29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Želvička17 napsal(a):
Vždycky když mám narozeniny, tak vím, že už brzy bude jaro...
Viz můj předchozí příspěvek - jaro přináší kocour...
Není tady
Želvička17 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
22. ale ty nemůžeš bejt Ryba, ty jsi určitě Vodnář...jsem, blbější znamení snad ani není
jsi co?
Vodnář
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
jsem, blbější znamení snad ani neníjsi co?
Vodnář
není špatný a dobrý znamení... takhle to nefunguje... a celej horoskop je hrozně složitá věc..
Není tady
Mikeš napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Vždycky když mám narozeniny, tak vím, že už brzy bude jaro...
Viz můj předchozí příspěvek - jaro přináší kocour...
no tak u tebe mě to nepřekvapuje...
Není tady
Želvička17 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
jsi co?Vodnář
není špatný a dobrý znamení... takhle to nefunguje... a celej horoskop je hrozně složitá věc..
tak tos mě uklidnila, měla jsem za to, že blběji jsem se narodit nemohla
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Vodnářnení špatný a dobrý znamení... takhle to nefunguje... a celej horoskop je hrozně složitá věc..
tak tos mě uklidnila, měla jsem za to, že blběji jsem se narodit nemohla
nechápu důvod...?
Není tady
Želvička17 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
není špatný a dobrý znamení... takhle to nefunguje... a celej horoskop je hrozně složitá věc..tak tos mě uklidnila, měla jsem za to, že blběji jsem se narodit nemohla
nechápu důvod...?
vodnáři jsou prý blbý znamení, tak něják blbě komplikovaný či co, já tomuhle nerozumím
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
tak tos mě uklidnila, měla jsem za to, že blběji jsem se narodit nemohlanechápu důvod...?
vodnáři jsou prý blbý znamení, tak něják blbě komplikovaný či co, já tomuhle nerozumím
ha ha... ty vůbec nejsou komplikovaný... to už ty ryby jsou komplikovanější...
Není tady
Co máte proti vodnářům?? Jsem vodnářka, ale lednová.
Není tady
topazio napsal(a):
Co máte proti vodnářům??
Jsem vodnářka, ale lednová.
nikdo nic nemá proti Vodnářům...
Není tady
Želvička17 napsal(a):
topazio napsal(a):
Co máte proti vodnářům??
Jsem vodnářka, ale lednová.
nikdo nic nemá proti Vodnářům...
Vždyť jsem tam dala úsměv,
Není tady
Unor?Mám obě dvě holky narozené v unoru,jedna osmýho druhá třináctýho .
Není tady
Jsem 2.2. a únor mi nevadí. Pak už je Březen a jaro. A já miluji jaro. Miluji sluníčko, co není moc horké,ale přesto hřeje. Miluji zelenou trávu. Miluji, že v nížině je už sucho ale když chci na lyže můžu ještě na hory. A hlavně dny se prodlužují.
Nejhorší období je listopad, prosinec. A taky to teď opět moc nezvládám.
Není tady
Klubko napsal(a):
Jsem 2.2. a únor mi nevadí. Pak už je Březen a jaro. A já miluji jaro. Miluji sluníčko, co není moc horké,ale přesto hřeje. Miluji zelenou trávu. Miluji, že v nížině je už sucho ale když chci na lyže můžu ještě na hory. A hlavně dny se prodlužují.
Nejhorší období je listopad, prosinec. A taky to teď opět moc nezvládám.
no tak v prosinci jsou aspoň svátky... teď mi nejvíc vadí ta tma v pět odpoledne...
Není tady
Želvička17 napsal(a):
Klubko napsal(a):
Nejhorší období je listopad, prosinec. A taky to teď opět moc nezvládám.no tak v prosinci jsou aspoň svátky... teď mi nejvíc vadí ta tma v pět odpoledne...
Taky mě štve ta tma brzo odpoledne, už chci léto a teplíčko
Není tady
topazio napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Klubko napsal(a):
Nejhorší období je listopad, prosinec. A taky to teď opět moc nezvládám.no tak v prosinci jsou aspoň svátky... teď mi nejvíc vadí ta tma v pět odpoledne...
Taky mě štve ta tma brzo odpoledne, už chci léto a teplíčko
hm, tak to já zas nesnáším vedra... hnus... nejlepší je babí léto...
Není tady
želvičko, to já taky ne. Ale myslím že 15 st na jaře, vedro není
Není tady
Klubko napsal(a):
želvičko, to já taky ne. Ale myslím že 15 st na jaře, vedro není
to ne, i na podzim je 15 st fajn... někdo má rád zimu, zimní sporty, já zimu nesnáším... pro mě by vůbec nemusela být... taky pořád vymýšlet, co si vezmu na sebe.. hi hi...
Není tady