1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Před komsí to je samozřejmě jiná věc, to bych se fakt musela domluvit s Dr., e byla konrola a kdesi cosi. Jene co víkendy, e?
Není tady
heri1 napsal(a):
Vycházky u rizikovýho těhu můe dostat po 4 dnech PN.
Henri, to má odkud?
Není tady
To mám od Dr. Měla jsem v průběhu těhu na týden ukončenou PN a kdy mi ji znovu psali,chtěla jsem napsat vycházky zrovna,ale nedali mi je,s tím,e můou a po 4 dnech. U chřipky a jiných onem je to po týdnu - to zas vím,protoe jsem kdysi pracovala u praktické lékařky.
Není tady
Zuzii, to, cos tu dala z toho měče, zní rozumně... A vlastně i pravdivě. Je na tobě a na tvém doktorovi, abyste se domluvili na rozsahu vycházek a na denní době, v jaké bude moci vycházky čerpat. Avak pokud doktor začle papír na sociálku, u se to bere závazně. Take přesně jak píe - nenechávat to pouze na doktorovi, ale zkusit s ním ujednat maximum, samozřejmě pokud jemu sociálka nedovolí neomezené vycházky, tak se na nich domluvit nemůete, ale zkouet zkouet zkouet... Mít nachystané důvody, prostě být připravená...
Věřím tomu, e se ti podaří "vyebrat" alespoň těch est hodin denně. Určitě potom musí napsat, jak jsi dopadla.
Není tady
Určitě dám vědět a pevně doufám, e to uhraju co nejlíp! Jinak jsem u mluvila s tou právničkou z MPSV a citovala mi stejný zákony jako jsem nala -tzn. záleí to puze na lékaři. Na cílený dotaz, jestli je lékař nějak tlačený ze sociálky mi řekla, e v zákoně to není, jedině, e by to bylo nějaké vnitřní nařízení, který se ale my "smrtelníci" nedozvíme. Suma sumárum: uvidíme
Není tady
Představte si holky, e mě kontrola přila 14 dnů před ukončením neschopnosti a nástupem na mateřskou. Byla jsem doma od 12 týdne. Docela to byl pro mě ok.
Není tady
tak jen trochu oivuju staré téma... moná by se ta informace mohla někomu hodit
na neschopence jsem byla od začátku těhotenství, diagnoza (nevím číslo) "hrozící potrat"... no a zítra nastupuju na MD, take předpokládám, e dneska (v neděli) u kontrola nepřijde
za celé těhu mě nikdo zkontrolovat nepřiel, jen mě tím vichni straili
take těhulky z okresu UH - vypadá to, e tady se na těhule kale a nikdo je nekontroluje
Není tady
No vidis Leni a ty jsi toho ani poradne nezneuzila ...Tak priste jo
Není tady
Byla jsem na rizikovém těhu a ani jednou na mě kontrola nepřila. Měla jsem vycházky 4 hodiny a radi jsem je dodrovala. Jedna kamarádka byla také na rizikovém těhu a kontrola na ní přila celkem 4 krát.
Není tady
Já měla vycházky 4 hodiny, doma jsem byla asi od 7. týdne a kontrolu jsem měla 2x.
Není tady
Nemela jsem zadne vychazky, ale na nakup dosla a k veceru pravidelne s manzelem 20minut prochazky, vic jsem nezvladla, tehotenstvi nebylo proste to prave orechove... jen lezet, trpely zada a navic hrozici predcasny porod, neustaly tlak v podbrisku a bolela mne i stydka kost, no nic mnoho... Zadna kontrola nikdy neprisla!
Není tady