27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
V sobotu jsem byla na kurzu EFT pro kadého.
Pod vedením lektorky byste si mohli tento problém zpracovat sami. Pokud by příčina ucpaného nosu leela hlouběji v psychice, není problém se u té lektorky objednat . Metoda je velmi rychlá s více ne 90% účinností.
Pro začátek si pročtěte stránky www.eft.cz
Vlastně nikdy jsem nespoléhala na lékárny, spí babská medicína a tyhle techniky. Ale někdy to jinak nejde, uznávám.
Ale hledejte alternativní medicínu, ne se na medikamentech stanete úplně závislí a tím naprosto v moci farmac. průmyslu a dalích okrádačů .
Brrr, to já nechci, jde mi z toho mráz po těle, e by mě mohl mít někdo takhle v hrsti.
Není tady
Byla jsem dnes u lékaře. Opět. Prý to bude chtít asi udělat punkce Tak nevím, jestli si radi nemám do smrti kupovat ten Olynth.
Není tady
Klíčku, četla jsi neádoucí účinky u Olynthu nebo u jiných kapek? Píou tam např: V ojedinělých případech můe dojít ke zvýenému otoku nosní sliznice po odeznění účinku léku. Dlouhodobé nebo časté uívání vyích dávek Olynthu 0,05% můe vést k pocitům pálení v nose nebo suchosti sliznic, ale i k překrvení sliznic, které se zhoruje s nadměrným vstřikováním léku ....
Přesně tohle mívám pokadý, kdy si při rýmě kapu do nosu déle ne týden. Mám pak nos ucpaný, ale rýma skoro ádná neteče. Pomůou mi pak zase jen kapky a po odeznění účinku je zase nos ucpaný. Nezbývá mi pak nic jiného, ne bez těch kapek vydret - musím prostě den dva dýchat pusou, ne se mi nos uvolní. Je to nepříjemný hlavně v noci, ale v mým případě vím jak na to.
Není tady
Klíčku jeliko mám sníenou imunitu ,tak sem na to trpěla kadou chvilku..je fakt,e s plícema to můe souviset..
chodím na alergologii, a tam jsem dostala clarinase a nebo kapky nasobec...Jsou ,ale opravdu jen na předpis..,ale pomohly mě..Dnes u to pouívám zřídka..
A punkce ,si myslím dělají při bolestech hlavy,to hrozilo memu synovi a ten dostal boiparox(ten je volně prodejný).
Není tady
Klíčku jetě jsem si vzpoměla ..manelovi poradili Sinuret na rýmu ten je volně prodejný...tak uvidí..
Není tady
Na ucpaný nos jsem začala uívat na doporučení kamarádky alpský bylinný krém a jsem naprosto spokojená .
Není tady
a jak to pouívá? napi něco víc,děkuju
Není tady
No já zase kdy pustím vodu do dřezu a začnu umývat nádobí, tak začnu současně smrkat a smrkám, dokud není nádobí hotové a vodu nezastavím. Asi alergie na mytí nádobí Při sprchování nebo jiné manipulaci s vodou nic. Některé věci jsou prostě nevysvětlitelné.
Jinak Klíčku Zodac je na houby,syn je alergický na kdeco a kdy mu doktorka vyměnila Zyrtec, který léta bral,za Zodac, prostě nefungoval.
Jinak v lékárně mi jedna paní magistra doporučovala proplachovat nos slanou vodou - brrrr, nedovedu si to ani představit Kapky jako je Olynth, Sanorin apod. se mají pouívat jen krátkodobě,protoe leptají sliznice. Ale říkej to někomu, kdo má věčně ucpaný nos...
Není tady
adra napsal(a):
a jak to pouívá? napi něco víc,děkuju
Alpský bylinný krém je taková drahá vietnamská mast, mau si místo pod nosem (dobře se dýchá a uvolní nos), spánky a čelo (uvolní hleny).
Krém příjemně voní, hřeje.
Není tady
Aprill, a kde ten krém kupuje? V lékárně, v drogerii? Já mám alergii a s nosem u si nevím rady. Kapu si do nosu u půl roku, na ORL mi před týdnem dali kortikoidy, které odmítám, homeopatika jetě nezačala zabírat a já se dusím. Nejhorí je, e u nemůu ani polknout, protoe to mi chtějí ui vystřelit z hlavy. Vdycky si řeknu, e to dva dny vydrím nekapat, jene jak se začnu dusit.... Mořská voda taky nezabírá. Vůbec nesmrkám, nemám co, jen mám asi oteklé sliznice. Ach jóóóóóóó.......
Není tady
Hani napsal(a):
Aprill, a kde ten krém kupuje? V lékárně, v drogerii? Já mám alergii a s nosem u si nevím rady. Kapu si do nosu u půl roku, na ORL mi před týdnem dali kortikoidy, které odmítám, homeopatika jetě nezačala zabírat a já se dusím. Nejhorí je, e u nemůu ani polknout, protoe to mi chtějí ui vystřelit z hlavy. Vdycky si řeknu, e to dva dny vydrím nekapat, jene jak se začnu dusit.... Mořská voda taky nezabírá. Vůbec nesmrkám, nemám co, jen mám asi oteklé sliznice. Ach jóóóóóóó.......
Má SZ, nerada bych aby to někdo pochopil jako reklamu.
Není tady
Já byla přímo závislá na kapkách - sprejích do nosu.
Přesně, jak tu někdo psal, kdy jsem někam jela, HLAVNĚ sebou mít kapky. Jen z představy, e je nemám, jsem nemohla dýchat.
Díky Bohu je to 2 roky za mnou.
Pomohlo mi vyplachování nosu slanou vodou. Do lahvičky od kapek dát slanou vodu, na noc do jedné nosní dírky normální kapky ( abych mohla dýchat ) do druhé slanou vodu. Pak slanou vodu do té druhé, Sanorin u nebyl potřeba.
uk, uk, uk, mám 2 roky pokoj.
Není tady
Dej si do malé misky přírodní slanou minerálku a nosem frkej,pomáhá to.Bohuel jsem zapomněla značku, je to u několik let nazad.Nemá alergii na chlad? Já ano, lezu do mrazáku a hned se mi spustí potoky vody z nosu.Musím se vyhýbat chladu a mám pokoj.
Upravil(a) Vladena (12. 4. 2008 16:37)
Není tady
Ahoj, tak jsem tady po krátké době zase a snad i s radou, moná pro někoho Asi před dvěma týdny jsem dostala dárkem nosní sprej Sinusan od výcarské firmy JUST /jsou to takové ty bylinkové produkty, léčivé mastičky a tak/. Je to obrovské balení, stříkám cirka 4x denně dle potřeby a opravdu mám mnohem lepí pocit, i přesto, e teď i několikrát týdně chodím do přírody kde momentálně vechno kvete (mám slabí alergii). Dýchá se mi o poznání lépe, kromě jiného má být ve sloení snad voda z Golfského proudu. Ale netuím kde se to dá sehnat, prý přes nějaké katalogy nebo co, v lékárně jsem to neviděla.
Není tady
Vladena napsal(a):
Dej si do malé misky přírodní slanou minerálku a nosem frkej,pomáhá to.Bohuel jsem zapomněla značku, je to u několik let nazad.Nemá alergii na chlad? Já ano, lezu do mrazáku a hned se mi spustí potoky vody z nosu.Musím se vyhýbat chladu a mám pokoj.
Nevím kterou minerálku myslí, ale mně se při zánětu dutin (chronickém) osvědčila Luhačovická Vincentka.
Není tady
Jiněnka napsal(a):
Ahoj, tak jsem tady po krátké době zase a snad i s radou, moná pro někoho
Asi před dvěma týdny jsem dostala dárkem nosní sprej Sinusan od výcarské firmy JUST /jsou to takové ty bylinkové produkty, léčivé mastičky a tak/. Je to obrovské balení, stříkám cirka 4x denně dle potřeby a opravdu mám mnohem lepí pocit, i přesto, e teď i několikrát týdně chodím do přírody kde momentálně vechno kvete (mám slabí alergii). Dýchá se mi o poznání lépe, kromě jiného má být ve sloení snad voda z Golfského proudu. Ale netuím kde se to dá sehnat, prý přes nějaké katalogy nebo co, v lékárně jsem to neviděla.
Výrobky jsou úasné a cena taky
. A protoe vím, e mi pomůou, tak si je koupím i za tu cenu .
Není tady
Nevím kterou minerálku myslí, ale mně se při zánětu dutin (chronickém) osvědčila Luhačovická Vincentka.
Přesně tak, Vincentka.
Není tady
aprill napsal(a):
Jiněnka napsal(a):
Ahoj, tak jsem tady po krátké době zase a snad i s radou, moná pro někoho
Asi před dvěma týdny jsem dostala dárkem nosní sprej Sinusan od výcarské firmy JUST /jsou to takové ty bylinkové produkty, léčivé mastičky a tak/. Je to obrovské balení, stříkám cirka 4x denně dle potřeby a opravdu mám mnohem lepí pocit, i přesto, e teď i několikrát týdně chodím do přírody kde momentálně vechno kvete (mám slabí alergii). Dýchá se mi o poznání lépe, kromě jiného má být ve sloení snad voda z Golfského proudu. Ale netuím kde se to dá sehnat, prý přes nějaké katalogy nebo co, v lékárně jsem to neviděla.
Výrobky jsou úasné
a cena taky
. A protoe vím, e mi pomůou, tak si je koupím i za tu cenu .
A jsou tyto výrobky k dostání běně v lékárnách,nebo kde se k nim dá dostat? Jetě jsem se s tím nesetkala.
Docela ráda bych se podívala na jejich sortiment.
Není tady
Jo,u jsem to nala
http://www.just.cz/
e se taky blbec nejprve nepodívám...
Není tady
Helčo, zkus odvar z presličky (vlaný) , injekční stříkačkou proplachovat nos, bude to troku típat, ale zkus to vydret - myslím tedy pokud se jedná u tebe o zánět dutin. Sanoriny a olynthy pomůou , ale jen na chvíli a ničí se tím sliznice. Mám to vyzkouené, jsem také ji po nekolika operacích, vím o čem mluvím.
Pak je dobré jestě vnitřek nosu mazat vazelínou, aby ta sliznoce nevysychala. A co jetě mohu poradit - laserové centrum asklepion , takm Ti také mohou pomoct, laser vyjde cca 4200 kč, ale nejprve je nutná konzultace. Třeba by ten ůaser pomohl k uvolnění nosu, můe tam mít i nosní polypy. Zajdi na ORL, nech si udělat vyetření kompletní a a kdytak na tu alergologii také,
Není tady
hani, na oteklé sliznice můe lékař předepsat Claritine repeat tabs - s uvolňováním a obsahují efedrin, tak na chvíli by to mohlo pomoct.
Není tady
Dost nechápu, jak se tu někdo pustil do tazatalky jen proto, e má ucpaný nos. Kolikrát jsou tu tak stupidní, debilní i nechutné dotazy, a zůstává rozum stát.
Na lékaře dát nikdo nemůe, to je jasné, nejde jim o zdraví lidu, ale o jejich peníze ! Není normální, aby někdo měl neustále ucpaný nos.
Já bych volila alergologii, imunologii, nechat udělat u obvodního krevní obraz,ten by měl zjistit, zda je v těle zánět a CRP. Pokud je CRP v normě a KO zvýený, něco se v těle děje a je potřeba přijít na příčinu !!! Zánět, alergie, infekce, polypy - postupně vylučovat ! Zdraví máme kadý jen jedno a je povinností se o něj starat !!!
Není tady
Kerrin napsal(a):
Helčo, zkus odvar z presličky (vlaný) , injekční stříkačkou proplachovat nos, bude to troku típat, ale zkus to vydret - myslím tedy pokud se jedná u tebe o zánět dutin. Sanoriny a olynthy pomůou , ale jen na chvíli a ničí se tím sliznice. Mám to vyzkouené, jsem také ji po nekolika operacích, vím o čem mluvím.
Pak je dobré jestě vnitřek nosu mazat vazelínou, aby ta sliznoce nevysychala. A co jetě mohu poradit - laserové centrum asklepion , takm Ti také mohou pomoct, laser vyjde cca 4200 kč, ale nejprve je nutná konzultace. Třeba by ten ůaser pomohl k uvolnění nosu, můe tam mít i nosní polypy. Zajdi na ORL, nech si udělat vyetření kompletní a a kdytak na tu alergologii také,
Z Olynthu mi u krvácí sliznice po pár prvních stříknutích, ne jsem přila na to co mi krvácení způsobuje, pěkně jsem se pokadé vystraila! Jinak vyschlé a strupovité sliznice se částečně nemohu zbavit od léta, kdy jsem v zahraničí pracovala celé dny v přehnaně klimatizovaných prostorách. Teď po tom Sinusanu od Justu se mi zdá e se to lepí, u se mi neodlupují suché kousky, koneckonců to píí v příbalovém letáku, e to pomáhá i proti těmhle problémům.
Rozhodně to teda nebude ádný velék, ale mně pomohl tam, kde Olynthy a jim podobné spíe nadělaly kodu.
Není tady
Tedy nechci Vás otrávit a u vůbec nic vnucovat. Já měla "ucpaný" nos od těhotěntsví, tudí 10 let jsem to řeila?. Prý hormony a mělo to odeznít po porodu. Měla jsem pocit,e se dusím, protoe se nemohu na-dodechnout. Nos-prázdný, JEN?zduřené sliznice?ale pocit jakoby zalepeného..nebo něco přilepeno na nosní sliznici (a e tam nic nebylo).
zkouela jsem ve. V noci..nakapat aby vzduch mohl proudit, i takové něco na roztahování nozder, solní roztoky do nosu...vincentku leta... , olynth, fytospraye do nosu, na poltář atd.atd.atd. Chrápu jako nevím co, to zůstalo, ale NOS...u se uvolnil.
prý to je psych.problém, snad jsem to četla v ezoterice?.
Mne...to odeznělo po regresi-typ zapoměla jsem výraz, ale tenkrát jsem o tom tady psalal, (ale v souvislosti s tema regrese) take časovy návrat do období těhotentsví mé matky,.Tedy mne v děloze a moje vztahy s okolím , kde jsem řeila původce svých potíí ....základní problém. Normálně jsem v průběhu regrese cítila jak jednou nos je sám volný a dýchám a pak jsem se zase "dusila" dle toho, jak jsme odstranovali problém a nali na něj řeení a jak jsem ho já přijímala-vnitřně. Výsledek byl, e nos zůstal volný.... a to jsem alergička ....a
dodnes mám nos volný ... těko popsat ten pocit.
JEN NAPAD....kdy u nevíte co-kam dál.
Upravil(a) Musim (1. 5. 2008 23:47)
Není tady
ODHLENIT A ODKYSELIT ORGANISMUS!
Není tady