29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
únor na mě působí asi jako leden
Není tady
Listopad, leden a únor jsou měsíce, které přímo nesnáším. V prosinci jsou Vánoce, to mě s ním částečně smiřuje. Nemám ráda zimu, kdy se musím balit do vrstev oblečení a stejně je mi zima, sluníčko téměř nesvítí a když, tak nehřeje, všude je všechno šedé, černé, hnědé.
Miluju jaro a léto, už se těším!
Není tady
Já mám v únoru narozeniny! Takže v pohodě!
Není tady
Somaia napsal(a):
Nicolas napsal(a):
Ale zase má méně dní a tudíž bys na výplatní pásce měla dostat také méně peněz :-)
Unor je OK z následujících důvodů:
- je víc slunce a den je již znatelně delší
- nejsou Vánoce a žádné povinné oslavy Nového roku, tudíž oslavy nabyly opět spontánnosti a autenticity
- jezdí se pravidelně na hory do Itálie, Francie či do Rakous nebo aspon do Jizerek
- jsou skvělé filmové festivaly jako Projekt 100 a ještě Febiofest (to je zároven skvělé prostředí pro šíření bacilů a virů chřipky)
- člověk není nucen trávit odpoledne ve společnosti rozjívených přátel a jelikož se pořád ještě brzy stmívá, má více času na četbu knih
- a mám narozeniny, takže dostávám dárky. Což je taky fajn.
a co se týče počasí, je jasné, že nejsou vedra a slunce zrovna nehřeje. Ale oproti březnu například, který je více deštivý a někdy deštivý se sněhem, tak nějak rozblemcaný, mi únor přijde snad i lepší :-)No jo.... jenže až v březnu!!! V únoru obdržíš peníze za nejdelší měsíc, takže zbydou
![]()
Přiznám se Nicolasi, že v tuto chvíli bych potřebovala od tebe více indicií, jelikož jsem pojala podezření, jestli nejseš můj bratr
stejný styl vyjadřovaní... stejný humor... a k tomu narozeniny v únoru... to už začíná být veeeelmi podezřelé.
P.S. Máš sestru???![]()
Pošli mi svoji fotku a já pak poznám, jestli jsi či nejsi moje sestra.
Není tady
Nicolas napsal(a):
tvá odpověď poněkud záludná zdá se, ani ses nezmínil , jestli sestru skutečně máš, ty liško podšitá
..... nešlo by to naopak???
Somaia napsal(a):
Nicolas napsal(a):
tvá odpověď poněkud záludná zdá se, ani ses nezmínil , jestli sestru skutečně máš, ty liško podšitá
..... nešlo by to naopak???
Moje milá sestřičko, nevymlouvej se a pošli svoji fotku :-)
Není tady
Dnes je tak nádherný slunečný den, že na mě únor působí velmi dobře.
Není tady
Fuj... ty mě děsíš... tak ještě jednu malou zkoušku: tvůj ročník narození je:
a) 65
b) 62
c) 64
d) uuuplně jiný
P.S. Já jsem dost plachá a ty máš při své pověsti už určitě tučné fotoalbum... bojim.... bojim...
Som, myslis ze ti odhali tak doverne informacie verejne?
Není tady
Jestli je to můj bratr, tak si piš, že ho odhalím já
a celého.....
Tak ale to by bolo odhalenie tisicrocia Rodinny klan na Babi
Není tady
To je teda detektivka!
Začínám se bavit.
Není tady
Jenže ryby se dělají tajemný do posledního dechu... takže se moc netěšte, protože jsem si na 99,9% jistá , že i kdyby mě podle fotky identifikoval, tak to stejně zapře, protože JÁ ho znám... od narození... je tajemnej jak lesní kapradina v prosinci a mlží a mlží celý svůj život a bude mlžit i po smrti
na me dobre pusobi, narodila se mi posledni unorovy den v prechodny rok dcera(vloni) a tesila jsem se, jen tedy to bylo narocne, pristi unor jsem zvedava jaky bude.ale doufam ze hezky a vesely
Není tady
taky mám v únoru narozky i syn
Není tady
PPavlaa napsal(a):
taky mám v únoru narozky i syn
já taky
Není tady
kolikátýho
Není tady
PPavlaa napsal(a):
kolikátýho
22. ale ty nemůžeš bejt Ryba, ty jsi určitě Vodnář...
Není tady
Vždycky když mám narozeniny, tak vím, že už brzy bude jaro...
Není tady
To sú dátumy na rozhraní znamení... a každý rok vstupuje Slnko do toho znamenia inokedy.
Není tady
Želvička17 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
kolikátýho
jsem, blbější znamení snad ani není
Není tady
Selima napsal(a):
To sú dátumy na rozhraní znamení... a každý rok vstupuje Slnko do toho znamenia inokedy.
co to? 22 je vždycky začátek Ryb a každý rok 22.2. už je Slunce v tomto znamení... nebo to nebylo na mě?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
kolikátýho
jsem, blbější znamení snad ani není
jsi co?
Není tady
Selima napsal(a):
To sú dátumy na rozhraní znamení...
Jj, to znám... jsem narozen 21.3. ....
Není tady