|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Myslíte, že pět dní před termínem měsíčků my může Mamatest (citlivost 25Uml/ml a výš) ukázat případnou druhou čárku?????
Prosím, těhulky, které testovaly mamatestem, kdy se vám objevila druhá čárka??
Jsem 28den cyklu, Ms čekám 33den.
Není tady
Pavlen, možné to určitě je - ovulace mohla být dřív a pokud jsi kolem 10.dne po ovulaci, určitě by Mamatest naznačit už mohl
zkus testnout za 2 dny znovu - čárka by měla aspoň malinko zesílit 
mamatest je poměrně spolehlivý 
držím pěsti! 
Není tady

První test je nějaký obyč z Globusu a je to 12DPO. Druhý(13DPO), třetí(14DPO) a čtvrtý(16DPO) test je mamatest.

Není tady
Snažilenka napsal(a):
http://www.modrykonik.cz/_gallery/19893 … 1170505948
První test je nějaký obyč z Globusu a je to 12DPO. Druhý(13DPO), třetí(14DPO) a čtvrtý(16DPO) test je mamatest.
Ahoj, tak takle přesně mi ukazoval test 10DPO, to jsem čárku viděla jen já a pak jen sílila...myslím, že je to jasné..mamatest je spolehlivý 

Není tady
Pavlen napsal(a):
Myslíte, že pět dní před termínem měsíčků my může Mamatest (citlivost 25Uml/ml a výš) ukázat případnou druhou čárku?????
Prosím, těhulky, které testovaly mamatestem, kdy se vám objevila druhá čárka??
Jsem 28den cyklu, Ms čekám 33den.
Pavlen, myslela jsem, že testy Snažilenky jsou tvoje...jak jsem jí odpovídala, mně test ukázal už 10DPO skoro neviditelnou čárku na mamatestu, pak jsem jak cvok dělala každý den a světe div se, sílila den ode dne 

Není tady
Pavlen, taky jsem testovala 5 dní před MS (jestli můžu
) a nic. Za 5 dní duch, který každým testováním (ob den) sílil. Hodně štěstí a zejména pokud jsou // dlouho očekávané 
Není tady