18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj, za 2 dny odjídím do Itálie a jeliko je mi v autobuse patně, tak sem si koupila Kinedryl. tam jsem se ale dočetla, e sniuje účinky antikoncepce. v den, kdy odjídím, začínám brát dalí plato Logestu. s přítelem jsme se ale asi 2 týdny neviděli a myslím, e po návratu se asi "pořádně přivítáme". myslíte, e by to mohlo být nebezpečné? já toti opravdu neplánuju miminko:D
Není tady
To nevím,ale zkus si pro jistotu zavolat na gyndu, nebo zkus toto http://www.lekarna.cz/travel-gum-20mg-10x20mg-zvykacky/. Mě zabíraly,z Kinedrylu jsem na opak vdycky blila,zvlátní,e
Není tady
Asi začnu pořádně číst příbalové letáky i u pro mě zaběhlých léků Nastudovala jsem to jetě ne jsem brala HA a mám tedy těstí, e mimčo jetě nemám
Není tady
Bez obav, Kinedryl se do druhého dne úplně vyloučí, má docela nízký poločas a pod jeho vlivem bude stejně chrnět a na sex nebude mít pomylení... Aspoň u mě to tak vdycky je, beru ho taky.
Není tady
Mně v lékárně tvrdili, e Kinedryl se u nevyrábí.
Kupovali jsme místo něj cosi jiného, nevím u,co.
majkafa napsal(a):
Mně v lékárně tvrdili, e Kinedryl se u nevyrábí.
Kupovali jsme místo něj cosi jiného, nevím u,co.
To bylo někdy na přelomu let 2003-2004, kdy asi čtyři měsíce nebyl, teď s ním zatím problém není. Jetě jsou výkačky Travel-gum, ale ty jsou dost slabé, pak jetě nějaká lízátka s touté látkou, a pak je Medrin, ten ale je jenom na předpis.
Není tady
marttta napsal(a):
ahoj, za 2 dny odjídím do Itálie a jeliko je mi v autobuse patně, tak sem si koupila Kinedryl. tam jsem se ale dočetla, e sniuje účinky antikoncepce. v den, kdy odjídím, začínám brát dalí plato Logestu. s přítelem jsme se ale asi 2 týdny neviděli a myslím, e po návratu se asi "pořádně přivítáme". myslíte, e by to mohlo být nebezpečné? já toti opravdu neplánuju miminko:D
Skús na kinetózu homeopatikum, u is nepamätám, ako sa ovlá, ale je vožne predajné aj v bených lekárňach a teta si ho vežmi pochvažovala aj v lietadle, aj v buse smerom domov z Grécka (38 hodín ).
Není tady
Myslím ,e to homeopaticum je Cocculine nebo tak nějak,nějakej Cocul tam je MY to dávali děckám kdy byly malý a ségra to dlabe dodneka.
Fuj,mě se chce zvracet jen kdy si vzpomenu na chu Kinedrylu v puse
Není tady
Paklie bude mít v uívání obou tablet Kinedrylu aLogestu rozestup alespoň 4 hodiny nemůe se nic stát.
Není tady
A nezkouela si výkačky Travelgum ? Já je mám vdycky u sebe a mně teda vdycky zaberou
Není tady
jsou travel gum výkačky účinějí ne kinedryl ?
Není tady
Myko, to si musí vyzkouet. Já u zkusila myslím ve, co je a trhu, ale Kinedryl mně zabírá nejvíc, i kdy ani ten ne stoprocentně.
Ty výkačky nebo jetě lépe zázvor k kapslích (nechci sem dávat název) pro mě jen na krátké a známé trasy.
Není tady
Já jsem ty výkačky zkouela a ve ok Zabraly, v autě mi zle nebylo...
Není tady