29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jessika napsal(a):
morpheus napsal(a):
Jessika napsal(a):
tak co chceš rozmýšlet, zajdo
To vis, jeste tak 2 - 3 klicky, aby sis o me nemyslela ze jsem nejaky (.......)
kdepak, já to balím... baba.jaga je pro mně tvrdá konkurence
![]()
Tak BabaJaga mi poslal souradnice a od Autiovaary je to hooodne daleko, snad jen letecky Ty na tom ale budes podobne, ze ?
Není tady
morpheus napsal(a):
Jessika napsal(a):
morpheus napsal(a):
To vis, jeste tak 2 - 3 klicky, aby sis o me nemyslela ze jsem nejaky (.......)kdepak, já to balím... baba.jaga je pro mně tvrdá konkurence
![]()
Tak BabaJaga mi poslal souradnice a od Autiovaary je to hooodne daleko, snad jen letecky
Ty na tom ale budes podobne, ze ?
ale ne vždy se jedná o vzdálenosti souřadnic
Není tady
Jak často se na sebe do toho zrcadla usměješ ? Zkus to - hned budeš vypadat líp. jsi hezká, jenom to nevidíš, protože na sobě zbytečně hledáš chyby. Když se člověk blbě cítí, tak blbě i vypadá-
Když si zkouším kalhoty a nevejdu se do nich, znamená to, že jsou moc malé, ne, že já jsem tlustá !!!!!!!!!
Všechno je o úhlu pohledu a ten si můžeš zvolit
Upravil(a) mashanka (3. 4. 2009 23:08)
Není tady
Tak někdy před rokem jsem psala do tohoto tématu. Tlustá jsem pořád, melíry už nemám, ale hezká stejně nejsem. Všechno dopadlo katastrofálně. Tolik jsem řešila vzhled, až jsem se zprotivila ženským, najednou mě kolektiv pomlouvá a úplně mě zavrhl, bojím se, že to skončí výpovědí, já jsem ve vzteku řekla, že mám chuť dát výpověď. Prostě jsem neřešila kytičky a výzdobu bytu, jako ostatní, ale svůj vzhled, a tak příšerně to dopadlo nebo ještě dopadne. Právě včera jsem skoncovala s kamarádkami.
Upravil(a) luminka (4. 4. 2009 7:11)
Není tady
morpheus napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ješiš morphe
Hlavne f klidu
ále dyť jo
Není tady
mashanka napsal(a):
Když si zkouším kalhoty a nevejdu se do nich, znamená to, že jsou moc malé, ne, že já jsem tlustá !!!!!!!!!
Všechno je o úhlu pohledu a ten si můžeš zvolit
no fuj fuj....lhát takhle sama sobě
Není tady
proč lhát ? Tomu nerozumím. Věty jsem moc tlustá a Jsou moc malé mají přece v té situaci stejný význam, tak proč nezvolit tu, která zní přijatelněji ?
Co třeba zebra - je černá s bílými pruhy nebo bílá s černými ? Každý by asi odpověděl jinak, podle toho, jak to on vidí - a pravdu budou mít všichni
Upravil(a) mashanka (12. 4. 2009 9:02)
Není tady
mashanka napsal(a):
Co třeba zebra - je černá s bílými pruhy nebo bílá s černými ?
Jak která...
Já jsem zastáncem pozitivního realizmu. Vidět celou pravdu, ale vybrat si z ní to, co je pro mě prospěšné.
Nicméně, stále vidět obě strany mince, a nic si nenamlouvat, co není pravda.
Není tady
mashanka napsal(a):
Pekné
Není tady
Damila napsal(a):
mashanka napsal(a):
Co třeba zebra - je černá s bílými pruhy nebo bílá s černými ?
Jak která...
Já jsem zastáncem pozitivního realizmu. Vidět celou pravdu, ale vybrat si z ní to, co je pro mě prospěšné.
Nicméně, stále vidět obě strany mince, a nic si nenamlouvat, co není pravda.
Jo, a jaká ta celá pravda, když si žena zkouší kalhoty velikosti 36 a nevejde se do nich ?
Není tady
morpheus napsal(a):
Marshanka is GOD
Těžko některým ženám vysvětlit, že přitažlivost závisí především na tom, jak ony sami sebe berou. To z nich totiž vyzařuje. S tělesnými proporcemi to nemá nic společného. Na co muže ženy samy neupozorní, toho si vůbec nevšimnou. Vidí buď celkově přitažlivou nebo nepřitažlivou. Jediné, co snad z těla konkrétně vnímají jsou prsa u horňáků a zadek u dolňáků - v obou případěch volí raději kulatější ---------------- tak vo co go ????
Není tady
Presne tak Marshanko ! Mam jednu velmi dobrou kamaradku, je trosku silnejsi, ale mohu rici ze je to jedna z nejkrasnejsich zen, ktere jsem kdy za svuj zivot potkal.
Není tady
Mashanka: "Jo, a jaká ta celá pravda, když si žena zkouší kalhoty velikosti 36 a nevejde se do nich ? "
No, taková, že musí říct prodavačce o velikost 38, to je celé
Není tady
Tercila napsal(a):
Mashanka: "Jo, a jaká ta celá pravda, když si žena zkouší kalhoty velikosti 36 a nevejde se do nich ?
"
No, taková, že musí říct prodavačce o velikost 38, to je celé![]()
jsou prostě malé
Není tady
"jsou prostě malé "
V dnešní době plné nejrůznějších hader - že si s tím hubnutím vůbec někdo zatěžuje hlavu....
Není tady
helena napsal(a):
Jo, příroda to tak zařídila, přirozená antikoncepce (antipřitažlivost), to aby se děti nerodily moc brzy po sobě...
Antipřitažlivost??? Leda na mé straně, tehdy dávno... Ani poblinkaný triko, ani ruce po loket v kýblu s plínama, ani řvoucí kojenec na každé ruce M nebránily v sápání se... to bys koukala, jak je chlap nepřitažlivej v momentě, kdy slovo "postel" vyvolává v každém úplně jiné představy :-))
tak tohle naprosto chápu, přesně to postihlo i mě.
Není tady
mashanka napsal(a):
Jo, a jaká ta celá pravda, když si žena zkouší kalhoty velikosti 36 a nevejde se do nich ?
Velikost 36?
A je nutné aby se vlezla do panenkovského oblečku?
Je mi jasné, že do smrti nemůžem mít stejnou velikost, tvary se mění (i když by váha zůstala).
Mám tchyňku, co má tuhle velikost v 80 letech. A opravdu to nevypadá dobře.
Člověk by měl tak nějak přiměřeně s věkem přibývat, po 36 bych netoužila, ta sluší fakt mladým dívkám.
Já to mám blbý, že mám poměrně velké váhové výkyvy. Před rokem jsem na svou 36, ba i 38 rezignovala. Pochopila jsem (asi po 5 letech), že už asi postavičku nebudu mít takovou jako dřív. Malé věci jsem vyhodila, koupila větší.
Jenže bác ho-se změnou v duši nastala nečekaně změna i na těle, a všechno na mě začalo plandat.
Takže znova kupuju malé věci, ale tentokrát velké už nevyhazuji. Nikdy nevím, jistě se ještě budou hodit.
Není tady
Ivana*M napsal(a):
helena napsal(a):
Jo, příroda to tak zařídila, přirozená antikoncepce (antipřitažlivost), to aby se děti nerodily moc brzy po sobě...
Antipřitažlivost??? Leda na mé straně, tehdy dávno... Ani poblinkaný triko, ani ruce po loket v kýblu s plínama, ani řvoucí kojenec na každé ruce M nebránily v sápání se... to bys koukala, jak je chlap nepřitažlivej v momentě, kdy slovo "postel" vyvolává v každém úplně jiné představy :-))
tak tohle naprosto chápu, přesně to postihlo i mě.
Tak to myslím každou, ne?
Já jsem nikdy nepochopila mamky, co byly oháknuté, nalíčené s dlouhými nehty...jak to dělají? Nevíte?
Někdo jim ty děti přebaluje? Nedotýkají se dítka vůbec? Ty moje mě vždycky hned rozcuchaly, pomatlaly...bylo zbytečné se strojit.
Jinak výrok:
"... to bys koukala, jak je chlap nepřitažlivej v momentě, kdy slovo "postel" vyvolává v každém úplně jiné představy..."
mě velice pobavil, to je krásně řečeno.
Není tady
Damila napsal(a):
Ivana*M napsal(a):
helena napsal(a):
Antipřitažlivost??? Leda na mé straně, tehdy dávno... Ani poblinkaný triko, ani ruce po loket v kýblu s plínama, ani řvoucí kojenec na každé ruce M nebránily v sápání se... to bys koukala, jak je chlap nepřitažlivej v momentě, kdy slovo "postel" vyvolává v každém úplně jiné představy :-))tak tohle naprosto chápu, přesně to postihlo i mě.
Tak to myslím každou, ne?
Já jsem nikdy nepochopila mamky, co byly oháknuté, nalíčené s dlouhými nehty...jak to dělají? Nevíte?
Někdo jim ty děti přebaluje? Nedotýkají se dítka vůbec? Ty moje mě vždycky hned rozcuchaly, pomatlaly...bylo zbytečné se strojit.
Jinak výrok:
"... to bys koukala, jak je chlap nepřitažlivej v momentě, kdy slovo "postel" vyvolává v každém úplně jiné představy..."
mě velice pobavil, to je krásně řečeno.
přesně ten jsem měla na mysli , tu nepřitažlivost.
Není tady