Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 15. 2. 2008 15:07

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Snažím se být hezká a nejde to?

Klubko napsal(a):

No můj otec mi zase říkal. "Nežer,. budeš mít tlustou pr..." No a měla jsem mentální anorexii:lol:lol

Môj otec mi raz, to som mala 13, povedal: "Ty môžeš chodiť už len Oben ohne, nie unten ohne, tak ti narástol zadok..." To bolo ešte z týhch milších. A raz keď som v necelých 15 prišla nadšená z asi prvého rande, mama ma schladila: "A čo robil? Hladkal ti vlasy? Asi si myslel  - Chúďatko moje, aké máš úbohučké, riedke vlásky..." roll
A buduj si potom sebavedomie... Najhoršie je, že dnes to všetko s ľadovým xichtom poprú... Neexistuje, že by oni dačo také povedali... To si vymýšľam, to mám určite z nejakej inej rodiny... hmm

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#52 15. 2. 2008 15:23

Hanna
♥♥-----

po napsal(a):

Vím že toto téma je možná srandovní nebo nepochopitelné ale mám takový problém. Je mi skoro 40, před 20 lety člověku stačila řasenka a vypadal k světu. Ještě před několika lety jsem se snažila a řekla jsem si fajn dneska jsi kočka a dnes mám pocit ,že a  udělám cokoli prostě to není ono:skurt: Buď je to asi sníženým seběvědomím nevím. Řeknu si udělám změnu..jdu k holiči, odcházím nadšená s novým melírem /který by před asi 10 lety slušel). Další den už to samozřejmě vypadá jinak a po umytí už se mi to nelíbí vůbec a zdá se mi ,že mi už ani nesluší.Zas se necítím dobře, koupím si s nadšením krémy na vrásky, barvičky na ksicht, ráno se namaluju a když příjdu do práce vypadám stejně bledě jako předtím jen jdou vidět více kruhy pod očima. Jdu si něco koupit na sebe (podotýkám vážím 58 kg tak to není nic moc, jen to bříško po 2 dětech), vlezu do kabinky a všechno oblečení je nějaké scvrklédumbomdumbom. Prostě mám pocit že je snaha k ničemu? Nebo je to tím ,že prostě člověk asi ztratil seběvědomí a neumí se nosit? Co myslíte?kapitulation

Mila Po, kazda zena muze byt hezka! Pochopitelne ze kazda neni modelem nebo krasvici ale urcite neni oskliva. Ve Vasem veku je to otazka upravy a vkusu. Velkou roli hraji barvy ktere volime pri volbe naseho satniku. Podle Vas tedy zeny od sedesati vyse jsou odepsane baby kdyz Vy ve 40 se citite spatne? Znam jich dost ktere jsou pres 60 a jsou to stale zeny vyborne vypadajici. Trochu lasky a ucty sama k sobe, mozna porada s kosmetickou a svadenou pomuze na dlouha leta. Preji hodne stesti, trochu vice sebevedomi, odvahy a hlavne nebyt nestastna! Ahoj, Hanna

Není tady

#53 15. 2. 2008 15:56

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Já se cítím nejhezčí, když mne někdo miluje a obdivuje.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#54 15. 2. 2008 16:01

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Mě jen děsí, co mindráků do vás rodiče zasadili. Vlastně do nás všech, nejsem výjimka. jak "nevinná" slova mohou zasít negativní program v duši dítěte...a uškodit mu navždy.

Dávejme si pozor na to, co dětem říkáme, a nejen o vzhledu...

Není tady

#55 15. 2. 2008 16:03

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ja to už neriešim od chvíle, čo sa ma raz priam pokúsil znásilniť človek(opravujem, chlap), keď som bola zmoknutá ako kura, uplakaná(chvíľu predtým ma okradli, vlastne olúpili), oblečená v neforemnej bunde... s rozmazanými líčidlami... Proste som sa zmierila s tým, že sú veci medzi nebom a zemou, ktoré nechápem; snažím sa byť odpočinutá a usmiata, mierne sa maľujem, obliekam sa primerane postave(asi nie veku vissla ) a nálade. A beriem ako životný fakt, že údržba ma stojí stále viac peňazí, času a energie - ale vzhľadom na to, že som nikdy nebola krásavica, aspoň netrpím týmto druhom nostalgie. Proste SOM, AKÁ SOM. Toť vše.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#56 15. 2. 2008 16:05

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Někteří lidé mají děti a jsou blbí, na to, mít dítě, nemusíš mít povinnou inteligenci, stačí chuť souložit, debilové mívají nejvíc dětí, no a když tohle tatínci říkají svým dcerám, jsou to dost hovada, ne?

Upravil(a) Irenka21 (15. 2. 2008 16:06)

Není tady

#57 15. 2. 2008 16:13

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Oni si to ani neuvedomujú, nie do dôsledkov, to je to najdesivejšie, aspoň pre mňa.

Brita

Není tady

#58 15. 2. 2008 16:20

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Tak, tak.

Není tady

#59 15. 2. 2008 16:26

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

taurus napsal(a):

Irenka21 napsal(a):

Prostě člověk se mění, s tím se asi musíme smířit nebo investovat do plastik, někdy i ta méně časopisově hezká žena, se umí prodat a nosí se jako superhvězda, je to i o šarmu a optimismu, když je člověk příjemný, zdá se všem hezčí. A ještě je dobré vědět, že toho , co nám připadá jako hrozná vada, si ostatní třeba ani nevšimnou.

Naprosto souhlasim. Mela jsem obdobi, kdy jsem byla strasne spokojena a stastna a jeste navrch k tomu jako bonus jsem zhubla. Byla jsem za kralovnu kamkoliv jsem vlezla, aniz bych o to stala. Bohuzel bylo to jenom obdobi, nedokazala jsem to udrzet a ve svych 24 letech vypadam priserne. Castecne za to muze muj vzhled ale horsi nez vzhled (ten ostatne se da penezi napravit) je to jak se citim uvnitr. Nedavno jsem se divala do zrcadla a to co jsem zahledla byla silenost. Takze spis nez na vzhled bych se soustredila na to, co je uvnitr. smile

Taurusku, nepodcenuj se!!! hjarta

Není tady

#60 15. 2. 2008 16:30

sunyata
♥♥♥♥♥♥-

Irenka21 napsal(a):

Já se cítím nejhezčí, když mne někdo miluje a obdivuje.

To ja se musim priznat, ze to jsou pro mne prave chvile nejvetsich pochybnosti o mne same. Uz se dost dlouho chystam na preprogramovani.

Není tady

#61 15. 2. 2008 18:55

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Tak ja mohu za sebe rict,ze vypadam lip ve svych 38 letech nez ve 30 letech.Co se tyce obleceni,tak jsem nosivala elastaky a pres to velky haleny,aby zakryli me speky,ale ty velke haleny mi jeste ty kila pridali.Nosivala jsem silnou trvalou na kratkych vlasech.Ted jsem si nechala dorust vlasy.Trvalou si nedavam 2 roky sundala jsem 14 kilo a zacala se oblikat do sportovni mody.Citim se tak nejak mladci.Nechapu jak jsem tak mohla drive chodit.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#62 15. 2. 2008 19:40

Damila
♥♥♥♥♥♥-

eremuruss napsal(a):

Tak ja mohu za sebe rict,ze vypadam lip ve svych 38 letech nez ve 30 letech.Co se tyce obleceni,tak jsem nosivala elastaky a pres to velky haleny,aby zakryli me speky,ale ty velke haleny mi jeste ty kila pridali.Nosivala jsem silnou trvalou na kratkych vlasech.Ted jsem si nechala dorust vlasy.Trvalou si nedavam 2 roky sundala jsem 14 kilo a zacala se oblikat do sportovni mody.Citim se tak nejak mladci.Nechapu jak jsem tak mohla drive chodit.

To se čte velmi příjemně. Člověk někdy prostě do krásy dozraje.smile

Není tady

#63 15. 2. 2008 19:59

sunyata
♥♥♥♥♥♥-

Eremuruss mne taky potesila!

Není tady

#64 15. 2. 2008 20:45

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Damila napsal(a):

eremuruss napsal(a):

To se čte velmi příjemně. Člověk někdy prostě do krásy dozraje.smile

Spise se tak stalo po nestastne lasce.Chtela jsem se proste libit.Tak jsem na sobe zacala pracovat.Alespon za to vdecim svemu nestastnemu vztahu.Je pravda,ze drive me kazdy hadal o nejaky ten rok vice.Uz jen to obleceni to delalo.Vzdyd jsem se oblikala uplne stejne jako 60 leta pani.Elastaky jsem vymenila za rifle a haleny za tricka.Mam nadvahu i ted,ale do tricek dnesnich xxL se vejdu.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#65 16. 2. 2008 0:05

luminka
♥♥♥♥♥--

Já nenosím trvalé a krátké vlasy už dávno a stejně to nějak nejde.

Není tady

#66 16. 2. 2008 0:25

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ja som si len prestala trvaliť vlasy, vymenila som rám okuliarov a vraj som výrazne omladla na výzor... Ešte pár kíl keby sa chcelo odlepiť, a bolo by to fajn. Ja som dosť konzerva a som arda, že mi napokon trvlaá zničila vlas ya msuela som sa sotrihať, a že ma švagriná nahovorila na pekný rám a potom som si už sama vybrala jeden taký svižný a mladistvý. Predtým som mala taký image ostarka... teraz je to asi lepšie. Ale už sa tým ďalej nemienim zaoberať, plastiky ani kolagény ma nezaujímajú. Možno v sedemdesiatke...

Brita

Není tady

#67 16. 2. 2008 2:21

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Jsou ženy, které se denně, nebo-li pořád, ocitnou "ve světle reflektorů"...
Jsou ženy, které se občas zamyslí nad svým vzhledem a...
Jsou ženy, které, ač bez zrcadel (dávno je zničily), mají pocit, že jsou zrůdy, odpuzující věškeré kolemjdoucí...
Jsou ženy, kterým je jejich vzhled ukraden...

Jestli jsou ještě jiné ženy, sem s nima!!!

a) mají dostatek vůle a peněz, aby svůj vzhled udržely v normách stanovených "trhem"...
b) vynaloží maximální úsilí (kosmeticky, fyziologicky, pokrmově, sexuálně... a jinak) se pořád vzdělávají a udělají všecko, aby požadavky doby na ideál krásy naplnily do posledního puntíku (pozn. : ne vždy se jim to vzhledem k nedostatku možností plast.chir.a také fin. prostř. povede...), i snaha se počítá jako plus!
c)vyzkoušejí všecko a nepovede se nic, mají totiž důvod přemýšlet nad tim, jestli chtějí, (nebo ne-e!!!) vypadat LÉPE...
d) mají moje sympatie a tak nevim, jak s nima naložit, neboť v mých očích jsou šťastné a věří, že lepší TO BUDE i bez drastických zásahů...

Není tady

#68 16. 2. 2008 2:24

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Podle "své" tabulky jsem "c",... a tak... přemýšlim a furt cosi zkouším... stolt kapitulation

Není tady

#69 16. 2. 2008 7:00

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Viktorko,  také jsou ty, které svůj vzhled berou jako skutečnost, snaží se, aby jim to za daných podmínek slušelo, ale nedělají z toho zase zbytečné drama.

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#70 16. 2. 2008 7:26

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Já jsem asi divná, ale nezapadám nikam, nejsem strašná ani neudělám vše, abych splnila požadavky módy do puntíku, chodím na kosmetiku a ke kadeřníkovi, když se mi chce, mám nové i staré věci, nedělám si iluze, že ve svých 40 se dopracuji ke zjevu dvacítky a přesto o sebe dbám, jsem tedy asi nějaký podtyp záhadné ženy.

Není tady

#71 16. 2. 2008 7:58

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Krása nebude o tom, co si napatláme na sebe, kolik vážíme a jaký jsme ročník.
Už mnohokrát jsem se o tom přesvědčila.

Copak jste neviděli nikdy krásnou babičku? Takovou tu pohádkovou, s dobrotivým pohledem. Já jo. Byla krásná, protože měla krásný výraz tváře, oči, prostě duši.

A naopak některé modelky a herečky mi přijdou takové prázdné, bez výrazu, ač mají třeba dokonalé tělo. Nejsou krásné, nevyzařuje z nich krása. Mají jen krásné tělo.

Není tady

#72 16. 2. 2008 8:01

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

sunyata napsal(a):

taurus napsal(a):

Irenka21 napsal(a):

Prostě člověk se mění, s tím se asi musíme smířit nebo investovat do plastik, někdy i ta méně časopisově hezká žena, se umí prodat a nosí se jako superhvězda, je to i o šarmu a optimismu, když je člověk příjemný, zdá se všem hezčí. A ještě je dobré vědět, že toho , co nám připadá jako hrozná vada, si ostatní třeba ani nevšimnou.

Naprosto souhlasim. Mela jsem obdobi, kdy jsem byla strasne spokojena a stastna a jeste navrch k tomu jako bonus jsem zhubla. Byla jsem za kralovnu kamkoliv jsem vlezla, aniz bych o to stala. Bohuzel bylo to jenom obdobi, nedokazala jsem to udrzet a ve svych 24 letech vypadam priserne. Castecne za to muze muj vzhled ale horsi nez vzhled (ten ostatne se da penezi napravit) je to jak se citim uvnitr. Nedavno jsem se divala do zrcadla a to co jsem zahledla byla silenost. Takze spis nez na vzhled bych se soustredila na to, co je uvnitr. smile

Taurusku, nepodcenuj se!!! hjarta

Kez by to bylo podcenovani lol lol. Tohle je bohuzel moje denodenni realita. Ale jak rikam: je to spis o tom, jak se citim  nez jak vypadam. Vzhled se da dneska za penize vylepsit. tummenupp

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#73 16. 2. 2008 8:04

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Damila napsal(a):

Krása nebude o tom, co si napatláme na sebe, kolik vážíme a jaký jsme ročník.
Už mnohokrát jsem se o tom přesvědčila.

Copak jste neviděli nikdy krásnou babičku? Takovou tu pohádkovou, s dobrotivým pohledem. Já jo. Byla krásná, protože měla krásný výraz tváře, oči, prostě duši.

A naopak některé modelky a herečky mi přijdou takové prázdné, bez výrazu, ač mají třeba dokonalé tělo. Nejsou krásné, nevyzařuje z nich krása. Mají jen krásné tělo.

Tak, tak. stolt Zrovna dneska jsem se loucila s jednou pro me uzasnou zenou. Neni nejkrasnejsi ale ma NECO, co me  inspiruje smile. Cisi z ni obrovska radost ze zivota a laska ke vsemu okolo ni hjarta.

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#74 16. 2. 2008 9:42

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Já jsem n ikdy nebyla hezká, takže mě stárnutí ani nemusí bolet. Ale není tomu tak. Když jsem v 35 letech jednoho dne pohlédla pozorněji do zrcadla a objevila hluboké nosoretní rýhy, kterých jsem si před tím vůbec nevšimal, byl to pro mě šok! No, teˇd po 13-ti letech je to ještě horší - mám povolené tváře a bradu, vrásky na šele, pytle pod očima, nadváhu, povolenou kůži na celém těle, celulitidu - hrůůza! Ani kdybych se postavila na hlavu nebudu hezká! Řeším to tak, že se na sebe pokud možno nekoukám v zrcadle a chodím čistá a slušně oblečená. :-(

Není tady

#75 16. 2. 2008 11:19

sawa
♥------

naprostý souhlas - je to jen v naší hlavě! Navíc společnost je nastavená na mladý, krásný, štíhlý, úspěšný a hrne to na nás ze všech stran. Krása, bohatství, úspěšnost však nejsou zárukou štěstí - podívejte se na všechny ty hollywoodský hvězdy! Jako paradox považuji, že demograficky stárne společnost na celým světě, takže starších lidí je víc než mladých a tahle většina se má přizpůsobovat menšině?
Dřív jsem měla vztek na sebe jak vypadám a dnes jsem naštvaná na obchodníky, že normální velikosti 42 a 44 pokládají za neprodejné - přestože statistiky uvádějí, že každá druhá ženská a každý třetí chlap u nás mají nadváhu! Podívejte se na Marilyn Monroe - z dnešního pohledu je tahle sexbomba tlustá!
Když budu kyselá a zapšklá, tak mi žádný vizážista, značkový oblečení, perfektní make-upy a módní sestřihy nepomůžou, ať je mi kolik chce.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí