Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 15. 2. 2008 12:25

host eska
♥♥♥♥♥♥-

Re: Deň osamelých

Chudák Zephyrek big_smile  Cynická mrcha, jedna je to big_smile Poslal jsi aspoň nějakou pěkně cynickou, peprnou odpověď?
lol

wink

všichni u podpisu moudře hovoří, a já budu mluvit, až mi lýtka dohoří... bo nejsu žadny rétor big_smile
http://www.kamelie.ic.cz/sm1_soubory/sm29_mal.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gif

Není tady

#27 15. 2. 2008 12:25

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Dědo, asi tě tvá pověst předchází lol

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#28 15. 2. 2008 20:33

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

martinF napsal(a):

KALIK napsal(a):

Člověk co žije sám, nemusí být osamělý smile

člověk co s někým žije, může být osamělý

To je pravda. Ja jsem osamela cely zivot, ale nevadi mi to.

Není tady

#29 15. 2. 2008 20:37

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Já zase mám stále kolem sebe lidi, v rodině i v práci, docela ráda jsem někdy chvíli osamělá, brala bych i takový víkend , ale potom by mi po těch lidičkách bylo smutno.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#30 15. 2. 2008 20:47

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

Ja vylozene samotu vyhledavam.

Není tady

#31 15. 2. 2008 21:07

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

Samota je pro me uplne prirozena. Kdyz jsem sama, tak si pripadam jako ryba ve vode. Jsem jedinacek, kdyz jsem jeste zila s matkou, tak ta byla skoro porad fuc, podnikala a nejcasteji jsem byla sama doma se psem. Ted uz 11 let ziju uplne sama, moje rodina je v cizi zemi, v CR jsem naprosto ale naprosto sama. Pohodicka, nic jineho si neumim predstavit.

Není tady

#32 15. 2. 2008 21:25

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

sunyata napsal(a):

Ja vylozene samotu vyhledavam.

Vyhledáváš, protože nejsi sama. Je dobré mít únik DO samoty, ale musí být možný i únik ZE samoty.

Na Bělehrad!

Není tady

#33 15. 2. 2008 21:58

sunyata
♥♥♥♥♥♥-

To mas pravdu.

Není tady

#34 15. 2. 2008 22:01

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

sunyata napsal(a):

To mas pravdu.

To jsem rád, že se shodneme. Takže když nejsi sama, tak těžko můžeš, byť nepřímo, někoho nabádat, aby snad ještě byl rád, že je sám a že z toho nemá úniku. To je ta nulová empatie, tohle...

Na Bělehrad!

Není tady

#35 15. 2. 2008 22:05

sunyata
♥♥♥♥♥♥-

Nedovolila bych si nikoho nabadat. Kazdy jsme jedinecny. Ja mohu mluvit jenom za sebe.

Není tady

#36 15. 2. 2008 22:08

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

sunyata napsal(a):

Nedovolila bych si nikoho nabadat. Kazdy jsme jedinecny. Ja mohu mluvit jenom za sebe.

To jistě - ale zkrátka jsi v jiné situaci. Tebe doma někdo čeká.

Na Bělehrad!

Není tady

#37 15. 2. 2008 22:12

sunyata
♥♥♥♥♥♥-

Tak mne napada, ze vlastne touzime po tom nebo vyhledavame opak toho co mame. Aspon nekdy.

Není tady

#38 15. 2. 2008 22:13

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

dedecku, mne doma nikdo neceka a presto se domu hodne tesim...abych uz konecne byla sama, to sladky pocit, kdyz vim, ze uz mne nikdo nebude otravovat a nikdo po me nic nebude chtit, to je parada!

Není tady

#39 15. 2. 2008 22:16

sunyata
♥♥♥♥♥♥-

Vlcice, a nejhorsi je kdyz se s takovou vracim domu, vlastne padim uz abych tam byla a zaklapla ty dvere, tak prijde nejaka necekana navsteva.

Není tady

#40 15. 2. 2008 22:19

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

chapu, tohle nepotesi. nastesti v mem pripade jen nekolik malo osob vedi, kde bydlim.

Není tady

#41 15. 2. 2008 23:29

sunyata
♥♥♥♥♥♥-

Ja jsem svou tohou po samotarstvi znama, o samote jsem nejvice kreativni a dobri kamaradi vi, ze je neradno se ukazovat bez predchoziho zavolani. To jenom tady jedni nesoudni sousedi radi prijdou v nejnevhodnejsi dobu a prinesou mi treba svetricek na psa. wink  A stoji pred dvermi a klepou a klepou klidne i pul hodiny.

Není tady

#42 16. 2. 2008 0:19

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

chromý zlý dědeček napsal(a):

sunyata napsal(a):

To jistě - ale zkrátka jsi v jiné situaci. Tebe doma někdo čeká.

V akej inej? va Ona je vo SVOJEJ situácii a s nikým sa neporovnávala... To TY si vás dvoch porovnal... A osamelosť je viac pocit, ako faktický stav. Ani ty nie si stále sám, veď minimálne pracovný čas tráviš medzi ľuďmi. Čo má povedať taký strážca majáka???

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#43 16. 2. 2008 10:58

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

vlcice_samotarka napsal(a):

dedecku, mne doma nikdo neceka a presto se domu hodne tesim...abych uz konecne byla sama, to sladky pocit, kdyz vim, ze uz mne nikdo nebude otravovat a nikdo po me nic nebude chtit, to je parada!

Ty jsi jiný případ, jinak založená. Nemáš city, nepotřebuješ kolem sebe lidi - když ti to tak vyhovuje, je to čistě tvá věc.
Bohužel já jsem založený jinak a dokud jsem byl na koleji, ty lidi jsem kolem sebe taky měl. To se i budoucnost neviděla v natolik černých barvách jako dnes.
Srovnání s lékárnou má díru. Těm lidem v lékárně do mě nic není. Stejně jako mně nic není do prodavačky u kasy nebo taxikáře, který mě sveze domů. Pár slov se prohodí, to ano, ale jakmile vylezu z auta nebo z krámu, za pět minut na toho člověka zapomenu.

Na Bělehrad!

Není tady

#44 16. 2. 2008 11:39

shiden
Host

Ty jsi jiný případ, jinak založená. Nemáš city, nepotřebuješ kolem sebe lidi - když ti to tak vyhovuje, je to čistě tvá věc.
Bohužel já jsem založený jinak a dokud jsem byl na koleji, ty lidi jsem kolem sebe taky měl. To se i budoucnost neviděla v natolik černých barvách jako dnes.
Srovnání s lékárnou má díru. Těm lidem v lékárně do mě nic není. Stejně jako mně nic není do prodavačky u kasy nebo taxikáře, který mě sveze domů. Pár slov se prohodí, to ano, ale jakmile vylezu z auta nebo z krámu, za pět minut na toho člověka zapomenu.

Ale nesmysl, randil jsem 3-4 měsíce s jednou holkou z knihkupectví, sice to nevedlo nikam, ale dá se. A kamarád chodí 3 roky s holkou, kterou poznal na poště.

#45 16. 2. 2008 13:08

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

shiden napsal(a):

Ale nesmysl, randil jsem 3-4 měsíce s jednou holkou z knihkupectví, sice to nevedlo nikam, ale dá se. A kamarád chodí 3 roky s holkou, kterou poznal na poště.

Nejsem z těch profesionálních lovců, kteří obtěžují ženské na potkání, i když i z toho může něco kápnout. Ale je málo lidí, kteří na to mají povahu. Vy dva ji máte - tím líp pro vás.

Na Bělehrad!

Není tady

#46 16. 2. 2008 17:24

shiden
Host

shiden napsal(a):

Nejsem z těch profesionálních lovců, kteří obtěžují ženské na potkání, i když i z toho může něco kápnout. Ale je málo lidí, kteří na to mají povahu. Vy dva ji máte - tím líp pro vás.

No tak profesinál opravdu nejsem a obtěžování to rozhodně není, vlastně si myslím, že je to většinou potěší! big_smile

#47 16. 2. 2008 17:37

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

shiden napsal(a):

shiden napsal(a):

No tak profesinál opravdu nejsem a obtěžování to rozhodně není, vlastně si myslím, že je to většinou potěší! big_smile

Žel, ve své době jsem to takhle taky zkoušel a vysloužil si spíš posměch a pohoršení, v lepším případě nepochopení... Takže mám jiné zkušenosti.
Taky mi bylo řečeno, že se na to mám vykašlat, že jsem typ, kterého musí sbalit ženská. To se tedy načekám. No možná kdybych nastřádal nějaký majetek a dostal rakovinu, třeba by to nějakou přitáhlo...

Na Bělehrad!

Není tady

#48 16. 2. 2008 17:39

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

Taky tak wink , ale někdy ..... sad

Alosek napsal(a):

Přeju krásný druhý den osamělých! I když nejsem ani osamělá, ani sama - mám skvělého synátora a pár dobrých přátel a lidiček nejen tady na babinetu... hjarta

Není tady

#49 16. 2. 2008 18:04

shiden
Host

shiden napsal(a):

Žel, ve své době jsem to takhle taky zkoušel a vysloužil si spíš posměch a pohoršení, v lepším případě nepochopení... Takže mám jiné zkušenosti.
Taky mi bylo řečeno, že se na to mám vykašlat, že jsem typ, kterého musí sbalit ženská. To se tedy načekám. No možná kdybych nastřádal nějaký majetek a dostal rakovinu, třeba by to nějakou přitáhlo...

Tak to se načekáš! Abych před tebou nehrál žádné divadlo, tak ti řeknu rovnou, že pokud nemáš kamarádky a kolegyně, tak máš velmi velmi malou šanci, téměř žádnou. V našich krajích si sice zpravidla vybírá a rozhoduje žena, ale balit musí většinou muž, emancipace do toho zatím moc nepromluvila. Jedině snad u velmi atraktivních mužů to neplatí.

Upravil(a) shiden (16. 2. 2008 18:13)

#50 16. 2. 2008 19:34

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

shiden napsal(a):

shiden napsal(a):

Tak to se načekáš! Abych před tebou nehrál žádné divadlo, tak ti řeknu rovnou, že pokud nemáš kamarádky a kolegyně, tak máš velmi velmi malou šanci, téměř žádnou. V našich krajích si sice zpravidla vybírá a rozhoduje žena, ale balit musí většinou muž, emancipace do toho zatím moc nepromluvila. Jedině snad u velmi atraktivních mužů to neplatí.

Kamarádky mám rozeseté po republice, ale v místě, kde teď žiju, žádnou. Kolegyně mám, ale o generaci starší. Takže šanci tedy nemám.
Cením si toho, že mi nedáváš plané naděje, jako to tu zpočátku dělal skoro každý...

Na Bělehrad!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí