29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chudák Zephyrek Cynická mrcha, jedna je to
Poslal jsi aspoň nějakou pěkně cynickou, peprnou odpověď?
Není tady
Dědo, asi tě tvá pověst předchází
Není tady
Já zase mám stále kolem sebe lidi, v rodině i v práci, docela ráda jsem někdy chvíli osamělá, brala bych i takový víkend , ale potom by mi po těch lidičkách bylo smutno.
Není tady
Ja vylozene samotu vyhledavam.
Není tady
Samota je pro me uplne prirozena. Kdyz jsem sama, tak si pripadam jako ryba ve vode. Jsem jedinacek, kdyz jsem jeste zila s matkou, tak ta byla skoro porad fuc, podnikala a nejcasteji jsem byla sama doma se psem. Ted uz 11 let ziju uplne sama, moje rodina je v cizi zemi, v CR jsem naprosto ale naprosto sama. Pohodicka, nic jineho si neumim predstavit.
Není tady
sunyata napsal(a):
Ja vylozene samotu vyhledavam.
Vyhledáváš, protože nejsi sama. Je dobré mít únik DO samoty, ale musí být možný i únik ZE samoty.
Není tady
To mas pravdu.
Není tady
sunyata napsal(a):
To mas pravdu.
To jsem rád, že se shodneme. Takže když nejsi sama, tak těžko můžeš, byť nepřímo, někoho nabádat, aby snad ještě byl rád, že je sám a že z toho nemá úniku. To je ta nulová empatie, tohle...
Není tady
Nedovolila bych si nikoho nabadat. Kazdy jsme jedinecny. Ja mohu mluvit jenom za sebe.
Není tady
sunyata napsal(a):
Nedovolila bych si nikoho nabadat. Kazdy jsme jedinecny. Ja mohu mluvit jenom za sebe.
To jistě - ale zkrátka jsi v jiné situaci. Tebe doma někdo čeká.
Není tady
Tak mne napada, ze vlastne touzime po tom nebo vyhledavame opak toho co mame. Aspon nekdy.
Není tady
dedecku, mne doma nikdo neceka a presto se domu hodne tesim...abych uz konecne byla sama, to sladky pocit, kdyz vim, ze uz mne nikdo nebude otravovat a nikdo po me nic nebude chtit, to je parada!
Není tady
Vlcice, a nejhorsi je kdyz se s takovou vracim domu, vlastne padim uz abych tam byla a zaklapla ty dvere, tak prijde nejaka necekana navsteva.
Není tady
chapu, tohle nepotesi. nastesti v mem pripade jen nekolik malo osob vedi, kde bydlim.
Není tady
Ja jsem svou tohou po samotarstvi znama, o samote jsem nejvice kreativni a dobri kamaradi vi, ze je neradno se ukazovat bez predchoziho zavolani. To jenom tady jedni nesoudni sousedi radi prijdou v nejnevhodnejsi dobu a prinesou mi treba svetricek na psa. A stoji pred dvermi a klepou a klepou klidne i pul hodiny.
Není tady
chromý zlý dědeček napsal(a):
sunyata napsal(a):
To jistě - ale zkrátka jsi v jiné situaci. Tebe doma někdo čeká.
V akej inej? Ona je vo SVOJEJ situácii a s nikým sa neporovnávala... To TY si vás dvoch porovnal... A osamelosť je viac pocit, ako faktický stav. Ani ty nie si stále sám, veď minimálne pracovný čas tráviš medzi ľuďmi. Čo má povedať taký strážca majáka???
Není tady
vlcice_samotarka napsal(a):
dedecku, mne doma nikdo neceka a presto se domu hodne tesim...abych uz konecne byla sama, to sladky pocit, kdyz vim, ze uz mne nikdo nebude otravovat a nikdo po me nic nebude chtit, to je parada!
Ty jsi jiný případ, jinak založená. Nemáš city, nepotřebuješ kolem sebe lidi - když ti to tak vyhovuje, je to čistě tvá věc.
Bohužel já jsem založený jinak a dokud jsem byl na koleji, ty lidi jsem kolem sebe taky měl. To se i budoucnost neviděla v natolik černých barvách jako dnes.
Srovnání s lékárnou má díru. Těm lidem v lékárně do mě nic není. Stejně jako mně nic není do prodavačky u kasy nebo taxikáře, který mě sveze domů. Pár slov se prohodí, to ano, ale jakmile vylezu z auta nebo z krámu, za pět minut na toho člověka zapomenu.
Není tady
Ty jsi jiný případ, jinak založená. Nemáš city, nepotřebuješ kolem sebe lidi - když ti to tak vyhovuje, je to čistě tvá věc.
Bohužel já jsem založený jinak a dokud jsem byl na koleji, ty lidi jsem kolem sebe taky měl. To se i budoucnost neviděla v natolik černých barvách jako dnes.
Srovnání s lékárnou má díru. Těm lidem v lékárně do mě nic není. Stejně jako mně nic není do prodavačky u kasy nebo taxikáře, který mě sveze domů. Pár slov se prohodí, to ano, ale jakmile vylezu z auta nebo z krámu, za pět minut na toho člověka zapomenu.
Ale nesmysl, randil jsem 3-4 měsíce s jednou holkou z knihkupectví, sice to nevedlo nikam, ale dá se. A kamarád chodí 3 roky s holkou, kterou poznal na poště.
shiden napsal(a):
Srovnání s lékárnou má díru. Těm lidem v lékárně do mě nic není. Stejně jako mně nic není do prodavačky u kasy nebo taxikáře, který mě sveze domů. Pár slov se prohodí, to ano, ale jakmile vylezu z auta nebo z krámu, za pět minut na toho člověka zapomenu.Ale nesmysl, randil jsem 3-4 měsíce s jednou holkou z knihkupectví, sice to nevedlo nikam, ale dá se. A kamarád chodí 3 roky s holkou, kterou poznal na poště.
Nejsem z těch profesionálních lovců, kteří obtěžují ženské na potkání, i když i z toho může něco kápnout. Ale je málo lidí, kteří na to mají povahu. Vy dva ji máte - tím líp pro vás.
Není tady
shiden napsal(a):
Srovnání s lékárnou má díru. Těm lidem v lékárně do mě nic není. Stejně jako mně nic není do prodavačky u kasy nebo taxikáře, který mě sveze domů. Pár slov se prohodí, to ano, ale jakmile vylezu z auta nebo z krámu, za pět minut na toho člověka zapomenu.Ale nesmysl, randil jsem 3-4 měsíce s jednou holkou z knihkupectví, sice to nevedlo nikam, ale dá se. A kamarád chodí 3 roky s holkou, kterou poznal na poště.
Nejsem z těch profesionálních lovců, kteří obtěžují ženské na potkání, i když i z toho může něco kápnout. Ale je málo lidí, kteří na to mají povahu. Vy dva ji máte - tím líp pro vás.
No tak profesinál opravdu nejsem a obtěžování to rozhodně není, vlastně si myslím, že je to většinou potěší!
shiden napsal(a):
shiden napsal(a):
Ale nesmysl, randil jsem 3-4 měsíce s jednou holkou z knihkupectví, sice to nevedlo nikam, ale dá se. A kamarád chodí 3 roky s holkou, kterou poznal na poště.Nejsem z těch profesionálních lovců, kteří obtěžují ženské na potkání, i když i z toho může něco kápnout. Ale je málo lidí, kteří na to mají povahu. Vy dva ji máte - tím líp pro vás.
No tak profesinál opravdu nejsem a obtěžování to rozhodně není, vlastně si myslím, že je to většinou potěší!
Žel, ve své době jsem to takhle taky zkoušel a vysloužil si spíš posměch a pohoršení, v lepším případě nepochopení... Takže mám jiné zkušenosti.
Taky mi bylo řečeno, že se na to mám vykašlat, že jsem typ, kterého musí sbalit ženská. To se tedy načekám. No možná kdybych nastřádal nějaký majetek a dostal rakovinu, třeba by to nějakou přitáhlo...
Není tady
Taky tak , ale někdy .....
Alosek napsal(a):
Přeju krásný druhý den osamělých! I když nejsem ani osamělá, ani sama - mám skvělého synátora a pár dobrých přátel a lidiček nejen tady na babinetu...
Není tady
shiden napsal(a):
Žel, ve své době jsem to takhle taky zkoušel a vysloužil si spíš posměch a pohoršení, v lepším případě nepochopení... Takže mám jiné zkušenosti.
Taky mi bylo řečeno, že se na to mám vykašlat, že jsem typ, kterého musí sbalit ženská. To se tedy načekám. No možná kdybych nastřádal nějaký majetek a dostal rakovinu, třeba by to nějakou přitáhlo...
Tak to se načekáš! Abych před tebou nehrál žádné divadlo, tak ti řeknu rovnou, že pokud nemáš kamarádky a kolegyně, tak máš velmi velmi malou šanci, téměř žádnou. V našich krajích si sice zpravidla vybírá a rozhoduje žena, ale balit musí většinou muž, emancipace do toho zatím moc nepromluvila. Jedině snad u velmi atraktivních mužů to neplatí.
Upravil(a) shiden (16. 2. 2008 18:13)
shiden napsal(a):
shiden napsal(a):
No tak profesinál opravdu nejsem a obtěžování to rozhodně není, vlastně si myslím, že je to většinou potěší!Žel, ve své době jsem to takhle taky zkoušel a vysloužil si spíš posměch a pohoršení, v lepším případě nepochopení... Takže mám jiné zkušenosti.
Taky mi bylo řečeno, že se na to mám vykašlat, že jsem typ, kterého musí sbalit ženská. To se tedy načekám. No možná kdybych nastřádal nějaký majetek a dostal rakovinu, třeba by to nějakou přitáhlo...Tak to se načekáš! Abych před tebou nehrál žádné divadlo, tak ti řeknu rovnou, že pokud nemáš kamarádky a kolegyně, tak máš velmi velmi malou šanci, téměř žádnou. V našich krajích si sice zpravidla vybírá a rozhoduje žena, ale balit musí většinou muž, emancipace do toho zatím moc nepromluvila. Jedině snad u velmi atraktivních mužů to neplatí.
Kamarádky mám rozeseté po republice, ale v místě, kde teď žiju, žádnou. Kolegyně mám, ale o generaci starší. Takže šanci tedy nemám.
Cením si toho, že mi nedáváš plané naděje, jako to tu zpočátku dělal skoro každý...
Není tady