29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tercila napsal(a):
To se Ti jen zdá, že bohatí mají hodně obdivovatelek. Obyčejný chlápek v kanclu má taky své fanynky.
A pokud snad mají boháči kolem sebe houfy obdivovatelek, tak při určité dávce inteligence a zdravého rozumu sám asi tuší, že jsou v podstatě primitivní a že jejich cíl ho získat je jasný. Jiná věc je, že mužské ješitnosti to lichotí, žeee?
Ale nemyslím si, že to je případ terulky.
K tučně vytištěnému - blbost. Co nemá na penězích, musí dohnat na extrémním sebevědomí a fyzické přitažlivosti.
Znám minimum takových, kteří mají kolem sebe houfy obdivovatelek. To spíš ženské mají tuny nápadníků, ale chlapi kolem sebe v drtivé většině nemají nic, ani pes po nich neštěkne. Maximálně tak jsou dobří jako troubové, když je slečince zrovna zle a ona se přijde vybrečet. Jak dobře tohle znám... A jakmile jí otrne, nestojí člověk ani za pohled.
Není tady
terulka: "měla jsem pracovat v centrále v Praze na postu, který byl vždycky mým snem. Tehdy mi řekl - když půjdeš do Prahy, náš vztah
Já vím, že se o své dítě budu umět postarat sama. Jeho otec o něj nemá zájem. Je to jeho věc,on neví, o co přijde :hjarta..."
Tak terulko, věř, že ten jeho dosavadní nezájem o dítě (snad mu vydrží) je pro Tebe možná lepší, než kdyby se Ti negativně motal do života - tedy myslím při vašich rozdílných povahách a tak.
A že jsi nechala plavat vysněné místo? No, tak to bych kvůli chlapovi nikdy neudělala, můj manžel se vždycky stěhoval při změně místa za mnou (můj obor je "úzký profil"), ale na druhou stranu to ber tak, že všecko zlé je k něčemu dobré, prostě to k něčemu asi bylo.
Drž se, moc Ti fandím..
Není tady
chromý zlý dědeček napsal(a):
K tučně vytištěnému - blbost. Co nemá na penězích, musí dohnat na extrémním sebevědomí a fyzické přitažlivosti.
Znám minimum takových, kteří mají kolem sebe houfy obdivovatelek. To spíš ženské mají tuny nápadníků, ale chlapi kolem sebe v drtivé většině nemají nic, ani pes po nich neštěkne. Maximálně tak jsou dobří jako troubové, když je slečince zrovna zle a ona se přijde vybrečet. Jak dobře tohle znám... A jakmile jí otrne, nestojí člověk ani za pohled.
Už chápu tu síru, kterou kolem sebe pliveš
Není tady
Tercila napsal(a):
Tak terulko, věř, že ten jeho dosavadní nezájem o dítě (snad mu vydrží) je pro Tebe možná lepší, než kdyby se Ti negativně motal do života - tedy myslím při vašich rozdílných povahách a tak.
A že jsi nechala plavat vysněné místo? No, tak to bych kvůli chlapovi nikdy neudělala, můj manžel se vždycky stěhoval při změně místa za mnou (můj obor je "úzký profil"), ale na druhou stranu to ber tak, že všecko zlé je k něčemu dobré, prostě to k něčemu asi bylo.
Drž se, moc Ti fandím..
Děkuju za podporu
Taky si teď vyčítám, že jsem tehdy nešla, ale tenkrát jsem to tak cítila
Není tady
Tak, zlý a chromý, evidentně se na problematiku díváš jen z jednoho směru. Chlap tlustej, s velkými dluhy, ale veselej a působící dobráckým dojmem bude kolem sebe mít vždycky ty fanynky, které by ho přesto chtěly (obzvlášť, pokud jsou již déle rozvedené), o tom nepochybuj a věř, že vím, o čem píšu .
Není tady
Tercila napsal(a):
Tak, zlý a chromý, evidentně se na problematiku díváš jen z jednoho směru. Chlap tlustej, s velkými dluhy, ale veselej a působící dobráckým dojmem bude kolem sebe mít vždycky ty fanynky, které by ho přesto chtěly (obzvlášť, pokud jsou již déle rozvedené), o tom nepochybuj a věř, že vím, o čem píšu
.
Mám jiný názor a jiné zkušenosti.
Není tady
Tercila napsal(a):
Tak, zlý a chromý, evidentně se na problematiku díváš jen z jednoho směru. Chlap tlustej, s velkými dluhy, ale veselej a působící dobráckým dojmem bude kolem sebe mít vždycky ty fanynky, které by ho přesto chtěly (obzvlášť, pokud jsou již déle rozvedené), o tom nepochybuj a věř, že vím, o čem píšu
.
hele, ty experte na vztahy, sám jsi ještě žádnej vztah neprožil, ale přijde mi, že ti dělá radost, když má někdo jinej trable, že?
Není tady
Majja napsal(a):
Tercila napsal(a):
.
hele, ty experte na vztahy, sám jsi ještě žádnej vztah neprožil, ale přijde mi, že ti dělá radost, když má někdo jinej trable, že?
A co by ne? Zlomyslnost je běžná lidská vlastnost. A jsou horší trable...
Není tady
Tercila napsal(a):
.
Tvoje zkusenosti jsou nulove, tudiz tvuj nazor je irelevantni.
Není tady
Kauza přítel:
Já osobně si nedovedu představit svého Chlapa, jak mi pročítá telefon, nenápadně, píše zprávy za mě, a pak mi ty doručené otluče o hlavu. Panebože. To je materiál! K blití. To sis fakt za takovou dobu (4roky?) nevšimla jaká je to moučka 00 ??
Kauza dítě:
to je horší. Nevím jak bych to řešila....Znáš své možnosti jistě lépe než my tady. Ale můj názor je, ať se rozhodneš jakkoliv - je to dobře. Asi to vycítíš....
Jsi sympatická mládá žena a tato zkušenost tě jen posílí. Tato tedy výrazně!!
Není tady
Nikol napsal(a):
Kauza přítel:
Já osobně si nedovedu představit svého Chlapa, jak mi pročítá telefon, nenápadně, píše zprávy za mě, a pak mi ty doručené otluče o hlavu. Panebože. To je materiál! K blití. To sis fakt za takovou dobu (4roky?) nevšimla jaká je to moučka 00 ??
Kauza dítě:
to je horší. Nevím jak bych to řešila....Znáš své možnosti jistě lépe než my tady. Ale můj názor je, ať se rozhodneš jakkoliv - je to dobře. Asi to vycítíš....
Jsi sympatická mládá žena a tato zkušenost tě jen posílí. Tato tedy výrazně!!
Díky za názor, Nikol
Nějaké náznaky, že není asi úplně "normální" za ty čtyři roky byly, nicméně jsem je přehlížela, případně omlouvala. Fakt jsem byla přesvědčená, že jsem měla doma nejlepšího chlapa pod Sluncem....Zpětně si uvědomuju, že kdybych nebyla totálně zaslepená zamilovaností, asi by ten vztah skončil už dávno. Ale jak známo, na kdyby se nehraje
Každopádně jsem ráda, že se předvedl v reálném světle teď a ne třeba za pár let.
Není tady
terulka napsal(a):
Nikol napsal(a):
Kauza přítel:
Kauza dítě:
Jsi sympatická mládá žena a tato zkušenost tě jen posílí. Tato tedy výrazně!!Díky za názor, Nikol
Nějaké náznaky, že není asi úplně "normální" za ty čtyři roky byly, nicméně jsem je přehlížela, případně omlouvala. Fakt jsem byla přesvědčená, že jsem měla doma nejlepšího chlapa pod Sluncem....Zpětně si uvědomuju, že kdybych nebyla totálně zaslepená zamilovaností, asi by ten vztah skončil už dávno. Ale jak známo, na kdyby se nehraje
Každopádně jsem ráda, že se předvedl v reálném světle teď a ne třeba za pár let.
Takové jako ty dávají třetí pokus i další a další... Jsou nepoučitelné. Pořád slepá víra, že se změní - k smíchu... Láska je přece mocná čarodějka...
Není tady
vlcice_samotarka napsal(a):
Tercila napsal(a):
.
Tvoje zkusenosti jsou nulove, tudiz tvuj nazor je irelevantni.
Nulové nejsou, vím přece, za kým lezly ty, které mě chtěly za tzv. kamaráda... Stačí taky dívat se kolem sebe.
Není tady
a za kym teda lezly?
(zcela jiste za prachaci a podnikateli ;-)))))
ty, co te chtely za kamarada musely byt svate. Normalni zena s tebou nevydrzi ani 5 minut.
Není tady
a za kym teda lezly?
ty, co te chtely za kamarada musely byt svate. Normalni zena s tebou nevydrzi ani 5 minut.
Opravdu začínám toužit po tom vědět, kdo nebohý chromý dědeček je
Podle mě splňuje kritéria někdejšího třídního šprta, kterého většina spolužáků šikanovala. Ale jeho pojetí ženského pohlaví je skutečně velmi zábavné
Jednoho podobného znám - ve svých 35 letech prožil jeden vážný vztah a poté, co byl zhrzen, plive svinstva na všechny ženský
Není tady
terulko, tohle nestoji ani za namahu. my uz davno vime, ze dedeckovi v jeho mozecku chybi serotonin, a proto by se mel jit lecit. To vime davno, akorat dedecek si to jeste nepriznal.
Není tady
Mám jiný názor a jiné zkušenosti.Tvoje zkusenosti jsou nulove, tudiz tvuj nazor je irelevantni.
Nulové nejsou, vím přece, za kým lezly ty, které mě chtěly za tzv. kamaráda... Stačí taky dívat se kolem sebe.
tak potom já jsem jadernej fyzik
Není tady
a za kym teda lezly?
Jestli je norma to, co jsi ty, pak potěšpánbu. Naštěstí tě neznám ani nepoznám.
Není tady
terulka napsal(a):
a za kym teda lezly?
ty, co te chtely za kamarada musely byt svate. Normalni zena s tebou nevydrzi ani 5 minut.Opravdu začínám toužit po tom vědět, kdo nebohý chromý dědeček je
Podle mě splňuje kritéria někdejšího třídního šprta, kterého většina spolužáků šikanovala. Ale jeho pojetí ženského pohlaví je skutečně velmi zábavné
Jednoho podobného znám - ve svých 35 letech prožil jeden vážný vztah a poté, co byl zhrzen, plive svinstva na všechny ženský
Já a třídní šprt se svými průěšvihy - dobrý vtip :-) Ve třídách, kde jsem já chodil, se nešikanovalo. Kdo jsem, se nedozvíš, maximálně tak ze zdejších slepičích klepů...
Není tady
Jinak 35 mi ještě nebylo, to si ještě pět let počkám...
A to si opravdu myslíte, že člověk, který žádná vztah neměl, nemůže aspoň vidět vztahy kolem sebe? Měl jsem možnost do nich nahlédnout, kolikrát mě do toho ty tzv. kamarádky zatáhly - proč by to tedy dělaly? Že jsem sám žádnou neměl, neznamená, že jsem neměl nikdy žádný kontakt se ženami a nepoznal jejich uvažování... I z jednoho odmítnutí, ať už slušného nebo hodně příkrého, se dá dost vyvodit. A nepoznám-li nikdy přijetí, nanejvýš to věčné "jen kamarádi", tak to neznamená, že nemůžu mít na nějaké vztahy svůj názor.
Na tomhle vlákně ho mám celkem jasný.
Není tady
Jinak 35 mi ještě nebylo, to si ještě pět let počkám...
A to si opravdu myslíte, že člověk, který žádná vztah neměl, nemůže aspoň vidět vztahy kolem sebe? Měl jsem možnost do nich nahlédnout, kolikrát mě do toho ty tzv. kamarádky zatáhly - proč by to tedy dělaly? Že jsem sám žádnou neměl, neznamená, že jsem neměl nikdy žádný kontakt se ženami a nepoznal jejich uvažování... I z jednoho odmítnutí, ať už slušného nebo hodně příkrého, se dá dost vyvodit. A nepoznám-li nikdy přijetí, nanejvýš to věčné "jen kamarádi", tak to neznamená, že nemůžu mít na nějaké vztahy svůj názor.
Na tomhle vlákně ho mám celkem jasný.
Dědo, teorie je jedna věc, ale vlastní prožitek, zvláště ten emocionální je k nezaplacení , v tom ti žádné teoretizování a rozhovory s rodiči, kamarádkami a kamarády nepomůže. Často poznáš i na Babi jestli někdo píše z vlastní zkušenosti nebo je jen odborník teoretik či dokonce dogmatik
Už Jung ve spisech píše, že každý psycholog je dobrý potud, kam až má zpracovány především svoje osobní zkušenosti a zvládnuté emoce . Jestliže nemá, není schopen přes to převést ani svého pacienta.
Upravil(a) Somaia (17. 2. 2008 14:38)
"I z jednoho odmítnutí, ať už slušného nebo hodně příkrého, se dá dost vyvodit."
Zdravý a hodný mladíku, tuhle větu myslíš fakt vážně??? No dovol??? Copak je moje sousedka zprava úplně stejná jako sousedka zleva? Jedna žije s chlapem, který věší i záclony a je to tzv. "kuchyňka", ASI vydělávající slušný peníz a druhá žije už celá léta trpně s ochlastou, který neustále řeší nějaké své přestupky na policajtech... Každá je jiná..... Podle které bys chtěl hodnotit ty další ženy??
No teda, Tebe ještě má život o čem poučit
Upravil(a) Tercila (17. 2. 2008 15:31)
Není tady
Ahoj, je tezke soudit tuto situaci. Tvuj pritel z tveho popisu vypada jako dusevni chudak...(promin ta slova, ale hodne me jeho popis chovani rozlobil) Lustruje ti sms, zije s tebou a neveri tobe ani sobe. Toto delaji nevyzrali jedinci, kteri maji nejaky problem. Ve svem veku by mel byt sebevedomy a vyzraly a zodpovedny. Jestlize jsi sama dosahla toho, ze jsi zacala od nuly a neco vybudovala, tak vedle sebe nepotrebujes cloveka, ktery se drzi maminy sukne, kdyz prijde problem. Nechala bych ho byt a nechtela bych ho zpatky. S ditetem bych si to rozmyslela. Verim, ze by jsi se dokazala postarat o dite sama, ale neni to jednoduche. Navic on si muze delat pozdeji naroky nebo naopak te zcela odmitat. Jsi jeste stale mlada a pritele, ktery te bude mit rad jiste najdes lehce
Není tady
Tercila napsal(a):
"I z jednoho odmítnutí, ať už slušného nebo hodně příkrého, se dá dost vyvodit."
Zdravý a hodný mladíku, tuhle větu myslíš fakt vážně??? No dovol???Copak je moje sousedka zprava úplně stejná jako sousedka zleva? Jedna žije s chlapem, který věší i záclony a je to tzv. "kuchyňka", ASI vydělávající slušný peníz a druhá žije už celá léta trpně s ochlastou, který neustále řeší nějaké své přestupky na policajtech... Každá je jiná..... Podle které bys chtěl hodnotit ty další ženy??
![]()
No teda, Tebe ještě má život o čem poučit![]()
To jsi poněkud překroutila. Já ženských poznal za život dost, dokonce jsem deset let strávil v prostředí, kde z 90% převládaly. A obrázek si můžu udělat z toho velkého množství, i když jsem s žádnou nechodil ani nikdy nespal. Vím, za jakými chlapy ony obvykle lezly a lezou.
Není tady
Víš co dělá z odborníka odborníka.. "dědo" ??? ..praxe,praxe, praxe.... a jelikož Ty jsi absolutní teoretik,tak mě docela překvapuje,jak "ostře, přesvědčeně a sofistikovaně" reaguješ....... ...........
Jen by mě zajímala jedna věc.... opravdu tomu,co píšeš i sám věříš ???? Nebo jsi jen prudič,který prudí jen z principu?
Terulko..držím palce s miminkem...... osobně si myslím,že časem se přítel stejně bude o malé zajímat...protože to, co píšeš,jsou jen prvotní reakce...... ale s postupem času pak změní názor ...tím,že s ním čekáš dítě ,s ním budeš spjata ještě na hodně dlouhou dobu......... ale za to krásné ,co Tě čeká,to určitě stojí....
Není tady