27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
.
Upravil(a) chromý zlý dědeček (19. 2. 2008 18:35)
Není tady
.
Upravil(a) chromý zlý dědeček (19. 2. 2008 18:35)
Není tady
Tak vzhledem k nulové odezvě a ptrosí politice jednoho z protagonistů se na to asi vykalem.
Není tady
V pátek nemůu, větino nikdy:-(
Není tady
Dědulo, a o čem je řeč, kdy jsi to vymazal?
Není tady
Damila napsal(a):
VIZ NADPIS. Posunul jsem to o týden, ale odezvy jsou nulové, take soudím, e není zájem.
Není tady
chromý zlý dědeček napsal(a):
Damila napsal(a):
VIZ NADPIS. Posunul jsem to o týden, ale odezvy jsou nulové, take soudím, e není zájem.
Tenhle pátek - vykali se na setkání a pojď na přednáku Martina D. :-) Přemýlím e půjdu... Na stejném místě jako minule.
Není tady
Martinka1 napsal(a):
chromý zlý dědeček napsal(a):
Damila napsal(a):
Tenhle pátek - vykali se na setkání a pojď na přednáku Martina D. :-) Přemýlím e půjdu... Na stejném místě jako minule.
To bych asi nestihl, protoe v pět končím teprve v práci.
Není tady
Take předběně dalí posun - v týdnu od 3. do 7.března; pondělí, pátek či sobota.
(Poslední pokus, pak u na to kalu.)
Není tady
Take storno.
Není tady
Čoveče ty musí bejt extradebil, tady tě furt vyhazujou a ty sem přesto furt leze.
Kdyby jses takhle choval v reálu tak jse v jednom kuse zasádrovanej...... jene to ti strach nedovolí, viď?
Upravil(a) Jeňýk (27. 2. 2008 22:52)
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Čoveče ty musí bejt extradebil, tady tě furt vyhazujou a ty sem přesto furt leze.
Kdyby jses takhle choval v reálu tak jse v jednom kuse zasádrovanej...... jene to ti strach nedovolí, viď?
Dovolím si nesouhlasit. osobně dotyčného sice neznám, ale spí mi přijde jako děsně osamělý a smutný člověk. nezpochybńoval bych jeho inteligenci, spíe má ohromné problémy navázat jakýkoliv dlouhodobý vztah a to nejen se enami, ale i kamarádství s jinými mui. Myslím, e kdyby se trochu ovládal, tak by zas a tak moc jeho přítomnost na těchto stránkách nevadila.
Sirius napsal(a):
Myslím, e kdyby se trochu ovládal, tak by zas a tak moc jeho přítomnost na těchto stránkách nevadila.
Ano, kdyby se trochu ovládal........ jene tenhle člověk se neovládá a íří kolem sebe akorát zlobu a nenávist. Myslim e nikdo tady nemůe za jeho ivotní trable, do kterých se dostává díky svému chování a nesnáenlivé povaze.
Navíc si myslim e internetových serverů je dostatečné mnoství aby si vybral takový kde mu třeba jeho chování budou tolerovat.
Není tady
V tom s Tebou musím souhlasit.
já první napsal(a):
Ano, Jendo, Paroubek je odp.o.r.né demagogické tlusté prase. Ale nevěel bych ho, utrhl by se.
Čoveče začínám mít docela chu na to setkání s tebou jít osobně........
Není tady
Jeňýk napsal(a):
já první napsal(a):
Ano, Jendo, Paroubek je odp.o.r.né demagogické tlusté prase. Ale nevěel bych ho, utrhl by se.
Tak něco vymaslete, dejte vědět dopředu a já se přidám.
Sirius napsal(a):
Jeňýk napsal(a):
já první napsal(a):
Klídek, já to myslel samozřejmě velice nadneseně.
Zephyr není typ člověka se kterým bych chtěl ztrácet drahocenný čas. O čem bych si asi tak s nim povídal, o tom jak otravuje na Babinetu? Jak je tady sprostej? Jak se s nikým nemůe seznámit neb má nesnesitelnou povahu?
Prostě ztráta času......
Není tady
Sirius napsal(a):
Jeňýk napsal(a):
já první napsal(a):
Tak půjdem sami dva, kolego.
Není tady
OK, kdy a kde?
Člověče mě trefí z těch banů, ozvi se na mail, něco domluvíme.
Jeňýku, divil by ses...není to extradebil a JE o čem si s ním povídat. Rozhodně to nepokládám za ztrátu času.
a ví e ani nedivil.
Vím e existují lidé kteří se rádi na internetu prezentují jako totální úchylové a dovolí si věci který by jim v reálu tak snadno neproli. Jene i tohle internetový "úchyláctví" by mělo mít nějaký sluný meze.
Není tady
Jeňýk napsal(a):
a ví e ani nedivil.
Vím e existují lidé kteří se rádi na internetu prezentují jako totální úchylové a dovolí si věci který by jim v reálu tak snadno neproli. Jene i tohle internetový "úchyláctví" by mělo mít nějaký sluný meze.
V podstatě souhlasím. Lidé vyuívají internet, místo aby spolu hovořili z očí do očí, navtěvovali se. Chápu e internet je lacinějí, rychlejí, ale osobní kontakt písmenka nevyváí. Já té vyuívám tohoto média ke konverzaci, ale jakmile to podmínky dovolují dávám přednost osobnímu kontaktu.
Sirius napsal(a):
Jeňýk napsal(a):
a ví e ani nedivil.
Vím e existují lidé kteří se rádi na internetu prezentují jako totální úchylové a dovolí si věci který by jim v reálu tak snadno neproli. Jene i tohle internetový "úchyláctví" by mělo mít nějaký sluný meze.V podstatě souhlasím. Lidé vyuívají internet, místo aby spolu hovořili z očí do očí, navtěvovali se. Chápu e internet je lacinějí, rychlejí, ale osobní kontakt písmenka nevyváí. Já té vyuívám tohoto média ke konverzaci, ale jakmile to podmínky dovolují dávám přednost osobnímu kontaktu.
Jene kde se pobaví s tolika lidmi současně, z různých částí republiky, ba i světa?
Navíc to vyrovnává hendikep lidí , kteří se jinak osobního styku docela bojí.
Není tady
Damila napsal(a):
Jene kde se pobaví s tolika lidmi současně, z různých částí republiky, ba i světa?
Samozřejmě, tady je ale řeč předevím člověku s nickem Zephyr + asi deset jiných. Ten se tady na Babinetu projevoval jako dost nevkusnej a sprostej úchyl a proto byl celkem poprávu zabanovanej.
Sirius se s ním nejspí seel v reálu osobně a zjistil e je to snad vcelku normální chlap. Take klasickej případ člověka kterej se v osobním styku chová odlině ne jak se prezentuje na internetu. Ono je to asi do jistý míry normální ale nemělo by to zasahovat do extrémů.
Navíc internetová či sms komunikace má svoje "pecifiká" a člověk by s nima měl počítat. Občas je docela neuvěřitelný kolika způsoby se dá vysvětlit jeden napsanej příspěvek a jak se dá z člověka postupně udělat úplná zrůda. Take tyhle debaty bych rozhodně nepřeceňoval ale asi ani nepodceňoval.
Není tady