Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 15. 2. 2008 22:12

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

Je vám taky někdy smutno...? 3

ať už vám není smutno smile

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#2 15. 2. 2008 22:17

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Je vám taky někdy smutno...? 3

Ale vždyť tady je to snad předepsaný, ne? No ale já rozhodně musim pryč, ptz. mně smutno není. Mně je bájo. reta rock

Není tady

#3 15. 2. 2008 23:11

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Viktorko, je zajímavé, jak každý jinak vnímáme názorové střety. Mě třeba vyčerpávají, nebaví mě 100krát dokola omílat totéž ale Ty jsi občerstvena, plná síly- je ti bájo. Ty fakt budeš energetický upír , čím víc se do Tebe buší, tím víc si libuješ. Jen zírám. Pokud to teda není z nouze ctnost, a aby sis nezadala, jen předvádíš jedničkové výkony hééérečky, co se minula povoláním.

Není tady

#4 15. 2. 2008 23:32

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Heluška napsal(a):

Viktorko, je zajímavé, jak každý jinak vnímáme názorové střety. Mě třeba vyčerpávají, nebaví mě 100krát dokola omílat totéž ale Ty jsi občerstvena, plná síly- je ti bájo. Ty fakt budeš energetický upír , čím víc se do Tebe buší, tím víc si libuješ. Jen zírám. Pokud to teda není z nouze ctnost, a aby sis nezadala, jen předvádíš jedničkové výkony hééérečky, co se minula povoláním.

Heluško, jsem r.o.z.p.o.ruplná, jak kdosi řekl. Byhc to nazvala jinak, ale budiž. Jdi se podívat do "radosti", a budeš vědět, proč mi může být bájo... a čas bude mým svědkem, že jsem si to právě teď nevymyslela na svoji obranu... fuckyou

Hm, ale hérečka, to určitě ne. Spíš jsem asi měla být eskamotér a kouzelník, to by mě zcela uspokojilo...

Upravil(a) ViktorkaLove (15. 2. 2008 23:34)

Není tady

#5 16. 2. 2008 9:05

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Hoooolky, nechte už toho winkpussa

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#6 16. 2. 2008 10:50

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

Viktorko, reaguju ještě na tvůj výrok ve vlákně č.2 - ty sice nikoho nenutíš, aby přijal tvoji víru jako celek, ale nutíš dceru, aby se řídila některými zásadami, co tobě ta víra nakazuje. A přitom o nich ani nepřemýšlíš a nejedná se o názory tvoje pravé, ale převzaté odněkud. To je to, co je špatně.

Upravil(a) chromý zlý dědeček (16. 2. 2008 13:10)

Na Bělehrad!

Není tady

#7 16. 2. 2008 12:20

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

chromý zlý dědeček napsal(a):

Viktorko, reaguju ještě na tvůj výrok ve vlákně č.2 - ty sice nikoho nenutíš, aby přijal tvoji víru jako delek, ale nutíš dceru, aby se řídila některými zásadami, co tobě ta víra nakazuje. A přitom o nich ani nepřemýšlíš a nejedná se o názory tvoje pravé, ale převzaté odněkud. To je to, co je špatně.

Jak jsi přišel na to, že ju k něčemu nutím? Bydlí jinde, žije si po svém... a že nemusím vidět verunu a rozebírat jejich "partnerské vztahy a radovánky", to snad není tak hrozné týrání, ne? Nikdo b rodině se nad tím nepozastavuje, některé její sestry verunu taky nemusej a vyhýbaj se jí, co je na tom zlého?

Není tady

#8 16. 2. 2008 13:09

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

ViktorkaLove napsal(a):

Viktorko, reaguju ještě na tvůj výrok ve vlákně č.2 - ty sice nikoho nenutíš, aby přijal tvoji víru jako delek, ale nutíš dceru, aby se řídila některými zásadami, co tobě ta víra nakazuje. A přitom o nich ani nepřemýšlíš a nejedná se o názory tvoje pravé, ale převzaté odněkud. To je to, co je špatně.

Jak jsi přišel na to, že ju k něčemu nutím? Bydlí jinde, žije si po svém... a že nemusím vidět verunu a rozebírat jejich "partnerské vztahy a radovánky", to snad není tak hrozné týrání, ne? Nikdo b rodině se nad tím nepozastavuje, některé její sestry verunu taky nemusej a vyhýbaj se jí, co je na tom zlého?

Zlé je na tom to, že ty se tím evidentně užíráš a cítíš bezmoc, že to nemůžeš změnit. Kdybys nebyla a priori proti tomu, nic takového bys necítila.

Na Bělehrad!

Není tady

#9 16. 2. 2008 13:19

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Zlé je na tom to, že ty se tím evidentně užíráš a cítíš bezmoc, že to nemůžeš změnit. Kdybys nebyla a priori proti tomu, nic takového bys necítila.

Tak. Neužírám... ten správný výraz je trápím, to ano. Necítím bezmoc, že to nemůžu změnit, nechci to měnit. Co cítím, je smutek. Jenže proti tomu, co bylo na počátku (zoufalství a beznaděj), jsem kapátko jinde: tyhle dva nešťastné pocity nahradila trpělivost "čekat jakkoliv dlouho", že se věci upraví do normálu... to se snad může, ne?
Ale děkuji za tvůj zájem. Také je pro mne nepochopitelný...

Není tady

#10 16. 2. 2008 13:25

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

ViktorkaLove napsal(a):

Tak. Neužírám... ten správný výraz je trápím, to ano. Necítím bezmoc, že to nemůžu změnit, nechci to měnit. Co cítím, je smutek. Jenže proti tomu, co bylo na počátku (zoufalství a beznaděj), jsem kapátko jinde: tyhle dva nešťastné pocity nahradila trpělivost "čekat jakkoliv dlouho", že se věci upraví do normálu... to se snad může, ne?
Ale děkuji za tvůj zájem. Také je pro mne nepochopitelný...

Takže to jen označuješ jinými slovy. Smutek, trpělivost - není ale proč být smutná, ani to slovo trpělivost sem nepatří. Její život, její orientace - tohle si prostě koukej aspoň časem přiznat.
Takový kus ženské a takhle zaslepená, ach jo...

Na Bělehrad!

Není tady

#11 16. 2. 2008 13:35

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Hele dědo a ty bys to vzal takhle v poho, kdyby šlo o tvé dítě va Jasně, že by ses s tím časem vyrovnal, ale nepovídej mi, že uvnitř by tě to netrápilo wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#12 16. 2. 2008 13:37

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

PPavlaa napsal(a):

Hele dědo a ty bys to vzal takhle v poho, kdyby šlo o tvé dítě va Jasně, že by ses s tím časem vyrovnal, ale nepovídej mi, že uvnitř by tě to netrápilo wink

No mrzelo by mě, kdyby to moje dítě pak už nemělo vlastní děti. To ano... To ale není její případ...

Na Bělehrad!

Není tady

#13 16. 2. 2008 13:42

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Já myslím, že každého by to trošku mrzelo, když se to o svém dítěti dozví.
Ale rozdíl je mrzet, být smutný(a přijmout) a aktivně se snažit něco změnit, nebo jen čekat (tzn. nepřijmout, odmítnout skutečnost).

U svého dítěte bych hom. orientaci přijala rozhodně s klidem a rozhodně víc by mi vadilo, kdyby mělo nějakou nemoc.

Není tady

#14 16. 2. 2008 13:57

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Její život, její orientace - tohle si prostě koukej aspoň časem přiznat.
Takový kus ženské a takhle zaslepená, ach jo...

... nezměnit svůj postoj, který považuju za správný, není zaslepenost... stolt

Není tady

#15 16. 2. 2008 14:36

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

smile Viki, máš krásnýho vnoučka stolthjarta

Není tady

#16 16. 2. 2008 14:39

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

smile Viki, máš krásnýho vnoučka stolthjarta

Dik, je to dudlik , jednou ho stejně sním... hjarta

Není tady

#17 16. 2. 2008 14:40

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

To věřím, děti jsou úžasný smile a je z něj koukám fakt malíř smile

Není tady

#18 16. 2. 2008 14:47

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

To věřím, děti jsou úžasný smile a je z něj koukám fakt malíř smile

No, tam jsou jen srdíčka, ale kdybys viděla jeho zvířata, letadla, auta... a ty ostatní věci, keré nejdřív namaluje a identifikuje až poté... je to na zbláznění...se klidně od něj můžu učit, malovat tedy...

Není tady

#19 16. 2. 2008 14:50

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

smile je moc šikovnej, užívej si ho, dokud je malej, to je nejkrásnější ...

Není tady

#20 16. 2. 2008 15:04

XYZ
♥♥♥♥♥--
Místo: Severní Morava

že se teda zas chci vracet k tomu minulému a rozebranému...(já jsem taková, pořád řeším věci minulé a budoucí, a ty přítomné nestíhám, ale to sem nepatří). Ráda bych reagovala na odpovědi na moje příspěvky; dá se to ještě nějak citovat?? nebo to musím přepsat?? když je to přesunuté?? moc se tu v tom nevyznám.

You cannot know wine by the barrel.

Není tady

#21 16. 2. 2008 15:07

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

XYZ napsal(a):

že se teda zas chci vracet k tomu minulému a rozebranému...(já jsem taková, pořád řeším věci minulé a budoucí, a ty přítomné nestíhám, ale to sem nepatří). Ráda bych reagovala na odpovědi na moje příspěvky; dá se to ještě nějak citovat?? nebo to musím přepsat?? když je to přesunuté?? moc se tu v tom nevyznám.

Dej prostě citovat

Není tady

#22 16. 2. 2008 15:08

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

XYZ, nejjednodušší je okopčit (do myši) v tom zavřeném vlákně...

Upravil(a) ViktorkaLove (16. 2. 2008 15:09)

Není tady

#23 16. 2. 2008 15:11

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

va ono už je zavřený va jsem ale slepoň roll

Není tady

#24 16. 2. 2008 15:41

XYZ
♥♥♥♥♥--
Místo: Severní Morava

Viktorka:
Není to o společnosti, ani o prioritách. Pro mě je to dané jako východ a západ slunce. Platí to pořád stejně, bez ohledu na to, co hlásá společnost, vědci, sousedé... I když se všichni vědci hned zítra rozhodnou, že člověk je pouze homosexuální, a zákony to nařídí jako povinnost, budu pořád tvrdit pouze MUŽ+ŽENA. Ne ze vzdoru, z ješitnosti nebo nevím co ještě vymyslíte, ale pouze z PŘESVĚDČENÍ. Z víry v to. Nic složitého na tom není. Pro mne.

A to je přesně ono. I když je zažité, že žena+muž je to správné, tak i kdyby se celý svět postavil třeba na hlavu, tak  oni budou prostě milostný cit cítit ke stejnému pohlaví. Akorát že oni to nebudou dělat z žádného přesvědčení nebio víry v to, že mají pravdu, ale prachobyčejně to tak budou CÍTIT.

You cannot know wine by the barrel.

Není tady

#25 16. 2. 2008 15:45

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Já to taky JENOM TAK CÍTÍM a není to z důvodu víry, vědeckého přesvědčení, nebo čeho. Nemůžu na tom nic změnit. Mé "cítění" má stejnou hodnotu, jako to její.

A není nutné se jedna druhé přizpůsobit. Žádná z nás se o to nesnažila a nesnaží. Jenom jsme hledaly cestu, jak spolu vycházet za těchto okolností... my jsme ji našly a dál nás to netrápí... to vy tady chcete pořád po mně, abych cosi změnila... (a já nemůžu), a tvrdíte mi, že jsem proto špatná (což není fér).

Už nevím, jak to ukončit, otravuje mě to. Je to, jak kdyby jste chtěli, aby někdo z nějakého důvodu vyměnil bílou, kterou má rád, za černou, která je "in". Proč? Nemám k tomu důvod. A vy, nevím, jaký máte důvod, mě k tomu nutit... skurt
Nezlobím se. Prostě to nechápu.

Upravil(a) ViktorkaLove (16. 2. 2008 15:51)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí