29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jak překroutila? Reagovala jsem na Tvoji větu "i z jednoho odmítnutí..."
Možná jsi nedávno dostal kopačky, tak Tě to zranilo, ale všecko bude časem, lepší, uvidíš
Není tady
Tercila napsal(a):
Možná jsi nedávno dostal kopačky, tak Tě to zranilo, ale všecko bude časem, lepší, uvidíš
Z jednoho odmítnutí se dá přeci taky poučit. A když jich je desítky a žádné přijetí, tak tím spíš... Člověk si začne uvědomovat, co u něj těm ženským chybí i to, jestli jim to vůbec někdy může poskytnout...
Jen technická - nikdy jsem se s nikým nerozešel.
Není tady
chromý zlý dědeček napsal(a):
Tercila napsal(a):
Možná jsi nedávno dostal kopačky, tak Tě to zranilo, ale všecko bude časem, lepší, uvidíšZ jednoho odmítnutí se dá přeci taky poučit. A když jich je desítky a žádné přijetí, tak tím spíš... Člověk si začne uvědomovat, co u něj těm ženským chybí i to, jestli jim to vůbec někdy může poskytnout...
Jen technická - nikdy jsem se s nikým nerozešel.
Kup si knihu Jak sbalit ženu od Tomáše Baránka (je dle mého dost dobrá), pokud chceš tedy něco se sebou dělat (což pochybuji, protože tě to asi takhle baví), protože ženy se ti přizpůsobovat určitě nebudou! Samozřejmě jim máš dost, co nabídnout, jen se zbavit té "ublíženosti" (což se mě tedy taky občas stane, že se takhle cítím, protože odmítnutí tak trochu bolí a nedokáži se ještě přes to úplně přenést) a můžou být rády, že máš o ně zájem.
Simonas napsal(a):
Ahoj, je tezke soudit tuto situaci. Tvuj pritel z tveho popisu vypada jako dusevni chudak...(promin ta slova, ale hodne me jeho popis chovani rozlobil) Lustruje ti sms, zije s tebou a neveri tobe ani sobe. Toto delaji nevyzrali jedinci, kteri maji nejaky problem. Ve svem veku by mel byt sebevedomy a vyzraly a zodpovedny. Jestlize jsi sama dosahla toho, ze jsi zacala od nuly a neco vybudovala, tak vedle sebe nepotrebujes cloveka, ktery se drzi maminy sukne, kdyz prijde problem. Nechala bych ho byt a nechtela bych ho zpatky. S ditetem bych si to rozmyslela. Verim, ze by jsi se dokazala postarat o dite sama, ale neni to jednoduche. Navic on si muze delat pozdeji naroky nebo naopak te zcela odmitat. Jsi jeste stale mlada a pritele, ktery te bude mit rad jiste najdes lehce
Děkuju za názor a podporu
Teď opravdu neuvažuju o tom, že bych ho chtěla zpátky. Jeho chování v posledních dnech mi otevřelo oči...
Upravil(a) terulka (18. 4. 2008 7:25)
Není tady
vany27 napsal(a):
Terulko..držím palce s miminkem...... osobně si myslím,že časem se přítel stejně bude o malé zajímat...protože to, co píšeš,jsou jen prvotní reakce...... ale s postupem času pak změní názor ...tím,že s ním čekáš dítě ,s ním budeš spjata ještě na hodně dlouhou dobu......... ale za to krásné ,co Tě čeká,to určitě stojí....
Děkuju, Vany.
Četla jsem Tvůj příběh a moc Tě obdivuju za to, jak jsi své problémy ustála a vyřešila
Věřím, že budu mít tolik síly jak Ty, abych to zvládla alespoň z poloviny tak dobře
Není tady
Chromému a zlému děděčkovi zřejmě po posledním banu došly cizojazyčné nicky, že Zephyre ?
Jinak obávám se, že tobě není pomoci, po svém vlastním štěstí si šlapeš sám a dokud to nepochopíš,lepší to nebude. Jo a mimochodem, když si za svůj život zažil x odmítnutí od naprosto různých žen, fakt máš pocit, že chyba je v nich ???
Není tady
Jasně Tiino, v kom jiném
Není tady
Ronja napsal(a):
Terulko vypadá to jako moudré rozhodnutí
Přeju hodně štěstí v dalším hledání!
Děkuju, na hledání teď kašlu, on si mě jednou najde někdo sám
Není tady
Přesně tak, uspořádej si krásně svůj život. Teď máš sama o čem přemýšlet. Vlastně něco skončilo a teď začínáš znovu, ovšem posílená zkušenostmi, není to krásné?? A ať se rozhodneš pro dítě nebo jinak, zvládneš obojí. Zamilovanost je stav ve kterém je člověk paralyzovaný, to je asi problém nás všech. Není čeho litovat. Posílená začneš krásnou novou etapu! Přeju také hodně štěstí.
Není tady
Myslela jsem spíš v hledání sama sebe Využij ten čas na to, aby sis ujasnila co chceš, jak vidíš svou budoucnost atd. Do nového vztahu bych se ještě nevrhala
Není tady
shiden napsal(a):
Tercila napsal(a):
Možná jsi nedávno dostal kopačky, tak Tě to zranilo, ale všecko bude časem, lepší, uvidíšZ jednoho odmítnutí se dá přeci taky poučit. A když jich je desítky a žádné přijetí, tak tím spíš... Člověk si začne uvědomovat, co u něj těm ženským chybí i to, jestli jim to vůbec někdy může poskytnout...
Jen technická - nikdy jsem se s nikým nerozešel.Kup si knihu Jak sbalit ženu od Tomáše Baránka (je dle mého dost dobrá), pokud chceš tedy něco se sebou dělat (což pochybuji, protože tě to asi takhle baví), protože ženy se ti přizpůsobovat určitě nebudou! Samozřejmě jim máš dost, co nabídnout, jen se zbavit té "ublíženosti" (což se mě tedy taky občas stane, že se takhle cítím, protože odmítnutí tak trochu bolí a nedokáži se ještě přes to úplně přenést) a můžou být rády, že máš o ně zájem.
Na tohle už kašlu. A kdo se uchyluje ke knihám a snaží se řídit tou teorií, co v nich je, dělá to obvykle nešikovně, křečovitě a tím je pro smích. A ti, kdo tuhle cestu radí, ji obvykle sami neměli zapotřebí zkoušet...
Jinak teď je to už jedno, kdyžs potenciálními protějšky nepřijdu vůbec do styku.
Není tady
nepřijdu vůbec do styku
Nebo ke styku?
Není tady
Tiina napsal(a):
Chromému a zlému děděčkovi zřejmě po posledním banu došly cizojazyčné nicky, že Zephyre ?
Jinak obávám se, že tobě není pomoci, po svém vlastním štěstí si šlapeš sám a dokud to nepochopíš,lepší to nebude. Jo a mimochodem, když si za svůj život zažil x odmítnutí od naprosto různých žen, fakt máš pocit, že chyba je v nich ???
Já vím, že chyba je ve mně, tolik mě zas nepodceňuj. Prostě jsem tělesně i duševně nepřitažlivý a jiné to nebude. Navíc když se už s ženskými téměř nedostanu do styku.
Jo a invence mi nedošla, neboj. Mám v zásobě ještě pár přezdívek v latině, finštině a gruzínštině.
Není tady
Čekal jsem, že se tu někdo s tímhle rádobyvtipem, vyčpělým jak rok staré h...o, vytasí...
Není tady
Čekal jsem, že se tu někdo s tímhle rádobyvtipem, vyčpělým jak rok staré h...o, vytasí...
Není tady
Máš používat formulace k tomuto nesvádějící, postižená huso.
Není tady
helena napsal(a):
Máš používat formulace k tomuto nesvádějící, postižená huso.
No já bych se asi styděl něco tak promitivního napsat, ale blahoslaveni chudí duchem, svým způsobem jsou šťastní.
Není tady
Omyl - "Blahoslavení chudí v duchu, neboť jejich je Království Nebeské."
Vzdělaní teologové však říkají, že chudí duchem nejsou hlupáci, ale lidé skromní, kteří sami sebe nepokládají za pupek světa či střed vesmíru.
Není tady
shiden napsal(a):
Z jednoho odmítnutí se dá přeci taky poučit. A když jich je desítky a žádné přijetí, tak tím spíš... Člověk si začne uvědomovat, co u něj těm ženským chybí i to, jestli jim to vůbec někdy může poskytnout...
Jen technická - nikdy jsem se s nikým nerozešel.Kup si knihu Jak sbalit ženu od Tomáše Baránka (je dle mého dost dobrá), pokud chceš tedy něco se sebou dělat (což pochybuji, protože tě to asi takhle baví), protože ženy se ti přizpůsobovat určitě nebudou! Samozřejmě jim máš dost, co nabídnout, jen se zbavit té "ublíženosti" (což se mě tedy taky občas stane, že se takhle cítím, protože odmítnutí tak trochu bolí a nedokáži se ještě přes to úplně přenést) a můžou být rády, že máš o ně zájem.
Na tohle už kašlu. A kdo se uchyluje ke knihám a snaží se řídit tou teorií, co v nich je, dělá to obvykle nešikovně, křečovitě a tím je pro smích. A ti, kdo tuhle cestu radí, ji obvykle sami neměli zapotřebí zkoušet...
Jinak teď je to už jedno, kdyžs potenciálními protějšky nepřijdu vůbec do styku.
Tak to máš dobrý, nemusíš už to tady řešit!!
Mimochodem jdu na rande, tak mě drž pěsti!
Upravil(a) shiden (19. 2. 2008 14:36)
shiden napsal(a):
shiden napsal(a):
Kup si knihu Jak sbalit ženu od Tomáše Baránka (je dle mého dost dobrá), pokud chceš tedy něco se sebou dělat (což pochybuji, protože tě to asi takhle baví), protože ženy se ti přizpůsobovat určitě nebudou! Samozřejmě jim máš dost, co nabídnout, jen se zbavit té "ublíženosti" (což se mě tedy taky občas stane, že se takhle cítím, protože odmítnutí tak trochu bolí a nedokáži se ještě přes to úplně přenést) a můžou být rády, že máš o ně zájem.Na tohle už kašlu. A kdo se uchyluje ke knihám a snaží se řídit tou teorií, co v nich je, dělá to obvykle nešikovně, křečovitě a tím je pro smích. A ti, kdo tuhle cestu radí, ji obvykle sami neměli zapotřebí zkoušet...
Jinak teď je to už jedno, kdyžs potenciálními protějšky nepřijdu vůbec do styku.Tak to máš dobrý, nemusíš už to tady řešit!!
To snad ani nemusím... Tedy držet pěsti. Je mi to fuk... A Ty buď rád, že nemusíš řešit, co já.
Není tady
shiden napsal(a):
shiden napsal(a):
Kup si knihu Jak sbalit ženu od Tomáše Baránka (je dle mého dost dobrá), pokud chceš tedy něco se sebou dělat (což pochybuji, protože tě to asi takhle baví), protože ženy se ti přizpůsobovat určitě nebudou! Samozřejmě jim máš dost, co nabídnout, jen se zbavit té "ublíženosti" (což se mě tedy taky občas stane, že se takhle cítím, protože odmítnutí tak trochu bolí a nedokáži se ještě přes to úplně přenést) a můžou být rády, že máš o ně zájem.
Jinak teď je to už jedno, kdyžs potenciálními protějšky nepřijdu vůbec do styku.Tak to máš dobrý, nemusíš už to tady řešit!!
Shidene, tak Ti budu držet pěsti já Ty až se naprosto zklidníš (resp. najdeš se zcela a úplně), tak se ženský o Tebe porvou
Upravil(a) Račice dračice (19. 2. 2008 16:26)
Není tady
Račice dračice napsal(a):
shiden napsal(a):
Mimochodem jdu na rande, tak mě drž pěsti!Shidene, tak Ti budu držet pěsti já
Ty až se naprosto zklidníš (resp. najdeš se zcela a úplně), tak se ženský o Tebe porvou
Dík, to by bylo super, ale bude to trvat...nějak mě příjde, že se člověk pořád a pořád učí
shiden napsal(a):
Račice dračice napsal(a):
shiden napsal(a):
Tak to máš dobrý, nemusíš už to tady řešit!!
Mimochodem jdu na rande, tak mě drž pěsti!Shidene, tak Ti budu držet pěsti já
Ty až se naprosto zklidníš (resp. najdeš se zcela a úplně), tak se ženský o Tebe porvou
Dík, to by bylo super, ale bude to trvat...nějak mě příjde, že se člověk pořád a pořád učí
Bude to trvat tak dlouho, jak moc na sobě budeš pracovat a jak moc budeš chtít....jojo, pravdu díš, pořád a pořád se učíme, a budem až do smrti, nejsi v tom sám, jsme na tom všichni stejně, jen každý musí pracovat na něčem jiném...
Není tady
shiden napsal(a):
Až budeme vedieť všetko a budeme dokonalí, tak umrieme...
Není tady