29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dneska mi není jenom smutno, je mi přímo mizerně.
Rok se zase chovám tak jako "kdysi", překonala jsem naštvanost na bývalého, nemusím se do ničeho nutit, vycházeli jsme spolu, na všem se dohodli a já si naivně myslela, že když něco řekne, je to pravda. Že když se na něco zeptám, odpoví mi pravdu.
Hovajs... zase lži, lži, lži... dělá mi věci za zády a včera mě zase schválně vytočil. Aby věděl, jestli na takové věci reaguju pořád stejně. Dobře mi tak.
Připadám si jako pitomec, všichni kolem všechno ví a já jenom zírám, co se děje.
Pravda prý pro mezilidské vztahy není vůbec důležitá, důlěžité prý je, jak se k sobě chováme, i kdybychom měli předstírat a na něco si hrát. Evidentně mám někde v představách o fungujících mezilidských vztazích mezery.
Kua, kua, kua...
Alosku, já tě tady jinde čtu a seš takovej tvor spíše nad věcí, spíše analyticky uvažující ... co tě tak moc rozhodilo?
Myslela jsem, že víš, že rozhodit tě nikdo jinej než ty sama nemůže?
Není tady
Jess,
vím, ale nezvládám... Blbé načasování.
Na to všechno smutné a neveselé se chválím, že jsem vydržela nevybuchnout celý rok a i teď to nebylo tak hrozné jako kdysi. Ale jo, bude zase dobře.
Nezvládám lež a přetvářku, a když ze mně někdo dělá blbce a lháře, aby zakryl vlastní chyby.
Don Quijote hadra, bojuju s větrnými mlýny... ale já z toho jednou vyrostu, určitě
Alosek napsal(a):
Jess,
vím, ale nezvládám... Blbé načasování.
Na to všechno smutné a neveselé se chválím, že jsem vydržela nevybuchnout celý rok a i teď to nebylo tak hrozné jako kdysi. Ale jo, bude zase dobře.
Nezvládám lež a přetvářku, a když ze mně někdo dělá blbce a lháře, aby zakryl vlastní chyby.
Don Quijote hadra, bojuju s větrnými mlýny... ale já z toho jednou vyrostu, určitě
Když já pořád (od smrti mé milované babičky a smrti blízkých mého přítele) cítím, že jenom v tomhle případě je to v pr...
... což jsou dost silná slova na člověka, kterej brečí nad pejskem vyhozeným do popelnice...
No ale chtěla jsem říct, že když nejde o život, tak .... víme, že
Není tady
Přesně
Ale i tak je fajn, že se někde můžeme vybrečet a vypovídat, no ni?
Alosek napsal(a):
Přesně
Ale i tak je fajn, že se někde můžeme vybrečet a vypovídat, no ni?
Ano, pokud je to bráno s nadhledem.
Děkujme BABINETu.
Není tady
Já bych nad pejskem vyhozeným v popelnici řvala jako želva. Teda někdy více, než nad člověkem vyhozeným v popelnici...
Není tady
Jestli narážíte na to štěňátko jak ukazovali v TV novinách, tek já bulela jak praštěná
Není tady
Klubko napsal(a):
![]()
Já bych nad pejskem vyhozeným v popelnici řvala jako želva. Teda někdy více, než nad člověkem vyhozeným v popelnici...
zvláštní, že
kolik smrtí denně v TV vidíš a nic ...
jojo, svět se pos.al
Není tady
Ja revem aj nad psíkmi, aj nad ľuďmi... keď som začínala v tejto práci, denne najmenej pol hodiny som prerevala - potom som si povedala, že sa musím nejako vzchopiť. Ale veľmi odolná nie som ani dnes.
Není tady
Selima napsal(a):
Ja revem aj nad psíkmi, aj nad ľuďmi... keď som začínala v tejto práci, denne najmenej pol hodiny som prerevala - potom som si povedala, že sa musím nejako vzchopiť. Ale veľmi odolná nie som ani dnes.
já se vždycky, když mám "úzké hrdlo" snažím hodně zhluboka a pravidelně dýchat
... byly doby, kdy se mi tlačily slzy do očí i v okamžiku, kdy okolo mně jela houkající sanitka...
Není tady
Ja som v Egypte neutíšiteľne plakala nad dopr. nehodou, ktorú podľa mňa motorkár neprežil (vzal ho autobus zadkom a odhodil)... Vyzeral hrozne
a taxikár, čo ma viezol, zastavil na pumpe a šiel dnu. Myslela som si, že si ide kúpiť cigarety, ale doniesol mi celú škautľu papierových vreckoviek.
A potom sa ma spýtal, či toho človeka poznám... Čudoval sa, že nie. Poznamenal, že on pri svojej profesii vidí toľko nehôd, že už má srdce - vyjadril sa neumelo - "čierne" a tvrdé.
Není tady
Neudržel jsem dnes nervy na uzdě a pohádal se, je mi ze mne smutno.
Upravil(a) Sirius (15. 4. 2008 18:50)
Sirie, asi jsi potřeboval vyventilovat....a upřímná omluva se taky počítá.
Není tady
Přítel má po dlouhé době "své dny" - každý večer v hospodě s kamarády, to že by napsal SMS, že přijde později vůbec neřeší. Dneska šel rovnou z práce (teda asi, vůbec se neozval)
No a já se snažím upravit vzhled své absolventské práce, jenže Word nějak nechápe, co po něm chci
Není tady
Dnes je mi smutno, byly mi připomenuty situace, kdy jsem se nezachovala slušně.
Není tady
mám kluky, ti mi pomůžou - já jsem smutná z toho, že jsme ke konci měli takový všelijaký vztahy - byl to děda manžela a o vánocích jsme se s ním celá rodina nepohodli, je to složité, a už to nejde nijak vrátit a spravit
Není tady
Tino, upřímnou soustrast...
Já mám taky den blbec (viz. výše). Na a navíc mi před chvílí volala máma, že jde zítra na operaci - zlomila si ruku a musí ji do ní dát šrouby
Není tady
Tinuško, já vím, že je to moc nepříjemné a bolavé. Ale je pravda, že už se to nedá vrátit. Tak se hlavně držte a nic si nevyčítej. Nikdy nemůžeš dopředu vědět, co bude příští hodinu nebo den
Není tady