Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 14. 2. 2008 12:19

XYZ
♥♥♥♥♥--
Místo: Severní Morava

Re: Jak na Vás působí únor?

Irenka21 napsal(a):

Alespoň někdo jej má rád, já tedy moc ne, navíc nás ve firmě čekají dvě finanční kontroly z vedení a finančáku, vše je v pořádku, ale stres je stejně, za všechny úspěchy i ztráty ručím já, za úrazy , za každý prd zaměstnanců, všechno v pořádku, ale stejně kontrola je kontrola.
XYZ  - tu měl můj starší syn před rokem a třičtvrtě, docela mu zamávala se zdravím, držel dietu půl roku, až budeš zdravá měla bys využívat nějaké léky na posílení imunity a brát něco bylinného na podporu jater alespoň rok, takhle nám to radil bratranec lékař, obvoďák nám ty léky na imunitu nechtěl napsat, ale trvala jsem na svém,  když jsem řekla , že je synovi klidně zaplatím jako samoplátce, napsal je hned, naše zdravotnictví má nejraději mrtvé pacienty.

Jooo, taky si myslim, že už za tyhle dva měsíce na mně zdravotnictví stihlo dost vydělat wink no, doufám, že to půjde v pohodě, mám teď dost co dělat, tak snad to zvládnu i s měsíčním skluzem. Díky za rady wink
joooo a veselého valentýna i těm všem běžně "nevalentýnovým" lidem wink

You cannot know wine by the barrel.

Není tady

#27 14. 2. 2008 12:20

XYZ
♥♥♥♥♥--
Místo: Severní Morava

Klubko napsal(a):

Mononukleoza je svině, mám to zasebou. Cítíš se silná asi jako 5x vymáchaný pytlík čaje PIGI.

big_smile tummenupp  tak k tomu není co dodat wink

You cannot know wine by the barrel.

Není tady

#28 14. 2. 2008 16:58

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

Jak na mne pusobi unor?
Unavene a chripkove.

Není tady

#29 14. 2. 2008 18:16

melajzka
♥♥-----

Mám narozeniny a normální zimu mám ráda, ale tohle.....

Není tady

#30 14. 2. 2008 18:19

melajzka
♥♥-----

Fanny5 napsal(a):

Každým rokem hůř. Nemůžu lyžovat, takže mi  ubývá jedna radost ze živoita ...

No to je průser - proč? To by mne asi taky pěkně zdeptalo, kdybych nemohla  lyžovat....

Není tady

#31 14. 2. 2008 21:31

lakina
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Krabí

únor,je krátký,uběhne hned a je tu JARO

Přítomná bolest je sestrou budoucí radosti.

Není tady

#32 14. 2. 2008 22:41

vany27
♥♥♥----

Tak zrovna v tuto chvíli jsem se rozhodla,že únor asi nemám ráda dumbom .... jak píší ostatní..na lyže už to moc není.......a navíc se už nemůžu dočkat jara..... a navíc mám rýmu jak trám   sjuk a to nás má jet zítra deset lidí do aquaparku,....takž jsem naštvaná nadvakrát :-(... ale na druhou stranu mám pocit,že pokud si člověk bude říkat,je mi fajn.tak mi fajn prostě bude...takže si začnu říkat,že mi je skvěle...a možná začnu mít únor ráda....a možná zmáknu i ten aquapark rock

Upravil(a) vany27 (14. 2. 2008 22:42)

Není tady

#33 14. 2. 2008 23:12

Majja
♥♥♥♥♥--

tak přiznávám, že únor nemám ráda ... miluju léto, dlouhý dny, teplo, koupání a letní sporty, navíc můj nejmilovanější koníček je motorka a v zimě nedržej gumy a nedá se pořádně jezdit sad zima mi stačí jako pár dní na horách a ani to nemusim ... vyloženě mi nedělaj dobře ty krátký dny a tak na únoru spatřuju jako pozitivní to, že po něm bude březen, dny se prodlužujou a konečně ožiju godlike

"There are no limits, you are only limited by however far you want to be limited." - Chuck Schuldiner

Není tady

#34 15. 2. 2008 7:19

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

Únor beru už jako předzvěst jara, které každým rokem snáším hůř a hůř. To je to nejhorší roční období. Jestli si někdy sáhnu na život, bude to určitě někdy na přelomu některého dubna a května...

Na Bělehrad!

Není tady

#35 15. 2. 2008 7:35

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Zephyre, ty zas dneska řádíš a rozséváš tu svou depku na všech vláknech. Brzdi, chlape. Všechno není na Ho...jen to umět vidět.
Pokud máš skutečný zdravotní problém (depresi), měl bys jít za odborníkem. Takové jedovatění není přínosné pro nikoho. Už konečně se sebou něco udělej a přestaň škodit druhým. Myslím to dobře, páč Tě mám svým způsobem ráda.

Není tady

#36 15. 2. 2008 7:39

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

Damila napsal(a):

Zephyre, ty zas dneska řádíš a rozséváš tu svou depku na všech vláknech. Brzdi, chlape. Všechno není na Ho...jen to umět vidět.
Pokud máš skutečný zdravotní problém (depresi), měl bys jít za odborníkem. Takové jedovatění není přínosné pro nikoho. Už konečně se sebou něco udělej a přestaň škodit druhým. Myslím to dobře, páč Tě mám svým způsobem ráda.

Já tebe svým způsobem taky styrka
Bohužel - depresi dle psychiatrů nemám. Napadlo mě to už dávno, jestli to tak nebude, ale bohužel není. Ono být smutný z něčeho neznamená ještě trpět chorobnou depresí, to je jenom dneska tendence to tak vidět.

Na Bělehrad!

Není tady

#37 15. 2. 2008 8:22

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Polovina února je za námi a jara se snad dožijeme, venku svítí slunko, že by se fakt blýskalo na lepší časy? Už se těším na letní večery u krbu a při vínku a loučích s tichou hudbou a nekonečnými debatami o miliónech kravinek , ať žije léto!!!!!!!!!!!!!!!!

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#38 15. 2. 2008 8:25

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

Irenka21 napsal(a):

Polovina února je za námi a jara se snad dožijeme, venku svítí slunko, že by se fakt blýskalo na lepší časy? Už se těším na letní večery u krbu a při vínku a loučích s tichou hudbou a nekonečnými debatami o miliónech kravinek , ať žije léto!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaro proprší a prosněží a léto proprší. Žádné vlahé letní večery, žádné doutnající vášně, žádní ochutnavači hltanů po lesích...

Upravil(a) chromý zlý dědeček (15. 2. 2008 8:28)

Na Bělehrad!

Není tady

#39 15. 2. 2008 8:28

majkafa
Host

Zephyre, tebe to opravdu baví, jinak to nechápu.
Že tě to baví.
To já se budu raději smát a budu pozitivní. lol

#40 15. 2. 2008 8:29

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Já vím, v létě vyrazí plevel, na papriky sednou mšice, na rajčata plíseň.......... Kde jsem to jen slyšela? dumbom Kdo ví , jak to všechno bude, já si léto idealizuji, nyní makám a potom si vezmu dovču a ještě přidám neplacené volno, to bude vegáč. fuckyou

Upravil(a) Irenka21 (15. 2. 2008 8:31)

Není tady

#41 15. 2. 2008 8:32

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

Irenka21 napsal(a):

Já vím, v létě vyrazí plevel, na papriky sednou mšice, na rajčata plíseň.......... Kde jsem to jen slyšela?

Já myslel, že mšice sedají spíš na třešně než na papriky...

Na Bělehrad!

Není tady

#42 15. 2. 2008 8:33

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Mšice sedají skoro na všechno, co nepostříkáš, jsou to pěkný mršice.

Není tady

#43 15. 2. 2008 8:34

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Stejně největší radost udělá neštěstí jiného, ale já dnes o ničem nevím, tak mne třeba uspokojí ta volba presidenta, cha, cha, cha,cha................................................................................................................................................ dumbom

Upravil(a) Irenka21 (15. 2. 2008 8:35)

Není tady

#44 15. 2. 2008 8:36

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Uplne ste zabudli na povodne, stipajuce komare a ine lakocinky  roll

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#45 15. 2. 2008 14:49

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

No, jarné prívalové vlny, zimné tsunami, lavíny, jesenné hmly... pridá ešte niekto niečo?
A čo takto slniečko, teplo, sucho, dlhé večery... chodenie naboso... nemusieť sa babušiť a navliekať... Jarné kvety, svieža tráva, voňavý vzduch... jesenná farebnosť, lístie, vánok... atď. etc.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#46 15. 2. 2008 14:55

Somaia
Host

Tak já jako materialistický býk jsem měla vždycky únor ráda, protože je to obvykle nejkratší měsíc v roce  big_smile a mě vždycky nějaká ta korunka v měsíčním rozpočtu díky tomu zbyla a to především na drobné radosti pro mě...bo mám k tomu ještě svátek. Takže mě teda únor vždycky byl a je veeelmi sympatico lol

#47 15. 2. 2008 14:56

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

No vida a prý že já jsem tu největší materialistka.

Není tady

#48 15. 2. 2008 15:02

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Já prožívám únor stejně, jako ostatní měsíce. Když je 10 pod nulou, jsem ráda, že není 20, když fouká studený vítr, jsem ráda, že k tomu ještě nesněží a když sněží, jsem ráda, že bude chvíli bílo. A když je nejhůř, padají ho-vna s hákama, fouká vítr a lidi v tramvaji na sebe prskají, nadávají a jsou nepříjemní, jsem ráda, že na rozdíl od nich jsem optimista a umím na všem najít něco pozitivního. Všechno vnímáte tak, jak se rozhodnete to vnímat

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#49 15. 2. 2008 15:57

Damila
♥♥♥♥♥♥-

mashanka napsal(a):

Já prožívám únor stejně, jako ostatní měsíce. Když je 10 pod nulou, jsem ráda, že není 20, když fouká studený vítr, jsem ráda, že k tomu ještě nesněží a když sněží, jsem ráda, že bude chvíli bílo. A když je nejhůř, padají ho-vna s hákama, fouká vítr a lidi v tramvaji na sebe prskají, nadávají a jsou nepříjemní, jsem ráda, že na rozdíl od nich jsem optimista a umím na všem najít něco pozitivního. Všechno vnímáte tak, jak se rozhodnete to vnímat

Tak to je přesné! Skvělý přístup k životu! Vidím to podobně. tummenupp

Není tady

#50 15. 2. 2008 16:05

Somaia
Host

Irenka21 napsal(a):

No vida a prý že já jsem tu největší materialistka.

lol lol To jsem ale já nikdy neřekla... nebo jo??? roll

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí