6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ještě tuhle to bylo celkem jarní povětří, ale tento týden, jako kdyby z lidí v okolí sál energii, někteří jsou nemocní a jiní úplně bez břinku, jak prožíváte únor vy?
Není tady
No já mám mononukleózu a nesmim ven, tož tak asi tak Ale je tam dosti pošmourno a ty ranní mlhy mi nedělají dobře ani přes to okno (a to máme nové!!!).
Není tady
Zle. každý rok. Novmeber a február(a niekedy ešte marec) mám krízu. Ale to je asi normálka.
Není tady
Špatně. A každý rok hůř. Ale po tom zimním hnusu snad ani není divu.
Přijde jaro, bude líp...
Každým rokem hůř. Nemůžu lyžovat, takže mi ubývá jedna radost ze živoita ...
Není tady
Únor ráda nemám, většinou už to na lyže, na brusle není a jaro je od mých dveří také ještě daleko.....jje to měsíc, kdy mám minimum energie. Ale bude líp.....až budu moct vytahnout inline, kolo - a nebo jen hodím batoh na záda tradááááááááá do přírody.
Není tady
Hecky, jako všechno. Přesto, že mě trápí trošku dost astma.
Mám ráda únor, protože dny se prodlužují a cobydup je tu jaro.
únor miluju, cítím jaro a s tím něco hezkého, sice nevím přesně co, ale chci to a těším se na TO
Není tady
Alespoň někdo jej má rád, já tedy moc ne, navíc nás ve firmě čekají dvě finanční kontroly z vedení a finančáku, vše je v pořádku, ale stres je stejně, za všechny úspěchy i ztráty ručím já, za úrazy , za každý prd zaměstnanců, všechno v pořádku, ale stejně kontrola je kontrola.
XYZ - tu měl můj starší syn před rokem a třičtvrtě, docela mu zamávala se zdravím, držel dietu půl roku, až budeš zdravá měla bys využívat nějaké léky na posílení imunity a brát něco bylinného na podporu jater alespoň rok, takhle nám to radil bratranec lékař, obvoďák nám ty léky na imunitu nechtěl napsat, ale trvala jsem na svém, když jsem řekla , že je synovi klidně zaplatím jako samoplátce, napsal je hned, naše zdravotnictví má nejraději mrtvé pacienty.
Není tady
Leden a únor jsou pro mě asi dva nejhorší měsíce. Už je ta zima dlouhá a ještě delší je to čekání na jaro. Chybí sluníčko, teplo a energie.
Není tady
asi takhle ))
http://www.multimedia.cz/pf2008/
Není tady
V únoru mám narozky a jsem zimní člověk, tak mi to ani nijak nevadí: Mě spíše drásá listopad a prosinec, kdy je ještě hnusně, prší. Jako dítě si pamatují, že právě v únoru bylo nejvíce sněhu. Jezdili jsme o "jarních prázdninách" na lyžáky. Ale na druhou stranu segra i já (obě narozené v únoru) jsme tento měsíc nejvíce marodily. Nevím proč.
Ale čím jsem starší, tím se více těším na jaro. Děsně. Takže můj nej měsíc je duben. Kvetou kytičky, začíná vylézat sluníčko a já vezmu psa na dlouhou vycházku, jen je první týden teplejí. To je můj každoroční rituál. Procházka 7 km kolem Labe.Krásné odpoledne.
Nesmutněte. Furt lepší únor,kdy po něm příjde jaro,než říjen,kdy čekáte zimu.
XYZ tobě přeji brzké uzdravení. Mononukleoza je svině, mám to zasebou. Cítíš se silná asi jako 5x vymáchaný pytlík čaje PIGI.
Není tady
Únor bílý , pole sílí....
....tak to mě napadlo....jinak tady v Praze žádný sníh není, ale únor se přehoupne a bude 1. jarní měsíc, už je i déle odpoledne vidět, tak buďme happy!!!!
V sobotu jdu na veletrh cestovního ruchu, plánuju dovolenou.....je přeci furt se na co těšit!!
Není tady
Klubko napsal(a):
V únoru mám narozky a jsem zimní člověk, tak mi to ani nijak nevadí: Mě spíše drásá listopad a prosinec, kdy je ještě hnusně, prší. Jako dítě si pamatují, že právě v únoru bylo nejvíce sněhu. Jezdili jsme o "jarních prázdninách" na lyžáky. Ale na druhou stranu segra i já (obě narozené v únoru) jsme tento měsíc nejvíce marodily. Nevím proč.
Ale čím jsem starší, tím se více těším na jaro. Děsně. Takže můj nej měsíc je duben. Kvetou kytičky, začíná vylézat sluníčko a já vezmu psa na dlouhou vycházku, jen je první týden teplejí. To je můj každoroční rituál. Procházka 7 km kolem Labe.Krásné odpoledne.
Nesmutněte. Furt lepší únor,kdy po něm příjde jaro,než říjen,kdy čekáte zimu.
XYZ tobě přeji brzké uzdravení. Mononukleoza je svině, mám to zasebou. Cítíš se silná asi jako 5x vymáchaný pytlík čaje PIGI.
Taky mám narozky
Není tady
Taky mám narozky
So happy birthday to you
Není tady
Klubko napsal(a):
Taky mám narozky
So happy birthday to you
Tobě taky
Není tady
Jj, já mam taky narozky a únor mám ráda a vůbec celou zimu, nejvíc mě deptá léto, když jsou velký vedra-to nesnášim! Nejvíc miluju podzim!
Není tady
Tak gratulujem všetkým februárovým narodniatkam, ktoré asi tým pádom znášajú tento mesiac o niečo lepšie...
Není tady
Selima napsal(a):
Tak gratulujem všetkým februárovým narodniatkam, ktoré asi tým pádom znášajú tento mesiac o niečo lepšie...
Taky mám narozeniny a pak mám celý rok o rok víc ...raději bych měla celý rok o rok míň a inkrementovala věk až na konci roku ...
Není tady
Jestli já nemám depky kvůli těm narozkám...půl života za sebou ještě že mi zbývá doufám druhá půlka.Tu si hodlám užít. Aj v únoru, aj celičký rok!
Není tady
Koloběžka.1 napsal(a):
Taky mám narozeniny a pak mám celý rok o rok víc ...raději bych měla celý rok o rok míň a inkrementovala věk až na konci roku ...
Huh, tak toto mi pripomina ... matfyzacku
Není tady
Oxi napsal(a):
Koloběžka.1 napsal(a):
Huh, tak toto mi pripomina ... matfyzacku
Trochu vedľa - EF SVŠT, obor kybernetika, špecializácia robotika
Není tady
Koloběžka.1 napsal(a):
Selima napsal(a):
No, ja mám pocit, že od istého vkeku akoby mi tie roky fakt odratávali... Nie numericky, ale fakticky. Buď som bosorka, alebo potom už neviem.
Není tady
Mmch, viem, čo je exkrement, ale o inkrementoch neivem nič...
Není tady