6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Irenka21 napsal(a):
Alespoň někdo jej má rád, já tedy moc ne, navíc nás ve firmě čekají dvě finanční kontroly z vedení a finančáku, vše je v pořádku, ale stres je stejně, za všechny úspěchy i ztráty ručím já, za úrazy , za každý prd zaměstnanců, všechno v pořádku, ale stejně kontrola je kontrola.
XYZ - tu měl můj starší syn před rokem a třičtvrtě, docela mu zamávala se zdravím, držel dietu půl roku, až budeš zdravá měla bys využívat nějaké léky na posílení imunity a brát něco bylinného na podporu jater alespoň rok, takhle nám to radil bratranec lékař, obvoďák nám ty léky na imunitu nechtěl napsat, ale trvala jsem na svém, když jsem řekla , že je synovi klidně zaplatím jako samoplátce, napsal je hned, naše zdravotnictví má nejraději mrtvé pacienty.
Jooo, taky si myslim, že už za tyhle dva měsíce na mně zdravotnictví stihlo dost vydělat no, doufám, že to půjde v pohodě, mám teď dost co dělat, tak snad to zvládnu i s měsíčním skluzem. Díky za rady
joooo a veselého valentýna i těm všem běžně "nevalentýnovým" lidem
Není tady
Klubko napsal(a):
Mononukleoza je svině, mám to zasebou. Cítíš se silná asi jako 5x vymáchaný pytlík čaje PIGI.
tak k tomu není co dodat
Není tady
Jak na mne pusobi unor?
Unavene a chripkove.
Není tady
Mám narozeniny a normální zimu mám ráda, ale tohle.....
Není tady
Fanny5 napsal(a):
Každým rokem hůř. Nemůžu lyžovat, takže mi ubývá jedna radost ze živoita ...
No to je průser - proč? To by mne asi taky pěkně zdeptalo, kdybych nemohla lyžovat....
Není tady
únor,je krátký,uběhne hned a je tu JARO
Není tady
Tak zrovna v tuto chvíli jsem se rozhodla,že únor asi nemám ráda .... jak píší ostatní..na lyže už to moc není.......a navíc se už nemůžu dočkat jara..... a navíc mám rýmu jak trám a to nás má jet zítra deset lidí do aquaparku,....takž jsem naštvaná nadvakrát :-(... ale na druhou stranu mám pocit,že pokud si člověk bude říkat,je mi fajn.tak mi fajn prostě bude...takže si začnu říkat,že mi je skvěle...a možná začnu mít únor ráda....a možná zmáknu i ten aquapark
Upravil(a) vany27 (14. 2. 2008 22:42)
Není tady
tak přiznávám, že únor nemám ráda ... miluju léto, dlouhý dny, teplo, koupání a letní sporty, navíc můj nejmilovanější koníček je motorka a v zimě nedržej gumy a nedá se pořádně jezdit zima mi stačí jako pár dní na horách a ani to nemusim ... vyloženě mi nedělaj dobře ty krátký dny a tak na únoru spatřuju jako pozitivní to, že po něm bude březen, dny se prodlužujou a konečně ožiju
Není tady
Únor beru už jako předzvěst jara, které každým rokem snáším hůř a hůř. To je to nejhorší roční období. Jestli si někdy sáhnu na život, bude to určitě někdy na přelomu některého dubna a května...
Není tady
Zephyre, ty zas dneska řádíš a rozséváš tu svou depku na všech vláknech. Brzdi, chlape. Všechno není na Ho...jen to umět vidět.
Pokud máš skutečný zdravotní problém (depresi), měl bys jít za odborníkem. Takové jedovatění není přínosné pro nikoho. Už konečně se sebou něco udělej a přestaň škodit druhým. Myslím to dobře, páč Tě mám svým způsobem ráda.
Není tady
Damila napsal(a):
Zephyre, ty zas dneska řádíš a rozséváš tu svou depku na všech vláknech. Brzdi, chlape. Všechno není na Ho...jen to umět vidět.
Pokud máš skutečný zdravotní problém (depresi), měl bys jít za odborníkem. Takové jedovatění není přínosné pro nikoho. Už konečně se sebou něco udělej a přestaň škodit druhým. Myslím to dobře, páč Tě mám svým způsobem ráda.
Já tebe svým způsobem taky
Bohužel - depresi dle psychiatrů nemám. Napadlo mě to už dávno, jestli to tak nebude, ale bohužel není. Ono být smutný z něčeho neznamená ještě trpět chorobnou depresí, to je jenom dneska tendence to tak vidět.
Není tady
Polovina února je za námi a jara se snad dožijeme, venku svítí slunko, že by se fakt blýskalo na lepší časy? Už se těším na letní večery u krbu a při vínku a loučích s tichou hudbou a nekonečnými debatami o miliónech kravinek , ať žije léto!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Irenka21 napsal(a):
Polovina února je za námi a jara se snad dožijeme, venku svítí slunko, že by se fakt blýskalo na lepší časy? Už se těším na letní večery u krbu a při vínku a loučích s tichou hudbou a nekonečnými debatami o miliónech kravinek , ať žije léto!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaro proprší a prosněží a léto proprší. Žádné vlahé letní večery, žádné doutnající vášně, žádní ochutnavači hltanů po lesích...
Upravil(a) chromý zlý dědeček (15. 2. 2008 8:28)
Není tady
Zephyre, tebe to opravdu baví, jinak to nechápu.
Že tě to baví.
To já se budu raději smát a budu pozitivní.
Já vím, v létě vyrazí plevel, na papriky sednou mšice, na rajčata plíseň.......... Kde jsem to jen slyšela? Kdo ví , jak to všechno bude, já si léto idealizuji, nyní makám a potom si vezmu dovču a ještě přidám neplacené volno, to bude vegáč.
Upravil(a) Irenka21 (15. 2. 2008 8:31)
Není tady
Irenka21 napsal(a):
Já vím, v létě vyrazí plevel, na papriky sednou mšice, na rajčata plíseň.......... Kde jsem to jen slyšela?
Já myslel, že mšice sedají spíš na třešně než na papriky...
Není tady
Mšice sedají skoro na všechno, co nepostříkáš, jsou to pěkný mršice.
Není tady
Stejně největší radost udělá neštěstí jiného, ale já dnes o ničem nevím, tak mne třeba uspokojí ta volba presidenta, cha, cha, cha,cha................................................................................................................................................
Upravil(a) Irenka21 (15. 2. 2008 8:35)
Není tady
Uplne ste zabudli na povodne, stipajuce komare a ine lakocinky
Není tady
No, jarné prívalové vlny, zimné tsunami, lavíny, jesenné hmly... pridá ešte niekto niečo?
A čo takto slniečko, teplo, sucho, dlhé večery... chodenie naboso... nemusieť sa babušiť a navliekať... Jarné kvety, svieža tráva, voňavý vzduch... jesenná farebnosť, lístie, vánok... atď. etc.
Není tady
Tak já jako materialistický býk jsem měla vždycky únor ráda, protože je to obvykle nejkratší měsíc v roce a mě vždycky nějaká ta korunka v měsíčním rozpočtu díky tomu zbyla a to především na drobné radosti pro mě...bo mám k tomu ještě svátek. Takže mě teda únor vždycky byl a je veeelmi sympatico
No vida a prý že já jsem tu největší materialistka.
Není tady
Já prožívám únor stejně, jako ostatní měsíce. Když je 10 pod nulou, jsem ráda, že není 20, když fouká studený vítr, jsem ráda, že k tomu ještě nesněží a když sněží, jsem ráda, že bude chvíli bílo. A když je nejhůř, padají ho-vna s hákama, fouká vítr a lidi v tramvaji na sebe prskají, nadávají a jsou nepříjemní, jsem ráda, že na rozdíl od nich jsem optimista a umím na všem najít něco pozitivního. Všechno vnímáte tak, jak se rozhodnete to vnímat
Není tady
mashanka napsal(a):
Já prožívám únor stejně, jako ostatní měsíce. Když je 10 pod nulou, jsem ráda, že není 20, když fouká studený vítr, jsem ráda, že k tomu ještě nesněží a když sněží, jsem ráda, že bude chvíli bílo. A když je nejhůř, padají ho-vna s hákama, fouká vítr a lidi v tramvaji na sebe prskají, nadávají a jsou nepříjemní, jsem ráda, že na rozdíl od nich jsem optimista a umím na všem najít něco pozitivního. Všechno vnímáte tak, jak se rozhodnete to vnímat
Tak to je přesné! Skvělý přístup k životu! Vidím to podobně.
Není tady
Irenka21 napsal(a):
No vida a prý že já jsem tu největší materialistka.
To jsem ale já nikdy neřekla... nebo jo???