat, ale musí vědět, o co jde, e tě současný stav trápí a moc by tě potěilo, kdybyste k sobě znovu nali cestu.
Pak u to nerozmazávej a nech ho, a si to trochu srovná v hlavě. Není důvod malovat si katastrofální scénáře, ta situace trvá teprve chvilku. Zbytečně nad tím nedumej, tě se z miminka, pečuj o sebe a raduj se ze ivota, tím určitě nic nezkazí
Vichni chlapi určitě nejsou stejní, ale mám známou, která si po produ stěovala na stejné problémy u manela. A mohla dělat ve zlatě svatě, nic nepomohlo, protoe on měl pocit, e u má opravdu odpracováno, narodila se jim dvojčata, on byl spokojený a u se nesnail o nic. Ona to vydrela 6 let a nakonec se rozvedla a manel stále nechápal proč, protoe mu sex u prostě nechyběl.
Není tady
Diky za rady... zkusim si s nim o tom promluvit - je pravda, ze jsem o tom zatim nemluvili.... trochu se toho bojim, bude to boj, asi vite, jak neradi chlapi mluvi jakychkoli " problemech ve vztahu", natoz problemy tohohle typu... .... navic - jestli je to fakt v tom, ze uz pro nej nejsem jako sexualni partnerka atraktivni - tak mi to pravdepodobne stejne na rovinu nerekne, bude se bat ze mi to ublizi... protoze me ma moc rad, to citim...
...
no, ted kdyz to tak po sobe ctu, tak si rikam ... co by treba jina zenska za tohle dala - milujici manzel, co po porodu nevyzaduje sex a mne je to malo... holt jsme asi fakt vsechny stejny a vzdycky chceme neco navic... ?
Není tady
Astra napsal(a):
Vichni chlapi určitě nejsou stejní, ale mám známou, která si po produ stěovala na stejné problémy u manela. A mohla dělat ve zlatě svatě, nic nepomohlo, protoe on měl pocit, e u má opravdu odpracováno, narodila se jim dvojčata, on byl spokojený a u se nesnail o nic. Ona to vydrela 6 let a nakonec se rozvedla a manel stále nechápal proč, protoe mu sex u prostě nechyběl.
nestras! jemu je 40, mne je 31 a vlastne teprve po tricitce jsem si to zacala konecne poradne uzivat...
na druhou stranu je to opravdu lepsi varianta, ze ho nebavi sex jako takovej nez ze ho nebavi jenom se mnou...
Není tady
Pak je tu jetě jedna varianta. e ti ty krátké sukně a koilky sluí asi tak jako praseti sedlo...
Není tady
Pak je tu jetě jedna varianta. e ti ty krátké sukně a koilky sluí asi tak jako praseti sedlo...
Ty dědulo jeden!
Přestaň. Zlobí.
Není tady
Damila napsal(a):
Ty dědulo jeden!
Přestaň. Zlobí.
Tak mě pojď zabavit do umělecké kavárny Tenhle slepičí bujón se mi u zajídá.
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
bajaja napsal(a):
Shali, ja bych s nim promluvila, treba je to opravdu jen starostmi a praci.... drzim pesti, at to vyresite....No to ná kouzelný dědeček nabral takovou ivotní zkuenost, tak soudí vecky eny jako chladnokrevné bestie, vradící či odkopávající hodné mue do kanálu...
Akú skúsenos???? Pokiaž viem, je právee bez skúseností, čie teoretizuje o niečom, čo nezail... To je akoby som ja vykrikovala, e kvázikrytály sú hovadina! Podža mojej skúsenosti určite!!! Nikdy som iaden nestretla, tak musia by hovadina!!!!
Není tady
Nechci malovat čerta na zeď, ale od prvního příspěvku mě napadlo - nemá on jinou enu? Někteří mui prostě nezvládnou u i těhotenství své eny a chytnou se na lep nějaké "netěhotné"... Jinak, Shall, rozhovor můe být fajn, ale někdy můe mít opačný efekt... Chce to skutečně velmi citlivě volit slova. Mui jsou na taková témata hákliví, tedy alespoň větina
Není tady
Lauro... bohůel mě to taky napadlo.... protoe sama takovou zkuenost mám, taky jsem měla pocit,e se můu snad přetrhnout a a ním to ani nehlo......měl jinou....ale pwvně věřím,e né vichni chlapi jsou jako ten můj......
3 měsíce je hodně dlouho, promluvit si můete,ale nátlakem si moc nepomůe...ba spí naopak ,a proto velice dobře promysli,jak to s ním probere,chlapi jsou ohledně tohoto tématu někdy docela negativní.....
ale moná by Ti poradila lépe nějaká druhá strana---mu...
Není tady
Jeí dědku,Ty jsi ale fakt de.il !!! Pak se diví,e Ti kadá dá kopačky,jetě ne si s Tebou začne !!!
Pokud chce být takový hulvát,tak si o Tebe ádná ani kolo neopře.
Není tady