29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ba ba, třeba včera jsem byla ošklivá - blbá nálada, dnes jsem už hezčí :-))) protože svítí sluníčko
Není tady
Už rok si, kdykoliv se podívám do zrcadla říkám: "Mám se ráda taková jaká jsem a líbím se sama sobě" ! Hádejte odkud to mám.... Irenka21 řekne - no jo žačka... Budete se divit, ale funguje to!!!!! (Je mi 54 - odvčera)
Není tady
Helenko, já musím mít v pořádku podklady, bo do jakkoliv zvoleného výstřihu není co umístit. Ale i to jsem já.
Ale přiznám se bez mučení, někdy trošku závidím.
Upravil(a) majkafa (15. 2. 2008 10:52)
To chlapi jsou oškliví a blbí, my jsme krásné, jemné, chytré a stvořené pro lásku, ne? CHA?
Upravil(a) Irenka21 (15. 2. 2008 10:51)
Není tady
Nemůžu nosit tuniky, vypadám v nich jako po*no hvězda, to by byla jednání, to by byla legranda. No a kdybych si vzala zvedačku podprdu, to by byl nářez, manžel to viděl v kabince, když jsem si to zkoušela a mohl chcípnout smíchy, Dolly Baster hadr. Někdy i moc vnadů je příliš.
Upravil(a) Irenka21 (15. 2. 2008 10:54)
Není tady
majkafo, vždycky mám i podklady tipťop - nikdy nevíš, na co narazíš. Ohlásí ti Ing. Jirků, čekáš šarmantního chlapa, dorazí zakyslá šedesátka a fofrem aranžuješ do vejstřihu šáteček.
Není tady
nemyslela temi "podklady" prsa....??
Není tady
Jo, prsa. Naposled mi srazila sebevědomí maminka. Prsa mi vyrostly, to bylo jediné pozitivní na tom tloustnutí, a ona mi řekla, že si mám koupit zmenšovací podprsenku.
Není tady
luminko, možná se stále smutně cítíš vevnitř doposavad. Chybí ti asi "jiskra"....
Není tady
Tetamáma napsal(a):
Už rok si, kdykoliv se podívám do zrcadla říkám: "Mám se ráda taková jaká jsem a líbím se sama sobě" ! Hádejte odkud to mám.... Irenka21 řekne - no jo žačka... Budete se divit, ale funguje to!!!!!
(Je mi 54 - odvčera)
Tak to praktikuju taky a opravdu to funguje. Ale stejně nejlepší pocit mám, když mi můj muž řekne jak mi to sluší a pořád jsem pro něho nej a to se vůbec nemaluju.
A syn tvrdí, že muži si na ženě mejkapu ani kolikrát nevšimnou, spíš je zajímá, jestli je dotyčná milá a sympatická, hodnotí celek a nevšímají si detailů.
A Tetomámo k narozeninám všechno nejlepší
Není tady
Úsměv sluší každému. S úsměvem to každému sluší.
úsmev sluší každému..............rááááááááádiiiiióóóóóóóó :-))))))
radio impuls
Není tady
Kdo se směje , ať má za tři, to by bylo rozchechtaných zaměstnanců.
Není tady
Já se zase někdy snažím být ošklivá a nejde to
luminka napsal(a):
Jo, prsa. Naposled mi srazila sebevědomí maminka. Prsa mi vyrostly, to bylo jediné pozitivní na tom tloustnutí, a ona mi řekla, že si mám koupit zmenšovací podprsenku.
Jo, maminky... V 15-ti mi ta moje řekla ať radši nosím sukně po zem, že mám škaredé nohy... Dodneška mám mindrák vzít si kraťase, nebo sukni ke kolenům...
Není tady
Protože jsi uvnitř hezká. To prostě neoklameš, Som.
Maminky? Tak nevím. Odjakmédcerkyživa jí říkám, že je nádherná. A ona opravdu je. Mám krásné děti.
Mně říkala má kmotřička, že jsem ošklivá. Navždy to ve mně zůstalo.
Upravil(a) majkafa (15. 2. 2008 14:38)
mně taky milenec říká že jsem "uvnitř" hezká
Není tady
No můj otec mi zase říkal. "Nežer,. budeš mít tlustou pr..." No a měla jsem mentální anorexii:lol:
Není tady
Irenka21 napsal(a):
Prostě člověk se mění, s tím se asi musíme smířit nebo investovat do plastik, někdy i ta méně časopisově hezká žena, se umí prodat a nosí se jako superhvězda, je to i o šarmu a optimismu, když je člověk příjemný, zdá se všem hezčí. A ještě je dobré vědět, že toho , co nám připadá jako hrozná vada, si ostatní třeba ani nevšimnou.
Naprosto souhlasim. Mela jsem obdobi, kdy jsem byla strasne spokojena a stastna a jeste navrch k tomu jako bonus jsem zhubla. Byla jsem za kralovnu kamkoliv jsem vlezla, aniz bych o to stala. Bohuzel bylo to jenom obdobi, nedokazala jsem to udrzet a ve svych 24 letech vypadam priserne. Castecne za to muze muj vzhled ale horsi nez vzhled (ten ostatne se da penezi napravit) je to jak se citim uvnitr. Nedavno jsem se divala do zrcadla a to co jsem zahledla byla silenost. Takze spis nez na vzhled bych se soustredila na to, co je uvnitr.
Není tady
Jo - neumí se nosit, to je přesně ono.
Ona krása není v hadrech a účesu. Tedy jasně, že o sebe dbáme a snažíme se vypadat dobře, ale umět nosit čtyřicítku, to je o něčem jiném. Krémy proti vráskám vyměň za dostatek vypité vody, make-up za úsměv a módní výstřelky za dobrou náladu.
Každá pohodová, usměvavá a optimisticky laděná ženská připadá každému hezká a nedostatků si ani nevšimnou
Není tady
adra napsal(a):
mně taky milenec říká že jsem "uvnitř" hezká
![]()
![]()
Mně říká manžel nemanžel, že jsem hezká zevnitř i zvenku, ale do mne nevidí.
Není tady
no já myslela jiný vnitřek....
ale to je fuck:-))))
Není tady
majkafa napsal(a):
Helenko, já musím mít v pořádku podklady, bo do jakkoliv zvoleného výstřihu není co umístit. Ale i to jsem já.
Ale přiznám se bez mučení, někdy trošku závidím.
Jsem na tom stejně. Není co umístit-přesně. A někdy taky trochu závidím. Mám jedny krásný plesový šaty už asi 5 let. Asi se mi scvrkly prsa,protože před lety jsem pod nimi neměla podprdu( musela by být speciální,protože by vyčuhovala. Tak nedávno jsem si je zkoušela a vypadala jsem v nich jako kluk. Pr...l mi za těch pět let narostla a prsa se scvrkla.Divný ,co?
Není tady
Já vím, ale svítí slunce a já půjdu domů, tam mne čekají dva hladoví, ale hezcí mladí muži, dnes byli úspěšní a už mi volali nadšeně své známky, tak budu muset převtělit své nadšení a vnitřní krásu do tvarohových buchet a kakaa, míru a kráse zdar.
Není tady