29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vsetkym osamelym prajem prijemny den osamelych ...
aj ked ja sa osamely necitim byt
Není tady
Oxi napsal(a):
Vsetkym osamelym prajem prijemny den osamelych ...
aj ked ja sa osamely necitim byt
Já jo a děkuju za přání
Upravil(a) Santala (15. 2. 2008 10:15)
Není tady
Člověk co žije sám, nemusí být osamělý
Není tady
no po včerejším Valentýnovi, kdy mi vše nej popřál jeden potvorák, kterej se na mě vyprdnul, je to docela přijemná změna
tak já přeji všem osamělým, aby jim nebylo smutno a jdu do města poplatit složenky, snad mi zbyde i na něco dobrýho
Není tady
Přeju krásný druhý den osamělých! I když nejsem ani osamělá, ani sama - mám skvělého synátora a pár dobrých přátel a lidiček nejen tady na babinetu...
KALIK napsal(a):
Člověk co žije sám, nemusí být osamělý
člověk co s někým žije, může být osamělý
Není tady
Oxi, taky děkuji, a taky souhlasím, že to není až zas tak strašný....... I když by to mohlo být lepší.....
Není tady
Vďakabohu sa osamelá cítim len málokedy.
Oxi, ďakujem.
Jo, od jedné mi přišlo přání včera, ale vyznělo to buď jako hrubé nedopatření nebo neomalený cynismus. Jako přát umírajícímu hodně zdraví.
Není tady
Dědečku, přesně, je to čůza
Není tady
Dík, myslím že většinu času to jde a člověk není nikdy sám (dokonce ani stran sexu se nemůžu stěžovat, že)... jen někdy je tu touha, že by bylo příjemné někoho sevřít do náruči a chránit ho... a někdy se zdá, že není žádná šance na její splnění, a to je zlé...ale to sentimentálně plácám
chromý zlý dědeček napsal(a):
Jo, od jedné mi přišlo přání včera, ale vyznělo to buď jako hrubé nedopatření nebo neomalený cynismus. Jako přát umírajícímu hodně zdraví.
I ten umírající se může uzdravit. Věř a víra tvá tě uzdraví. A hlavně nekoukej na svět pořád tak černě.
Není tady
Astra napsal(a):
I ten umírající se může uzdravit. Věř a víra tvá tě uzdraví. A hlavně nekoukej na svět pořád tak černě.
Říkáš hlouposti.
Není tady
jj, dědeček mluví pravdu
Není tady
Říkáš hlouposti.
Ale neříkám, jen ty se neumíš ničemu zasmát a vše kritizuješ, vidíš černě a ničemu nevěříš.
Není tady
Astra napsal(a):
Říkáš hlouposti.
Ale neříkám, jen ty se neumíš ničemu zasmát a vše kritizuješ, vidíš černě a ničemu nevěříš.
No zasmát se ještě chválabohu umím... Jsou ale věci, na které jsem alergický.
Jinak štěká tu nějaký ratlík. Asi je frustrovaný z toho, že jeho zásuvka má čtvero dní...
Není tady
jj, alergický dědeček
Není tady
Jinak štěká tu nějaký ratlík. Asi je frustrovaný z toho, že jeho zásuvka má čtvero dní...
Dědečku, dědečku, zkus se přejmenovat na mladý veselý muž a uvidíš co to s tebou udělá, za nějakou doubu se tak budeš i cítit.
Není tady
Astra napsal(a):
Jinak štěká tu nějaký ratlík. Asi je frustrovaný z toho, že jeho zásuvka má čtvero dní...Dědečku, dědečku, zkus se přejmenovat na mladý veselý muž a uvidíš co to s tebou udělá, za nějakou doubu se tak budeš i cítit.
A já myslel, že Švejka četl úplně každý...
Není tady
njn, ale některé autory radši nečíst, že? Souhlasíš se mnou
Není tady
Nežijem sama (niekedy ot hlboko ľutujem), ani osamelá sa necítim... ale myslím na všetkých osamelých a rada by som občas nejako ich osamelosť zmiernila. Aspoň cez písmenká. Aj keď moja skúsenosť je, že keď chcem byť sama, som - a keď nechcem, nie som; práve preto, že sa vždy nájde dosť ľudí, ktorí dajú prednosť aj mojej spoločnosti pred samotou .
Není tady
Dědečku, zbytečně se snažíš a mrháš energiií, mě neurazíš. To tebe budou zase spíš banovat
Není tady
Ne, admin doporučil Z, aby se pak zase přejmenoval
Není tady
Já bych pořála klidně a bez cynismu i umírajícímu, protože věřím na zázraky
Astra napsal(a):
Dědečku, zbytečně se snažíš a mrháš energiií, mě neurazíš. To tebe budou zase spíš banovat
![]()
![]()
Já tě urazil? A čím? Si nejsem vědom...
Není tady