6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
elvička17 napsal(a):
Vdycky kdy mám narozeniny, tak vím, e u brzy bude jaro...
Viz můj předchozí příspěvek - jaro přináí kocour...
Není tady
elvička17 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
elvička17 napsal(a):
22. ale ty nemůe bejt Ryba, ty jsi určitě Vodnář...jsem, blbějí znamení snad ani není
jsi co?
Vodnář
Není tady
PPavlaa napsal(a):
elvička17 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
jsem, blbějí znamení snad ani neníjsi co?
Vodnář
není patný a dobrý znamení... takhle to nefunguje... a celej horoskop je hrozně sloitá věc..
Není tady
Mike napsal(a):
elvička17 napsal(a):
Vdycky kdy mám narozeniny, tak vím, e u brzy bude jaro...
Viz můj předchozí příspěvek - jaro přináí kocour...
no tak u tebe mě to nepřekvapuje...
Není tady
elvička17 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
elvička17 napsal(a):
jsi co?Vodnář
není patný a dobrý znamení... takhle to nefunguje... a celej horoskop je hrozně sloitá věc..
tak tos mě uklidnila, měla jsem za to, e blběji jsem se narodit nemohla
Není tady
PPavlaa napsal(a):
elvička17 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Vodnářnení patný a dobrý znamení... takhle to nefunguje... a celej horoskop je hrozně sloitá věc..
tak tos mě uklidnila, měla jsem za to, e blběji jsem se narodit nemohla
nechápu důvod...?
Není tady
elvička17 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
elvička17 napsal(a):
není patný a dobrý znamení... takhle to nefunguje... a celej horoskop je hrozně sloitá věc..tak tos mě uklidnila, měla jsem za to, e blběji jsem se narodit nemohla
nechápu důvod...?
vodnáři jsou prý blbý znamení, tak něják blbě komplikovaný či co, já tomuhle nerozumím
Není tady
PPavlaa napsal(a):
elvička17 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
tak tos mě uklidnila, měla jsem za to, e blběji jsem se narodit nemohlanechápu důvod...?
vodnáři jsou prý blbý znamení, tak něják blbě komplikovaný či co, já tomuhle nerozumím
ha ha... ty vůbec nejsou komplikovaný... to u ty ryby jsou komplikovanějí...
Není tady
Co máte proti vodnářům?? Jsem vodnářka, ale lednová.
Není tady
topazio napsal(a):
nikdo nic nemá proti Vodnářům...
Není tady
elvička17 napsal(a):
topazio napsal(a):
nikdo nic nemá proti Vodnářům...
Vdy jsem tam dala úsměv,
Není tady
Unor?Mám obě dvě holky narozené v unoru,jedna osmýho druhá třináctýho .
Není tady
Jsem 2.2. a únor mi nevadí. Pak u je Březen a jaro. A já miluji jaro. Miluji sluníčko, co není moc horké,ale přesto hřeje. Miluji zelenou trávu. Miluji, e v níině je u sucho ale kdy chci na lye můu jetě na hory. A hlavně dny se prodluují.
Nejhorí období je listopad, prosinec. A taky to teď opět moc nezvládám.
Není tady
Klubko napsal(a):
Jsem 2.2. a únor mi nevadí. Pak u je Březen a jaro. A já miluji jaro. Miluji sluníčko, co není moc horké,ale přesto hřeje. Miluji zelenou trávu. Miluji, e v níině je u sucho ale kdy chci na lye můu jetě na hory. A hlavně dny se prodluují.
Nejhorí období je listopad, prosinec. A taky to teď opět moc nezvládám.
no tak v prosinci jsou aspoň svátky... teď mi nejvíc vadí ta tma v pět odpoledne...
Není tady
elvička17 napsal(a):
Klubko napsal(a):
Nejhorí období je listopad, prosinec. A taky to teď opět moc nezvládám.no tak v prosinci jsou aspoň svátky... teď mi nejvíc vadí ta tma v pět odpoledne...
Taky mě tve ta tma brzo odpoledne, u chci léto a teplíčko
Není tady
topazio napsal(a):
elvička17 napsal(a):
Klubko napsal(a):
Nejhorí období je listopad, prosinec. A taky to teď opět moc nezvládám.no tak v prosinci jsou aspoň svátky... teď mi nejvíc vadí ta tma v pět odpoledne...
Taky mě tve ta tma brzo odpoledne, u chci léto a teplíčko
hm, tak to já zas nesnáím vedra... hnus... nejlepí je babí léto...
Není tady
elvičko, to já taky ne. Ale myslím e 15 st na jaře, vedro není
Není tady
Klubko napsal(a):
elvičko, to já taky ne. Ale myslím e 15 st na jaře, vedro není
to ne, i na podzim je 15 st fajn... někdo má rád zimu, zimní sporty, já zimu nesnáím... pro mě by vůbec nemusela být... taky pořád vymýlet, co si vezmu na sebe.. hi hi...
Není tady